diumenge, 13 de maig del 2007

Amics per sempre

FC Vilafranca 1 - CF Pobla Mafumet 2
Això mateix..., ara, resulta que haurem de demanar als “amics” de Cassà que ens donin un cop de mà, diumenge vinent, guanyant al Manlleu al seu camp per poder seguir optant a pujar de categoria!!! La veritat, no sé si riure o plorar!!! Que ningú confiï en aquesta hipòtesi perquè es tot lo absurda que us pugueu imaginar. És més, vist lo d’avui, no crec que estiguem per demanar gaires ajudes als demés quan prou feina tenim per guanyar els nostres partits. La gent ha sortit decebuda, ha perdut la fe en l’equip i lo pitjor és que dona la sensació que també l’han perdut els propis jugadors en si mateixos. El partit es pot definir tranquilament evocant una frase de John B. Toshack després d’una cruel derrota quan entrenava al R. Madrid: “los jugadores corrían como pollos sin cabeza”.
I no serà que no feia temps que es veia a venir i que ho havia avisat des d'aquest blog. Fins a dia d’avui, la immaculada ratxa de victòries en els partits a casa disimulava o amagava les carencies de l’equip quan es desplaça lluny del Municipal. I és ara quan tots ens lamentem de l’empat a Rubí o de la derrota a Tortosa (punts que ara tindríem de coixí per paliar l’ensopegada d’avui) però ja és massa tard. No hi ha res a fer. L'estirada d’orelles o el cop de puny a la taula s’ha de donar quan les coses van bé, no després de dos mals resultats i quan el temps de reacció és ínfim.
I diumenge vinent, què? Doncs esperar que l’equip reaccioni d’una vegada per totes (ja toca!!!), anar a posar ciris a Sant Fèlix o a la patrona de Cassà, la Mare de Deu de les Sogues (com la que tenim al coll...) i confiar en jugar-nos-ho tot a la darrera jornada davant un Igualada que podria ser ja equip de Tercera. Però el nas em diu (i tant de bo m’equivoqui...) que això acabarà en un “tocat i enfonsat” al costat del Llac de Banyoles.

Gran Reserva: El Cadet B de la Fundació Esportiva At. Vilafranca que ha quedat campió del seu grup i ha sortit abans dels partit a rebre l'homenatge dels espectadors i amb els jugadors del primer equip fent-los el passadís. Sort per a la promoció!

Vi picat: Que l'afició vilafranquina no acabi de respondre a la crida per recolzar l'equip diumenge rera diumenge. Realment si fos per massa social, afició i il·lusió hauríem de tirar categories avall per anar a buscar la que realment ens pertoca.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones! Totalment cert que ho avisaves, i jo fins ara em mostrava reaci a acceptar la situació, quedant-me amb el fet que s'estava allà tercer i que mentre estiguessis allà anaves bé.
Però bé, ahir es va jugar francament malament i tenim els que ens toca, no?
Tampoc no puc opinar molt perquè només he vist els de casa per la tele i ahir vaig anar al camp, amb el carnet del hoquei, però la sensació de correr como pollos sin cabeza es totalment encertada.

Anònim ha dit...

Ho veig molt complicat,sobretot pel dificultós calendari que ens queda,Mirant-me tots els partits que queden pendents,tant els del vila com els rivals, veig poc assequible fins i tot una cinquena plaça molt ajustada.
A Banyoles ho veig pelut, l´història ho demostra.
Atenció a un Figueres que ho té força plàcid.
I sort que quederà pendent una cuata plaça gràcies al descens del Barça B.
El Manlleu tindrà un passeig de flors al camp del Cassà.
I esperem que l´Igualada vingui a Vilafranca amb l´ascens a la butaxaca; i podem refiar d´aquells tres punts.

Anònim ha dit...

Uiiiiiiiiiii,ara ja no si pot fer rees de la derrota d´ahir!!.
Ara hem d´anar per animar-nos tots plegats i titar del carro com sigui i sumar dels sis punts en joc tots els possibles!!.
A Banyoles s´ha dá nar a mort i omplir els dos autocars que farà el club, animar força el vilafranca i resar que els resultats ens acompanyin, així ho esperem. ÀNIMS a tots.

Anònim ha dit...

Ja ho diuen que lo difícil no és arribar sinó mantenir-se, i no ho hem sabut fer. Crec que ens hem cregut massa que ho teniem bé, i la llàstima és que els rivals ja han perdonat massa i no ho hem sabut aprofitar per a ampliar diferències.
Una pregunta, a veure si algú m'ho pot aclarir: Quina repercusió pot tenir el descens del Barça B per al Vilafranca?
Malgrat tot, Visca el Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Fàcil, molt fàcil.
La repercusió que el descens del Barcelona B és que farà baixarà matematicament al Barça C a primera catalana i quedarà una plaça descoberta a tercera divisió que s´omplirà amb el quart classificat de la nostra categoria.
Visca el Vilafranca. I no val a badar la tercera plaça encara pot ser nostra i el Barça B que fagi el que vulgui, d´acord tots?

Anònim ha dit...

Hola vila, ho he estat mirant això que dius i no ho veig clar. Si baixa el Barça B, seran 21 equips a Tercera i en lloc de baixar el 4º per la cua, baixaria el Barça C i prou, i quedaien altre cop 20 equips. Ara si puja un català de 3ª a 2ªB, què passaria: se salvaria el tercer per la cua o pujaria el 4t de 1ª Catalana? Poser sí que tindrem sort, a veure si algú de la Junta ho sap del cert i ho pot comunicar.

Anònim ha dit...

Tema Barça B. A veure, la repercussió pel Vila es que em sembla que en cas de descens, el Barça tenia pensat eliminar el Barça C(no el volen a Catalana), i aquí suposo que si que tindriem mes opcions a pujar. Esperem que nomes baixi el Barça B, i que pujin el Girona, el Sabadell o el Reus...o els 3.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons diu textualment el Reglament de la FCF, en el seu TITOL IX (DE LES COMPETICIONS) en el seu CAPITOL 4t i Article 208è:

1.- Quan es produeixi una vacant en una categoria o divisió per motiu d’una retirada, fusió, absorció o descens d’un equip filial, abans de formar-se el calendari, serà coberta, a través de l’Òrgan competent de la FCF, que resoldrà al respecte aplicant els següents criteris:

a) En qualsevol cas, tindrà més dret a romandre en la categoria o divisió de què es tracti qui, essent adscrit a la mateixa del que va provocar la vacant, l’hagués perdut per un descens no compensat segons els criteris de Territorialitat, malgrat el fet de no ésser situat en lloc de descens; corrent-se, si s’escau, successivament les escales.

b) Un cop exclosa la situació que preveu l’apartat anterior, gaudirà sempre de més dret el club amb millor classificació de la divisió o categoria immediatament inferior, sense perjudici del que disposa l’article 206.2, per als campionats formats per grups amb criteris geogràfics o de Territorialitat; corrent-se, si s’escau, successivament les escales.

És a dir, si baixa el Barça B llavors la plaça que deixa el Barça C a Tercera és recuperada pel 17è que eludiria el descens compensat. En el cas que el Barça C quedi entre els 3 darrers classificats de Tercera, llavors el descens del Barça B si arrossegaria al 17è classificat de Tercera a 1a Catalana.
S'ha entés? Espero que si.

La prèvia ha dit...

Ara pensava,... en el cas que només baixès el Barça B (de Segona B a Tercera) i el Barça C no quedès entre els tres últims, tot el que siguin ascensos de Tercera a 2a B (Sabadell, Reus, Gava i/o Girona) comportarien ascensos compensats de 1a Catalana a Tercera.
Per tant, ens interessa molt, molt, molt que només baixi el Barça B i que el Barça C no quedi entre els tres últims (en aquests moments és 14è a quatre punts del 17è que és el Prat). Això obre molt el ventall de possibilitats si es guanyen els sis punts que queden en joc (Banyoles i Igualada) i s'acaba com a mínim en quart lloc.

Anònim ha dit...

Com hem dit duran tota la lliga, anem pas a pas.
Com diu algun blogger, els de Can barça que facin el que vulguin (bé el primer equip que guanyi la lliga, je,je,je)i el Vilafranca primer que jugui a Banyoles i després mirarem la classificació.
En funció dels resultats podrem tornar a jugar a endevinar qui pujarà i aleshores tant sols restarà una jornada que també caldrà esperar i finalment a les vuit del vespre del 27, tindrem els que pugen i nous alcaldes, o no.

Anònim ha dit...

La setmana passada ja es comentava que amb el col.legiat de Mataró feia mala espina assolir un bon resultat i aquesta setmana, Molina Fernandez, apa, el que a Igualada ens va assenyalar set grogues, a ells cap, 1 expulsat, Garea i un penal que tant sols va veure ell i L'Igualada sense cap oprtunitat un gol de regal de penal i tres puntets cap a casa. Ho va poder veure tot Catalunya per TV3.
Voleu dir que a Banyoles ens tornarà a maxacar com ho va fer a Igualada ?

Anònim ha dit...

Dades a tenir en compte.
El Banyoles porta 8 partits sense perdre, el darrer el va perdre a Igualada 2-1, jornada 28.
A casa en porta 6 sense perdre, ho va fer davant el Cassà, 0-1 a la jornada 24, un final de lliga que de seguir així li podria donar l'ascens a no ser que ensopegui amb el Vilafranca.

Anònim ha dit...

Que, os atreviu a la travessa:

Caprabo-Amposta 1-X
Figueres-Badalona B 1
Igualada-Cornellà X
Banyoles-Vilafranca X-2
Pobla Mafumet-Montanyesa 1-X
Cassà-Manlleu 1-X

va, anims, com ho veieu

Anònim ha dit...

Caprabo-Amposta 1
Figueres-Badalona B 1
Igualada-Cornellà 1
Banyoles-Vilafranca 1-X
Pobla Mafumet-Montanyesa 1
Cassà-Manlleu 2

No confio en el Cassà i la Pobla a casa es farà forta. El Vila? Seguint la tònica a fora no crec que passem de l'empat si és que l'aconseguim.
Espero equivocar-me pero acabarem la jornada cinquens,almenys l'Igualada pujarà i vindrà a Vila relaxat.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, doncs si acabem la jornada cinquens... malament per pujar ja. A més, si comptes que el Vilafranca perdrà a Banyoles i la Pobla guanyarà, no seríem cinquens sinò sisens.
Vull creure (tot i que em costa després dels darrers partits, ho reconec) als jugadors quan diuen que a Banyoles ho donaran tot per tornar amb els 3 punts. A aquestes alçades, tant fa el com, lo important és guanyar. Sigui, com sigui!!!