dimecres, 4 de juny del 2014

Iván Moreno presentat oficialment

La Sala de Premsa del Camp Municipal de Futbol ha estat el lloc escollit, aquest vespre, per a la posada en escena del nou entrenador del degà penedesenc. Acompanyat del President del FC Vilafranca, Joan 'Giró', i del màxim responsable de la FE At. Vilafranca, Antoni Osuna, el tècnic tarragoní ha contestat a les preguntes dels mitjans de comunicació allà presents.
Moreno ha assegurat que l'acord va ser fàcil degut a l'interés mostrat per la Junta: "És un orgull fitxar pel Vilafranca. Vinc amb molta il·lusió. La mateixa que he vist en el club."
Respecte a la confecció de l'equip per a la propera temporada, ha confirmat que ja s'han donat les primeres baixes (algunes conegudes a través de les xarxes socials com les de Roberto, Owono, Èric MI o Adri Ruiz) i que s'han mantingut converses amb la resta de la plantilla per tal de concretar la seva continuitat. En aquest sentit, "vaig veure molt il·lusionats als jugadors, tant els joves com els veterans (fet que em va agradar)."

Joan 'Giró', Iván Moreno i Antoni Osuna amb la samarreta quatribarrada
(foto: La Prèvia)

Pel que fa l'apartat de fitxatges, "s'està a l'espera dels moviments del mercat i es vol donar oportunitat a gent de la comarca sempre i quan tingui el nivell per a jugar a 3a Divisió."
Sorprenentment, un dels que sembla que no continuarà és el fins ara capità, Javi González. "Ha estat una decisió difícil i que potser molts afeccionats no entendran però tenim pensat incorporar gent jove en la seva demarcació."
Tirant de tòpics, ha promés treball, dedicació i serietat en la seva feina. "Si els jugadors també es comprometen a complir amb aquestes premises es poden fer coses importants. L'objectiu? No patir. A partir d'aquí, competir cada setmana i assolir el màxim de punts."
Sobre l'estil de joc, "fins ara he procurat tractar bé la pilota i fer un futbol associatiu però mirarem de ser versàtils i adaptar-nos a les necessitats de cada moment."

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He leído que Javi González no continúa desde luego si es decisión suya todo mi respeto, pero me parece que no es así. La veterania es un grado y en el caso de Javi un grado alto. Salud y suerte.

Anònim ha dit...

Veia una junta que ho feia bé malgrat algunes decisions. Veia a més que anirien a més. Tot el que s'està fent va per bon camí si van fent tal com ara el Vf la temporada que ve farà més gols I això vol dir estar més adalt I aconseguir l'objectiu molt més abans.
És evident que hi haurà algú que en algun punt no estarà d'acord.
Malgrat tot I des del meu punt de vista la temporada anterior va ser tot un éxit amb les circunstàncies que es van donar I la primera volta va ser clau I es va veure una tranformació en joc I amb jugadors de casa que van fer seure inclús a jugadors intocables. Aquesta temporada que ve si respecten les lesions serà molt millor que les dues anteriors.

Anònim ha dit...

Muy bien señores de la junta perfecto presentar a un nuevo entrenador pero...no les parece que pagar a los jugadores lo que se le debe tambien es prioritario estamos a dia 13 de junio ......?un club como este no tendria que dejar a jugadores que se han dejado la piel con este mal sabor de boca hasta que empiece la liga otra vez.. O tener esta prensa porque la mala fama se coge rapido y la buena cuesta mucho. Piensenlo ahora aun estamos a tiempo hay que pagar lo que se debe!!!
A TODOS