diumenge, 13 de gener del 2008

Canvi generacional

CD Morell 0 - FC Vilafranca 2
Juanje (34 anys) i Albert Parés (29) han debutat ja avui a la segona part en la victòria del Vilafranca al camp del Morell. Tots dos, junt amb els Capilla (29), Castillejo (36), Óscar Sánchez (33), Vílchez (28) o Moral (35), semblen destinats a ser l'aposta de cara a la segona volta per a afrontar el gran objectiu de l'ascens. Si ademés, hi afegeixes gent jove però amb solvència i experiència contrastada (Marc Ramírez, Gaitán, Jarabo, Condis, Eloi,...), està més que clar que el projecte inicial de principi de lliga ha passat a la història. Evidentment, jugadors com Marc Guzmán, Fran o Medina seguiran tenint la seva qüota de participació i importància, però la idea i filosofia d'equip ja és una altra.
Tot i el que es pugui pensar, pel marcador i la situació d'ambdòs equips a la taula, el partit d'aquesta tarda de fàcil no n'ha tingut res. S'ha decidit amb un gol de Sylla a la primera part i un de Jarabo a les acaballes (gràcies a un penal per agressió d'un jugador del Morell a Capilla quan el joc i la pilota transcorria pel mig del camp). Fins llavors, el Vilafranca ha tingut bastants problemes per aturar l'empenta i escomeses (amb més voluntat que idees) dels tarragonins.
Amb aquest triomf, el Vilafranca es sitúa tercer i en posicions d'ascens (empatat a punts amb el Tàrrega) tot esperant la visita del Guíxols diumenge que ve. Un partit on podria debutar el nou fitxatge a la defensa vilafranquina. Es tracta del defensa central Ricardo (28) provinent del conjunt murcià del Ciudad Lorquí.

Gran Reserva: Haver trencat el malefici de no haver guanyat mai a la història fins al dia d'avui en el camp del Morell. Enguany, ja es va trencar amb la mateixa dada en el desplaçament a Peralada.

Vi picat: El fet inusual que en el camp del Morell no hi hagi un marcador. Ja no dic electrònic, sinò d'aquells on has d'anar canviant les cartolines manualment.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que circuli per la xarxa un video polèmic del flamant nou fitxatge del Vilafranca, el defensa Ricardo (a l'estil del d'Ever Banega del València).

18 comentaris:

La prèvia ha dit...

Aqui teniu tot el que heu de saber sobre el nou fitxatge del FC Vilafranca:

RICARDO López Alonso
16-03-79 · Valladolid
1,86 m. - 81 kg
Defensa

07/08 C At. Ciudad de Lorquí (3a Div.)
06/07 Jerez de los Caballeros CF (3a Div.)
05/06 CD Guijuelo (3a Div.)
04/05 CD Guijuelo (2a B)
03/04 CD Guijuelo (3a Div.)
02/03 CD Lugo (2a B)
01/02 UD Salamanca "B" (3a Div.)
00/01 UD Salamanca "B" (3a Div.)
99/00 SD Gimnástica Medinense (3a Div.)
98/99 CD Laguna Duero (3a Div.)
Categories inferiors del R. Valladolid


A més podeu veure les seves evolucions en aquest video del Youtube: click aquí

Anònim ha dit...

un cop més
gracies x tota la informacio de fixatges i tot el que rodeja al vilafranca.espero k fos un gran partit els dels perdiodistes.

sabeu algo dels vilareds?año nuevo,
vida nueva..

content per la victoria al camp del morell i de seguir apretant al lider!i am ganes de veure en acció aquets fixatges

Gran Reserva:comensar l'any 2008 am una victòria,serà l'any de lascens?
espero que no sigui una pregunta;sino una afirmació!!

Vi picat:espero que els liniers segueixin igual de atens com aquest diumenge en aquest tipo daccions per agressions..

Al soci no se'l pot enganyar:es desmenteix...que syllA,fofana i korouma ahir a altes hores de la matinada es desplaseçin a laeroport del prat de cara per agafar un "yet privat" pagat pel marcel esteve de cara perque poguesin participar a la copa de africa junt amb eto,kanoute,diarra..si es axi sylla es despedeix com l'eto,marcant!

arreveure!

Anònim ha dit...

Jo cre que el partit d´ahir va ser del tot pràctic i comode després del gol tan matiner, l´àrbitre Vicente laoz ho va fer prou bé per ser el seu debut a la categoria i trencar la mala ratxa després de festes com feia anys que no es guanyava i ademés fer-ho al camp del Morell que mai a l´història si havia guanyat i com no fent dos gols quan tampoc mai habíem foradat la porteria del Morel, tot plegat inmillorable començament d´any i que tot continuï igual i que les nous fitxatges tot i ser un pèl carroses(grans) es tregyui el màxim fruit d´ells i s´asoleixi el desitjat ascens.

Anònim ha dit...

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... q el segon porter dl vilafranca, hagi marxat per una picabaralla q va acabar amb un cop d puny dl Marc Ramirez als vestirors i amb uns quans punts d sutura al pomul.

Anònim ha dit...

Quina morterada s'emporatarà el nou fitxatge,no? Si l'objectiu ara és pujar costi el que costi, endavant. Però és digne d'estudi tot el que s'ha gastat, s'està gastant i es gastarà el Vilafranca per pujar a 3a divisió. Almenys que serveixi per pujar ...

Anònim ha dit...

Per cert La Prèvia, el nou fitxatge sembla que no ha jugat cap partit aquesta temporada. Estava lesionat o no comptaven amb ell?
Qui el porta aquí?

La prèvia ha dit...

Hola passio, doncs tens raó, quina decepció... Esbrinant i esbrinant, he arribat a trobar que, efectivament,no ha jugat cap partit en tota la temporada amb el Ciudad Lorquí!!!
Així figura a la web oficial del club murcià en l'apartat d'estadístiques. Pensant que fos un error, he anat més enllà i en un blog dedicat a aquest club hi ha un anàlisi de la primera volta dels jugadors un per un. I diu el següent d'ell:
Ricardo: No ha debutado en toda la temporada y ya no forma parte de la plantilla.
Els motius? No els sé. Se li hauran de preguntar, perquè alguna raó deu haver-hi.
Pel que fa a com ha vingut a parar a aquí, ell va explicar ahir, a la mitja part de la transmissió, que havia corregut la veu entre representants que el Vilafranca necessitava un central urgentment.
Ja m'estranyava a mi que deixès el Ciudad Lorquí anant líders destacats i imbatuts com van en el seu grup de Tercera Divisió...

Anònim ha dit...

Apa! Cap partit, ni de suplent? Bé, esperem que vingui hipermotivat per demostrar al seu exequip que s'ha equivocat amb ell. De tota manera, amb aquestes circumstàncies trobo que és una aposta un pél arriscada.

Anònim ha dit...

Després de moltes setmanes torno a escriure i veig que aquest ultim fitxatge "estrella" de 2ª B po´t ser el nou Milito del vilafranca tot i que em fa un xic de por que aquestra temporada 2007-08 no hagi debutat, algú ha vist algun entreno d´ell??
Vull informació.
Que tal el programa d´ahir e Radio Vila??

La prèvia ha dit...

Hola satelit, a Les veus sàvies del degà penedesenc amb Joan Sayol hi havia convidats en Jordi Pujol i en Josep Sauleda. Es va parlar, entre d'altres temes, de les queixes dels mitjans de comunicació envers el club per la poca informació sobre el capítol d'altes i baixes del mercat d'hivern. Tanmateix, també estan dolguts per les paraules del tècnic a la premsa durant el Sopar de Nadal. Es va anunciar que en Pepe Fos seria el nou responsable de l'Àrea de Comunicació del club en substitució de Joan Carles Otero.
Es va dir que el pressupost inicial previst era invariable malgrat el moviment de jugadors que hi ha hagut. Que les primes per guanyar un partit són de 50 € per jugador i de 20 € si s'empata. Es va anunciar que s'havia donat un toc d'atenció als jugadors després de l'afer de les suposades baixes i que no es permetria cap acte d'indisciplina o rebeldia. Inclús, el sots-president va anunciar que hi havia hagut un jugador que havia estat multat amb 1000 €, però no es va dir qui ni perquè.
Després, al final del programa Esports 21, a la tertúlia dirigida pel Tito Boada es reclamà més presència de jugadors de "casa" i no tanta gent forània. Malgrat que alguns contertulis opinaven que l'important és pujar sigui amb la gent que sigui.

Anònim ha dit...

No se si estareis de acuerdo conmigo, pero creo que el programa de ayer de Sayol fue muy interesante, dependiendo de los contertulios del programa es mas distendido y ayer lo fue. Es interesante oir cosas internas del Club con criterio y sin las "fantasmadas" de con los que las cuentan otros o "otro", se m'entiende? Ese Pujol habla claro o como minimo se le entiende.
Felicidades Sayol, por cierto la tertulia posterior impresentable.... el unico con criterio Sirera, no sabe nada de futbol este!
el bueno: sayol & sirera
el malo malisimo: la tertulia & t.boada

Anònim ha dit...

Heu llegit al 7 dies que hi haurà un nou carnet de soci per a la segona volta de lliga pel preu de 49 euros, crec que pot ser bó i augmentar el numero d´espectadors en la recta final de lliga i assolir la tercera divisió d´una vegada, que us sembla companys?
Jo també vaig escoltar la multa de 1000 euros a un jugador pero m´agradaria saber si es pot qui es i el perque. DEUNIDÓ, oi.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, doncs a mi no m'agradaria saber lo de la multa. Són coses internes i que no haurien de sortir a la llum pública pel bé del jugador i del club. Ni tant sols el fet que s'ha multat a un jugador amb aquesta quantitat important s'hauria d'haver sabut (perquè ara, és fàcil que sorgeixin rumors o se sàpiga qui ha estat i és "llançar el jugador als lleons"). Si es vol posar "mà dura" i establir un codi intern, se'ls hi comunica als jugadors i ja n'hi ha prou (que són a qui els afecta).
En la meva opinió, hi ha massa secretisme per coses que interessen al soci i afeccionat (i haurien de ser públiques) i en canvi, es filtren altres que no s'haurien de saber.
Canviant de tema, a Mundo Deportivo apareix la notícia que el Roda Barà, inmers en una gran crisi amb desbandada de jugadors (Pujante entre ells) i dimissió de l'entrenador, pretén obtenir la cessió de jugadors del Vilafranca i Vilanova que no compten pels seus respectius clubs. Podria ser el cas de Faust, no d'Adrià ja que ha superat el límit de 5 partits jugats. Precisament Faust, està de gira per Xile amb els Castellers de Vilafranca. Ja que la setmana va de videos, us deixo l'enllaç d'una televisió xilena on apareix el futbolista del Vilafranca. (click aquí). Val a dir que amb els "verds", també hi tenim representació amb el cronista Josep M. Batet.

Anònim ha dit...

Acabo de mirar la web del club, i veig que amb l'any nou no han canviat l'estil dels titulars! El que m'ha sobtat que diu "la primera victòria en terres tarragonines" no vam guanyar a Roda Barà i Tortosa??? Un zero en geografia!
Ahhh! i jo sí vull saber quin és el sancionat!

Anònim ha dit...

vOLIA DIR LA PRÈVIA EN TERRES del Morell( Tarragona) Primer cop en la vida.
jo crec que l´iniciativa del carnet de segona volta a 49 euros es molt bona,

La prèvia ha dit...

Efectivament anònim, jo volia dir que mai s'havia guanyat a Morell. És més, amb aquesta victòria, junt amb les de Roda de Barà i Tortosa el Vilafranca assoleix tres victòries en una mateixa temporada a la província de Tarragona, fet que no s'havia produït mai.
D'igual manera, les victòries a Guíxols, Palafrugell i Peralada suposen igualar el rècord de tres victòries en una mateixa temporada a terres gironines. L'anterior marca datava de la Temp. 50/51 (1a Regional) quan es va guanyar als camps de Figueres, Olot i Palamòs.

Anònim ha dit...

Esteu molt callats aquesta setmana!!!!
Voldria corretgir anb el tema de l´APUNT del blog que l´últim penal que es va picar i transformar va ser obra de Jarabo tal com dius i que va ser a Sant Celoni,tot bé pero l´error està en el minut 81, que no es correcte, diria que va ser en temps afegit o poder m´equivoco, digueu.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, si, t'equivoques. Però no vas desencaminat perquè en el temps d'afegit es va empatar el marcador (2-2) amb un gol de Minga. Suposo que això és el que t'ha confòs. De totes maneres, gràcies per l'apunt. M'agrada que seguiu amb aquest interés el web de la prèvia.