diumenge, 17 de desembre del 2006

Canvi radical

FC Vilafranca 1 - CD Banyoles 0
L'entrada al camp, a falta de mitja hora, de Jarabo i Fofana ha estat clau per a que el Vilafranca assolís la victòria davant el Banyoles (1-0), ascendís fins al quart lloc de la classificació i, de pas, pugués trencar la ratxa negativa de cinc temporades sense guanyar el darrer partit de l'any. Aquestes dues substitucions han donat un gir radical a un partit fins llavors avorrit, mancat de joc al mig del camp i on les poques ocasions havien estat fruit més de les errades defensives del Banyoles que de l'encert del Vilafranca.
A banda de participar en la jugada del gol, tots dos jugadors han aportat coses que necessitava l'equip en aquell moment: Jarabo ha decidit agafar la responsabilitat al mig del camp, tirar-se l'equip a les esquenes, començar a crear joc i moure l'equip al seu antuvi; mentre que Fofana (que curiosament feia vuit jornades que no jugava) ha fixat la defensa rival i s'ha dedicat, posats a penjar pilotes com s'ha fet durant tot el partit, a baixar-les i donar temps a que arribessin els companys de segona línia a la rematada. I així ha arribat el gol del triomf ja a les acaballes.
Pels amants dels números i les estadístiques, dir que aquesta victòria ha estat la número 150 del Vilafranca a 1a Catalana des de que la Temp. 91/92 es creà aquesta categoria. A més, suposa arribar a Nadal amb els deures mig fets (ja que des de bon principi es va marcar l'ascens com el gran objectiu per a aquesta temporada).
I ara descansar, disfrutar del moment dolç de l'equip i agafar forces pel primer compromís del 2007 al camp de l'Igualada (el dia de Reis i retransmés pel Canal 33), en un partit d'històrica rivalitat, amb els de l'Anoia líders i on enguany no coneixen encara la derrota al Municipal de Les Comes.

Gran Reserva: Saber que ens menjarem els torrons (i el míster també malgrat les crítiques d'inici de temporada) amb la il·lusió d'afrontar la segona volta amb totes les opcions de pujar de categoria tot i que es pugui i s'hagi de millorar en molts aspectes del joc.

Vi picat: D'acord que el fred apretava de valent i que el Municipal vilafranquí podria adoptar el nom de "el camp de la Pulmonia" (amb permís de Pucela), però la poca presència de públic no ajuda gens a l'equip ara que tots hem d'anar a una.

PD: Bones Festes a tots i al 2007 demanar-li salut i, si pot ser, l'ascens!!!

6 comentaris:

La prèvia ha dit...

M'he oblidat de comentar en el blog (greu errada la meva) les dues impressionants aturades de Marc Ramírez en el partit d'avui davant el Banyoles. Hagués estat injust no comentar-ho. Sincerament, no recordo dues intervencions tant esplèndides i decisives d'un porter del Vilafranca en molt de temps. Al César el que és del César, o en aquest cas, del Marc Ramírez.
A principi de temporada no em va acabar de convèncer però amb el pas dels partits he arribat a la conclusió de que hem trobat porter. Que n'opineu?

Anònim ha dit...

Ja m'ha extranyat ja !. Després de llegir el comentari al Mundo Deportivo i un cop llegida la prèvia, he pensat, caram, ni al comentari Canvi Radical,ni a Gran Reserva es parla de que si el Vilafranca te tres punts més es gràcies a les dues magistrals intervencions de Marc Ramirez, de fet no solsament en aquest partit sinó també en altres, de manera que no cal patir pel porter sempre i quan no es lessioni (toquem ferro).

Anònim ha dit...

Ahir varem txalar!!! bona segona part del vila, tot i que la primera varem tindre dues ocasions clarisimas, a la segona vam anar pel partit. Ah i ahir l'aficio varem estar amb l'equip eram pocs pero bons...es va notar que fa fret i els quatre enterats de sempre es van quedar a casa...

Anònim ha dit...

És veritat que cada vegada hi ha menys gent al camp, s'hauria de mirar alguna fórmula per a que s'ompli el camp i el primer pas seria captar socis, una altra podria ser jugar pels matins que fa menys fred, i a més afavoriria per no coincidir amb els partits de Barça i Espanyol.
El dia de Reis veig que juguen a les 12:30 pel Canal 33, almenys els que no anem mai a fora el podrem veure en directe. Esperem que guanyem, ara que veig que diu "la prèvia" que no han perdut mai a casa.
Bones Festes, i que el 2007 es pugui consumar l'ascens!

Anònim ha dit...

Ahir vam disfrutar amb el vila davant teniem un bon equip i vam saber guanyar, aquets partits son els que fan estar adalt de la clasificacio i tambe son els que fan aficio i sobretot com ahir que vam estar animan no com uns altres que ahir no hi eren que sempre critiquen.Bon nadal i bones festes

Anònim ha dit...

Hola gent de futbol, tant sols dir-vos que potser es va patir massa aquest diumenge, però, també crec que aquesta és una tònica generalitzada de tots els equips i partits. Jo l’hi dono molt de mèrit a la victòria del Vilafranca davant del Banyoles, sobre tot, per l’esforç tant físic com mental que van tenir de fer els jugadors en el decurs del partit, no en va, al principi tenien una pressió descomunal per part dels de l’Estany i que no hi havia manera de treure-se-la de damunt, com si faltessin recursos per tal de desempallegar-nos de la situació, mig camp en precari, ritme(o velocitat), per mi, més baix que el rival, a disgust(no estaven còmodes) i ves tu per on, tant sols dos canvis i les intervencions de “Sant“ Marc fan canviar la situació, fins i tot arriben les ocasions i es guanya el partit, Chapeau!.
Ara vull desitjar-vos molta felicitat, salut, que passeu un bon Nadal(compte amb el torró i el cava, no feu excessos), que tingueu un bon any i, sobretot que els Reis Mags d’Orient us siguin molt generosos. Pau que duri!!