diumenge, 7 d’octubre del 2007

Gols amb denominació d'orígen

C At. Roda Barà 1 - FC Vilafranca 3
Elegant, intens, fi, anyenc, viu,... adjectius fàcilment aplicables a un vi negre D.O. Navarra (aquells, envellits en bóta de roure) i comparable a la manera en com Castillejo ha resolt dos un contra un davant el porter del Roda Barà. I és que el futbolista de Valtierra (a la ribera navarresa), ha ensenyat les seves credencials, donant una lliçó magistral de com defineix un davanter de categoria contrastada. Val a dir que fins a dia d'avui no havia gaudit ni dels minuts suficients per entrar en joc ni li havien arribat pilotes en condicions per demostrar les seves facultats, i en aquest últim aspecte, Jarabo (que ha semblat recuperar el seu nivell de joc d'antany) hi ha tingut molt a veure amb dues grans passades a l'espai.
Precisament, l'acompanyant de Jarabo a la zona ampla del mig camp, en Sylla, ha marcat també un autèntic golàs rematant de cap, en un escorç acrobàtic i espectacular que ha fet entrar la pilota pel mateix escaire. Si el jove guineà, al seu treball fosc i incansable hi afegeix arribada de cara a la porteria rival, és converteix en un home clau i decissiu dins l'equip, i potser deixaria enrera aquesta etiqueta de jugador irregular (en ocasions injusta).
Del partit, dir que hi ha hagut fases de bon joc combinades amb massa errors a la zona de creació que han propiciat el poc perill creat pel rival, quasi sempre solventat pel bon paper de la defensa vilafranquina. La classificació ens deixa un trio d'equips empatats al primer lloc: Prat, Vilafranca i Poble Sec (proper rival diumenge que ve al Municipal i que té uns guarismes idèntics als del degà penedesenc).

Gran Reserva: La parella Óscar-Raventòs a l'eix de la defensa, que ha cuallat un gran partit anticipant-se en tot moment a les escomeses dels davanters contraris.

Vi picat: La plaga de lesions que assola la defensa vilafranquina. A les baixes de Moral i Del Barrio, avui s'ha unit la de Rafa (un jugador amb molt mala sort en aquest aspecte) que no ha pogut acabar el partit.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que l'anomenada "guerra de les televisions", entre AVS i Sogecable, pugui arribar a afectar les retransmissions del degà penedesenc per Vilafranca Televisió.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, això sembla que rutlla! Liders (empatats a punts), imbatutus, i asobre si avui diueu els que heu anat a Roda que s´ha jugat bastant bé, amb gols inclosos millor que millor!
A seguir aixi.

Anònim ha dit...

Si en altres ocasions he comentat que el Vilafranca encara no era el voliam veure i que calia paciencia, després del partit a Roda puc assegurar que el Vilafranca comença a fer un futbol que a part d'efectiu és vistós. En més d'una jugada els seguidors del Roda van aplaudir les jugades del Vilafranca i això vol dir alguna cosa.
Mica en mica es van polint detalls i ara cal buscar profunditat a casa. Es dificil guanyar a camp propi com ho demostren els resultats de cada setmana, però diumenge davant el Poble Sec hauriem de veure una victòria i bon joc. Que no quedi per demanar!

Anònim ha dit...

Pues si, teniu tota la raó, tan la Prèvia con el Pep, per fi s`a vist un gran Vilafranca, contundent en defensa, un mix del camp perfecte, i una davantera , en un Santi , de solera, per fi la pilota abans de arriba als davanters , se aturava al mix del camp,(gran partit de Jarabo i Sylla) i això a fet veure un partit molt mes vistos i mes entretingut que altres vegades, si a casa a de ser igual , segur que el camp se omplirà cada setmana. Festa al DEGÀ, els seguidors que en acompanyat aquet desplaçament, els directius (Quina cara feia el Pere), els mitjans de comunicació de “Vilafranca” 3 DE VUIT, RV, i VTV., els jugadors quant sortien de vestidors i el cos tècnic, en un Sarasa contentíssim en la plantilla que te, lo dit FESTA AL VILA, en raó, i que duri………

La prèvia ha dit...

Per qui no hagi pogut desplaçar-se a Roda de Barà, demà dilluns a partir de les 16.30h (i en repetició a partir de les 20.30h) s'emetrà per VTV un ampli resum del partit d'avui.

Anònim ha dit...

Quin goig sentir unes paraules de bon joc d´aquest diumenge contra el Berà,ara a mantenir aquesta bona dinàmica i els bons resultats, ja que aquestes primeres plaçes no s´haurien d´abandonar en tota la temporada,així ho espèrem tots els bons aficionats vilafranquins!!!.
Esperem que el patí vilafranca també aconsegueixi millors resultats i així tots contents.Visca el Vilafranca.

Anònim ha dit...

Bé, crec que hi ha alguns vins de la D.O. del Penedès, que també estàn força bé. Si guanya l'equip, guanyen tots, no crec que el guanyés Castillejo sol, tot i que és per experiència qui ha de tirar del carro.
Només repeteixen el partit aquestes dues hores en tota la setmana?

Anònim ha dit...

primer de tot felicitar vilafranca televisió per donar un gran resum del parit d´ahir entre el Roda i el Vila. Quantes vegades i dies vols que el fagin? crec que en dues es prou correcte i si no m´equivoco a les tantes de la nit el tornaran a fer per tercera vegada.
tan el partit com la retransmisió un 10.Crec que anem per molt bon camí, almenys els resultats ens donen la raó, que continuï així.

Anònim ha dit...

Home, no critico el fet de dues emissions, però a les 16:30 els que treballem no podem veure-ho i a les 20:30 coincideix amb el programa del Sayol!!! Però bé, si no hi ha altres horaris, sacrificarem el programa del Sayol, que ni punt de comparació amb veure-ho amb els meus propis ulls.
Visca el FC Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

jO proposu k si el vila guaña la lliga,o mes ben dit,puja a 3a.podriem anar-ho a celebrar a la plaça penedes,o kom es digui,akella font del hotel pere 3, i banyant-se tots els aficionats del vilafranca,tambe estaria bE k els jugadors rekorressin amb bus tota la vila,seria una kosa molt bonika...

Anònim ha dit...

UYYY. Voleu dir que no aneu molt precipitats, us recordo que estem a les primeres jornades de la primera volta, pero l´idea es genial i seria molt guay i divertit.podrien fer el mateix recorregut que la processó de sant Felix.

Anònim ha dit...

Calma, calma, primer mengem panallets, després turrons i després de la mona de pasqua ja en parlarem.
Es cert però que enguany hi ha molts ingredients perquè al final es pugui assolir l'objectiu, però la lliga es molt i molt llarga i com diuen els entrenadors, pas a pas, partit a partit.

Anònim ha dit...

Per cert, a principi de temporada els afeccionats es preguntaven"qui son aquests nanos tant joves ?, voleu dir que serviran?.
Doncs mira, de la defensa de la temporada passada que tants bons partits va fer, Del Barrio, Peña, Murillo i Garea, a Roda no ni havia cap, jugaven, Alex, Oscar, Raventós i Rafa i fent un molt bon paper. A més no oblidem la banqueta, Fran, Guzman, Medina, Faust, Adrià, etc son el futur del Vila, son jugadors que mica en mica anirem veient i coneixarem el veritable potencial.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, heu pogut escoltar Esports 21? El company Joan Sayol (molt encertadament) ha decidit canviar el format típic (on es feia una mica de crònica del partit i una entrevista a algun protagonista) per una tertúlia, amb gent que segueix el "Vila", anomenada: Les veus sàbies del degà penedesenc. S'han tocat diversos temes interessants: el sorprenent i bon paper de les joves incorporacions, la recuperació d'homes clau a l'equip, un petit debat per qui ha d'ocupar la porteria, l'horari dels partits i l'importància que té en l'afluència de gent al Municipal,... Ha estat molt bé. Enhorabona per la idea! Ja ho diuen: renovar-se o morir. A més, escoltar el Josep M. Batet i la seva sapiència del Vilafranca és una delicia. No ho puc amagar, jo de gran vull ser com ell!! Jajajaja. (Llàstima de l'absència de l'Armand Beneyto, un altre crack!!).
Per cert, tornant a lo de la porteria: qui creieu que hauria de jugar? No ho sembla, però és un tema interessant, important i segons com delicat.

Anònim ha dit...

El tema de la porteria es molt delicat, crec que tots han fet bons partits aquest any per aguantar la titularitat i això es molt bó per l´equip, ja que hi haurà molta competencia,En Sarasa tindrà molta feina i haurà de pensar força.
Finalment jo opino que ara per ara en Marc Ramirez huria de ser titular diumenge contra el Poble sec; pero que no s´adormi.

Anònim ha dit...

Ostres previa. Jo no vaig poder escoltar el programa del Sanyol. Saps si el repeteixen algun dia d´aquesta setmana?

Anònim ha dit...

Ahora si que no lo entiendo.....hace una semana la previa y el Sayol, se tiraban los trastos a la cabeza.......parece ser que el buen juego del Vila , en el ultimo partido, los ha enamorado otra vez..jejejejejeje
k se besen, ke se besen , ke se besen etc etc etc.....

Anònim ha dit...

Doncs referent al que diu el "Joan", és que no sé a qui se li acut això de fer coincidir el programa del Sayol amb la retransmissió del partit per TV a la mateixa hora? Jo vaig poder escoltar el programa començat quan va acabar lo de la tele, i semblava interessant, si hagués sabut lo del nou format...
Jo crec que ha de jugar titular Marc Ramírez, però el que està clar és que ni un ni l'altre es poden adormir! I això es bó.

Anònim ha dit...

Qui hi havia a la tertúlia, el Batet i qui més? Va tirar a algú a passejar amb el Claudio? Va portar a algún en carrossa?
A veure si es pot reafirmar el bon joc esmentat a casa, que és on és més dificil de jugar.

Anònim ha dit...

estoy de acuerdo contigo anonimo, hace una semana todo Dios se decia de todo y esta semana se recomiendan... no hay quien lo entienda!!!! de todas maneras me gusta más esto! esperemos que reine la paz y no sean sólo los resultados los que provoquen este sosiego, sino el dia que perdamos, la que se va a liar!!!
pasion, no entiendo lo de pasear con Claudio, ni lo de la carroza. Puedes aclararlo para los empanados que no nos enteramos?
por cierto, en la tertulia estaban jordi puyol y vicente uberni (directivos) y estoy de acuerdo con la previa, fue interesante.

Anònim ha dit...

Una queixa pel setmenari Set dies, per les equivocacions en la crònica del darrer partit, crec que n´hi ha tres d´importants que preveuen que el que les ha escrit no ha vist el partit o no estava pel joc.
Com ho veieu bloggers?

La prèvia ha dit...

Ei satèlit, tens raó! No l'havia llegit encara. S'equivoca en tots tres gols del "Vila". A saber:
El primer gol de Castillejo el va fer amb la cama esquerra i no amb la dreta tal com diu.
El segon gol va ser una centrada d'Eloi i no de Rafa per a que rematès Sylla.
I finalment, en el tercer gol res de controlar d'esquena a la porteria, va ser una pilota llançada a l'espai en carrera per a Castillejo.
Molt bona observació! Tinc uns bloggers que no me'ls mereixo. Jajajaja.
Canviant de tema, quina moguda que hi ha no, al club veí de l'Espirall-Les Clotes? Primer va dimitir el President i ahir l'entrenador. Algú en sap res dels rumors que diuen que tot pot acabar amb una filiació amb la Fundació?

Anònim ha dit...

Jo tinc una queixa pel "listo", respecto molt que escriguis en la llengua que vulguis, però per favor, no traduïm els noms que fa mal la vista això de "Vicente Uberni". Per cert, a Jordi perquè no li has posat "Jorge" i si no m'erro és Pujol com el "Molt Honorable" i no Puyol com el del Barça.
Segur que si ho veuen el Vicenç i el Jordi no els fa cap gràcia.
El tema de l'Espirall, ves que vols que et digui? A mi, ni fred ni calor, el que pugui passar.

Anònim ha dit...

Vil4fr4nqu1 tens tota la raó el meu nom correcte es Vicenç i el cognom del Jordi es Pujol.
Corretgit l´error voldria remarcar l´importancia del proper partit a casa, ve un contrincant difícil de batre tal com diu l´història, reulta que el Poble Sec sens atreganta força, així que mé sque mai tots plegats hem de fer un sobreesforç i animar força el nostre equip que es troba en un inmillorable moment per doblegar a qualsevol equip, deixem-nos aquest diumenge si l´equip fa o no un bon partit, crec que els tres punts són més importants aquesta setmana.
Gràcies bloggers pels bons comentaris realitzats en la tertulia que vam fer el passat dilluns a radio Vilafranca.

Anònim ha dit...

Perdona Prèvia, han dimitit el president i l'entrenador de l'Espirall?Ja sé que és el blog del Vilafranca preò tampoc està malament comentar-ho, no deixa de ser un club de Vilafranca. Se saben els motius?
Pel "listo", no fa gaires temporades el Batet feia a la cadena Ser les cròniques del Vilafranca cada diumenge a la nit i en acabar el programa passejava en carrossa als equips de la comarca que havien fet un bon paper el cap de setmana i tirava al carro de la brossa els que ho havien fet malament.

Anònim ha dit...

gracias por laclaracion "passio"!lo desconocia.
no tengo problema en rectificar los nombres, pero hay que tener en cuenta que todo el dia estoy escuchando como se traducen los nombres castellanos, vascos o gallegos al catalan.... y realmente queda fatal.... ya intentare rectificar..... por cierto "forza vila" pal domingo tal y como dice Vicente, "perdon", Vicenç.
Tela marinera en el espiral, seguro que tienen algo que ver los del stoichkov esos.... si se unen a la fundacion seria un exito! y el club en un futuro resuelto "todo jugadores de casa", je je je.
Por cierto, a nivel de futbol base, esta semana pasada, todos los eqipos de la fundacion, doblegaron a los nuevos inquilinos del espiral, los stoichkoves!!

Anònim ha dit...

Que m'en dieu del col.legiat de diumenge ?
Temporada 2006-07 Vila-Caprabo Ho va fer bastant bé.
Temporada 2005-06 VIla-Cassà 14 grogues i 2 vermelles i un desastre.
Em fa més por que una pedregada.
Entre el col.legiat i l'historial dels Vila-Poble Sec.... dieu-me pessimista però no les tinc totes.
El Sayol em diria que les estadistiques estan per trencar-les. Tant de bo que sí.

La prèvia ha dit...

Hola j.sauleda, si vols més informació de l'àrbitre de diumenge, et puc dir que la temporada passada va xiular a 1a Catalana un total de 12 partits amb el següent balanç:
4(1) - 3(X) - 5(2)
7,2 TG - 0,6 TV (per partit)
2 penals xiulats (tots dos a l'equip de casa)

No sé perquè, però a mi també em fa més por que una pedregada...
Pel que fa a les dimissions de l'Espirall-Les Clotes, dir-te passio que desconec els motius (hi ha molt secretisme es veu...). Però intueixo que si l'entrenador va darrera del president... serà cosa de calers quasi segur. Pel que he escoltat a Ràdio Vilafranca, el proper diumenge ja seurà a la banqueta el nou entrenador que és Bartolomé Fernández.

Anònim ha dit...

este Bartolome es el popular Bartolo? el tio que se pasa media vida "rajando" de nuestro Vila? el tio que se queria postular como presidente, secretario tecnico y a la vez entrenador de nuestro Club? si lo es, corta vida a l'espiral en 1ªregional..... con respeto dire que "no tiene ni puta idea de futbol" aunque se piensa que si. De todas formas no deja de ser mi opinión!