diumenge, 21 d’octubre del 2007

Totalment confirmat: hi ha flor

FE Figueres 3 - FC Vilafranca 3
No se si recordeu quan, a principis de temporada, titolava (mig irònicament) en un dels posts de pretemporada "Un vilafranca a l'holandesa" i comentava textualment el seguënt: "...Només espero que tota aquesta “holandització” vingui acompanyada de la respectiva “flor al cul” (en aquest cas, tulipà) i que la sort ens acompanyi en l’enèsim viatge cap a l’ascens a Tercera.". Doncs si, la flor aquesta existeix. Com ja va ocòrrer al camp del Guíxols, avui un gol a les darreries del temps de descompte ha servit per a que el Vilafranca continuï imbatut i mantingui el segon lloc a la taula.
A banda de la sort d'empatar en el darrer instant, el partit deixa lectures positives donat que sempre s'ha anat per sota en el marcador i després d'una fluixa primera part, valgui dir-ho, a la segona l'equip ha reaccionat, s'ha posat les piles (coincidint amb els canvis que ha fet el míster) i ha assolit un gran resultat lluny de casa en un desplaçament davant un rival difícil. A destacar també el fet que malgrat les absències d'homes importants, els que entren per cobrir el seus llocs no desentonen, ens el contrari, fan que la competitivitat dins de la plantila sigui cada cop més gran i l'exigència en cada partit sigui màxima.
Diumenge vinent, un altre rival complicat: l'Amposta, amb l'interés afegit de poder entrar a la història per dos fets: igualar el rècord de nou jornades sense perdre a l'inici de lliga i qui serà l'autor del gol 700 del Vilafranca en lliga al Municipal vilafranquí (només en falta un).

Gran Reserva: El goig que em suposa el fet de poder ser partícep demà de la tertúlia "Les veus sàbies del degà penedesenc", conduïda per Joan Sayol, dins l'espai Esports 21 de Ràdio Vilafranca.

Vi picat: La mala ratxa de lesions que no ens estant respectant gaire. A les baixes de Navarro, Del Barrio, Jesús i Medina hem d'afegir la de Capilla (peça clau) que estarà prop de tres setmanes lluny dels terrenys de joc.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que el virus FIFA arribi a afectar al Vilafranca tot i els rumors que Sylla pugués anar convocat amb Guinea Conakry a jugar la Copa Àfrica donada la gran temporada que està realitzant.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola previa! podrias decir los goleadores del partido empatado a 3 de hoy? Gracias por todo y a seguir asi el FC. VILAFRANCA

Anònim ha dit...

Qui ha anat el partit? Prècia si hi has anat comenta una mica els jugadors del vila i com ha anat el partit.

La prèvia ha dit...

Hola joan, no, no hi he anat. Però et puc donar les aliniacions i dades del partit.
Aliniació: Marc Ramírez; Moral (Touré), Fran Ferrer, Marc Raventós, Álex Gaitán; Eloi, Jarabo (Marc Guzmán), Sylla, Condis (Adrià); Palomo i Castillejo.
Gols: 1-0 Fede, 2-0 Felip, 2-1 Palomo, 2-2 Castillejo, 3-2 Cruz i 3-3 Fran Ferrer.
A destacar que ha debutat Touré (jugador de la FE At. Vilafranca).

Anònim ha dit...

Hola que tal, jo hi anat al partit i realment he vist dos “Viles” prou diferenciats, un, el de la primera part, molt apagat sense masses idees que posar en practica, molt sotmès al contrari i sense prendre la iniciativa en cap moment.
I si a això, hi afegim que el primer xut del contrari (des de +/- trenta metres) la col•loca per la creu, fen l’u a zero i que el segon gol és amb la mà, us podeu imaginar l’estat d’ànim dels jugadors a l’hora d’afrontar la represa, però ves per on, el fet de només començar la segona part i escurçar diferències a donat ales als “degans” i s’ha començat a posar bon criteri als moviments del joc -el “mister” havia fet canvis en el si de l’equip, crec que encertats, després de veure’n els resultat- i tot plegat, a fet que veiéssim un autèntic atac a gol, posant setge a la porteria del rival, i quan més es preveia que se’n trauria profit del domini, si més no, ja s’havia eixugat la diferència de dos gols, és a dir, s’havia empatat a dos i estàvem a punt de capgirar el resultat a tenor del bon joc que feia el Degà...Ves per on, la sort torna a fer costat a l’equip contrari i en un contracop que acaba amb embolic dins l’àrea, aprofitant una pilota dividida i amb un gavadal de cames davant del porter del “Vila”, la sort ens dóna l’espatlla i el contrari es torna a posar per davant al marcador.
Tot i aquest imponderable, el jugadors del “Vila” aconsegueixen en l’ultima jugada del partit el gol de l’empat.

I, d’aquesta manera, es feia justícia al marcador.
Vull destacar que, malgrat les absències significatives, el jugadors de la plantilla que han actuat en la jornada d’avui, han donat molt de si (sobre tot a la segona part) fins el punt que han fet oblidar als que no hi eren.
El Vilafranca a aconseguit arribar a la vuitena jornada sense perdre cap partit, fins on pot arribar?...De moment, crec que no ens podem queixar
Apa, salut hi hagi, Uff!

Anònim ha dit...

Hola previa! Estaria bien si fuera posible que hicierais un apartado con los goleadores del equipo, asi como poner las alineaciones y goleadores de cada partido, ya que la web oficial del f.c vilafranca se actualiza dias despues de cada encuentro. Si no recuerdo mal los goleadores hasta ahora son Palomo y Castillejo con 3 goles y Capilla con 2.

SALUDOS

Anònim ha dit...

Atenció que diumenge arriba l´Amposta, es un equip dur de batre i recordeu que l´any passat ens va derrotar 0-1 quan anava en els darrers llocs de la general.
Penseu també que el dijous 1 de Novembre( tots Sants) tb. hi ha lliga i anem a Tàrrega i aquests 6 punts poden ser la clau del exit per sortir- nos de la classificació i destacar- se del gran grup.
Endevant VILA.

Anònim ha dit...

Per cert bloggers,heu vist l'agressió del jugador del Pla a l'arbitre al finalitzar el partit,quan anava cap al vestidor? Sembla mentida que passin aquestes coses en un camp de futbol.
En fi, que el Vila va bé i sembla que es produeix un tall a la classificació, com ho veieu?

La prèvia ha dit...

Home passio, tampoc veig que hi hagi un tall tan significatiu. Si mirem la classificació, entre el tercer que és qui marca els llocs de l'ascens (POBLE SEC amb 17 punts) i el novè (TÀRREGA amb 11 punts) només hi ha dos partits de diferència. I ja sabem que guanyar dos o tres partits seguits vol dir que et poses a dalt i a l'inversa. Així doncs, crec que enguany hi haurà uns cinc o sis equips lluitant per aquestes places privilegiades que donen l'ascens a Tercera. A banda dels anomenats per tothom com Prat, Vilafranca, Cornellà i Vilassar Mar hi afegiria un que em fa molta por i que és precisament el proper rival del Vilafranca: l'Amposta.

Anònim ha dit...

I amb el Tortosa que no hi conteu??
També hi ha haurà alguna sorpresa de la provincia de Girona que ens pot tocar la gaita!!!. Aquest any no podem badar.

Anònim ha dit...

Jo crec que ens hem de sentrar en el nostre equip i deixar-nos de començar a fer quinieles i histories rares. Sincerament hem de seguir com fins ara.

Força Vila!

Anònim ha dit...

aunque no sea un blog del Espiral, y teniendo en cuenta que el otro día anunciasteis la incorporacion de Bartolome Fernandez como tecnico del Base Espiral de 1.regional, me han comentado que la plantilla del primer equipo se retiraba si este sr les hacia de mister, sabeis algo de esto? la prueba es que no es el entrenador....

Anònim ha dit...

Tienes toda la razon del mundo listo... y a mas te comento que presento una carta a la junta directiva ,del Espirall, dando explicaciones de porque lo tenian que cojer como entrenador (patetico), con lo que no contaba es que la gente ya le conoce.....

Anònim ha dit...

Molt bé que no pensem en fer quinieles de quins poden ser els favorits al ascens de categoria( es molt aviat); pero MENYS que ens posem a parlar cada setmana de l´espirall i els seus problemes, tallem el tema i més quan hi ha l´impresentable del Bartolo pel mig, prou siusplau.
Tinc curiositat per la recuperació de Jesús i del davanter medina, amb la lesió de tres setmanes de Capilla, ha de ser clau per l´equip.En Jesús també acabarà sent un fixe en l´onze titular, temps al temps.
Ens veiem diumenge al camp, ok.

Anònim ha dit...

Potser no em vaig expressar bé però veig que aquest any la 1a catalana no està tan igualada en quan a la classificació, el novè està a 9 punts del vila en només 8 jornades. Hi havia tanta diferència la temporada passada?

La prèvia ha dit...

En això tens raó passió, la temporada passada a la jornada 8 hi havia només 4 punts entre el tercer classificat i el dotzè que era el Vilafranca. Aquest any sembla que la conglomeració d'equips serà a la zona baixa (del novè al penúltim només hi ha 2 punts).
Canviant de tema, aquest diumenge es pot donar l'efemèride d'assolir el gol 700 en lliga del Vilafranca al Municipal. Actualment es porten 699 gols, és a dir, estem a només un de la rodona xifra. Qui serà l'autor? Opineu! (Podeu veure totes les dades al web de la prèvia).
Aprofito per agraïr als companys del diari Sport que m'han ajudat a completar la dada amb l'autoria del gol 200, ja que en els arxius de premsa local aquell partit no hi figurava enlloc.

Anònim ha dit...

Jo aposto per Condis!

Encara que el que interessa diumenge no és qui faci el gol 700, sinó la victòria!

Anònim ha dit...

M´agradaria que marques el gol un noi dels jovenets que acaben d´arribar aquesta temporada i que tenen molta il.lusió.

La prèvia ha dit...

Home, per trajectòria seria molt bònic que fos Moral qui marquès el gol 700, però és difícil que marqui ell (en 353 partits ha fet 6 gols). Però a mi m'agradaria molt. De fet, com deia vil4fr4nqu1, lo que espero és que es guanyi i que marqui el gol 700 qui sigui.