diumenge, 31 de desembre del 2006

Any nou, vida nova?

Així és com diu la dita popular. Veurem que ens depararà el 2007. De moment esperem que, esportivament parlant, l’any comenci com el vam acabar, amb una victòria. Ara bé, en aquesta època en que tothom té uns propòsits o objectius a complir de cara al nou any, jo no vull ser menys i voldria fer balanç del que ha estat el 2006 i el que podem millorar (entre tots) per l’any vinent.
En lo merament esportiu, el millor amb el que ens podem quedar és la classificació actual un cop quasi acabada la primera volta de lliga (fruit més que res de la igualtat existent a la categoria, ja que l’equip ha portat una trajectòria molt irregular, sobretot a casa). Aquest aspecte, el joc de l’equip quan juga davant la seva afició, hauria de canviar molt si no volem que el poc públic que acut al Municipal (mal endèmic des de que es deixà el Camp de la Creu de Sant Salvador) es cansi d’una vegada per totes.
Pel que fa l’apartat social, la novetat més significativa ha estat el fet de retransmetre els partits de casa en directe per VTV (en un intent de fer arribar el club a tota la vila) mentre que en les coses a esborrar trobaríem tota la polèmica entre Ajuntament, Fundació i CF Hristo Stoitchkov (gens beneficiosa per la imatge de l’esport vilafranquí) i, com no, totes aquelles persones relacionades amb el club (en més o menys mesura) que ens han deixat en el decurs d’aquest any.

Gran Reserva: La victòria, ahir, del combinat de la premsa davant els polítics amb el resultat de 5-3. Sens dubte, aquest partit de germanor s’ha convertit ja en un clàssic d’aquestes dates.

Vi Picat: Després d’una setmana “mogudeta” al blog, l’esperit nadalenc s’ha apoderat de mi i no posaré res ni a ningú en aquesta secció.

PD: Que els Reis us portin força coses a tots i sobretot la victòria al camp de l’Igualada!!!

6 comentaris:

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

Voldria, per continuar amb el tema del blog d’aquesta setmana, que analitzessim entre tots el que ha estat el 2006 i l’esdevindre del proper any 2007 en l’àmbit del FC Vilafranca. Per això, us proposo contestar el següent formulari:

1. Quin ha estat el millor jugador en el còmput global de l’any?
2. Quina valoració de 1-10 li poses a la tasca de l’entrenador?
3. Què ha estat el millor del 2006? I el pitjor?
4. Quin creieu que és el millor fitxatge d’aquesta temporada? I el més decepcionant?
5. Creus que es necessita algun reforç més? En quina demarcació?
6. S’assolirà l’ascens a 3ª Divisió?
7. Quins 3 equips assoliràn l’ascens?

A banda de contestar, podeu argumentar les vostres respostes en cas que ho creieu convenient.

Anònim ha dit...

1.- El porter, Marc Ramirez
2.- Un notable, p.ex. un 7
3.- El millor els resultats a camp contrari i el pitjor alguns partits a casa, vaja quasi tots.
4.- El porter, evidentment. Pot ser d'alguns esperem mes, però de decepcionant cap.
5.- Posats a demanar un home gol.
6.- T'ho diré a primers de mars
7.- Igualada i Cassà tenen un cert aventatge, però esperat... també t'ho diré a primers de mars.L'altre ens agradaria que fos el Vila, però caldrà que millorin algunes coses, especialment a casa.

Anònim ha dit...

He llegit el Gran Reserva que fa referencia al partit entre politics i premsa i també he vist el reportatge resum a TV Vilafranca.
Pregunta: El que fa un comentari com a jugador dels grocs, la premsa, a la TV Vilafranca posa Joan Sauleda. No es diu Josep?. M'ha sorprés que entre la premsa no es coneguin entre ells.

Anònim ha dit...

1.- El Marc Ramírez, dels darrers partits.
2.- Un 6, queda bastant encara per millorar.
3.- El salvar la 1a Catalana l'any passat, hagués estat fatal tornar a baixar. El pitjor la gent que ens ha deixat, un record per tots ells.
4.- Marc Ramírez, és l'únic que és un fitxatge com ha de ser (millorar el que tenim a casa). El més decepcionant Capilla (potser perquè es va volver vendre massa bé el producte i ara se li demana massa).
5.- Millor deixar-ho pel Director Tècnic i l'entrenador, són els que coneixen bé les necessitats de l'equip.
6.- Espero i desitjo que sí.
7.- Tal com està la lliga, qualsevol pràcticament, igual que per baixar.

Anònim ha dit...

1 JARABO I CONDIS
2 NOTABLE
3 LA TRAJECTORIA DE ´L'EQUIP, ESTA ANAN DE MENYS A MES. SENS DUBTE LA MORT DEL JORDI
4 MARC RAMIREZ, OSCAR SANCHEZ I SYLLA PER AQUET ORDRE
5 UN GOLEJADOR
6 ESPEREM, TOT I QUE NO SERA FACIL
7 COMPLICAT, ESPEREM QUE EL VILA, CORNELLA I PARTIR DE AQUI QUALSEVOL

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

Per acabar la setmana, donaré les meves respostes.

1. Jarabo (la temporada passada) i Marc Ramírez (enguany).
2. Un 6. Sap com portar el vestuari a la perfecció però li manca ambició a l’hora de plantejar alguns partits importants.
3. Haver mantingut la categoria la temporada passada (que menys per això, no?). / La greu lesió d’un home molt important dins l’equip: Moral.
4. Marc Ramírez, sense cap mena de dubte. / Els demés fitxatges “estrella”, que no han aportat el que s’havia dit d’ells.
5. Indiscutiblement, sí!!! / Un migcampista organitzador i, sobretot, un davanter centre!!!
6. No. Per la irregularitat mostrada per l’equip i perquè crec que 1ª Catalana és la categoria adient per les expectatives i capacitats del club (massa social, afició,...) altra cosa és històricament (però no podem viure sempre de la història).
7. Qualsevol. La categoria és tan igualada que a hores d’ara és impossible fer un pronòstic clar. Ara, ja que m’he de mullar... diré Cassà (per decret llei, ja ens entenem), Cornellà (per pressupost) i Igualada (per il·lusió i ambició, molt important en l’àmbit que ens movem del futbol modest).