diumenge, 27 de gener del 2008

Cursos CCC

FC Benavent 0 - FC Vilafranca 2
Capilla, curs especialitzat en l'ensenyament de llançaments de falta directa des de la frontal de l'àrea. L'objectiu principal és que la pilota superi la tanca defensiva però sense agafar gaire alçada, de manera que de seguida comenci a caure i entri col·locada, arran de pal, fent inútil l'estirada del porter. (Gramenet B aquest any i Montañesa la temporada passada, ja havien tastat d'aquesta medicina). A més, el gol, que ha obert el marcador, ha donat la tranquil·litat necessària per a controlar el partit i aprofitar per a sortir a la contra en busca del gol de la sentència.
Castillejo, curs especialitzat en la definició en l'un contra un davant del porter. L'objectiu és esperar al màxim a que el porter es llenci per a enviar l'esfèrica lluny del seu abast. Com a requisits imprescindibles es precisa sang freda, capacitat de desmarcada, un grau de veterania i dilatada experiència en el futbol professional. Tot i que ha arribat a dos minuts pel final, el gol ha servit per a que la parròquia vilafranquina respirès tranquil·la i deixès de patir.
Cultura, futbolística i educacional. La que ha demostrat no tenir el públic de Benavent que basen gran part de l'èxit en convertir el que ja de per sí és un camp petit, en una autèntica "ratonera". La pressió ambiental sobre l'àrbitre i els jugadors vilafranquins (algun discriminat pel color de la seva pell) i tota la "pallassada" de la megafonia posant la música del "setè de cavalleria" diuen poc d'un club que vol seguir creixent però que està a anys llum d'un club històric i senyor com és el nostre. (I que consti que tampoc m'agrada quan al Municipal es canten per megafonia els gols del degà penedesenc. Ho trobo una falta de respecte envers el rival).

Gran Reserva: Veure acompanyant l'equip a Benavent (tot i el fred que feia (4ºC), l'espesa boira i el llarg desplaçament) a un dels socis de tota la vida (el Sr. Junyent) i que demostra sentir els colors com pocs.

Vi picat: Els insults i crits racistes envers el nostre jugador Sylla que s'han escoltat a la tribuna del camp del Benavent. Una mostra més de la poca educació d'aquesta afició.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que entre els objectes sostrets en el robatori a casa de l'alcalde Marcel Esteve s'hi trobès l'insígnia del club lliurada amb motiu del Centenari. Com ell mateix diguè: "Qui més va rebre va ser el pany".

32 comentaris:

Anònim ha dit...

tens rao Previa, a mi tampoc en sembla corecte la forma de cantar els gols del Vila per la megafonia del Municipal, u trovo una falta de respecte total, oi que a nosaltres no ens agrada, quant juguen fora ??????

Anònim ha dit...

Vaja, així la culpa la te l´Isidre, li heurem de dir que tan sols digui les substitucions de jugadors, heu pensat que si cantant els gols pot motivar més als jugadors? reflexioneu uns segons.
Per cert el partit d´ahir es veu que la boira va ser molt intensa, deuría ser l´únic indret de Catalunya que va fer mal temps!!!

Anònim ha dit...

Aquest senyors de Benavent resulta que avui no han panjat el VIDEO del partit en la pagina oficial del club com cada diumenge, esperem que ho fagin avui i tots podem gaudir de la victoria d´ahir.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, entenc el que vols dir, eh. Segurament que es fa amb la intenció de motivar els jugadors i els afeccionats que hi ha a la graderia, però al que jo em refereixo és que fa molta ràbia jugar a camp contrari i que després d'encaixar un gol el cantin per megafonia. Si anessis als desplaçaments probablement ho entendries. A més, crec que als jugadors no els fa falta que els motivin per megafonia. Ahir mateix, la motivació va ser màxima. I precisament la megafonia no estava del nostre costat. Potser els va esperonar més? Qui sap. Per tant, mirem de no esperonar als nostres rivals tampoc.
Per cert, partidàs ahir d'Álex Gaitán quan va sortir a la mitja part. A banda de la gran jugada del 0-2, va fer una demostració de posar el que s'ha de posar quan se surt a jugar un partit.

Anònim ha dit...

Doncs jo també ho trobo patètic lo de cantar els gols. Està bé, en un gol com per exemple el de Juanje l'altre dia, pero tots... una falta de respecte!

Anònim ha dit...

A veure que us sembla: Lo millor seria dir el gol i l´autor del mateix sense la cantarella al igual que els canvis.
Alex Gaitán es un gran futbolista,a mi m´agrada molt.
i del video del benavent aquesta setmana veig que res de res, quina llàstima.

Anònim ha dit...

No sé si el tal Isidre llegeix el blog, així que potser és una mica absurd que discutim aquest tema. A més, no crec que se li hagi de dir com fer-ho, és qüestió de sentit comú!

Anònim ha dit...

Es podria fer com a la lliga alemana:l'speaker diu el nom i la gent coreja el cognom.
Que estem jugant a 1a catalana,home! Us penseu que als jugadors els motiva que els cridin per la megafonia? El que han de fer és guanyar com ara estan fent i deixar-nos de xorrades de la megafonia.

Anònim ha dit...

jo crec que s'ha de tenir més sentit comú en aquesta vida i cantar els gols de lequip local em sembla correcte, ni bé ni malament. Crec que esteu pendents sempre de massa coses (sobretot per criticar-les) però bé, és la poca feina. per cert vilafranqui tu que parles de sentit comú, explica'm com entens que depenent com sigui el gol es canti o no, en fi... sense comentari.... buffffffffffffffffffffffffff!!!!

Anònim ha dit...

Deixem de banda el cantar els gols, està clar que el vilafranca ha format ultimament una plantilla molt cara,un autèntic equipàs de 3a divisio:marc ramirez,oscar,ricardo(que sense haver-lo vist em suposo que serà bo venint d'on ve),juanje(un tros de jugador),jarabo,capilla,parés,castillejo,vilchez,més joves com alex,eloi,...
Si amb aixo no acabem pujant tanquem la paradeta i la caixa dels calers.

La prèvia ha dit...

Interessant tertúlia la que hi ha hagut aquest vespre a “Les veus sàvies del degà penedesenc”. A banda dels habituals Joan Sayol i Pep Sauleda, avui hi havia convidats els germans Fos (que han donat el seu particular i entès punt de vista sobre l’actualitat vilafranquina). Entre altres temes, s’ha tractat sobre la polèmica envers les megafonies dels estadis (tot arrel del partit d’ahir i tema principal de discussiò aquí al blog). Veig que en Sayol és del mateix parer que jo en aquest aspecte.
Un altre interessant argument que s’ha debatut ha estat si, en cas de pujar a 3a Divisió, seria interessant tenir al Vilanova a la mateixa categoria (per allò dels partits de màxima rivalitat, la taquilla, l’ambient,...) o bé que baixès a 1a Catalana (per tenir la satisfació d’estar per damunt de l’etern rival). Que n’opineu? Jo, el vull a Tercera.

Anònim ha dit...

I tant,si pot ser a 3a millor, encara que l'època bona del Vilanova crec que ja ha passat i aniran a la deriva mentre que ara Vilafranca està pujant. Això sí, quan s'acabi la pela tots dos tornaran a baixar de nivell.

Anònim ha dit...

fantastic aquest vilafranca regular i ambiciós!en laspekte de la megafonia yo crec que os es criden els dos gols o cap perquè per lekip rival es una falta de respecte pero bueno..el gol de juanje olimpic lagues cantat igual o mes euforic axi que..

yo prefereixu trubarme al vilanova a tercera axi es demostrara que no numes altres pobles importans tenen equips a categories altes i el derbi a tercera per ambient,zona historia i tot el que rodeja vilafranca-vilanova sigui un partidàs!!

vaya imatge del publik d benavent envers sylla..

kins dies i ores es fa akesta xarrada per radio vilafranca del joan sayol i el pep sauleda?

Unknown ha dit...

Tranquils per el video del benavent, que el penjarem en quant ens arribi. mai el penjem el mateix diumenge sino durant la setmana.

D'altra banda m'assembla una mica fort el que dieu de l'aficció de Benavent. Es cert que hi ha pressió ambiental i aquestes coses, pero que 4 persones diguin crits racistes, no implica a tot el public. Ademes estic convençut que no es l'únic lloc del mon on es senten dir aquestes coses. De totes formes us demano disculpes en aquest aspecte ja que per molt que siguin 4 tampoc esta justificat.

PD: Lo de la megafonia a mi tampoc m'agrada, però vaja ...

La prèvia ha dit...

Hola albert, potser sí, tens raó i vaig englobar a tota l'afició del Benavent. No caldria generalitzar per quatre brètols que van insultar al nostre jugador guineà, però entendràs que, al meu entendre, l'insult racista és el pitjor que es pot escoltar en un camp de futbol. De totes maneres, el fet de demanar disculpes en nom del teu club i afició és un gest que t'honora. Espero veure el video del partit quan el penjeu i seguirè el vostre web com faig habitualment cada setmana ja que feu una gran feina en aquest aspecte. Ja ens agradaria a nosaltres tenir-lo!
Una salutació i sort per al que resta de temporada.

PD: Veig que som quasi tots els que no ens agrada el "show" de la megafonia.

Anònim ha dit...

m´ha agradat molt que contestès algú de Benavent de Segrià i que el "nostre" blog sigui llegit entre altres equips de la categoria.
jo voldria preguntar-li com ho fan amb el tema de la publicitat estàtica del camp de futbol entre altres, tot i que el el camp municipal vilafranquí no es pot queixar.
La població de Benavent es petita, crec que no arriba als 3000 habitants i pot contar amb més de 300 empreses col.laboradores.
Com ho feu Albert? i gràcies per seguir llegint i escribint al blog.

La prèvia ha dit...

Tens raó satèlit, és impressionant el rendiment que li treuen a la publicitat. No hi ha un racó del camp on no hi hagi un anunci. Abans del partit lones de publicitat al mig del camp, un globus aerostàtic (zeppelin), els canvis anunciats per megafonia estan patrocinats,... en definitiva, un munt d'idees. Ja vaig comentar amb motiu del partit de la primera volta, que hi ha iniciatives en l'aspecte dels carnets de soci molt interessants i a tenir en compte. Sens dubte, és una junta que es mou per buscar recursos i que treballa bé.
Per cert, la nostra tampoc es queda enrera. A veure si té èxit la iniciativa del "rasca-rasca"... perquè la gent de Vilafranca el que es diu col·laborar amb el degà penedesenc... no és que ho faci gaire!!!

Anònim ha dit...

Hola "anònim" que em replicaves en lo del "sentit comú".
Primer, crec que queda clar que no sóc l'únic que està en contra de la megafonia i que no és “ganes de criticar per tenir poca feina” l'animació del Municipal s'hauria de deixar en mans del públic, clar que quan no s'aconsegueix crear ambient... s'ha de recòrrer a altres maneres.
I segon, perquè no cantar tots els gols i sí el de Juanje? El de Juanje va ser un golàs, i a més suposava una victòria vital al darrer minut, una reacció d'eufòria és normal (el speaker és huma, no un robot), però no fer-ho per costum.

Anònim ha dit...

Per cert, m'havia oblidat de preguntarte "prèvia": on es poden comprar els famosos "rasca-rasca"?

Unknown ha dit...

Doncs be per a tots els que vulgueu, ja podeu veure el vieo resum del partit a: www.fcbenavent.com

En quant al que dieu de les publicitats, doncs toca pencar molt i buscar calers per sota les pedres per tal de mantenir l'equip a 1ª Catalana. La ultima iniciativa es la de la primitiva que fem que tb podeu trobar a la web. Benavent te 1300 habitants, tot i que esta tan sols a 7 km de lleida i a 2 de l'autovia.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no ho sé on es poden comprar. La notícia que va aparèixer en els mitjans deia textualment: "... Les butlletes es poden adquir a les guixetes del club i a establiments de la vila.". Però no especificava. A veure si algú ho sap.
Ja he pogut veure el resum del partit. Hi ha poques ocasions de gol... però és que el partit va anar així!!! Molt migcampisme i molt control per part de les defenses.

Anònim ha dit...

La notícia del rasca-rasca deien que es venia a Restaurantsm i bars del centre entre altres comerços de Vialfranca.Segur que també se´n trobarà el proper diumenge a les guixetes del camp i de ben segur que els equips de futbol base i el femení de la fundació en vendran d´aquests famosos rasca-rasca, deunidó si per tan sols 1 euro em toca un cotxe o pder una de les 2 BTT que sortegen l´últim partit de lliga que crec que serà contra el Perelada el 18 de maig, última jornada de 1 divisió.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, vau veure a L'Informatiu de Vilafranca TV de dimarts passat a Ricardo, el nou fitxatge del Vilafranca, promocionant els "rasca-rasca"? Això és un jugador compromès amb el club! Jajajajaja.
Us deixo l'enllaç per a qui no l'hagi vist: Informatiu VTV (29/01/2008)

Anònim ha dit...

Ahhh! Ara entenc que el fitxessin sense haver jugat cap partit amb el seu equip!
Prèvia, tu que ho controles tot, ens pots dir les seves estadístiques repartint "rasques" en el Ciudad de Lorca.

Anònim ha dit...

Bona nit, companys.
Us escric avui pero us llegeixo cada setmana i crec que els dos darrers comentaris d´avui són una mica pesats i fotetis.
Vosaltres no sou aquells que no us agrada la megafonia del municipal i que tot ho voleu perfecte; doncs dir-vos que es exemplar que un recent fitxatge vulgui ajudar l´equip fent valer les seves qualitats de viatjant i negociador.
El dia que com a jugador no serveixi i les seves qualitats com a jugador no siguin profitoses pel NOSTRE equip, llavors es quan podríen començar a haber-hi les primeres crítiques a Ricardo.
Res més que desitjar-vos un bon cap de setmana i que el vilafranca guanyi tres punts més amb un joc brillant. Gràcies.

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, en cap cas el meu comentari ha estat per desmerèixer a Ricardo. Tot el contrari. Crec que des del primer dia que aterrà a Vilafranca s'ha implicat amb el club (ja el vaig veure a Morell seguint les evolucions dels seus companys des de la graderia). A més, futbolísticament sembla d'aquells jugadors sobris i regulars al llarg de la temporada que no et farà partits enlluernadors però tampoc pífies garrafals en defensa. Em va recordar (i ho vàrem comentar amb el company Pep Sauleda allà a Benavent) a Peña, el central de la temporada passada. Espero i desitjo que ratifiqui aquestes qualitats i sigui un jugador important per assolir l'ascens.
Em sembla una bona idea la d'arribar a l'afeccionat a travès d'un jugador del primer equip. Potser has interpretat malament el meu comentari. En tot cas, sí que crec que el comentari de vil4fr4nqu1 està fet amb segones intencions i ganes de tocar "el que no sóna".
Ens veiem diumenge al camp tot desitjant que guanyi el NOSTRE Vilafranca. Ah! I guarda'm un parell de "rasca-rasca" que vull anar a celebrar l'ascens en cotxe nou.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons acaba d'anunciar en Joan Sayol a Esports 14, el club ha comunicat a Sergi Condis, que no compta amb ell pel que queda de temporada i el convida a buscar-se equip. Recordo que Condis era un dels capitans de l'equip a principi de temporada i el tercer jugador amb més temporades al club després de Moral i Eloi. Potser aquest moviment és degut als rumors que circula en diversos fòrums de futbol i de Mataró, on diuen que Uri (migcampista de l'equip del Maresme i ex-Granollers i Manlleu) podria recalar al Vilafranca. Veurem com acaba tot però, sens dubte que tot això mereix una àmplia reflexió. Perquè, qui seràn els següents? És aquest el Vilafranca que volem?

Estadístiques amb el FC Vilafranca:
En les 4 temporades amb el FC Vilafranca ha disputat 94 partits oficials de lliga, ha marcat 12 gols, ha vist 18 targetes grogues i 0 vermelles. Arribà a mitjans de la Temporada 04/05 (Reg. Preferent) i fou un dels artífexs de l'ascens a 1a Catalana. La temporada passada fou titular indiscutible, disputant tots els partits de lliga junt a Marc Ramírez i Peña.

Molta sort Sergi !

Anònim ha dit...

ufffff que fort!!!!
quasi no m´ho crec, Condis fora del vilafranca,quina pasada.
crec que no es mereix la sortida del club sempre que ell no l´hagi demenat per culpa de no tenir minuts darerament,recordem que estava lesionat pero que mai a acabat de satisfer del tot al nou mister, crec que es un bon jugador pero llevat de la seva lesió s´habia acobardit força i es girava d´esquena en moltes jugades. que s´ho pensin bé.

Anònim ha dit...

L´entrenador es el que mana i si creu que ara mateix no es necessari per l´equip, ho sento, així de cruel es el futbol.
La lesió a l´espatlla ha fet baixar el llistó del jugador aquesta temporada, que tingui sort si prefereix marxar i que el nou substitut d´ell dongui tant resultat com el sergi en la seva etapa com a jugador vilafranquí.
La llàstima que se´n vagi un jugador de la comarca.

Anònim ha dit...

satelit en que quedem? aixi de cruel es el futbol o llastima que marxi un jugador de la comarca? aclara´t.
intuexo pel que dius tens informacio directa amb el mister o amb el club. per tant aixo de que vindra un sustitut es cert? a mi ja m´ho habia comentat algu altre.

Anònim ha dit...

un jugador de la comarca i no comta amb ell? n i estic gens dacord..



sort sergi!

Anònim ha dit...

El Pere vol pujar al preu que sigui i anirà gastant i gastant fins aconseguir-ho. Aquest any es va ben encaminat i s'han fet uns reforços molt bons,però d'aquí a fer fora a un dels pocs jugadors d'aquí que quedava....