diumenge, 30 de setembre del 2007

Res de res i res de nou

FC Vilafranca 0 - AD Prat 0
Podria escriure més o menys el mateix que la setmana passada per definir el que ha estat el partit d'avui, però no, no vull ferir mes "sensibilitats" i em quedaré amb les coses positives que en puguem extreure.
La principal, és que encara es continua imbatut i en posicions de privilegi donat que dels vuit primers classificats (abans de començar la jornada) només el Poble Sec ha estat capaç de sumar els tres punts, alçant-se amb un liderat sorprenent (ja que no entrava a priori en les apostes per ser un equip "punter"). Una altra dada important, és la solidesa defensiva, causant de que només s'hagi encaixat un gol en les cinc jornades disputades. Tenint en compte que el rival d'avui encara no n'ha encaixat cap, el resultat final és una clara declaració d'intencions del que preveuen ser aquests dos equips al llarg de la lliga. És a dir, equips molt difícils de superar i que rendibilitzen les seves ocasions i els seus gols al màxim.
Evidentment, hi ha moltes coses a millorar (més arribada per bandes, millor sortida del joc des del darrera, aprofitar millor les jugades a pilota parada,... o evitar badades i complicacions en zones defensives), però com que des del meu humil blog jo no puc fer res per a millorar-les, ho deixaré en mans de l'ampli cos tècnic que de ben segur haurà pres bona nota i intentarà corregir-les per a propers partits.
Ah, i després de la setmana "mogudeta" que hem viscut, i amb l'objectiu que quedi clar que aquest blog sempre ha tingut una certa ironia (evidentment des del "bon rotllo") a partir d'avui tindrem una nova secció per riure una estona i alliberar tensions.

Gran Reserva: Que a aquestes alçades de temporada ja hagin participat els 23 components del planter, senyal de que ningú té el lloc assegurat i que el míster dóna oportunitats a tothom.

Vi picat: El famòs triangular per a inaugurar la gespa de l'Espirall, que per un motiu o altre no s'ha acabat de disputar. Primer va ser el retard en les obres i dijous passat una fallada en l'enllumenat a mig partit.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Norman Foster sigui també l'escollit a l'hora de fer les millores del local social del Carrer Graupera en un to futurista i modernista.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia.
Ahir no vaig poder assistir al partit i m´agradaria que em comentessiu el més destacat del partit i si el punt aconseguit es bó.La propera jornada el vila juga a Roda de Berà en horari matinal(12 matí)esperem treure- hi els tres punts ja que porten tres derrotes consecutives!!!

La prèvia ha dit...

Bo? No, boníssim!! Si tenim en compte que es va jugar amb un home menys el darrer quart d'hora (per rigurosa expulsió) i que es va fer molt poc per guanyar el partit, el punt es valuòs per seguir al pom de dalt i evitar que un rival directe sumi els tres punts.

Anònim ha dit...

Sí, tot el que vulguis "la Prèvia" però fins a final de lliga, no sabrem si és bo o dolent! De moment, per a mi, tot el que sigui deixar escapar punts del Municipal és dolent.

Anònim ha dit...

Tota la raó vilafranqui, que deixar escapar punts del muncipal es dolent, però s´ha de mirar tambè el rival, l´expulció etc. Jo vaig veure el partit i crec que l´empat es un resultat just pels merits fets pels dos equips.

Anònim ha dit...

Jo crec que en el comentari de La previa hi ha algo d'ironia,no?

Anònim ha dit...

Sí, just sí, però la veritat no m'alegra aquest empat. Que potser a final de lliga et dic que aquest punt va ser bo, però avui per avui, no em convenç gens!

Anònim ha dit...

Algo d'ironia dius??? Molta!!! per cert, molt bona la nova secció del Soci!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que veus un partit del vilafranca de la temporada passada i un d'aquesta i no notes diferència. O no?Ahir vam fer una ocasió(capilla de cap) mentre que el Prat en va tenir 3 o 4 de clares.O no?
Bé, a veure què es diu per la ràdio.

Anònim ha dit...

hOla sok 1 membre dels vilareDS i us vull dir k la nostra aktitud d akets primers partits no esta sent tant bona kom la del any passat i no estem anant tanta gent,i poks kantiks fem pk ens falta gent i estem una mika desanimats x el jok del vila pero ueno,us ho asseguru k si el vila a finals de temporada esta x dalt animarem kom l any passat i si fa falta a lo ultim nirem a fora si cal,pero ara ens falta molta gent x motius i cantics molt poks,aixo si portem tambors i trompetes x almenys fer soroll,i al proxim partit intentarem komprar material i boles de fum i altres koses k fagin molta fumareda x eskalfar l ambient al kamp,k es molt fred,krek k la gent alla numes va a veure el partit i no a anim,en fi
anims vILA akest anY sI
k n opineu dels VILAREDS????

Anònim ha dit...

Vau mirar ahir el programa de tv3 futbolcat?? ahir van transmetre unes imatges del partit entre el Vila i el Prat,el comentari del matx no massa bó i aborrit.
Els Vila- reda esperem que ben aviat sigueu forçes i animeu com l´any passat, a l´equip els hi falta el vostres ànims i crits!!!!.
el vila ha de treure els tres punts de Berà ja que el proper partit a casa es el Poble Sec!!!! atenció en aquest sorprenent líder.

Anònim ha dit...

Ei, els que ens queixavem de que la web del club no s'actualitzaba, ja està!!! el que em sorpren es que l'han actualitzat amb crònica del partit de Palafrugell, no el de diumenge! Sembla ser que havien tingut algún problema tècnic, aliè a la voluntat del club! Una pregunta "la Prèvia", quants gols porta Palomo? A la web diu que ha marcat els gols més importants, però jo només li recordo el de Palafrugell. A veure si pots aclarir-m'ho. Merci.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, en porta un a l'igual que Capilla, Marc Guzmán i Eloi.
J1 FCV 0-0 CD Morell (-)
J2 AD Guíxols 1-2 FCV (Capilla i Marc Guzmán)
J3 FCV 1-0 FC Benavent (Eloi)
J4 CF Palafrugell 0-1 FCV (Palomo)
J5 FCV 0-0 AD Prat (-)
Pel que fa als "Vila-Reds", dir-vos que és encomiable el vostre suport a l'equip tot i que no sigueu tanta gent com voldríeu. Cada cop és més difícil veure gent jove als camps de futbol, i vosaltres demostreu que viviu de ple aquest esport i us agrada. Segui així com fins ara, animant el nostre equip, respectant als contraris i fent que el Municipal tinguii una mica més d'ambient, perquè com dieu, a vegades sembla el "Liceu" i no un camp de futbol.

Anònim ha dit...

tu ho sabràs molt bé això prèvia... perquè ets dels que t'encarregues que la gent vingui al camp desanimada, avorrida i asquejada... amb la teva crítica irònica que només fa gràcia als teus amics! si descarreguéssis tota aquesta adrenalina en positivisme i en veure les coses bones, possiblement ajudaries a un Club cada dia més pobre!!!!! (per cert ser positiu no vol dir riure les gràcies a ningú, però és clar tú tens tota la teva veritat!)
si et llegissis els teus comentaris amb absoluta imparcialitat (com ho faig jo) veuries que SEMPRE ets negatiu!!! sembla una cosa personal, per molt que asseguri's que és constructiu (això no t'ho creus ni tu!).
Per cert, vaig fer venir al camp un amic meu que li agrada molt el futbol i ens va costar 10 euros a cadascú entrar.... no és molt exagerat? els camps contraris costa el mateix? Em sembla que si m'ha de costar això, per la tele és VEU molt bé.

Anònim ha dit...

Hay quien dice que este equipo recuerda al del año pasado...pero si son los mismos!!!Yo creo que tenemos un buen equipo para la 1ªcatalana, lucharemos con los de arriba, como lo hicimos el año pasado, y con el bloque mas rodado y un poquito mas de suerte yo creo que este año subiremos. Ahora bien, d eso a ver futbol de alta escuela hay mundo. Seamos serios, si un Valladolid-Bilbao no hay quien se lo vea entero, que queremos ver en cualquier campo de la catalana.

Anònim ha dit...

A veure quin es el preu que seria el més adequat per entrar al municipal per veure un partit de primera catalana al municipal??
Conteu que el socis paguen el seu carnet 102 euros .

Anònim ha dit...

Jo opino cm en gigi, s´ha de ser positiu. Portem 5 jornades i estem empatats amb el 2n classificat, l´equip es veu solid i esperem que amb el pas de les jornades l´equip vagi millorant en tots els sentits. Queda moltisim i hem d´estar units.