diumenge, 15 d’octubre del 2006

No han deixat passar el tren

UD Cornellà 1 - FC Vilafranca 2
En el Municipal de la Via Fèrria hem tornat a veure la millor cara del Vilafranca d’aquesta temporada: la dels partits que juga a fora de casa. Comença a ser preocupant aquesta dualitat que demostra l’equip a semblança del Dr. Jekill i Mr. Hyde. Pensem, que si haguèssim guanyat un dels tres partits que s’han perdut a casa (per mèrits propis no pas dels rivals, que és el més greu del cas), ara mateix s’estaria a un pas dels llocs capdavanters de la classificació.
El d’avui podríem denominar-lo com “el partit dels ex”. Primer el Cornellà s’ha avançat al marcador amb un gol matiner d’Alfonso Gómez (exjugador del Vilafranca la Temporada 92/93 i que, curiosament, en 30 partits amb la samarreta vilafranquina no va marcar cap gol) i després han estat dos exjugadors del Cornellà, Jarabo (abans del descans) i Condis (en la represa), qui han capgirat el marcador permetent al Vilafranca respirar i de quina manera!!!
La petita “revolució” del míster en l’onze inicial ha deixat ben a les clares que a partir d’ara, qui no treballi i no s’impliqui amb l’equip ho tindrà difícil per jugar. I així hauria de ser. De res val tenir un catxet en aquest món del futbol si no va acompanyat de compromís i no es demostra dins el terreny de joc a cada partit. S’ha vist que es pot confiar en “la classe mitja” i si això ha de servir per a espavilar a alguns jugadors, benvingut sigui!!! (Tot i que arribi a la vuitena jornada de lliga).

Gran Reserva: Jarabo ha tornat a veure porteria 161 dies després del seu darrer gol (davant el Masnou la temporada passada). Sens dubte, una gran notícia per un dels homes importants dins l'equip.

Vi picat: El nou local del club (després de més d'un any de la seva donació, sabem quan hi podrem anar? En quin estat es troba? Ens està costant algun "calé" als socis?)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si s'haurà d'anar a fora a veure el Vilafranca ... Bé,almenys 3 punts més i a veure si d'una vegada guanyem a casa per refermar els punts d'avui.
Per cert,qui s'ha carregat a l'alineació?Dedueixo que a Capilla,no?

La prèvia ha dit...

El Vilafranca ha format inicialment amb:
Marc Ramírez; Del Barrio, Óscar Sánchez, Peña, Garea; Álex Ortiz, Sylla, Jarabo; Eloi, Esteban i Condis.

Anònim ha dit...

Tres punts més al sac! Aquest Vilafranca és capaç del millor i del pitjor, i els afeccionats que no tenim la sort d'anar als desplaçaments ens hem de quedar amb les ganes de veure jugar bé. Pel que he sentit per ràdio, fins al gol de Jarabo s'ha jugat malament, però una lectura positiva del partit és que s'ha remuntat un resultat advers. Esperem que d'ara a endavant gaudim de més regularitat i puguem enganxar-nos al pom de dalt i no haver de patir com l'any passat.

Anònim ha dit...

Una vegada més aquest marcador assolit a Cornellà serà bo si es puntua a Morell i es guanya al Montanyesa.S'ha clavat un cop de puny sobre la taula i s'ha de seguir pel bon camí, una flor no fa estiu.
Ara pot ser la pregunta del milió, es, realment algú sap que caldria fer per guanyar a casa? Es un problema tàctic, és de concentració dels jugadors, de velocitat dels del mig camp ?