dimecres, 25 de maig del 2016

At. Malagueño - Vilafranca (Prèvia)

 

Prom. Ascens 2a B - 1a Elim. (Tornada) - 29 Mai 16
Hora: 12:00
Estadi: La Rosaleda (Málaga)
Entrada: 5€ Tribuna (1€ socis Málaga)
Així van quedar a les seves Lligues
3a Div (Grup 9) Categoria 3a Div (Grup 5)
2n Classificació 4t
86 Punts 66
96-34 Gols a favor - Gols en contra 68-55
26 Partits guanyats 20
Partits empatats 6
Partits perduts 12
Jaime Moreno (23) Màxim golejador Santi Triguero (21)
Historial d'enfrontaments directes
Partits jugats 0
Partits guanyats 0
Partits empatats 0
Partits perduts 0
0-0 Gols a favor - Gols en contra 0-0
Darrers precedents
No existeixen
L'àrbitre
Cuesta García-Muñoz, José Manuel (Col·legi Castella La Manxa)
 
Precedents amb el FC Vilafranca (0 PG - 0 PE - 0 PP)
 
Aquesta temporada (9 Victòries locals - 2 Empats - 3 Victòries visitants)
Local: 47 TG 3 TV 0 Penals favor # Visitant: 53 TG 4 TV 0 Penals favor
Cal saber...
... El Vilafranca es classifica en cas de... Victòria o empat amb gols. L'empat a zero duria el partit a la pròrroga. Una derrota sempre comportaria l'eliminació del degà penedesenc.
Amb els resultats d'aquesta temporada en Lliga com a visitant, el Vilafranca passaria l'eliminatòria en un 57,9% dels casos (10 victòries i 1 empat, 1-1 a Gavà).

... 30.044 espectadors. Els que caben a La Rosaleda (escenari del partit de diumenge). Tot i que en un principi l'encontre s'havia de disputar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de la Federació Malaguenya de Futbol, dilluns es va conèixer el canvi de seu per part del conjunt local.

... Precedents a camps de 1a Divisió. No serà la 1a vegada que el Vilafranca jugui en un estadi d'un equip que estigui jugant a Primera. Una d'elles, potser la més recordada, la Temporada 1969/70, quan el degà penedesenc s'enfronta al Mestalla a la 2a Ronda de la Copa del Generalísimo. En el partit de tornada, disputat al Lluís Casanova, el Vilafranca va perdre 2-1 (havia guanyat 1-0 a l'anada). Com que llavors no existia el valor doble dels gols a camp contrari es va jugar, una setmana després, un partit de desempat a camp neutral. L'escenari, La Romareda de Saragossa. Allà, els homes entrenats per César Rueda van caure per 3-0 en un partit jugat amb poc públic, boira i molt de fred a la capital aragonesa.

... Com viatjarà l'equip? El pla previst de viatge és sortir divendres al matí en autobús fent nit a Antequera. L'endemà dissabte, entrenament previ al partit i arribada a Málaga. Diumenge per la tarda tornada directa cap a Vilafranca.

... I els afeccionats? A banda dels que es desplacin amb l'equip (directius i familiars), la majoria ho faran via tren (AVE) i/o avió. També hi haurà alguns valents que tenen pensat fer les 12 hores de viatge en cotxe particular.

... Primer partit a Andalusia. Fins avui el Vilafranca havia jugat partits oficials a altres dues Comunitats Autònomes però mai a terres andaluses. Concretament, a les limítrofes Aragó (vs Endesa Andorra, CD Binéfar, C At. Monzón, Celta Zaragoza, Hernán Cortés CF i Mestalla CF) i País Valencià (vs Mestalla CF i Vinarós CF). I com no, també, al país dels Pirineus, Andorra (vs FC Andorra).