dimecres, 31 de desembre del 2008

Les "campanades" del 2008

1. "59.360". Va ser el número guanyador del cotxe del "rasca-rasca". L'agraciat amb el premi, el jugador del primer equip en Fran. El "desgraciat", qui va treure la bola ja que va sortir més cara la salsa que els cargols.
2. "La Penya El Litro protesta". Ja sigui en forma de mocadorada pel pèsim final de Lliga, encenent espelmes demanant més il·luminació al Municipal o posant un ciri per redreçar el romb de l'equip. Són quatre gats comptats però es fan veure.
3. "Capilla denuncia el club". Encara no havia començat a rodar la pilota i ja sorgia el primer problema. El cas acaba als tribunals i no se'n sap res més avui en dia. Per quan una explicació?
4. "Uh, uh, uh, uh!!!". Aquests crits, o brams (perquè només es pot considerar als seus autors com a bestioles), va haver d'escoltar en Sylla en el partit de la temporada passada a Benavent. Diumenge nova visita al Segrià. Els hauran engabiat ja?
5. "Tenim espònsors esperant anunciar-se". La frase va ser dita en plena Assamblea de Socis al mes d'agost. Ara resulta que no són tants qui es volen anunciar i que els que no paguen no els treiem la tanca perquè costa més esborrar l'anunci que el que val realment.
6. "Matines per Festa Major". Un error d'impremta anunciava el partit del dia 29, davant el Sitges, a les 9.30 del matí en comptes de les 19.30 de la tarda. És de suposar que ningú va anar a l'hora equivocada però tampoc hi havia ningú per a comprovar-ho.
7. "72.000 euros de dèficit". Es diu ben aviat, pero són "quartos", tu!!! Els números reals del balanç econòmic no es deien amb els motius argumentats per la Junta a l'Assamblea. Ara bé, si en sortir ens regalen un clauer tot ja es veu diferent...
8. "El Guzmán tanca l'aixeta". En època de sequera, restriccions generals d'aigua. La gespa del camp de futbol no va ser una excepció tot i que algun dia va haver-hi "ruixada interruptus" d'amagatotis. Sí, sí, sí...
9. "Ultimàtum a Isaac Fernández". Una trucada "anònima" a la tertúlia d'Esports 21 fa "saltar la llebre" anunciant que el futur del míster vilafranquí depén dels resultats dels tres propers partits. Oficialment, el club ho negà però, casualment, des de llavors no es coneix la derrota.
10. "Ricardo, Parés, Ibrahim, Pipa, Juanje, Risueño,...". Un va venir a vendre "rasca-rasca", l'altre a suplir amb més pena que glòria la marxa de Condis, alguns per alleugerir les nòmines del Vilanova, l'altre a fer el seu darrer "atraco",... i mentres, el Sr. Baraza cap a la butxaca!
11. "Futbol sense en Sayol". Sens dubte, la notícia de l'any. Després de dues dècades retransmetent el Vilafranca a casa i fora, el company Sayol va ser vetat per a fer la seva feina. Després, embolica que fa fort. El perquè? Potser mai el sabrem. Però se'l troba a faltar i molt!
12. "Espanyol 1 - Robo com una casa 2". Sense comentaris. Després d'escoltar això per la megafonia del Municipal, en referència al derbi Espanyol-Barça, queda clar que deixar el micro en mans de segons qui té més perill que Dani Sánchez Llibre en una piscifactoria.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones aquetes campanades....lo millor de l´any!!!!.
ens veiem a Benavent de Segrià i després a menjar cargols!!amb els tres punts ala butxaca....això està fet.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tens raó "satel·lit" això de les campanades és de lo millor que ha fet "la prèvia". A veure si surtim victoriosos de Benavent i seguim en aquesta bona línia de joc i resultats.
Bon Any Nou a tothom!!!!

vil4fr4nqu1 ha dit...

I moció for Marcelino, ja!!! (d'aquest 2009 no passa) o això esperem!!

sasgas ha dit...

kom el cava d`aquets ultim dia de l`any , E X E L E N T , les campanades..... recordet , dema contra els politics , si ja estas recuperat ....x k la seccio d`sports , estem una mica fututs...

Anònim ha dit...

Bones Prèvia, voldria saber si hi ha novetats en el mercat d´hivern o si està previst algun fitxatge properament? també voldríem saber més informació sobre el darrer fitxatge que es va fer fa unes setmanes, crec que té moltes bones maneres i té forçes numeros per ser titular ben aviat.
Tandebó començem el 2009 com es va acabar el 2008.
Visca el VILA.

Unknown ha dit...

Ni va sentir uh uh uh el vostre jugador al Municipal de Benavent, ni molt menys van ser tots els presents en el Municipal.

Com ja vaig dir en el seu dia per les dures critiques rebudes per part d'aquest portal sobre l'afició del benavent, el mal d'alguns no es pot englobar en tot el conjunt. Es cert que la passada temporada es van poder sentir alguns crits racistes en el Municipal, però ni molt menys generalitzats. I que jo recordi tampo un uh uh uh!!! sinó més aviat algun crit que dubto que no s'hagi repetit en algun altre camp de la categoria.

Tan sols vull defensar la dignitat i el bon estar del públic de benavent en la gran majoria de partits. Que guanyi el millor diumenge.
Salutacions

Anònim ha dit...

Bon Any a tothom!

La prèvia ha dit...

Hola sasgas, doncs em sap greu però seré una baixa més de l'equip de la premsa. Deixarem que guanyi aquest any l'equip dels polítics per dues raons: una, perquè ja els toca després de diverses derrotes i dues, perquè sinó es cansaran i no voldran jugar més.
A veure satel.lit, que jo sàpiga no hi haurà moviments al mercat d'hivern, però algú des del club ens ho diria millor. I sobre el darrer fitxatge, en Dani Gómez, en el seu dia ja vaig deixar quatre ratlles sobre el seu historial. Pots revisar els comentaris del post del 16/11/2008, Costinha i Palotinho. Jo crec que per ser titular encara li falta, ja que tant Palote com Àlvar estan jugant a un gran nivell. De moment, el veig com un bon complement (i és molt jove a més).
I pel que fa al tema dels crits racistes, Albert, tant al resum del 2008 com l'any passat vaig dir que van ser "quatre" els que van cridar. Per això em preguntava si aquest any estarien engabiats? De sobres sé que l'afició del Benavent no es veu representada per aquests brètols. Una cosa és que ompliu el camp i animeu fent del vostre estadi un camp difícil de puntuar i l'altra és que sigueu una afició conflictiva, que no és el cas ni molt menys. De fet, la vostra afició és digne d'encomiar i del tot envejable (sanament, eh!). Sort per diumenge, que guanyi el millor i deseu la boira que la temporada passada ja en vam tenir prou!
Bon Any Nou, capdet, i a la resta de bloggers.

Unknown ha dit...

Crec que la boira no ens acompanyara aquest any, tot i que la pluja potser si que façi acte de presencia i aixo pugui afectar sobre el terreny de joc

Anònim ha dit...

Albert, primer de tot felicitar al teu equip per l´extraordinaria marxa que porta el Benavent actualment i segon tema m´agradaria saber com ho feu per tenir tanta publicitat i socis amb un poble tant petit??
Enhorabona.
Aquest cap de setmana el passarem tot complert en terres del Segrià, fins aviat.

La prèvia ha dit...

Polítics 4 - Premsa 5

Polítics: Francisco Romero (PSC, Vilafranca), Xavier Escribà (CIU, Els Monjos), Lluís Sisternas (PSC, Sant Cugat Sesgarrigues), Josep A. Sibil (CIU, Pacs), Pep Quelart (ERC, Vilafranca), Otger Amatller (CUP, Vilafranca), Siscu De la Cruz (PSC, Diputació), Xavier Lluch (CIU, Font-Rubí),...
Premsa: Armand Beneyto (7dies.net), Jordi Rivas (Vilafranca TV), Josep Sauleda, Jaume Rafecas, Jaume Boquera i Ricard Vinyals (El 3 de Vuit), Marc Barella (El Cargol), Jordi Agustí (Ràdio Sant Sadurní), Josep Castellví i Josep M. Ferré (Ràdio Vilafranca),...
Àrbitre: Joan Sayol (Ràdio Vilafranca i PSC, Gelida)
Gols: 1-0 Siscu De la Cruz, 1-1 Marc Barella (p), 2-1 Xavier Lluch, 3-1 Siscu De la Cruz, 4-1 Otger Amatller, 4-2 Jordi Agustí, 4-3 Jordi Rivas, 4-4 Jordi Agustí i 4-5 Josep Castellví.

Gran remuntada del combinat de la premsa que, després d'anar 4-1 per sota el marcador, finalment ha pogut endur-se la victòria en un ajustat i polèmic final de partit.
El resum de l'encontre seria allò al que els polítics ens tenen tan acostumats: al principi, prometen molt... però després tot queda en res.
Amb aquest triomf, la premsa ratifica el seu domini en les darreres edicions d'aquest ja tradicional partit per aquestes dates.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tranquil "Prèvia", no t'emocionis amb la remuntada, que no sou els únics que li col·loqueu els gols a dojo al pobre "Curro Romero", primer el Marcelino, i després l'oposició en quant agafi el càrrec de M. I. Alcalde.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no ha jugat pas de porter el Francisco Romero. Les aliniacions que he posat no segueixen cap ordre. De fet, hi falten alguns noms ja que només he posat els que recordava en aquell moment. El porter dels polítics era en Frederic Manzanares (PSC, Avinyonet) i que, per cert, després del cinquè gol (de falta directa) s'ha enrabiat de valent amb la decisió arbitral de no fer-la repetir en considerar que havien demanat tanca.
El teu "amic" Marcel Esteve ha fet acte de presència però no ha jugat. A l'igual que un servidor, que estava lesionat. Hem estat les dues absències destacades del partit (jajajaja).

PD: Per lo que s'escoltava per allà baix al camp, demà a Benavent pot haver-hi nodrida presència vilafranquina.