dijous, 12 d’octubre del 2006

A la deriva

FC Vilafranca 1 - UE Vilassar Mar 3
El Vilafranca actual és un vaixell sense rumb ni orientació fixa. El capità del vaixell cada vegada està més convençut que es va equivocar en l'elecció dels tripulants que l'han d'acompanyar en aquesta llarga travesia cap a un destí que, a hores d'ara, és tota una incògnita.
Des de popa fins a proa, tot el vaixell ha sortit defectuós. A més, el darrer impacte d'aquesta tarda (l'1-3 amb el Vilassar) ha provocat nombrosos danys al vaixell, fins el punt que els compartiments sobre la marca del nivell del mar estan començant a inundar-se de manera preocupant. La majoria de calderes estan apagades i la maquinària no funciona correctament. El nerviosisme entre la tripulació és evident i algú sap que no salvarà el coll perquè no hi ha prou bots salvavides per a tothom. Hores més tard, el vaixell comença a enfonsar-se i el capità ha de decidir quins membres de la tripulació pujaran amb ell i podran seguir, no sabem en quines condicions, un viatge que ja no té res a veure amb el que s'havia previst quan es salpà de port cap allà a primers de setembre.
Potser no és hora de buscar culpables a la delicada situació actual (temps n'hi haurà, i pocs en sortiran indemnes) però si és moment de buscar una solució ràpida (que no vull dir dràstica...) que redreci el rumb d'una nau que fa dies que ha perdut el nord. Si han de pujar nous tripulants a bord que vinguin amb ganes de remar cap a una mateixa direcció tots i sobretot amb una brúixola!!!

Gran Reserva: El magnífic aspecte de l'herba artificial del Municipal tot i la pluja caiguda (enrera han quedat les suspensions dels partits quan queien quatre gotes i els camps enfangats fins dalt).

Vi picat: Que els tres substituïts en el partit d'avui siguin tres de les "vaques sagrades", i els cridats a portar el timó de l'equip, és un síntoma inequívoc que quelcom s'ha fet malament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com bé dius en el text,això va a la deriva,estem a 7 punts del tercer i només a un del descens (cosa que ni vull pensar, ni em plantejo amb tot el que s'ha gastat). El que sí veig és que hi ha molts jugadors que estan per sota del seu "suposat" nivell amb el que venien o inclús dels que ja estaven de l'any passat. Lo dels canvis que comentes és simptomàtic,treure el Jarabo i el Capilla ve a dir "espavileu o ja sabeu".Però jo veient el partit d'ahir em pregunto? Perquè no es proven coses noves: treure algun defensa,posar un parell de davanters al davant,en fi,jugarte-la més i no ser tant conservador. Hi ha tan bona plantilla com es deia? No tenim porter suplent (amb els respectes pel nano juvenil), lateral dret en tenim a la recamara?Pq el penal d'ahir de l'Isidro és per anar 2 o 3 partits a la banqueta,no tenim home gol,no sabem encara com jugar,....
Això sí,no és el moment de "hurgar en la herida" però hi ha molts jugadors de la comarca i de casa que podrien jugar molt millor que alguns que hi ha i sense cobrar ni molt menys tant com ho fan aquests.
Espero que a Cornellà la cosa canvii,perquè si hi ha una altra derrota em suposo que rodarà algun cap,no?Massa inteligent tampoc s'ha de ser per deduir-ho.

Anònim ha dit...

Amposta ens va donar un recital, el Vilassar idem de idem.
Els dos primers gols van venir per errades d'aquelles que els entrenedors ensenyen als infantils. Quan es treu un corner curt, cal seguir al jugador que va a buscar la pilota i un altre ha d'anar a fer l'ajuda i el penal és innecessari, hi havia segona jugada i tant sols calia tapar el xut i fer donar una empenta dins l'area.
Heu pensat quantes oportunitats hi van haver exceptuant els darrers deu minuts ? doncs 1 de sola, la del gol i això jugant a casa no pot ser. Vaja va ser bastant calcat al partit amb l'Amposta, es a dir una veritable pena i si os hi fixeu els altres equips corren mes, s'anticipen i mouen la pilota amb mes velocitat i criteri.

Anònim ha dit...

Sí que la lliga és molt llarga i encara es pot redreçar la nau, però jo francament estic molt decebut amb aquest equip. No crec que sigui l'entrenador el culpable (allà on ha estat ha fet bones campanyes) però potser no encaixa en la nova filosofia del club, de fitxatges "galàctics" on manen més certs jugadors que ell (realment sembla que es fitxi per gastar els diners i aparentar el que no és). La clau és una combinació de gent de casa amb qualitat (que n'hi ha, aqui i en altres equips) i dos o tres fitxatges que es comprometin amb l'equip i que cubreixin les mancances que tenim amb la gent de casa. Després fer una bona pinya al vestuari (i això el Manel ho sap fer). Senyors: "No le pidan peras al olmo" i sobretot no ens envieu altra vegada a Preferent.