diumenge, 17 de setembre del 2006

Vital com l'aire que respires

FC Vilafranca 2 - UE Caprabo 1
A la tercera ha anat la vençuda! Per fi ha arribat la primera victòria del Vilafranca a la lliga, i de quina manera!!! El gol al darrer minut de Murillo (debutant avui a les files del degà penedesenc) a la sortida d'un còrner ha servit per a que tothom que ha acudit aquesta tarda al Municipal vilafranquí respirès tranquil, i més que ningú l'entrenador Manel Rodríguez el qual, sempre segons les males llengües..., en cas d'haver encadenat un tercer resultat negatiu haguès vist perillar el seu lloc a la banqueta.
Tot i el triomf assolit, l'equip no acaba de convèncer. I és que hi ha una evidència en aquest Vilafranca: l'equip funciona quan Jarabo funciona; i a la segona part hem vist al Jarabo de la temporada passada, assumint el control del partit al mig del camp, distribuïnt el joc a ambdues bandes, arribant amb perill a l'àrea contrària,... Ell ha estat qui ha reactivat al Vilafranca quan pitjor ho estava passant. Potser per aquesta raó ens hem quedat sense veure debutar a casa davant el Caprabo a la darrera "compra" de la Junta, el migcampista Jordi Rodríguez.
Menció especial per a dos jugadors: Eloi i Capilla. El primer, amb les seves internades per banda dreta, ha portat de corcoll a la defensa rival en tot moment i ha culminat la millor jugada col·lectiva (i única en tot el partit) en el primer gol. Capilla per la seva part, segueix desdibuixat, sense trobar el seu lloc dins del camp ni el rol dins l'equip. Va arribar amb l'etiqueta de golejador (que per mi no ho és, també cal dir-ho) i aquest pot ser un hàndicap per a ell. Avui ha baixat constantment al mig del camp, i algun cop inclús fins a la defensa, per iniciar la construcció del joc fent una feina que no li pertocaria.

Gran Reserva: el porter Marc Ramírez (tot i que hagi estat pel fet de no coincidir amb la vestimenta del Caprabo, avui l'hem pogut veure lluïnt l'escut del club a la samarreta deixant l'equipació de color blanc, a l'estil Toni Doblas, als vestidors).

Vi picat: el conflicte FCF - Comitè d'Àrbitres (aquest cap de setmana s'ha tornat a patir una disbauixa amb les designacions degut a la plantada d'alguns col·legiats a l'hora de xiular els partits).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé, primera victòria!!! Ara toca remontar el vol. Estic d'acord amb lo del Eloi i el Capilla, al final qui tiran del carro són els de la casa, i els que + cobren es passejen pel camp. I en el partit del Poble Sec, si no canvien a l'Eloi potser haguessim pogut empatar.

La prèvia ha dit...

No serveix de res lamentar-se ara de les derrotes. Un cop acabat els partits ja no es pot canviar el resultat final i sempre passa, que quan es perd, els que no juguen són els millors. Ara bé, estic segur que Eloi pot fer una gran temporada si li donen continuïtat dins l'equip. És un jugador jove, de casa i amb fam de triomf.

Anònim ha dit...

Crec que el resultat mes just hagues estat un empat perque el caprabo també va fer mérits per marcar algun golet més.Ara,felicitar al vilfranca per la victoria pero crec que el caprabo amb una 4 o 5 ena part del pressupost del vilafranca va fer molta feina i va fer patir més del que es parla a l'equip vilafranqui.El caprabo donarà molt a parlar aquesta temporada,a mes de ser la seva primera campanya a la 1a catalana i fet de gent jove.Va ser una derrota amb el cap ben alt! pero vol dir que el vilafranca hi ha alguna cosa que no funciona gairebè i crec que va per l'entrenador... Molta sort a la temporada!

La prèvia ha dit...

Estic segur que el Caprabo serà un equip que no tindrà gaires problemes per mantenir la categoria. Ara bé, per estar a dalt ja no ho sé. És un equip molt jove i a vegades aquesta manca d'experiència es paga. Tot i això, sent una categoria tant igualada com es preveu, si arribes a les jornades finals amb possibilitats i no tens la pressió afegida de pujar de categoria (per pressupost, història, tradició,...) pots aprofitar aquestes circumstàncies i assolir l'ascens. De totes maneres, hi juga també el fet que has d'esperar que l'Europa pugi de 3a Divisió a 2a B.
Respecte al que comentaves de l'entrenador no crec que tota la culpa del mal joc del Vilafranca recaigui sobre ell. Ja porta temps a Vilafranca (i va retornar l'equip a 1a Catalana) i tothom coneix la seva manera de treballar i de plantejar els partits. Potser no té els homes ideals per fer el joc que ell voldria, i alguns jugadors no estan responent a les expectatives creades. Llavors cal preguntar-se, qui configura la plantilla?

Anònim ha dit...

Espero que la primera victòria serveixi per redreçar el romb,tot plegat s'han jugat 3 jornades i normalement la 1a catalana sempre és molt disputada. Per mi el millor va ser l'Eloi, un dels pocs que queda de la casa.No entraré ara a discutir sobre els jugadors d'aquí o de fora,ja tindrem temps.El que s'ha de fer és puntuar a Tàrrega i anar sumant per aspirar a millorar posicions.

Anònim ha dit...

Del partit de diumenge, he de dir que es va gaudir de la sort que va faltar el primer dia davant el Poble Sec.
Em segueix agradant el tandem Jarabo Alex Ortiz a mig camp. Sylla serà un bon puntal però li manquen quatre coses classiques de la categoria.
Al darrera Murillo no m'havia convençut a la pre temporada, però ara... no sé si ell o Oscar, tot plegat un bon dilema per Manel i al davant seguim sense l'home gol, aquell que n'ha de fer 15 durant la temporada.

La prèvia ha dit...

Home,... sort no ho sé... perquè a la segona part es va copsar la porteria del Caprabo bastant sovint.
Pel que fa a l'acompanyant de Jarabo al mig del camp, tant Sylla com Álex Ortiz fan una feina semblant. M'agradaria veure una variant del 4-4-2 clàssic del "míster" i jugar amb un 4-3-3 amb Sylla o Álex Ortiz de pivot defensiu, Jarabo escorat a la dreta i Condis ajudant-lo en la creació escorat a l'esquerra. A dalt els tres puntes amb movilitat i intercanvi constant de posicions (Eloi, Capilla i Palomo). No hi hauria gaire canvi d'homes però l'esquema variaria considerablement.
Comparteixo la teva opinió, també em va agradar força Murillo, respecte al vist a la pre-temporada.