dilluns, 3 d’agost del 2015

Les dades del Cornellà 1-0 Vilafranca (Torneig d'Històrics)

Aquesta vegada la nova equipació de color blanc no ha estat talismà
(foto: Torneig Històrics)
Cal saber...
... L'1-0 entre Cornellà i Vilafranca és la 5a vegada que és produeix en els enfrontaments entre ambdós clubs: 1967/68 i 1973/74 (1a Regional), 1978/79 (Reg. Preferent), 2002/03 (1a Catalana) i 2015/16 (Torneig Històrics).
... Georgy Maliev. Primers minuts amb el Vilafranca d'aquest jove rus provinent de l'EF Gavà. Certament, ha causat bona impressió actuant al pivot defensiu.
... Històrics. El balanç del degà penedesenc en aquest torneig sument les dues edicions on ha participat (2012 i 2015) és el següent: 1 PG (vs Mollet), 1 PE (vs Júpiter) i 2 PP (vs Sant Andreu i Cornellà) / 1 GF - 2 GC.
... Dissabte, Copa. El fet de no classificar-se per a les semifinals del torneig permetrà jugar la 2a eliminatòria de la Copa Catalunya vs Castelldefels aquest proper dissabte (19:30h).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dir que m'agrada que es torni a publicar articles de futbol del FC Vilafranca, encara més que es deixi l'opció d'opinar i reflexar el que un ha vist al camp. Sempre argumentant, no cal ser groller.
Bé només dir que la plantilla ha anat millorant, en aquesta per qualitat poden aconseguir estar en el quatre primers. He de dir que en les anteriors en funció de l'equip que hi havia també es va fer una gran feina i sense arribar estar en zona de descens un cop van anar passant les primeres jornades.
Sort amb aquesta plantilla no es pot perdre l'oportunitat de fer història.