diumenge, 25 de maig del 2008

Final de trajecte

UD Cornellà 4 - FC Vilafranca 3
S'ha acabat la lliga (malhauradament o per fi, segons com es vulgui mirar). El que havia de ser la temporada del retorn a 3a Divisió ha estat, un any més, una nova decepció.
És evident, que tots els equips inicien la competició amb les màximes aspiracions però també és veritat que, alguns més que altres, han apostat fort invertint en fer un planter de garanties per tal d'assolir el màxim objectiu: l'ascens. No era el cas del Vilafranca (almenys a principis de lliga), amb un projecte a mig termini de la mà de Jaume Sarasa i el seu staff tècnic. Diferent plantejament es feia des de la Junta (o podríem dir el president) qui, obsesionat en arribar a Tercera el més ràpid possible, any rera any posa una pressió (innecessària segons el meu parer) que no beneficia gens a l'hora de treballar plegats. Després vingueren dimissions, canvi de filosofia, altes, baixes, la ratxa d'imbatibilitat, més fitxatges,... i la davallada final. Més o menys com l'any passat, però amb l'agreujant que enguany s'ha llançat la casa per la finestra amb el pressupost més alt de tota la història del club.

Segurament per tant, aquest matí a la Via Fèrria hagi conclòs quelcom més que el campionat d'enguany. La política del talonari, de les figures per damunt de l'equip i, qui sap, d'alguns jugadors importants i del pròpi tècnic Albert Viñas. Els propers, seran dies de planificació, de projectes, d'afrontar quin volem que sigui el futur del degà penedesenc. Només demano una cosa: que el que es decideixi sigui amb la màxima coherència, amb humiltat i que qui hagi de tirar això endavant ho faci amb la màxima dignitat i entrega.

Gran Reserva: Que s’hagi apostat, de cara a la temporada que ve, per confiar més en gent de casa i amb experiència contrastada per al nou projecte.

Vi picat: Que alguns d’aquests jugadors, menyspreats o ignorats en l’època de “vaques grosses”, puguin tenir dubtes a l’hora de tornar al club en època de crisi econòmica (més encara quan molts poden jugar a la mateixa categoria amb els seus equips).

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix que... entre la llista d’entrenadors (perquè existeix una llista) per conduïr l’equip l’any vinent hi hagi noms il·lustres en l’atur com Rijkaard, Koeman, Mourinho, Valverde,... o Enrique Cirera!

39 comentaris:

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, com a resum final de la temporada, m'he permès el luxe d'el·laborar l'1x1 del Vilafranca. Tothom que vulgui hi pot dir la seva:

Marc Ramírez: ENCOMANAT. El pèsim tram final de temporada de l’equip (on ha comès alguna badada de consideració) ha enfosquit l’espectacular promig de gols en contra per partit que duia tot coincidint amb la ratxa d’imbatibilitat.
Boned: ESCUMÒS. El jove porter demostrà bones maneres fins el punt que en el darrer partit de lliga a casa va ser “espiat” per la DAMM de cara a incorporar-lo la temporada vinent al Juvenil de Divisió d’Honor.
Álex Gaitán: SOLVENT. Ha complert amb bona nota la seva tasca dins l’equip sent un jugador polivalent, ja que ha actuat tant de lateral (a ambdues bandes) com al mig del camp. Només caldria millorar algunes llacunes defensives a lo “Belletti”.
Óscar: EXEMPLAR. La mostra més clara del que és la implicació dins d’un col·lectiu. Ha jugat gran quantitat de partits arrossegant molèsties deixant-ho tot damunt del camp. Apunta a capità en cas de continuar l’any vinent.
Fran: SOBRI. No ha notat en cap moment el salt de juvenil a 1a Catalana. Molt aprofitable en defensa per la desimboltura a l’hora de treure la pilota jugada des del darrera i a la mitja pel seu joc aeri i facilitat en el tall.
Moral: COMPLIDOR. En la seva quinzena temporada ha arribat a la xifra rècord de 369 partits de lliga amb el FC Vilafranca. Ha ofert un millor rendiment en els partits com a visitant per les seves qualitats a l’hora de destruïr el joc rival. Una incògnita la seva continuïtat.
Juanje: EMBAUCADOR. Arribà i ens enlluernà a tots amb els seu joc i aquell gol olímpic. Després de les lloances i els elogis que va rebre s’ha dedicat a “passar de puntetes” pel club esborrant-se en els moments difícils.
Jesús: COMPROMÉS. Cuallà una bona pretemporada però les lesions no l’han permès actuar amb regularitat. Malgrat tot, donà la cara i fou l’únic que assistí a les veus sàvies el dia que estaven citats els jugadors.
Jarabo: DESDIBUIXAT. Un dels afectats en aquella “Operació Neteja” impulsada per Jaume Sarasa. Amb l’arribada del nou tècnic, i la seva continuïtat, semblà més motivat i entonat però només fou flor d’un dia. No ha agafat el ritme a la competició en cap moment.
Eloi: INTERMITENT. I no sempre per culpa seva. A vegades semblava com si estiguès escrit en algun lloc que quan feia tres partits bons havia de xupar banqueta els tres partits següents. Tot i això és dels pocs jugadors dins l’equip amb capacitat de desbordament.
Admetlla: INOPORTÚ. No era potser el moment més adient per a debutar amb el degà penedesenc donades les circumstàncies. No obstant, aquests partits disputats li serviran i molt de cara a la temporada vinent si, com tot sembla, forma part del primer equip.
Medina: INFRAUTILITZAT. El fet de tenir per davant seu (dins del rol de l’equip) a davanters que pel seu preu i catxet professional han de jugar de titulars sí o sí, ha provocat que no disfrutès de les oportunitats que potser mereixia.
Sylla: DESCOL·LOCAT. Les urgències defensives han propiciat que haguès d’actuar en moltes ocasions a l’eix de la defensa, on les possibles errades es noten més que al mig camp. Tot i que no ho ha fet malament, ha extranyat la seva posició originària.
Pipa: LLUITADOR. Arribà per disputar els set darrers partits amb l’intenció de reforçar la banda esquerra per la baixa de Rafa. Ha posat ganes i actitud (que ja és molt!). Tot i el que diguin molts, aquesta no era la seva demarcació natural.
Castillejo: DESASSISTIT. Avalat per la seva gran capacitat golejadora allà per on havia passat (i sempre en categories superiors) s’ha trobat que o el joc de l’equip no era apte per a ell o ell no era apte per a aquest tipus de joc. 8 gols són pocs per a les espectatives que havia creat.
Rafa: EFICAÇ. En la línia de les seves dues primeres temporades (tant en el bon saber fer al lateral esquerre com en la mala sort que l’acompanya en l’aspecte de les lesions). Hauria de ser un dels fixes de cara al nou projecte.
Capilla: AMONESTAT. 23 targetes grogues i 2 vermelles diuen ben a les clares del que ha estat la seva temporada. L’anomenat a ser el líder de l’equip ha perdut els papers en algunes ocasions producte de la pròpia impotència. Malgrat això, ha acabat com a màxim golejador per segon any consecutiu.
Raventòs: LESIONAT. La greu lesió de lligaments al genoll, en el darrer partit de la primera volta, ha marcat el seu devenir i qui sap si també el de l’equip en la temporada del seu debut. Com Fran, pot ser peça clau en el futur més proper.
Adrià: DESCONCERTAT. Ara no comptem amb tu (i busca’t equip), ara et convoquem per omplir la llista de divuit, ara jugaràs els darrers partits... i així anar fent. No haurà quedat satisfet de la indecisió de part del club envers la seva situació esportiva.
Ibrahim: INCOMUNICAT. Els actes d’indisciplina han estat a l’ordre del dia ençà del seu fitxatge provinent del Vilanova, qui, fart dels problemes que li creava, respirà amb alleujament quan veiè que el bo d’en Pere “picava” l’ham que li llençava en Ramon Centaño.
Torrents: DEBUTANT. Ha actuat els quatre darrers partits en el doble pivot per a provar-lo de cara al futur. Que hagi passat per davant de Juanje en les aliniacions és síntoma inequívoc que quelcom no s’ha fet bé.
---
Parès: VILIPENDIAT. Vinguè a suplir la marxa de Condis i el seu pobre rendiment el portà a ser qüestionat i ser el centre de les ires de tots (afeccionats, mitjans,...). Com si d’una maledicció es tractès, des de que marxà, el Vilafranca només ha guanyat un dels darrers nou partits.
Ricardo: AFORTUNAT. Per tot. Per que et fitxi un equip després d’estar tota la temporada en blanc (a més amb un bon sou, habitatge,...). I després, com no, perquè passarà a la història del club com la imatge del curiòs “rasca-rasca”.
Faust: CEDIT. A l’igual que Adrià, es decidí no comptar amb ell a mitja temporada per a incorporar altres jugadors de més nivell. Provà sort amb el Roda Barà tot i que no ha disposat de gaires oportunitats ni minuts de joc.
Raúl Navarro: VIVIDOR. Diuen les males llengües que amagà una possible lesió a l’estiu quan fitxà pel Vilafranca. Un cop recuperat (i amb només uns minuts jugats en lliga) emigrà al Poble Sec i més tard al Santa Eulalia de Ronçana (2ª Regional).
Vílchez: APROFITAT. En quan es va notificar que hi hauria problemes amb les dues darreres mensualitats li faltà temps per buscar-se equip (Sitges) i tocar el dos. Però el que no recorda és que els dos darrers mesos (lesionat com estava) els va cobrar íntegrament. Quines penques!
Guzmán: INDISCIPLINAT. Tot el de bon jugador que té, es veu que també ho té de desobedient. Un dels millors fitxatges d’enguany (al meu entendre) que s’ha perdut per culpa seva (segurament, mal aconsellat).
Reyes: SUPLENT. Incapaç d’assumir el rol de segon porter sota els pals decidí buscar una sortida en el mercat d’hivern i fitxar per l’Igualada de 3a Divisió (on també fou suplent).
Condis: DESPRECIAT. Va ser convidat a abandonar el club per no comptar amb els seus serveis. Els jugadors que van arribar en lloc seu (Parès i Risueño) no han finalitzat la temporada, hem acabat jugant amb un dretà per la banda esquerra i mentrestant ell ha assolit l’ascens a 1a Catalana amb l’Olesa. Qui ho entengui que m’ho expliqui.
Palomo: DISCRET. Sense pena ni glòria el seu pas per Vilafranca. Irregular. No disposava de gaires oportunitats i decidí marxar al Sitges en el mercat d’hivern.
Risueño: RODAMÓNS. Un gol més del famòs i arxiconegut representant Baraza. Quatre equips en una mateixa temporada per engrandir el currículum. Segur que picarà algun altre equip la temporada vinent.
Del Barrio: ENGANYAT. Abans de disputar el seu cinquè partit va demanar si comptarien amb ell o no per tal de mirar de trobar un equip on anar de la mateixa categoria. Després de dir-li que si i jugar un parell de partits va desaparèixer de les aliniacions i recalà en l’Olímpic Can Fatjó (Preferent). No haguès anat malament tenir-lo degut a les posteriors baixes en defensa.
Touré: TESTIMONIAL. Jugà uns minutets al camp de la FE Figueres degut a les nombroses baixes en atac en aquella jornada. Ha estat un dels millors de la Fundació a 2a Regional però els rumors indiquen que l’any que ve jugarà amb La Múnia.

Anònim ha dit...

qui ha marcat avui?

Anònim ha dit...

Se sap de què es parlarà avui a la tertúlia de radio vila?
Quin penós final de temporada,per fer-s'ho mirar.

Anònim ha dit...

basshunter burru mes que burru!

Anònim ha dit...

Doncs sí, un final de pena, però la veritat tota la temporada ha estat més o menys igual, l'únic que vem tenir sort de la crisi del Prat i vam poder viure més feliços durant unes setmanes.
Per cert, això de l'un contra un, ho has fet expressament per poder-te cebar amb el Ricardo? perquè l'any passat no ho vas fer!!!

Anònim ha dit...

Fent referència al gran reserva d'aquesta setmana. No fem tonteries i fem un equip competitiu, aviam si ara farem bajenades, i diem d'apostar per gent de casa etc. A l'equip han de jugar jugadors amb nivell, si sonde casa millor, però si no, no. No caiguem en l'error de voler fer un equip de casa oblidant-nos del nivell, que ens anirem cap a preferent. Jo ja he avisat, i això que sempre soc optimista. Jo tambè eestic d'acord en que hi hagi gent jove i de casa, però no fem bajenades. Res més.

Anònim ha dit...

Si es fa un ekip am gent de casa es pq no hi ha un euro a caxa. Segons van dir hir al programa de radiovila, el proyecte es portar a jugados q son d'aqui pro jugen en categoria preferent o superior sembla ser. I han de veni per cariño, pq cobraran poc.

Anònim ha dit...

Felicitats a la prèvia per tot les informacions i comentaris que ens ha anat donant setmana rera setmana i finalitzant aquesta última jornada amb aquest espectacular un x un, a mi m´ha agradat molt. Esperem que continuïs igual la propera temporada i que tots siguem fidels als nostres colors.
Visca el Vilafranca i si pot ser la propera temporada DE TERCERA.
Aquest any síiiiii!!!!!

Anònim ha dit...

Correcte modelo1904, ara han de venir jugadors del penedès que estan fora a jugar al Vilafranca per la ilusió que comporta jugar al Vilafranca i per oblidar rencúnies passades segons deia el Sayol.Això sí, fins ara podien venir els que vinguessin,no feia falta ilusió,sino paga'ls una morterada i ja està.Ara que reduïm el pressupost els de casa ja podeu venir de nou o almenys això és el que entenc jo.
Em sembla i no se si m'equivocaré, que molts diran que no a tornar a Vilafranca. Desconec a quins jugadors temptejaran però si estan bé als seus respectius clubs dubto que tornin a Vilafranca.

Anònim ha dit...

Doncs jo penso igual que tu "passió". Si els jugadors estan bé allà on estiguin, i el Vilafranca els va fotre les banyes amb els forasters, no entendria que es reconciliessin amb el club ara que el club s'ha quedat sol perquè els forasters ja no troben en ell l'encant que tenia, és a dir els diners.
I més encara en alguns casos concrets, en que el divorci no va ser gaire amistós.

Anònim ha dit...

Ya se sap qui es el nou entrenador del VILA

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, abans que res anònim, si tens novetats de primera mà sobre el "tema míster" fes-nos partíceps a tots. T'ho agraïríem.
A veure, diverses qüestions:
vil4fr4nqu1, no és que hagi fet l'1x1 per encebar-me amb Ricardo. De fet, he criticat el seu fitxatge quasi des del primer dia. I torno a repetir, el pobre xicot no en té la culpa.
M'ha agradat el teu darrer comentari amb el símil de la situació amb la d'un matrimoni que es separa. Molt bo!
joan, totalment d'acord amb tu. Jo també vull gent de nivell, i si són de casa millor. Però que no siguin jugadors acabats, rodamóns o "saldos" d'equips que no paguen a mitja temporada.
vicenç, gràcies, però el mèrit de que el blog funcioni és de tots els que participeu. Així doncs, jo també t'encoratjo a seguir participant l'any vinent. On ja t'avanço que hi haurà alguna que altra novetat. És com tot: renovar-se o morir.
passio, ja vaig deixar clara la meva opinió en el Gran Reserva i el Vi picat, i és com tu dius. Estarà difícil la tornada dels "fills pròdigs".

Anònim ha dit...

Yo numes preguntaba si sabia

Anònim ha dit...

El tema del mister es díficil, ja que ningú mou fitxa.
Es sabut ja que no continuará Vinyes?.
Noms que podrien sonar es l´entrenador del Roda de Barà o també el del Blanes que va ser ex-jugador del Vila, crec que es diu Garcia Escribano.
pero el temps decidirà qui es el millor i el que vol el club.

Anònim ha dit...

previa no tienes ni idea eres como tu club un mediocre

La prèvia ha dit...

Hola noi, gràcies per la informació. Totes les novetats possibles sobre el tema entrenador o nous fitxatges són benvingudes. Suposo que aquesta setmana s'estan començant a moure fils per mirar d'embastar el nou projecte, però el secretisme és total. Per tant, reitero les gràcies i veurem si al final un d'aquests dos homes (Ramon Castellví o García Escribano) són el nou inquilí de la banqueta vilafranquina. El que sí m'ha assegurat una persona avui és que l'Albert Viñas no continuarà. Per tant, és molt possible que estiguin negociant ja amb varis entrenadors.

Anònim ha dit...

Que et semblen aquests dos entrenadors, prèvia? quin t´agradaria mes o si escau millor per la banqueta vilafranquina?

Anònim ha dit...

Y l'ex-entrenador del Igualada, Marti Alavedra?

La prèvia ha dit...

Hola noi; a veure, són dos casos diferents.
García Escribano és un entrenador més de prestigi. Té un currículum extens i quasi sempre amb equips de Tercera Divisió i Segona B. Entre altres equips ha entrenat a: UE Figueres, CD L'Hospitalet, CF Badalona, UD At. Gramenet, UD Cornellà, CD Blanes,... amb diversa sort, també cal dir-ho. Per exemple, amb la Gramenet va assolir jugar el Play-Off a 2a A (Temp. 96/97) i amb l'Hospitalet va eliminar a la Copa del Rei a la Reial Societat (Temp. 01/02). En canvi, va ser destituït per la mala trajectòria de l'equip a Figueres (Temp. 00/01) o al mateix Hospitalet (Temp. 02/03). Un punt al seu favor és que coneix la casa ja que va ser jugador del Vilafranca durant dues temporades a 3a Divisió (84/85 i 85/86), curiosament, amb Pere Montserrat de president i Álex Sans d'entrenador.
Pel que fa a Ramon Castellví, encaixaria més en el perfil de tècnic que li agrada treballar amb gent jove i de casa. Ho ha fet amb el Roda Barà i ha tingut els seus fruits. Suposo també que el seu catxet serà inferior i, per tant, pot ser important a l'hora d'apostar per un o altre.
Particularment, penso que el porcentatge d'èxit d'un entrenador dins un planter és del 15%. La resta és cosa dels jugadors. I aquest any ho hem comprovat, com amb un mateix tècnic els jugadors han ofert millor o pitjor rendiment. Tant important és encertar en portar un bon entrenador (que sàpiga motivar i treure el milor de cada jugador) com en fitxar jugadors d'acord amb el que es pretén portar a la pràctica.
Martí Alavedra? Bufffff.... si us plau, més vividors no. Ja en tenim prou!

Anònim ha dit...

Molt bé "Prèvia" ja has comentat el perfil dels dos aspirants que es coneixen, però no veig que diguis quina opció t'agrada més.
I l'entrenador de l'Olesa? Potser facilitaria l'arribada del Fos i el Condis.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, crec que esteu entrant en un joc especulatiu un xic sobrer, si més no, en la meva humil opinió innecessari.
Jo acabava el meu últim escrit demanant paciència i cap tipus d’especulació, però sembla que és molt difícil de que això es produeixi i donar el més mínim marge als encarregats de portar a terme a planificació de la propera temporada.
En cap cas vull fer d’advocat del diable, però, entenc que hauríem de deixar treballar amb tranquil•litat als responsables i deixar-nos de romanços...cony!
Salut!
Jonsay
PD- D’aquí poc començaran ha arribar notícies tant de qui és el tècnic i quins són els jugadors per la propera temporada

Anònim ha dit...

Prèvia, preguntaves fa poc per la PORRA de l´Eurocopa.
Et diré si m´ajudes un xic la tiro endevant, que per cert ja funciona l´iniciativa desde el Mundial d´Italia-90.
M´ajudes ?

Anònim ha dit...

Prèvia, perquè no entres a la Junta Directiva?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, referent a l'entrenador de l'Olesa (Quique Salamanca) comentar-te que pel que tinc entès és un tècnic amb uns emoluments bastant elevats. A més, en cas de no continuar a Olesa (la crisi de les immobiliàries afecta a tothom) no li faltarien equips que el vulguessin i puguessin oferir-li un bon salari. De totes maneres, evidentment que el seu fitxatge seria un bon reclam per als jugadors que ha tingut a les seves ordres.
Però com diu l'uff!, ara mateix, tot són especulacions. I de noms en sortiran a milers (tant de jugadors com entrenadors). Entenc que es demani tranquil·litat per als responsables que han de confeccionar l'equip, però que la gent opini i digui la seva al blog no té perquè repercutir en les decissions. Crec jo, eh!

Anònim ha dit...

Renoi, al final ni entrenador, ni jugador, sembla que el més important és reforçar la Junta Directiva i el primer fitxatge seràs tu "Prèvia". No contestes???

Anònim ha dit...

Prèvia for president!
Més seriosament,la veritat és que no sé a què ve aquesta proposta del vicenç. Amb els jugadors feu lo mateix? Vols jugar al Vilafranca? S'ha de ser una mica més seriós amb aquestes coses.
O a lo millor el voleu untar perquè faci els blogs més en la línia del club?
Amb carinyo,que està de moda.

Anònim ha dit...

la previa este parece que sea vuestro iluminador este no tiene ni idea de que va esto me gustaria verlo a mi dirigiendo de secretario tecnico a ver como le va al iluminado este no es dejeis aconsejar por este que de politica y futbol aqui habla todo el mundo y encima se carga de razon en criticar y desprestigiar mas alla de lo deportivo a jugadores y entrenadores marti alavedra puede decir que es bueno o malo que le gusta o que no le gusta pero por favor no llames vividor a una persona que a ti no te implica la vida privada de nadie por no decir lo de ricardo que no se que te habra hecho criticalo deportivamente pero no te cebes con la gente igual que a risueño que le llamas que nose que de baraza cuando no creo que sepas ni la mitad de las situaciones personales de cad gente igual que a raul navarro lo lllamas vividor nose conque derecho igual que a vilchez lo rajas nose con q derecho o acaso si a ti te dijeron que se fuera como a el que no iba a cobrar y te llaman de otro trabajo no te habrias marchao anda que lo que hay que leer y que aguantar de gente como tu tu has hecho titulares de todos los colorees y para todos cebandote fuera de lo deportivo pues ahora te dire un titular para tu temporada LA PREVIA:PERSONA MALA DESESTAVILIZADORA QUE ES LO QUE A DEMOSTRADO TODA LA TEMPORADA DESESTAVILIZANDO INSULTANDO A LA GENTE Y DANDO PALOS A TODO EL MUNDO GENTE COMO EL SOBRA UNA TEMPORADA MAS AQUI EN VILAFRANCA ADEU

La prèvia ha dit...

Hola anònim,... o no tant anònim. Abans que res, gràcies per haver dedicat uns minuts del teu temps a llegir el blog i a opinar, tot i que on realment s'havia de parlar era dins el camp. O al programa del Sayol, aquell dia que estaven convidats els jugadors i no va venir quasi ningú.
Dir-te que no tinc cap intenció d'ocupar el càrrec de secretari tècnic ni qualsevol altre dins del club. Segurament no deus saber que ja vaig formar part durant molts anys de la Junta Directiva i ja vaig desenvolupar la tasca que volia. Ara, prefereixo mirar-me "els toros des de la barrera" i seguir, sempre que puc, les evolucions del club de tota la meva vida. Per això, m'emprenya tant que gent nouvinguda s'aprofiti del club i se n'enfoti com ha passat amb alguns jugadors aquest any. (Amb mi de secretari tècnic, president o el que vulguis ja ni haguèssin vingut!).
Pel que fa a l'1x1, entenc que et molestin algunes valoracions perquè si jo fos algun d'aquests jugadors se'm cauria la cara de vergonya i no sortiria ni al carrer. No et preocupis que trobaran algun equip on deixar-se caure. I vigila amb el que dius dels casos de Vílchez i Risueño perquè hi ha coses que no es saben públicament que donarien molt a parlar (i me les callo per ètica professional).

Anònim ha dit...

e sentit que en ibrahim a cobrat 6.000 euros per akets dies al degà
vaya xollo..

Anònim ha dit...

UYy que aneu forts companys!!!
Millor que anem afluixant tots una mica que això s´està escalfant massa.
El nom de Isaac Fernandez sembla que tingui molts numeros per ocupar la banqueta vilafranquina aquesta temporada,aquest jove mister va entrenar l´ any passat el Roda de Barà.

La prèvia ha dit...

Hola noi, podria ser, sí. També m'han arribat rumors que darrerament s'ha deixat veure bastant pel Municipal l'entrenador del Roquetenc, en Ángel García (de 35 anys). Pel que veig i em dius, es busca un perfil de tècnic jove, amb il·lusió de fer-se un nom a la categoria i amb ganes de treballar amb gent de casa. Particularment, creia que els trets anirien per una altra banda. Imaginava que es buscaria un entrenador amb més carisma o renom que puguès atraure a aquests jugadors a l'hora de fitxar pel Vilafranca i assumís ell tota la pressió. El que si que veig és que molts dels noms que han sortit a la palestra són de la zona de Tarragona (fet normal ja que de tots és conegut que el nou secretari tècnic, Juantxo San Miguel, va estar molts anys al Llorenç i deu conèixer bé aquell mercat).

Anònim ha dit...

Mira anònim, Vilafranca ha estat sempre un club que ha treballat amb gent de casa i de la comarca i no està acostumbrada a veure com jugadors de fora vénen,cobren grans sous i marxen.Per mi un mercenari és un jugador que ve aquí uns mesos,uns partits,com a gran jugador representat per algú,no demostra res o quasi res i se'n va per la mateixa porta que ha entrat sense pena ni glòria,això sí,amb la butxaca plena.I així fins completar 2 o 3 equips per temporada.En tenim exemples varis aquest any i d'altres,no fa falta que dongui noms.
En canvi,n'hi ha d'altres que ha demostrat ser uns professionals, que hauran cobrat els seus sous però que hauran demostrat la seva vàlua com ara el porter Marc o en Oscar,per posar un parell d'exemples.
O sigui que no podem posar a tothom en el mateix sac, o almenys aquesta és la meva opinió.

Anònim ha dit...

Llavors CONDIS també és un mercenari? Perquè ha fet el mateix que tu dius aquest any. Primer al VILA i després a l´OLESA. I DEL BARRIO, PUJANTE, PALOMO i tots aquets que ara volen tornar també.
Explica-m´ho.

Anònim ha dit...

Jo estic a favor de la prèvia,les coses les diu en sinceritat i molt raonament en els seus comentaris.
Hi ha jugadors que no han demostrat la seva valua en el terreny de joc ni tampoc com a persones, per les seves desicions contraries al club i que han perjudicat a l´equip.
Segurament l´equip quedarà reduït a molts pocs membres per al temporada que ve, així que s´hauran de fer molt fitxatges.
Començant per dos porters i omplint totes les files, mes o menys faltaran una dotzena de jugadors.

Anònim ha dit...

No comparis un jugador de la casa i que fan fora, amb un que ve de Murcia,Valencia,...
Si et semblen casos iguals doncs endavant.

La prèvia ha dit...

Totalment d'acord amb tu, passio. No crec que hi hagi res més a dir en aquest aspecte.
Pel que fa als jugadors que continuaran la temporada vinent que esmentava el satèlit, un d'ells suposo que serà Rafita, a qui l'operen de la lesió al pubis, si tot va bé, el proper 17 de juny. Des d'aquí, donar-li ànims per a que es recuperi ben aviat (però sense forçar, eh) ja que serà un dels homes importants del nou projecte.

Anònim ha dit...

sembla ser k partxi atsara esta movent fixtes per les bases juvenils i de segona territorial avera a qui pot repescar cap amunt..

previa que sen sap del nou director tecnic: juantxo san miguel?
trajectoria,curriculum,caxè..

gracies

Anònim ha dit...

Com està el blog, mare meva!!! "Prèvia" estic amb tu també!

"Anònim (castellà)" estàs dient que els jugadors no han aconseguit l'ascens perquè els ha desestabilitzat "la prèvia"? Crec que si els jugadors no cobraven no era per culpa seva, i clar com que només els importa els calers... T'ho he dit clar i català, espero que ho sàpigues entendre!

"Anònim (català)", que dius que el Condis, Pujante, Palomo, Del Barrio són uns mercenaris igual que els que han vingut aquí, fes-t'ho mirar! Dos exemples: el Condis el van fer fora perquè es preferia alimentar al Parés i per no estar aturat va anar a Olesa, i ha contribuit a l'ascens. El Pujante va haver de marxar, igual que molts altres, del Roda perquè no els pagaven i va anar al Can Fatjó que estava enfonsat i va contribuir a salvar l'equip, a espera d'ascensos compensats. Aquí la majoria de jugadors han vingut, ens han tret tots els calers, s'hi han cagat en mig, i quan ens han escurat la butxaca o han marxat o s'hi han cagat més que abans!

Ah! I a veure si us poseu un nom, que es fa molt difícil respondre quan hi ha dos o més que es diuen igual!

Anònim ha dit...

cuando la previa estaba dentro del club el club subio a tercera no, a no que casualidad jaja