dijous, 1 de novembre del 2007

Principi d'esvoranc

UE Tàrrega 1 - FC Vilafranca 0
Sembla que el Vilafranca ha entrat en un espiral de mals resultats, que no de mal joc (segons les conclusions que n'he extret de la locució del partit d'aquesta tarda a terres targarines). Però ja sabem que els resultats manen, i que el que suma a la classificació són els punts i no el joc, actitud o altres factors ponderables del futbol com pot ser la sort, que si fa uns dies la teniem al costat nostre, ara ens dóna l'esquena (ja que el gol ha estat causa de l'infortuni).
Diu la tradició popular que: "... La festa de Tots Sants determina l'inici del cicle de la terra: després de l'abundor i les collites de l'estiu, ve el repòs, la mort aparent de la natura. Però també és el moment de la sembra, promesa del resorgiment de la vida amb el retorn del bon temps. Comença el cicle anual de la foscor i el fred; les nits seran més llargues i els dies més curts; la climatologia farà més dura la vida...". Així espero que sigui, una mala ratxa circumstancial (atribuïble a les lesions d'homes importants, l'entitat dels rivals als que ens hem enfrontat,... al que cregui cadascú). És hora de reaccionar, de resorgir (com llegiem abans), i quan millor fer-ho que diumenge vinent a casa davant la Montañesa. Un rival de la zona baixa, necessitat, estireganyós... En fi... que qui cregués que això seria un camí de roses estaba ben equivocat. La temporada es preveu dura, com la vida mateixa...

Gran Reserva: Que lo apretat del calendari i de la classificació permeti arranjar d'aquí tres dies, si obtenim una victòria a casa és clar, aquesta sèrie de resultats negatius i poder tornar a estar a dalt de tot.

Vi picat: Voler culpar de la derrota, esmentant noms, a jugadors en concret per una badada defensiva. Quan es guanya, guanyen tots. I quan es perd, també!!!

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Pere Montserrat, imitant a Daniel Sánchez Llibre, hagi demanat a la Generalitat que rectifiqui el DVD de "Les tres bessones" per no fer referència en ell al FC Vilafranca com a un dels identificadors de la cultura catalana.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que aquesta setmana no hi ha comentaris, tan ha pesat la segona derrota consecutiva? Ànims que el diumenge ve un desesperat Montañesa amb necessitat de punts que ha de marxar de Vila amb les mans a la butxaca i 0 punts.
Deunidó el bon partit que va fer el Vilafranxca a Tàrrega.

Anònim ha dit...

Va ser una verdadera llàstima no puntuar ahir a Tàrrega, el partit va ser disputat i alhora bó.
el desplaçament d´aficionats vilafranquins també va ser prou abundant i ningúa s´esperava aquesta derrota que s´haurà de rectificar sumant els tres punts aquest diumenge contra la montanyesa de Barcelona, no val a badar.El municipal s´ha d´omplir.

Anònim ha dit...

Si fa poc deia que teniem una bona avantatge ara l'hem perdut de cop. Però diumenge s'ha de tornar a guanyar davant la Montañesa i recuperar la confiança perduda. Sino es guanyés ja seria una altra cosa, però hem de confiar amb la victòria.
Referent al partit d'ahir,com diu la Prèvia no em sembla bé acusar a un o dos jugadors de la derrota. Quan falla una davanter un gol cantat tothom diu "Ui", i en canvi un defensa té una errada i se'l crucifica,és injust. I em guio pel que diu La Prèvia, jo no vaig poder sentir aquests comentaris en directe.

Anònim ha dit...

Va, tampoc passa res, la lliga és molt llarga i tots els equips acabaran punxant, siguem positius nosaltres ja ho hem fet. Ara el que falta és que no s'allargui!
A veure si diumenge s'omple el Camp i aquest diumenge sí, venen els Vilareds.

Anònim ha dit...

Pues si, es veritat, quan va acaba el partit el Pere discutia si havia fallat el un o altra , que si indesicio que si el porter que si la defensa ,... ... no us puseu nerviosos q faltan partits encara.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, torno a esmentar les dades al voltant de l'efemèride del gol 700 al Municipal, ja que al llarg de la setmana ha estat tema de debat aquí al blog.
Gol 1 LARA (Temporada 82/83 · FCV 3 – UE Sant Andreu 0) (1-0 min.60)
Gol 100 FITO (Temporada 85/86 · FCV 4 – Lloret CF 1) (3-1 min.75)
Gol 200 SÁNCHEZ MESA (Temporada 88/89 · FCV 2 – UD Vic 2) (2-2 min.80)
Gol 300 MIRET (Temporada 91/92 · FCV 3 – FA Espluguenc 0) (2-0 min.23)
Gol 400 MOISÉS (Temporada 95/96 · FCV 1 – UE Vilassar Mar 0) (1-0 min.10)
Gol 500 TORRENTS (Temporada 00/01 · FCV 6 – CD Boomerang 2) (6-2 min.85)
Gol 600 FOFANA (Temporada 04/05 · FCV 2 – UD Viladecans 0) (1-0 min. 8).
Si voleu, cadascú que opini de qui creieu o us agradaria que marquès el gol 700.
A banda, d'aquesta dada important, n'hi ha una altra i és que Palomo complirà el seu partit 100 en lliga amb la samarreta del Vilafranca. Bona ocasió per a celebrar-ho de manera doble amb un golet, no?

Anònim ha dit...

Els que veu anar a Tarrega, feu algun comentari del partit per els que no hi vem anar. Jugadors destacats, que tal el tarrega , que tal el mister etc.

Anònim ha dit...

Jo vaig poder anar a veure el partit entre el Tàrrega i el Vilafranca i el públic d´allà valoraven el seu partit com dels millors del darrers anys, el Vila va agradar força i fins i tot el públic de casa ens dona com a favorits a l´ascens després de l´actuació en terres de l´Urgell.
Això es bona senyal i a partir d´ara hem de toranr a començar a sumar de tres en tres.

Anònim ha dit...

Bé això dels comentaris de la gent de Tàrrega, pot ser que ho hagin dit per diplomàcia, si haguessim guanyat de l'emprenyament que durien no haguessin dit res.
De totes maneres, no hem de fer cas d'aquests comentaris i seguir endavant!

Anònim ha dit...

Hola que tal, primer que tot dir-vos que el partit que va disputar el Vila, aquest dijous, davant de l’equip Targarí,ha estat el millor de llarg d’aquesta temporada, sempre des de una vessant totalment de joc i derivats del joc, és a dir, bona actitud, ben col•locats, pressionant quan feia falta, creant a la més mínima, joc descarat i ambiciós, fent el camp gran, bon toc, i sobre tot, amb compromís...aquesta dada és inequívoca quan veus els jugadors que s’estan oferint a participar del joc, el qual es desenvolupava amb una gran intensitat i amb un ritme alt durant tot el partit.
Pel que fa al fet d’anomenar els autors de les jugades tant si són en favor com en detriment, entenc que si vols informar degudament de que és el que passa al damunt del terreny, és del tot imprescindible donar noms, si més no, s’ha d’entendre que el que es fa és informar i en cap cas ens han de caure els anells alhora de anomenar-los tant si és per que ho fan bé o si ho fan regular o malament.
I més, si resulta que una jugada guanya una importància cabdal a tenor de si té una incidència directe en el resultat del partit, com és el cas. I el què cal fer és explicar-ho amb pèls i senyals malgrat de vegades pot doldre.
A mi, particularment, no m’agrada fer comentaris colpidors però, també és veritat que la temporada és molt llarga i més aviat o més tard a tots els jugadors se’ls recrimina o se’ls eleva als altars segons els mèrits que van atresorant en el decurs dels partits.
Potser, i dic potser, no s’hauria de ser tant sensible al l’hora de qüestionar el fet d’explicar una o altra jugada, i si impliques més a uns o altres, al cap i a la fi, no deixen ser un equip (la mateixa paraula ho diu). El més important està en no tindre remordiments a partir de les teves pròpies sensacions i/o conviccions...en definitiva ser, o intentar ser objectiu.
Per acabar, vull animar a tots els bloggers i els que no ho són, que aquest diumenge davant l’equip del Muntanyesa,la muntem ben grossa per tal de donar ales als nostres jugadors, doncs és importantíssima la victòria. Qui no vagi al camp, en cap cas tindrà tots els drets adquirits a l’hora d’opinar..o no tinc raó?
Salut!

Anònim ha dit...

No podràs opinar del partit sino vas a veure'l,d'acord, però pot opinar d'altres temes un blogger tant si va al partir com si no. No em sembla bé posar la soga al coll a un nano jove per la derrota, quan hi ha gent que es rasca la panxa, per exemple.O no?
De totes maneres,jo sino vaig a veure un partit no em guiaré per la opinió del Sayol perquè m'agrada veure el futbol de forma objectiva encara que jugui el meu equip i el Sayol s'ha tornat molt fanàtic ultimament, de bon rotllo,eh?
A veure si demà guanyem a la Muntayesa i remuntem el vol.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, veig que no em vaig explicar bé quan deia lo d'esmentar els culpables amb noms i cognoms. Evidentment, qui fa la locució (ràdio) o transmissió (TV) ha d'explicar les coses tal com les veu i, com bé deia en Sayol en el seu post, malgrat que dolgui perquè estàs informant (només això). En canvi, quan acaba el partit, entenc que les paraules del president en torn a la desgraciada jugada haurien de venir a dir que una badada la pot tenir qualsevol, que juguen onze i guanyen tots i perden tots, que és un error puntual,... és a dir, restar importància i no fer més "sang" a més quan ja no s'hi pot fer res. Aquest comentari el pot fer igualment (perquè tindrà la seva opinió com tots) off the record, però no en antena perquè (al meu entendre) és posar al jugador als "peus dels cavalls". Això és el que a mi no em va semblar bé.

Anònim ha dit...

Totalment d’acord Lluís, has entès totalment el meu missatge.
Hi han comentaris post partit que podrien estalviar-se i no passa res, en canvi, no podem pretendre que en una transmissió(?), ens deixem al tinter comentaris al meu entendre importants.
Pel que fa als drets adquirits a l’hora d’opinar...només em referia al partit del diumenge davant el Montanyesa i ho feia d’alguna manera per esmerçar els afeccionats vilafranquins a baixar al municipal, no pas per una altra cosa.
Si fereixo sensibilitats amb els meus comentaris "fanàtics"(?), ho sento en l’ànima...no és pas la meva intenció, amb si hi cap, molt més bon rotllo, eh!
Salut!

Anònim ha dit...

Pau al blog!!! Va, fem porra per qui marcarà el gol 700, però sense afegir pressió als jugadors! Jo ara dic que demà el primer gol el farà Sylla!

La prèvia ha dit...

"Afegir pressió als jugadors"???? vil4fr4nqu1, creus que perquè es comenti en el blog que s'està a punt de marcar el gol 700 això els pressiona? No fotem...!!

Anònim ha dit...

EL JOVE SERGI CONDIS
EL NOSTRE CAPITÀ
EL NOSTRE GRAN MIG ESQUERRE
EL XICOT DEL PLA

A MARCAT EL GOL 700 DEL
FUTBOL CLUB VILAFRANCA

07~08

Anònim ha dit...

una setmana més

lausencia dels vila reds al municipal..

k pasa vila redS?
on esta akelles boles d fum akelles trompetes akells kantiks akells joven k kridaven i lluien am orgull el color vermell dels vila reds en favor del seu sentimen vilafrankiii..

anims