diumenge, 3 de desembre del 2006

Lucky Luke i Rantamplan

UD Cassà 2 - FC Vilafranca 0
Tots els condicionants i premonicions que s'havien parlat al llarg de la setmana en aquest blog s'han fet realitat. Una altra vegada un Cassà-Vilafranca ens ha deixat polèmica, penals, expulsions, emoció,... i com no, pels vilafranquins, un regust amarg després de la derrota soferta.
Per començar, aquell camp s'ha convertit en plaça inexpugnable i una olla a pressió on treure quelcom positiu és quasi missió impossible. Si li sumes, que l'àrbitre designat per xiular el partit és un dels més casolans de la categoria i un "pistoler" a l'hora d'ensenyar targetes, i que el Vilafranca no ha desplegat el joc habitual de les darreres jornades, tot aixó ha comportat perdre un partit important per mantenir-se en places d'ascens, però gens definitiu donada la igualtat en la classificació i les jornades que queden encara.
En cap cas, el col·legiat ha influït directament en el resultat, però algunes de les seves decisions no deixen de ser si més no "sospitoses". Ja sabeu,... la polèmica en el seu dia amb les eleccions a la FCF (Jordi Roche és gironí? Ui! ara no ho sé...), la jugada antiesportiva de l'any passat dels jugadors del Cassà (amb el mateix àrbitre damunt del camp...), la condescendència amb el delegat de l'equip local (quasi un més de la tripleta arbitral),... en fi, tantes coses que fan tanta "pudor", que no val la pena remenar més la "merda".
Ara, setmana de "pont" (per alguns afortunats com és el cas) amb dos partits per intentar remuntar el vol: dimecres Rubí a casa i diumenge al camp de la Pobla Mafumet. A tots els que feu més ric aquest blog, amb les vostres opinions, espero que m'ajudeu a desgranar i treure punta al que passi en aquestes dues jornades. Bones vacances a tots!!!

Gran Reserva: Marc Ramírez, que amb l'aturada del penal amb 1-0 al marcador ha permés seguir somniant amb treure quelcom positiu, tot i que després no hagi servit de res.

Vi picat: El delegat del Cassà, tot un exemple del que és un maleducat, un provocador i un "element" que no fa cap bé a un club dirigit per gent que li deuen riure les gràcies i que segurament els vagi bé i tot tenir-lo com a "gos de presa".

PD: Un cop rellegit el blog, em sembla que avui m'ha sortit la "vena" Batet i això sembla més aviat "la carrossa i el carro de la brossa"!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

He escoltat radio Vilafranca i he sentit que a l'arribada de l'expedició semblava que el mal rotllo se l'havia emportat la tramuntana, però després he interpretat que no, que encara hi ha mala bava contra el Vilafranca. Si veritablement es vol fumar la pipa de la pau, no seria millor fer-ho un dia qualsevol a un restaurant qualsevol entre presidents i representants de la directiva i no esperar el dia del partit?.

Anònim ha dit...

Des del Cassà, i com a membre de la junta, he sigut dels que he eintentat posar la pau, però hi ha qüestions personals directes entre algunes perosnes dels dos clubs, que sòn difcuils de resoldre tot i que em comprometo a intentar-ho. Pel que fa al partit d'avui crec que el Vilafranca ha estat a un gran nivell i si hagué stingut més sort hauria pogut guanyar. el cassà no ha jhugat com és habitual i s'ha deixat dominar pel rival: però la sort l'ha acompanyat més que al Vila.
Quan a l'arbitratge, què voleu que us digui? penseu que ens ha deixat 25 minuts en inferioritat numèrica i crec que la segona tarja era molt estricta. Per tant tampoc no es pot considerar gaire casolà...
En fi, ja que a Cassà fem els millors taps i a Vilafranca el millor vi, perquè no ho oblidme tot i pensem en elfutbol. Com comentàvem, amb el delegat del Vilafranca, al futbol s'hi va per fer amics i no enemics.

Joan Carles

Anònim ha dit...

El problema el teniu els de Cassà que no vau saber encaixar la derrota per 5-0 en la Promoció i vau voler caldejar l'ambient per veure si l'àrbitre s'acollonia i us ajudava a aconseguir el miracle de la remontada a la tornada, però per desgràcia del futbol vau pujar de rebot.
L'intent de fer la pau no es fa cinc minuts abans del partit, sinó molt abans, sembla que ara vulgueu que us rebem a Vilafranca amb els braços oberts i un brindis amb bon cava. Després del partit de la segona volta, si voleu, ja farem la pau.

Anònim ha dit...

Hola Joan Carles de Cassà.
Comparteixo amb tu el que dius de la mala sort del Vila, de l'arbitre, penso que ni ha que son dolents de mena i no s'hi pot fer mes (primer gol de falta inexistent i després 7 faltes a favor del Vila i 27 en contre i segon gol de fora de joc, Deu ni do no?) i finalment, estic d'acord amb que cal posar pau i fer el que calgui per evitar que cada temporada ens trobem igual.
Però caram, també haurieu pogut començar vosaltres ja que en definitiva, permetem el comentari, vau ser qui vareu iniciar el tema tal com diu vil4fr4nq1 i que ho vareu continuar l'any passat amb el famós gol polémic.
A Vilafranca sempre es tracta bé als amics i es seguirà fent, però qui no ens diu que la propera temporada es pot repetir el mal rotllo a Cassà ?

Anònim ha dit...

Continuo insistint que per aquest camí no arribarem enlloc i cadascú té les seves raons. Si ens posem a disctir qui va començar, malament rai, ja que les versions van variant segons quines t'escoltis. Si de veritat els dos clubs volen es poden posar les bases per "fumar la pipa de la pau". Però si no es vol, els arguments per un costat i l'altre hi seran sempre i mai no ens posarem d'acord. I pel que veig, a Vilafranca no hi ha pas massa interès en deixar enrere aquesta polèmica.

Ho sento molt.

Joan Carles

Anònim ha dit...

Hola Joan Carles, jo aquest diumenge estava al camp transmetent el partit per Ràdio Vilafranca, quan vaig arribar al camp el delegat del Vila en va comentar que al baixar de l'autocar hi havien directius del Cassà esperant-los per comentar que volien aixugar diferències i començar de nou, deixant a banda la mala relació que s'havia generat; l'expedició del Vila s'ho va prendre de bon grad i els hi va dir que era el millor que es podia fer.
Dissortadament, no tot l'estaff, directiu i tècnic, n'estaven d'acord en aquesta actitut (el delegat de l'equip i el president van mostrar moltes reticències)d'acabar amb aquest mal rotllo, que sigui dit de pas, no porta enlloc.
Personalment vaig parlar amb el delegat del Cassà per tal d'intentar posar-hi pau i tancar esclexes, no va ser possible, vaig percebre molta racança en les seves paraules plenes de retrets.
Malgrat tot, crec que s'ha posat voluntat en tancar un episòdi que, tant de bó, sigui el més curt possible. Com sempre pau i què duri!!!

Anònim ha dit...

Hola Joan Carles, t'honra molt el gest de voler fer la pau amb el Vilafranca, tot i tenir els teus companys de junta en contra.
Per fer la pau s'ha de perdonar tot l'ocorregut. Digues què és el que ens hem de fer perdonar a Vilafranca: no vam ser nosaltres qui vam voler crear un ambient hostil a la tornada de la promoció (amb agressions incloses a alguns aficionats), tampoc vam ser nosaltres qui vam fer acusacions contra la vostra Directiva de tenir poder en la FCF per a decidir les sancions, tampoc vam ser nosaltres qui no vam tirar la pilota a fora amb dos jugadors a terra per fer un gol, ...
Ara, crec que estaràs amb mi en que el gest l'haurieu d'haver fet molt abans i no ara per a aplanar el camí per la 2a volta.

La prèvia, ho sento però no et podré ajudar a fer comentaris en el blog, també marxo de pont i crec que no serem els únics que marxem. Els que feu pont, que us vagi bé, els que us quedeu haureu d'animar el doble. Força Vila!!!

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

Ja vaig comentar-ho en el blog, aquest tema em comença a cansar. És evident que ens tenim ganes els dos equips, les aficions i les juntes directives però que tot no passi del que succeeixi dins del terreny de joc i sempre amb esportivitat. Jo només espero que vinguin a Vilafranca però per clavar-los un altre 5-0 (com aquell gloriós dia), sense ajudes arbitrals, guanyant amb esportivitat i amb el recolzament de la nostra gent. Tot lo demés no m'interessa gens. Això si, per aquell dia, si pot ser que tanquin en una gàbia al delegat i si hi ha algun jugador que vol venir amb intencions de tornar a pujar a la grada per agredir al public vilafranquí també tanqueu-lo. Ja de pas, podríem posar-hi dins al tal J.L.Ponce que fa les cròniques del Cassà per varis mitjans de comunicació. La crònica que fa al Diari de Girona és patètica dient textualment: "El públic no va perdonar el mal tracte rebut al camp del rival i no va deixar de pressionar els jugadors visitants.". I altres "perles" que l'individu aquest deixa anar i es queda tan tranquil. Algú em pot confirmar si aquest "senyor" i el delegat del Cassà són la mateixa persona?

Anònim ha dit...

J.L.Ponce, Cassà de la Selva.
El Municipal de Cassà es va vestir de luxe ahir al matí per passar comptes amb el Vilafranca. Els jugadors, esperonats durant els noranta minuts pel seu públic, van derrotar l´equip del Penedès i es van treure l´espina de la promoció d´ascens perduda de fa dues temporades. El públic no va perdonar el mal tracte rebut al camp del rival i no va deixar de pressionar els jugadors visitants.
La pressió i els nervis van fer que les imprecisions fossin constants. Els locals es van avançar gràcies a un llançament de falta d´Òscar Almendros. A la represa, amb l´expulsió de Rubio i el penal errat pel mateix Almendros, el Vilafranca ho va tenir tot de cara per empatar el partit però, en una contra, Carlos Martínez va sentenciar.
En els primers 45 minuts ni Cassà ni Vilafranca van mostrar-se gaire incisius i els espectadors van poder veure poques ocasions de gol.
Al límit de la mitja hora, Montes va finalitzar amb un xut massa alt una bona combinació entre Almendros i Robert Negre. En la jugada següent va arribar el gol. Almendros va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut ras i col·locat, tranformant una falta comesa sobre Montes.
A la represa, mentre seguia la mateixa dinàmica d´imprecisions i poc espectacle, Rubio va veure la segona targeta groga. Restaven vint minuts per mantenir l´avantatge.
El Cassà podria haver-se estalviat el patiment final si Almendros hagués transformat un clar penal comès per Peña sobre Carlos Martínez quan enfilava tot sol la porteria visitant. El xut d´Almendros el va aturar Ramírez, ben col·locat.
Els minuts passaven i el Vilafranca no podia superar la sòlida defensa del conjunt de Robert Vila. En temps afegit, amb tots els visitants bolcats a l´atac, Montes va iniciar un contracop i va cedir perquè Carlos Martínez, lliure de marca, superés Ramírez amb un xut a mitja alçada.
Els tres punts mantenen el Cassà en zona d´ascens a Tercera i tanquen velles ferides en l´afició.
Aquesta crònica és la d'un personatge resentit, amargat, sense cap tipus de personalitat, miserable, subjectiu, sense critèri, rencoròs, malaltís, ajuntalletres, una autèntica butllofa del futbol, botifler, en fi, un bocamoll...i és una llàstima que personatges com aquest estiguin en el món del futbol i encara més, al costat d'una banqueta, delegant un equip que en mereix el meu respecte.
Apa siau!!

Anònim ha dit...

No entenc les actituds de la gent de Cassà.Anem per pams.Promoció per pujar a 1a Catalana partit anada:Es juga el partit,el Cassà sense els dos centrals titulars per expulsions(Perez i Valllejo,repassar curriculums d'ells dos i s'entendrà tot) i guanya el Vilafranca 5-0,exagerat o no pero aquest es el resultat sense cap tipus d'ajuda arbitral ni res de res.Alguns jugadors del Cassà enrabiats tenen actituds cap a la grada,baixant-se els pantalons algun,encarant-se algun altre al public,...Impotència!.Si et diuen algo o se'n riuen de la golejada com a jugador t'has d'aguantar sino et quedes a casa i no juguis a futbol.
Al partit de tornada ja es va crear un ambient hostil,ja d'entrada no van deixar entrar al president al camp.Anàvem amb 5 gols i vam patir en certs moments,però al final es va conseguir l'objectiu de pujar.Ells no van encaixar gairebé la derrota,ascens,cap a casa i allà us quedeu. Després de tot resulta que el Cassà també puja a Catalana i es tornarà a reviure el duel. De l'any passat ja s'ha explicat la famosa jugada del gol de la victoria del Cassà,pero al partit a Vilafranca recordo algun jugador d'ells intentant saltar a la grada o no sé si inclus va arribar a saltar(crec que el seu capita Triadú,vaia peça també).
La veritat,coneixent la gent de Vilafranca dubto molt que vulguin calentar l'ambient,pq ens entenguem vilafranca no és una bombonera futbolísitica.
Crec que encara els pica el 5-0 de la promoció o no sé el que és,pero sigui el que siguin que es rasquin.
Per cert,el cronista aquest de Cassà ... això sí que crea violència,només espero que el partit de tornada no passi res,repetim la maneta com diu La prèvia i que se'n vagin cap al Gironés amb un sac ben carregat.

Anònim ha dit...

Ja veig que no hi ha res a fer i per tant ho deixo aquí, però tot plegat està ple de malentesos i "tu has dit" i "jo t'he dit", que es basen en opinions o comentaris que posar-los a discutir un per un ens portarien a una eternitat. Cadascú té la seva versió del que ha passat perquè a cadascú li ha interessat dir la seva part de la veritat... I de la seva mentida. Per exemple ara acuseu en Ponce de ser el delegat del Cassà... si us plau, pregunteu per Girona i us diran qui és aquest corresponsal, que es pot equivocar més o menys però crec que intenta fer bé la seva feina. I hi porta molts anys. Ara, algú insinua que és el delgat, un altre ho afirma i el següent ja li dirà a la cara.
En fi, ja veig que no hi ha res a fer. Si es va mirant enrere no ens sortirem pas.
Només espero que els jugadors tingin més seny i les discusions es quedin en paraules.
Joan Carles

Anònim ha dit...

Avui no hem estat a l'alçada, ens a faltat manar a la zona de creació, no hem sabut desenpellegar-nos de la presió del rival, anavem a una velocitat més lenta, ens a faltat aquella espurna, de vegades tant necessària, per arribar abansque el contrari...en fi, una manca de recursos, fins la recta final del partit on s'han notat molt i molt els canvis i hem estat a punt de guanyar(xut al pal, refús en curt que el porter desvia a corner...).
Ara bè, no hem d'afluixar de cap de les maneres, la lliga és llarga i està molt comprimida.
Com sempre pau què duri!!