diumenge, 4 de maig del 2008

Massa tard per a somniar?

FC Vilafranca 2 - CP San Cristóbal 1
Retallar cinc punts a l'Amposta en tres jornades. Aquesta és la missió (impossible?) que té per endavant el Vilafranca sempre, és clar, amb permís del Badalona B.
Si bé les matemàtiques encara permeten tenir un fil d'esperança, la realitat és que només per l'entitat i situació a la taula dels rivals a qui s'ha d'enfrontar el conjunt ampostí sumat al fet que dos dels tres partits els juga al seu estadi (feu inexpugnable aquesta temporada) fa que les possibilitats d'assolir la tercera plaça siguin molt escases.
Però ja sabem que la grandesa de l'esport, i del futbol en particular, és que qualsevol cosa (per impensable que sigui) pot ocòrrer. Qui no recorda les lligues de Tenerife, la remuntada en un minut del Manchester al Bayern al Camp Nou, la Champions del Liverpool aixecant un 0-3 del Milan al descans, el gol de Coro al darrer minut contra la Reial Societat que donava la salvació a l'Espanyol o, sense anar més lluny, el que ha passat aquesta nit al Reyno de Navarra. És per tot això, que s'han de sumar els nou punts en joc i esperar esdeveniments. Sí, està difícil, ja ho sé. Quasi impossible? Sí, també ho sé. Però que després no sigui perque no s'ha fet tot el que estava a les nostres mans.
Tots tenim assumit que, una temporada més, l'ascens se'ns ha esfumat per errades pròpies i que a final de temporada s'haurà de fer exàmen de consciència per intentar (d'una vegada per totes!!!) no tornar a caure en els mateixos errors i afrontar una nova temporada amb més coherència esportiva, segurament més austeritat econòmica i potser també un xic més d'humilitat.

Gran Reserva: Haver trencat per fi, tot i que hagi estat patint i guanyant per la mínima, aquesta mala ratxa de cinc derrotes que ha propiciat que tota la feina d'una temporada se n'anès en orris.

Vi picat: Haver comprovat que, com deia algú aquesta setmana al blog (mig en serio o en broma, no ho sé), sóc gafe ja que no he pogut assistir al partit d'avui per un compromís familiar i s'ha guanyat. (Sí, també vaig ser dimarts a Manchester...).

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que el que ens estalviarem amb les fitxes dels jugadors s'hagi invertit en primar als rivals de l'Amposta, com ha succeït avui amb el Poble Sec.

40 comentaris:

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us deixo el calendari de les tres darreres jornades amb els tres equips implicats en la lluita per la tercera plaça:

Classificació actual:
3. Amposta 63 punts
4. Badalona B 59 punts
5. Vilafranca 58 punts

Jornada 36
Amposta - FE Figueres
Badalona B - Prat
Montcada - Vilafranca

Jornada 37
Amposta - Cornellà
Roda Barà - Badalona B
Vilafranca - Peralada

Jornada 38
Tàrrega - Amposta
Badalona B - Poble Sec
Cornellà - Vilafranca

Anònim ha dit...

PREVIA SABIES QUE EL arbitre k a xiulat el poble sec-amposta es colegiat del penedès garraf?
em sembla k ia agut una mika de maletins..

Anònim ha dit...

Estudiant bé tot el calendari que resta per la fi de la temporada, veig que l´amposta pot arribar a patir si aquest diumenge no guanya al Figueres,tot i la contundent derrota a cornellà(5-0) voldrà despedir-se de la categoria fent algo positiu i demostrant que era un equip per mantenir categoria amb comoditat;(almenys aquí a Vila ho vam poder comprobar).
Un altre partit importantíssim aquesta propera jornada es el BadalonaB - Prat. uy uy uy!!!.
Jo encara hi veig possibilitats, i vosaltres??

Anònim ha dit...

No ens enganyem, per pujar entre els 3 primers... fa falta un miracle! I mireu que jo sempre soc mmolt optimista, però la realitat és així. Un miracle!

I de pujar sent 4ts, que encara en ho hem de guanyar... seria interessant que es pogues salvar el miapuesta castelldefels de 2b, caldrà estar atents, que encara te opcion, poque pero en te, i així peruqe puje el 4t de catalana, haurien de pujar 3 de tercera. En canvi si baixa el miapuesta, n´haurie de pujar 4 de tercera, tots, perque pujes el 4t de 1a catalana, és a dir un altre miracle.

Així està el tema.

Força Vila.

Anònim ha dit...

destacar el debut d'un altre noi d la fndacio, va tocar poques pilotes pero ho va fer be. On esta el q deia q amb tots d joves d'aqui 2 anys a primera regional? q surti ara.

PD: felicitar al olesa q pujara a primera catalana amb uns quants penedesencs a les seves files.

Anònim ha dit...

Home "satèlit", de moment els números no diuen que estigui impossible, i per tant hem de seguir lluitant, això sí, no ens ho creguem massa; que el partit d'ahir tampoc va ser res de l'altre món, vam guanyar contra un equip de Preferent!! Ja veus que fins i tot el "joan" que és optimista per naturalesa ho veu pelut!
El que hem de fer és anar guanyant i a veure que ens hi trobem a final de lliga.

Anònim ha dit...

Bones de nou, tot i que com heu esmentat diversos membres del bloc es complicat l´ascens a la tercera divisió, nosaltres la junta, l´últim que perderem serà l´esperança ja que encara i veiem possibilitats;els jugadors estan motivats i amb ganes de pujar.
Esperem novament sumar els tres punts contra el Montcada i seguir l´escalada cap a la tercera plaça.
Recordar també que el proper i últim partit al municipal serà contra el Perelada i en plenes fires i festes de Maig es farà el gran sorteig del Rasca- Rasca on un afortunat s´emporatarà el cotxe que ahir vam exposar a les portes del camp i també un segon i tercer regal que guanyaran de premi 2 mountain-bike. Que us sembla,tots ja teniu els numeros a punt??
l´últim dia se´n podran comprar mes!!!!.
Molta Sort i visca el Vilafranca.

Anònim ha dit...

Qui va avui a la tertulia de la radio Vila???
Ahh per cert on eren ahir jugadors que eren habitualment titulars?? per exemple: Ibrahim,Risueño,Vilchez??, que ha passat amb aquests tres??

Anònim ha dit...

Noi, et veig una mica daspistat.
No sera pq no s'hagi parlat q Risueño y Vilchez han fixat pel Sitjes pq aquí no cobraben.
Estaria b q el Sayol ens informes avanç de ki haura a la radio.

Anònim ha dit...

Ay ke bonic es somiar!!! Traieuvos la vena dels ulls q no pujarem.

Anònim ha dit...

Prèvia que et passa aquesta setmana que no respons cap pregunta???
Quin arbitre ens han designat aquesta setmana? i tinc entès que l´última jornada contra el Cornellà tots els equips jugaran a les 12 del migdia.

Anònim ha dit...

tens entés nosè pero cualsevol que si passi per futbolcatalunya o per la federacio veurà la noticia de lorari avansat..


pere kuans euros vas oferir a sannicolas perk tires kap a poble secC??

com esta el fran?admetlla a tornat??

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, a quines preguntes he de respondre?
A veure, pel que fa a l'arbitratge del proper diumenge comentar-te que ja ho pots consultar al web de la prèvia. Ja t'avanço que el col·legiat designat no ens porta gaire bon record i que la temporada passada ens xiulà en tres ocasions (sempre a fora) i va haver-hi moguda. Primer, a Granollers (1-2) on havia d'expulsar a l'Álex Ortiz i es va equivocar de jugador. En aquell partit Capilla va ser expulsat per doble groga. Després, el dia de Reis a Igualada (1-0) amb aquell penal inexistent que va veure tot Catalunya pel 33 i amb l'injusta expulsió de Jacobo Garea. I finalment, a Banyoles (2-1) on expulsà el míster Manel Rodríguez amb vermella directa. La única dada "positiva"? Que enguany ha dirigit 5 partits a 1a Catalana i mai ha guanyat el de casa (esperem que no es trenqui l'estadística).
Pel que fa als altres temes:
Hi ha possibilitats d'ascens encara? És clar que n'hi ha, però poquíssimes. Tot passa perquè l'Amposta perdi algun partit dels dos que té a casa i que en el darrer partit el Tàrrega ens doni un cop de mà (sempre i quan nosaltres guanyem els 9 punts, que aquesta és un altra). Com va dir el Pep Sauleda, dilluns a la tertulia, potser ens mancarà un partit.
Horaris de la darrera jornada? Efectivament, tots els partits es jugaran a les 12 del migdia. Per tant, aquell dia tots a la Via Fèrria a prendre el solet.
I finalment, basshunter, no sé quina dèria tens en que l'àrbitre del Poble Sec-Amposta tenia interès en afavorir el Vilafranca o estava "comprat" com insinues. Per que ho sàpigues, abans que àrbitre va ser futbolista, i va jugar amb el Vilafranca la Temporada 92/93. I tinc entès, que precisament, mai ha demostrat gaires simpaties envers el nostre club. Així que millor informa't abans de deixar "bulos" pel blog.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, primer dir-vos que Ricardo ha deixat de pertànyer al Vilafranca, ahir dimarts se li va concedir la baixa tal com era el seu desig i se’n va cap a casa.
Després confirmar l’horari de la última jornada davant del Cornella que serà a les 12h.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

Ohhh, quina llàstima Ricardo. Trobarem a faltar el teu somriure, diu que ens deixes te'n vas lluny d'aquí, però el record de la vall on vas viure, no l'esborra la pols del camí.
Amb la teva marxa ens queda un buit... un buit dels calers que t'has embutxacat i ara que potser no es cobra, ara marxes! Tot un senyor!
Has durat el mateix que la campanya de la lotto.

Anònim ha dit...

I no es queda per al sorteig del cotxe ? si Ricardo era la veu i la imatge del grata grata..... (RASCA RASCA)

Anònim ha dit...

Ningú va escoltar la tertulia del dilluns del Sayol? que n´opineu de les paraules del jugador rafa moral? us va agradar aquesta setmana??

Anònim ha dit...

Ja ens a tocat el grata grata amb la marxa d'akesta sangonera, una mica tar per xos.

Anònim ha dit...

Ens abandona la imatge i veu del rasca rasca, en quan li han dit que no es cobra no s'ho ha pensat dues vegades.
Lo més bo que ha fet és promocionar el rasca-rasca,allà on vagis sort i ven algun rasca-rasca, que encara hi ha temps.

Anònim ha dit...

Si torna a casa seva es posible ke jugui al Ciudad Lorqui, que va primer per reforsar-lo de cara a la promoció? Previa fesli el segiment ke interesa més ke el dit del suec.

Anònim ha dit...

n dik kap bulo previa
vag parlar amb ell despres del partit
i em va dir k la butxaca la tenia bastan plena i n precisamen de la mensualitat del partit..

per deixar bulos no deixo res..

La prèvia ha dit...

Hola basshunter, però què dius? Això ho pots demostrar? Perquè sinò estàs acusant directament al Futbol Club Vilafranca, i en concret al seu president. I són unes acusacions molt però que molt greus, eh. Espero rectificació.

Anònim ha dit...

sisi basshunter, ho veig d molt mala eduació dir això, perque si s'enteressin que es veritat el vilafranca hauria d'estar multat!
I no crec q precissament un arbitre de la comarca digues això.

Anònim ha dit...

que poco se sabe de futbol en este foro em fin...y anda que con el director que tenemos aqui asi nos ira

Anònim ha dit...

acusacions..
lañ pasat tmv van averi maletins de sota ma i ningu va dir res..tmpoc es va aconseguir lascens i akest any veurem..

siguem sincers i en akest mon axo pasa a mols camps..

la realidad varia segun los ojos que la miren o la escuxen..

La prèvia ha dit...

Hola basshunter, et refereixes a primes a tercers? Segur que n'hi ha! I tots coneixem d'algun equip que ha pagat o n'ha rebut. Però comprar un àrbitre??? No ho sé, això ho veig més difícil tot i que de vegades quan et perjudiquen ho arribis a pensar. De totes maneres, si no hi ha diners per pagar a la plantilla com vols que n'hi hagi per a comprar un àrbitre?
Jo estic més en la linia que des de dins de la FCF interessa més que pugin uns equips que altres, i aquells que no estaven "en sintonia" amb Roche a les eleccions tenen més possibilitats de sortir-ne malparats que els altres (i sinò recordeu els primers anys de mandat quins arbitratges vam patir de col·legiats de la Delegació de Girona o els partits contra el Cassà, per exemple).

Anònim ha dit...

Hola "basshunter" si fos veritat això que dius, el Vilafranca no només hauria de ser multat sinò que podria suposar el perdre la categoria, a més, l'àrbitre també hauria de ser sancionat, pel que dubto molt que t'ho hagués dit tot i ser veritat, i tampoc m'explico que fa un del Vilafranca veient el partit el Poble Sec. Sincerament, estàs boig o borratxo, o l'únic que vols es perjudicar la imatge del club, que ja ho està prou, així que tenca la boca i guarda't els teus secrets.

Anònim ha dit...

segons e vist pels diaris roche ara mantenia molt bona relacio amb penedes garraf arrel de la seva gran amistat am lluis olle i daqui la nova seu; pero la fcf es com ès i n tot en aquest mon es perfecte..

itu vilafranqui n diguis k estic borratxo perque no te dit res ni t faltat el respekte.i perxo es el blog per opinar n previa?secreeets? mols sabeu que son veritats
pero n ag d demostrar res a ningu..

esport amistat i cultura

Anònim ha dit...

Algu creu que el vilafranca esta capacitat per guanyar els 9 punts?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, abans que res (i per última vegada espero) us demano que no es falti el respecte de la gent que opina o em veuré obligat a suprimir segons quins comentaris (d'acord vil4fr4nqu1?).
A rel del "tema estrella" aquesta setmana el blog, he volgut mirar el blog Amposta 100% Futbol a veure que opinaven i ells també en parlen. Aquests són alguns dels comentaris que hi ha:

jrd: com a estat l'arbit? només he pogut escoltarho fins al pal de, ruibal? ha sigut. Quina llastima, cal recordar que l'arbit era de vilafranca ¿!?. A més segon la locucio de Juanjo Prats, eran veritat els comentaris que s'han sentit dins dels vestidors del Sec avans de començar el partit?..
a l'estadi: Et puc assegurar q el vilafranca te diners per primar a qualsevol equip, i encara te possibilitats d agafar-mos al guanyar avui.
anònim: com es pot argumentar que el partit d'ahir el varem perdre per l'arbit?. L'arbit va ser el millor del camp. El problema es del Amposta que esta molt lluny del de la primera volta...
anònim: Elpresident del Villafranca ja ho ha dit publicament a la tv local, que si el villafranca te possibilitas quan jugue el cornella al camp de l'Amposta el primara i molt però nomes per guanyar.
anònim: els comentaris dins del vestidors del sec son certs. l´equip la primera part es merexia al menys guanyar...
jrd: Per cert, si el Vilafranca prima el Cornella per gunayar al camp del Amposta, penseu que l'ultima jornada jugaran Cornella-Vilafranca. Vosaltres mateixos.
anònim: ...L'unica manera de pujar es priman al cornella mes que el villafranca
anònim: jo crec que pujarem, però per demerits dels altres no crec que ni badalona ni villafranca guanyin els 3 partits i natros guanyarem al figures

Ja veieu, arriba el final de temporada i, com sempre, afloren els maletins i les primes a tercers. Però repeteixo, de comprar l'àrbitre, res de res. És que no m'ho crec!!!

Anònim ha dit...

i yo era un borratxo e vilafranqui..
festu mirar si tan vilafranqui ets i abans de parlar tenteres i respektes als demès!

veurem el k..

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, realment increíble el que he pogut escoltar aquest migdia en la prèvia que ha fet el company Sayol en el programa Esports 14 de Ràdio Vilafranca.
Tot comença quan, diumenge passat, un dels darrers "flamants fitxatges", Ibrahim, no disputa el partit davant el San Cristóbal al·legant que està malalt (al·legacions que són posades en dubte per part de l'entrenador Albert Viñas). Durant la setmana es reincorporà als entrenaments i ahir, de nou, no acudí al Municipal i, de moment, no es tenen senyals de vida de l'individu en qüestió. Avui hi ha el darrer entrenament de la setmana i veurem si s'hi presenta o no. Tot plegat, un espectacle més d'una temporada esperpèntica que no passarà a la història precisament pels èxits esportius assolits.
En l'apartat merament futbolístic, és molt probable que els dos jugadors de la Fundació, Admetlla i Torrents, formin part de l'onze inicial que salti aquest diumenge al camp del Montcada, donada la precarietat actual de la plantilla entre baixes, sancions i desercions. Trist, molt trist...

Anònim ha dit...

Perdona "basshunter", el meu comentari era una expressió, no dic que ho siguis sinó que ho estaves en el moment de dir-ho però sense mala intentió. Encara que pel teu comentari "esport amistat i cultura" lema de l'Atlètic Vilafranca, ja veig que ets un xiquilinero de socarrel que l'únic que vols és mal al Vilafranca, així que ignoraré els teus comentaris en aquest sentit.
Pel que fa al tema Ibrahim i la seva absència, el Pere Montserrat ha fitxat a darrera hora d'aquest migdia a Paco Lobatón perquè el trobi. Esperem que aquest fitxatge doni els fruits que no han donat els altres.

Anònim ha dit...

vilafranqui segons lluis ollè i pere montserrat la base del FUTBOL CLUB VILAFRANCA és la fundació pertant perque ag de voler mal al vilafranca?
de moment admetlla i torrens bebèe
expressions..

Anònim ha dit...

jo tmpoc t'entenc vil4fr4nqu1, ja encara q sigui d la fundacio, nose pq ha d voler mal al vilafranca, i mes quan ultimament esta aportant tants jugadors. I primer d tot, dir q sense molta gent d la fundacio, el president pere montserrat es sentiria mes sol q la una alla baix, i s'hauria d deixar aconsellar, ja q tota la base de la fundacio esta aconseguint molt d'exits.
Així q tu mateix, pensa el q vulguis.

La prèvia ha dit...

Hola basshunter, l'ha que has liat amb el tema dels maletins i l'arbitratge del Poble Sec-Amposta... Ara resulta que la gent d'Amposta també visita el nostre blog i s'han fet ressò de la polèmica (sense fonament)sorgida a rel dels teus comentaris. Diuen el següent:

a l'estadi: Companys ampostins si teniu un rato mireu al forum del Vilafranca. Es molt interessant, es parlar dels maletins q donaran al Cornella per q ens guanye, i tame d l,arbit del passat diumenge q era d Vilafranca, q es veu q el president del Vilafranca va mantenir contactes en ell, per intentar alguna cosa. Ull amb el presi d,ells q no es trigo limpio, a mes em sembla q esta embolicat amb un carrec a la federacio, no? Atentos.

Dues coses més. La primera, vil4fr4nqu1, un altra polèmica que no condueix enlloc. Parlar del xiquilín o de l'Atlètic Vilafranca no té cap sentit. Són història ja. No existeixen. D'acord que molts membres que estaven al seu futbol base han passat a formar part de la Fundació però, amb el pas dels anys, anirà entrant gent nova i de l'Atlètic Vilafranca només en quedarà els records, les fotos o els libres. I creure que la gent de la Fundació desitji que el Vilafranca vagi malament és pot catalogar de "vegenada". Un altre tema és el perquè de la creació de la Fundació, interessos, benefactors,... i res de res d'èxits esportius com dieu. Perquè un filial a 2a Regional (sense pena ni glòria) és per estar orgullosos? I un director tècnic com l'Àlex Sans que ens ha portat per aquesta "travesia del desert"...? Bé, això seria molt llarg de debatre i quasi que mereixeria un post dedicat només a aquest tema.
I la segona, el partit Badalona B-Prat que havia de jugar-se aquesta tarda ha estat suspès per la pluja. Seria interessant que no es demorès la seva disputa per a evitar possibles suspicàcies de cara a un resultat favorable per a ambdòs equips segons els seus interessos. I demà? Jugarem a Montcada?

Anònim ha dit...

awi awiiiii

n0 se subira ni este añ0
ni en anys
c0n esta directiva
d0nde vam0s a llegar..
i dema diluvi m0ntcadenc

Anònim ha dit...

oskillo kien eres?:S

Anònim ha dit...

Saoc jugador de la u.e. poble sec, segueixo al vila i llegeixo bastant el blog. per desmentir suspicacies nomes dir que els jugadors del poble sec no varem estar primats per guanya a l fc vilafranca ni el arbire que el coneixo personalment. Sencillament els varem guanyar perque estavem mes motivats per el partit de tornada i varem ser els millors i mes encertats dintre del terreny de joc, que es el que compte. L'arbitre no va afavorir en cap moment sent el millor al camp inclus ensenyant moltes targetes mes als jugadors del poble sec. Espero aclarir aquestes suspicacies que corrien. Gràcies

Anònim ha dit...

volia dir per guanyar a l'amposta perdo,no hem estat primats per guanyar-los per part del f.c. vilafranca...