diumenge, 28 de desembre del 2008

Capilla tornarà al Vilafranca

Assumpte resolt. El Jutjat de lo Social núm. 12 de Barcelona ha dictat sentència en l'arxiconegut "Cas Capilla" pel que fa a la demanda que el jugador va interposar contra el club per incompliment de contracte.
Sorprenentment, en contra del que tothom pensava i amb el precedent existent de quan el futbolista militava al CF Vilanova, el jutge ha donat la raó al FC Vilafranca basant-se en els arguments esgrimits pels serveis jurídics del club que durant aquests mesos han estat treballant de valent en la defensa.

La resolució ha considerat que el contracte signat no tenia validesa oficial (sinó amistosa) en no tractar-se, el FC Vilafranca, d'un club professional i que la proposta de reducció de sou s'havia fet verbalment. A més, Capilla ha sortit malparat en l'aspecte que, segons el magistrat, ha incorregut en un cas d'incompliment de contracte laboral (recordem que el president Pere Montserrat li havia proporcionat feina en una de les seves empreses).
En resum, finalment el club només haurà d'abonar les dues darreres mensualitats endeutades de la temporada passada mentre que el jugador ha estat condemnat a indemnitzar el club i a l'empresa on treballava amb una quantitat econòmica bastant elevada (que no ha pogut ser facilitada públicament). Donat que Jordi Capilla s'ha declarat insolvent, club i jugador han arribat a l'acord que el futbolista jugarà de franc el que li queda de contracte i només quedaria lliure si s'assolís l'ascens a Tercera a final d'aquesta temporada.
En aquest cas també, la bona imatge i prestigi del club han prevalgut per damunt del jugador (reincident en aquest tipus de conflictes).

Gran Reserva: La mediació d'un alt directiu (que havia mantingut una estreta relació amb el futbolista) per a que es produís l'entesa final ja que el President es va mostrar del tot intransigent i gens benèvol.

Vi picat: Que això provoqui que es pugui trencar la bona armonia existent actualment al vestuari tal com pensen també tant el director tècnic com l'entrenador.

El futbol és així: "Los futbolistas son tan malos como necesarios. Se hacen personas y se realizan cuando dejan el futbol. Tienen una caja registradora en la cabeza" (Jesús Gil, 1933-2004, ex-president de l'At. Madrid).
No cal generalitzar... N'hi haurà que encara sentiran els colors... O no?

9 comentaris:

josep sauleda ha dit...

Molt bé això del Capilla, però de fonts ben informades m'han dit que de moment i fins que es posi novament en forma, jugarà amb la Fundació a les ordres de Parxi Atsarà.

Anònim ha dit...

jajaja , vaia inocentada, i no podra jugar la champions per la mala gestio tipus Mijatovic&Bucero

javindreu ha dit...

Així Capilla estarà a les ordes d'Atsarà?Li donarà temps d'agafar la forma?
Prèvia, podies haver posat "El Vilafranca lluirà publicitat de SanMiguel 0,0(fins a final de temporada) per celebrar el bon moment de l'equip. Els socis tindran preus més assequibles de cervesa al bar del camp."

vil4fr4nqu1 ha dit...

Menys mal que és una innocentada, primer m'ho havia empassat. No m'explicava que el club en temps de crisi deixés d'ingressar una quantitat suculenta a canvi de fer venir a jugar a disgust a Capilla, hagués sigut perjudicial.
"Prèvia" has tornat ben inspirat.

Anònim ha dit...

Té cullons akesta inocentada, noi! No cola, no cola. Esperu ke no ens tornis a deijar de la ma de Deu.

La prèvia ha dit...

Innocentada? Bé,... sí que ho era sí... Però segur que algú en primera instància s'ho va creure i, si menys no, vam riure tots una estona.
Ara bé, per a qui vulgui riure (i de valent) aquest dissabte 4 de gener es jugarà, al Municipal vilafranquí, el ja tradicional partit que enfronta a la premsa amb els polítics. L'encontre començarà a les 11.30 h. i tothom hi està convidat.

Anònim ha dit...

El Diumenge dia 4 esterem animant a l´equip en terres del segrià, exactament a casa del líder Benavent, que tinguem Sort, com deia una cançó del Lluís Llach.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Dissabte el partit de la Premsa contra els Polítics? "Prèvia" si marques al Marcelino, no l'apretis gaire i deixa-li tocar bola, que a l'Ajuntament ja fa temps que no en toca amb el marcatge que li fa l'oposició.
Moció for Marcelino, pel 2009!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no crec que el marqui jo. Segurament li encarregarem el "marcatge" al company Joan Sória (si és que juga... perquè a hores d'ara és dubte per una lesió muscular).
Aprofito per a rectificar: dissabte és dia 3 i no pas 4 com he dit abans. El diumenge 4 estarem a Benavent com bé diu en satèl·lit... i que tinguem sort!!