dimarts, 5 de juny del 2007

Ja tenim entrenador?

O això és el que dedueixo del rumor que es va llançar ahir a "La Tertúlia" del programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca. Tot indica que l'escollit per asseure's la temporada que ve a la banqueta vilafranquina serà Jaume Sarasa, tot un desconegut per a mi i per a molta gent suposo. Inmediatament vaig posar en marxa la "Operació Sarasa" per tal d'esbrinar tot i més sobre qui, com sembla ser, ha de dur les regnes del primer equip del Vilafranca i n'he extret la següent conclusió: sembla ser que és un home de la confiança d'Àlex Sans (el Director Tècnic del club) ja que ha treballat amb ell a l'Escola de Futbol del CF Cubelles-Cidarf, on acaba d'assolir l'ascens a Preferent amb l'equip Infantil, i anteriorment també havia treballat per la Fundació de Vilanova i la Geltrú. Així doncs, estem davant d'un coneixedor del Futbol Base que donarà el salt ni més ni menys que a un equip de 1a Catalana amb aspiracions de pujar a 3a Divisió... Perquè en el mateix programa, el company Joan Sayol, ens va avançar que el club té (a l'igual que l'any passat) com a gran objectiu l'ascens de categoria, i que no escatimarà esforços a l'hora de confeccionar un equip amb garanties per assolir-lo. També es va anunciar la configuració d'un nou organigrama en l'aspecte esportiu, el que corrobora el perfil d'entrenador que es busca i el fet que l'anterior míster, Manel Rodríguez, pugui incorporar-se a l'staff tècnic com també ja s'havia comentat.
Amb tot això, aquesta setmana esdevé crucial pel devenir dels jugadors que continuaran i els que hauran d'abandonar l'entitat, les noves incorporacions, el nou entrenador i la filosofia a seguir. De moment tot són rumors, però com deia el gran Jose María García: "el rumor es la antesala de la noticia".

Gran Reserva: La gran temporada de l'ex-vilafranquí Isaac Pujante al Roda de Barà amb qui està disputant la promoció d'ascens a 1a Catalana. Només en una temporada amb el Roda ha marcat 20 gols, quan a Vilafranca en 141 partits oficials n'havia fet 18. O no vam saber aprofitar les seves virtuts o quelcom malament vam fer...

Vi picat: Que un cop acabada la lliga, sumat a la decepció de no haver pujat i sense opcions d'ascensos compensats, als que ens agrada el futbol haguem de seguir les eliminatòries d'ascens a 2a B i altres categories sense aquell alicient d'haver-hi quelcom en joc pels nostres interessos.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig escoltar radio vilafranca per saber que deien tant el Sayol com a la tertúlia i veure si informaven del Vilafranca.
La part del Sayol va ser molt curta,per dir això no calia que parlessis,la veritat. No entenc tanta protecció al club, per quin motiu? Per què no podies avançar coses que ja deies que sabies?En què podia afectar si tots els jugadors són de fora i ni se n'enteren del què dius? T'has tornat molt proteccionista del club i amb el pressupost més alt de l'història com heu dit moltes vegades no s'ha pogut ni entrar entre els 7 primers(ja no dic els 3) que almenys donen opció a pujar.La temporada ha estat dolenta i punt.No em val a sentir que si 1 punt dels ultims 12,si haguessim guanyat a l'Igualada,... amb l'equip que hi havia o que ens havien dit s'havia de pujar molt abans i deixar-se de tonteries.
Fa uns anys quan la majoria eren jugadors de casa no protegies tant a l'equip, et recordo que van estar molts anys lluitant a 3a divisio i a 1a catalana i ja els hi hauria arribar a cobrar lo que cobren els d'ara(això és una deducció que em faig jo pels comentaris que se senten i crec que no vai errat) i tenir camp de gespa.
Encabat escolto la tertúlia i comença a dir el Tito que si el Landi se'n va a Ibissa, que si l'entrenador serà un tal Sarasa,...
Com és que un no explica res i l'altre comença a explicar coses?
I l'Hill,que el tinc entès com un tio que diu les coses com són i segons diu ell gran amic del Pere i aficionat del Vilafranca, comença a dir les coses clares del que passa a Vilafranca: que si masses jugadors de fora, ara fitxaran a tot l'staff tècnic de cubelles,que si un entrenador que no seguirà el posaran ajudant del director tècnic,...
Si ve un entrenador d'escola, com es va comentar, serà capaç de portar jugadors ja curtits en mil batalles, que ja "tenen els ous pelats" de futbol? (Aquesta reflexió crec que ja la va fer l'amic "La prèvia") O es rebaixa l'objectiu i es voldrà dirigir l'equip cap a gent més jove que pugui sortir del juvenil o del filial junt amb gent d'aquest any del primer equip?
Veurem.
Un soci.

Anònim ha dit...

hola soy Landi, que acabo de leer que landi sen va al ibissa?

Lo primero que tengo que decir ,esque me sabe muy mal el no haber conseguido cumplir los objetibos,por los cuales se me ficho,porque desde el primer dia me senti muy implicado en el club.
Todos los partidos que he jugado,me habran salido mejor,o peor las cosas pero siempre he dado la cara por este club, y me he dejado el alma en muchisimos partidos, no solo en 3 como dicen algunos....tengo la conciencia muy tranquila de trabajar en el campo como me han pedido,me voy d este club con 8 goles despues de tener 10 ocasiones,y realmente he sudado la camiseta.....
Quiero que sepa la gente,que Landi no sigue en el vilafranca porque el club no quiere,yo he puesto todas las facilidades para quedarme.

Igualmete le deseo al F.C vilafranca todos los exitos deportivos y que consiga el ascenso la proxima temporada.
GRACIAS POR TODO Y UN SALUDO

La prèvia ha dit...

Hola Landi, molta sort allà on vagis. Realment, com tu dius, des del primer dia que vas arribar fins al darrer t'has implicat pel club tant dins com fora del camp. Segurament no has disposat de les ocasions que desitjaries allà davant, però el joc de l'equip no donava per més. A més, recordo el partit de Rubí on vas jugar com a fals lateral esquerre ¿¿¿??? (Allà va començar la davallada....). Segurament amb unes altres circumstàncies (menys sol a la davantera) el teu pas pel Vilafranca haguès estat més fructífer i no tan efímer. Molta sort!!!
PD: Espero que segueixis l'actualitat del Vilafranca tot i que no continuïs a l'entitat. Aquí al blog, sempre seràs ben rebut.

Anònim ha dit...

Hola PREVIA,soy landi.

Agradezco mucho tus palabras...
no tengas la menor duda que seguire al vilafranca,con la previa por supuesto.
Estoy totalmente de acuerdo con todo lo que has escrito,pero me duele que personas del club no hayan sabido valorar mi trabajo y mi implicacion hacia el mismo,pero el futbol es asi de ingrato.
Desde aqui me gustaria agradecer el apoyo que he recibido tanto de vosotros, como de TV Vilafranca,Radio vilafranca,la previa,vila reds y a los muchos amigos que he hecho en mi estancia aqui.Muchas gracias a todos y mucha suerte.

Anònim ha dit...

Hola.

Solo añadir que Jaume Sarasa, estuvo trabajando de segundo entrenador i de preparador fisico en el Reus hará un par o tres de temporadas en 2b.

Tambien estuvo de segundo en el Morell harà una o dos temporadas.

Anònim ha dit...

Hola anònim, gràcies per l'augment d'informació. Sabent això, ja em quedo més tranquil, uff!!!

Anònim ha dit...

sarasa es tot un entes del joc colectiu dl futbol, ha treballat sobretot en el futbol base dl Cubelles, i els ha portat a les categories mes altes dl futbol català, perquè no pot fer-ho amb un equip amateur?

Anònim ha dit...

No, tant de bo, sigui el millor entrenador que puguem tenir, simplement crec que no és el mateix entrenar quitxalla (a la que pots imposar la teva autoritat) que jugadors de catxé,com sembla que es vol fer, i que cobraran més que l'entrenador. Perquè no crec que se li pagui a l'entrenador com si tingués un bon curriculum, tenint en compte que debuta en el futbol amateur com a màxim responsable.

La prèvia ha dit...

Hola a tots, referent als comentaris d'anònim on deia que Jaume Sarasa havia estat de segon entrenador al Reus i al Morell, he pogut contrastar la informació de primera mà i el paper que exercia era de preparador físic (i per cert amb uns mètodes bastant autoritaris).
Jo, fins que no s'anunciï oficialment no m'ho creuré. És com si ara ens diuen que Paco Seirul·lo serà el proper entrenador de qualsevol equip de 1a Divisió, per exemple. ¿¿¿???

Anònim ha dit...

Jo no tinc res contra el nou entrenador ni el conec però d'entesos del futbol n'hi ha molts,p.ex. Lillo i quan agafa un equip veiem com acaba.
Només desitjar-li sort al nou entrenador i que la nova temporada li sigui positiva i plena d'èxits.

Anònim ha dit...

Rogaria a la previa, i a tots els que comenten aqui, que ens mantinguin informats als aficionats, de totes lles novetatas sobre el nou staff tècnic, el nou projecte etc.

Gràcies a tots.

Anònim ha dit...

Deu n’hi do, la quantitat de qüestions que s’han generat en tant sols quatre dies mal comptats!...bé, anem a pams.
1r. L’estructura tècnica a canviat substancialment, tant com que ara hi ha un
DIRECTOR ESPORTIU Àlex Sants (coordinador)
TÈCNIC DE COMPETICIÓ Jaume Sarasa (abans s’anomenava entrenador)
TÈCNICS ESPECIALISTES Manel Rodriguez, Josep Profitós (?) (joc col•lectiu,
estratègia, informadors, observadors d’equips i/o
jugadors...)
TÈCNIC DE FISICA Cèsar Fratarola (llicenciat en educació física i a
l’hora gerent de la Fundació)
PSICÒLEG ESPORTIU David Vilchez (atenció personalitzada al jugadors)
FISIOTERAPEUTA A confirmar (Serveis Mèdics Penedès)
També vull destacar que en aquest grup de rendiment, i són presents l’equip amateur de la F.E. At Vilafranca de la ma, sembla ser, de Josep Atzarà(?), així com el Juvenil -A-
amb J.C. Navarro i la més que probable afiliació de C.F. Cubelles.
2n. El prop passat dilluns, la meva intervenció (efímera) al programa d’Esports-21, va ser un intervenció obligada per les circumstàncies, donat que la informació no era prou complerta, doncs tota estava envestada, però no consolidada, i jo, no em vull llançar a la piscina si no hi ha aigua suficient.
3r. Se m’acusa de proteccionista amb el Club...res més lluny de la realitat, en tot cas, soc respectuós amb els meus compromisos, i a més a més, no m’agrada apagar focs amb gasolina.
4rt. En el moment en que surt el nom de Jaume Sarasa en la tertúlia de Esports-21, tant sols us puc dir que es va trencar un compromís d’omissió, en el sentit de NO parlar d’aquest tema per ser una informació incomplerta. Sento molt la poca seriositat que alguns és prenen el món de la informació, on tothom sap que hi ha un codi deontològic, que és precís respectar (aquest és un avís per a navegants radiofònics, que de vegades donen molt que desitjar).
5è. Dilluns que ve 20,30h. al programa Esports 21, Pere Montserrat i Àlex Sants (últim de la temporada).
Apa pau, molta pau...i que duri!!!
PD Ah, per cert, pel que fa a altes i baixes, Landi, A. Ortiz, Isidro i Garea causen baixa a l’entitat, Peña es retira i pel que fa a altres jugadors, estan en procés de negociació, així com les noves incorporacions (que n’hi hauran!), encara és massa aviat. Em comprometo a anunciar-vos-les en el moment en que es produeixin.
Ah! Cada vegada m’emprenya més respondre qüestions d’anònims, fins el punt, que depenent del meu estat d’ànim hi aplico la més absoluta indiferència (avui sembla que tinc un estat d’ànim del tot benèvol...).

Anònim ha dit...

Bueno, vaya monton de cargos, parece un equipo de 1ª Division! Y además todo son "amiguetes"...
Mas vale que se suba de categoria, porque si no el follon puede ser monumental.
Por cierto en la web del club, veo que se pasa de informar de las novedades.

Anònim ha dit...

Landi!!! SApigues k desdel grup dels vilareds, seras rekordat, per lo bo k estas fet, els moments bons k ens eu fet psas, i sobretot per la gran persona k ets!!!
Sparem k tinguis molta sort am el futbol, i ojala k ens tornem a retrobar!!!!
DEW Krak
Vilareds!!

Anònim ha dit...

Ens pots explicar com funciona tot això ? Estic una mica desorientat de tot aquest funcionament i gran quantitat de càrrecs, em pensava que el futbol era més senzill i que ja estava tot inventat.

Anònim ha dit...

Vaja, per el que veig, la cosa no es tan complicada, en definitiva hi haurà l' entrenador, el tal Jaume Sarasa, l´staff tècnic (tipo eusebio, el neskens etc a can barça) que sera el Manel i aquest tal Josep Profitós, el prepador fisic i un psicóleg.

Sincerament, com aficionat, no ho veig tan recargolat.

Anònim ha dit...

Havent escoltant el programa de radio vilafranca d'avui crec que l'any que ve disfrutarem molt de futbol. Pq? Doncs pq als jugadors que tinguin defectes se'ls corretgiran, les passades de 60 metres les farem al peu i creant espais, les jugades d'estratègia acabaran quasi totes en gol i les jugades d'atac en moviment seran rematades a porta totes. Collons, i no ho havíem vist abans això?
M'ha donat a entendre que es criticava el joc de pilotada i a correr d'aquest any i en canvi l'entrenador de l'any passat segueix en el grup d'especialistes ?
I de fitxatges poca cosa,marxen alguns (Isidro,Garea,Alex,Landi,Peña) i m'ha donat a entendre que encara s'està parlant amb alguns pq es quedin. La previsió és 12 o 13 de veterans que quedin i 9 o 10 joves de 19 o 20 anys d'aqui o de la comarca. Mesa? Qui el coneix?El Pere sí, pq l'Alex Sans no ha parlat amb ell segons ha dit i no crec que el conegui pq fa molt que va marxar de Vilafranca.
I si la cosa no funcionés, cosa que no desitjo, i es comença malament la lliga i la gent es posa nerviosa,que passaria? Es tallaria aquest treball i vindria un entrenador de fora o s'aguantarà això passi el que passi?
En resum, sembla que l'any que ve es veurà bon futbol o això ens han dit i que l'objectiu segueix sent pujar "Guanyar 3 o 4 partits més que l'any passat".
Sort a tots,jo personalment no ho veig gaire clar. A mi no m'ha conveçut gaire però espero que amb el temps es noti el treball i surtin els fruits, sobretot de treure gent jove per poder jugar al Vilafranca o més amunt.