diumenge, 28 d’octubre del 2007

Bèstia negra... i blanca

FC Vilafranca 0 - CF Amposta 2
Una vegada més, i ja en van tres consecutives, l'equip ampostí s'ha endut la victòria del Municipal vilafranquí evitant, de passada, que s'igualès el rècord de nou jornades sense conèixer la derrota en l'inici de lliga.
Podrem discutir la veracitat del penal que ha obert el marcador (per televisió s'ha vist clarament que no era, tot i la primera impressió que sí ho semblava) o la mala col·locació de Marc Ramírez en el segon gol, però la clau de la derrota radica en el gran partit en conjunt que ha fet l'Amposta i el bon plantejament del seu tècnic Jordi Fabregat. Un pressing constant a tot el camp (al llarg de tot el partit) i un joc ofensiu des del primer minut que ha obligat al Vilafranca a fer un gran desgast corrent darrera de la pilota. A això se li pot ajuntar el fet que, segons la meva opinió, el míster vilafranquí ha apostat per un plantejament massa defensiu per jugar a casa amb dos laterals a la banda dreta (Moral i Álex Gaitán) més preocupats d'aturar els atacs ampostins que de copsar l'àrea contrària.
Els números ens diuen que, al contrari de la majoria d'equips, pel Vilafranca jugar a casa no suposa cap avantatge, tot el contrari és un gran hàndicap. Dels cinc partits com a local, en tres no s'ha pogut marcar cap gol, mentre que a fora no es coneix la derrota i s'ha marcat sempre. Precisament, aquests punts que han "volat" avui seria convenient recuperar-los dijous (Dia de Tots Sants) a Tàrrega davant un rival en ratxa que només està a quatre punts del Vilafranca.

Gran Reserva: Que malgrat la derrota es continuï en llocs d'ascens a la taula classificatòria gràcies al matalàs assolit en jornades anteriors.

Vi picat: L'estat deplorable de les graderies del Municipal (denunciat abans del partit per diversos socis) plenes de brossa i brutícia (pipes, gots,...). Pel que es veu, els serveis de neteja del Patronat no han fet la seva feina aquest cap de setmana.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que s'estigui buscant un bruixot per trencar el malefici de Castillejo en els partits de casa on encara no ha vist porta. Qui si l'hauria de buscar és el FB Espirall-Les Clotes, que no sap que és guanyar amb la nova gespa artificial.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que les rotacions d'aquesta setmana van fallar. No entenc el fet de no sortir Eloi ni Jarabo a l'onze inicial. Trobo a faltar la feina de Capilla i penso que al seu lloc es podria posar Jarabo, te gol i és un bon passador.

Anònim ha dit...

Ja es va poder veure que a casa hi ha mancances a l'hora de fer gol. Tant sols 4 gols en 5 partits i en un d'ells van ser tres, per tant caldrà buscar solucions per trencar les defenses contraries.

La prèvia ha dit...

Completament d'acord amb tu j.sarró. Capilla fa aquella feina d'enganche, que en diuen, entre el mig camp i la davantera. La opció de Jarabo m'agrada, inclús es podria mirar de canviar el sistema puntualment (segons les circumstancies del partit o el rival) i jugar en comptes del 4-2-3-1 amb un 4-3-3 (tipus Barça: amb Sylla de pivot defensiu, acompanyat als costats de Jarabo i Guzmán i a dalt Palomo - Castillejo - Eloi). Al mig guanyaries en possesió de pilota i distribució i a dalt Castilejo no estaria tan sol.
Què en penseu?

Anònim ha dit...

M´agraden totes aquestes opcions, pero tans sols ha estat una única derrota després de forçes jornades, no volem pas canviar- ho tot!!!!.
Recordem a tots els aficionats interessants en anar a Tàrrega el club posa a disposició un autocar en plaçes gratuites per aquest dijous dia 1 de Novembre per assistir a veure aquest interessant matx,TARREGA-VILAFRANCA els interessats truqueu al numero del club el 620213131.

Anònim ha dit...

afeigeix-ho la informació del desplaçament amb autocar a la capital del Urgell que sortirà de la Zona esxportiva de Vilafranca a les 14,00 hores.i recordo que es GRATUIT.
Esperem guanyar els tres punts i fer el gol 700.

Anònim ha dit...

Ah molt bé. I aquest autocar que es el que hi van els jugadors, o es nomes per els aficionats?

La prèvia ha dit...

Gràcies per la informació vicenç, tant de bo guanyem! Però el gol 700 és en lliga al Municipal, per tant haurem d'esperar com a mínim fins diumenge amb la Montañesa.

Anònim ha dit...

Uberni , Uberni , estas una mica fora de joc , sera que la Previa no u va repetir vegades la setmana passada....tan de repetiu va ser gafe fins i tot.....

Anònim ha dit...

Hola Previa,
recordens els autors del gol 100-200-300-400-500-600 i ...
... els bloguers farem una travessa per a veure qui marca el 700.
Jo aposto per Condis

Anònim ha dit...

Posats a demanar sabem els autors del primer o 10 primers.
Ah ! jo dic que el 700 el marcarà Palomo

Anònim ha dit...

L´autocar serà el mateix que el dels jugadors, pero el dijous volem que s´ompli i per això convidem a tots a assistir-hi. L´errada del gol 700 al municipal ha estat un petit lapsus degut a les ganes que tinc de que l´equip guanyi i fagi molts gols.
Endevant vila.
Per cet sabríes dir-me quants gols portem en l´història del F.c. Vilafranca? m´agradaria saber-ho.Gràcies.

Anònim ha dit...

EL VI PICAT DAKESTA setmana
a sigut lausencia dels vila reds
apart evidenment del gran esfors desplegat de lekip de lamposta..

bona axo del bus!!

anims i forsa vila

La prèvia ha dit...

A veure, aniré per parts.
Per començar, no crec que perquè un partit que no vinguin a animar els "Vila-Reds" els hagi de posar en el Vi picat. Nomès faltaria! Són els únics que donen color i ambient al Municipal. Estic segur que seguiran venint en propers partits.
Després, com que dijous faré blog del partit amb el Tàrrega, als comentaris posaré de nou la dada del gol 700 amb els anteriors golejadors, el primer gol del Municipal,... i així entre dijous i diumenge podrem dir cadascú la seva sobre qui el marcarà o qui ens agradaria que el marquès.
I per acabar, responent a la pregunta del vicenç sobre quants gols es porten marcats a la història del Vilafranca, respondre't que estic treballant per poc a poc anar assolint dades i més dades, contrastant-les amb les del llibre del Centenari i així poder tenir controlats tots els partits (tot i que ho veig molt i molt difícil, gairebé impossible!). Estic centrat bàsicament en els partits de lliga o campionat (com abans se'ls anomenava), i des de 1961 fins ara disposo de totes les dades. Espero, amb temps, poder completar l'arxiu estadístic de tota la història.

Anònim ha dit...

estik d acord amb la previA!!per començar sok un membre dels vilareds k vink kada partit dels poks que hi anem ara pero perk no vam nar akest diumenge no vol dir res,no vam poder,esperem k tots els altres membres dels vilareds k no vene quasi mai a final de temporada estarem tots els del any passat pero de moment els que anem kada diumenge seguirem venint amb aLGU MES no us preokupeu...si ens haguessim enterat abans podriem haver nat a tarrega pero ara es massa just yA...uenu ara el proper partit intentarem portar material x escalfar ambient pero la aficio tmbe ha de animar i col3laborar mes,al material em refereixu a focs,o sigui bengales d akelles k fan molta i mola fumareds akompañat de boles de fum o altres articles..viscA el vilA

La prèvia ha dit...

Ja es sap quin àrbitre dirigirà el partit de demà al camp del Tàrrega. És el col·legiat Ponsatí Clavaguera, de la Delegació de Girona. Els números no estan gaire a favor nostre quan ens ha xiulat, ja que de les set ocasions que ho ha fet només hem pogut guanyar en una. Podeu veure més a el web de la prèvia.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anonim, tant de repetir lo del gol 700, al final crec que als jugadors els va pesar la responsabilitat de passar a la història. Crec que hagués estat millor dir-ho després de fer-lo. A més també deia, que hi havia flor, ves quina flor vem tenir diumenge!!! Hem de ser més prudents