diumenge, 25 de gener del 2009

Oli en un llum!

FC Vilafranca 3 - CE Manresa 1
Que som un país tercermundista no és cap novetat. Que neva una mica? L'aeroport principal col·lapsat i innumerables retards en els vols. Que cauen "quatre gotes"? Inundacions a dojo, rieres a vessar i passejos marítims destruïts. Que fa molta calor a l'estiu? Talls de llum perquè tothom tenim posat l'aire condicionat. I així podria estar enumerant problemes un rere l'altre...

Aquesta tarda, li ha tocat al fort vent que ha bufat tot el cap de setmana, el qual ha estat a punt de provocar l'ajornament del partit ja que el Municipal no ha disposat de subministrament elèctric fins gairebé les sis de la tarda. Això sí, cal destacar i lloar la feina contra rellotge dels tècnics de FECSA i de l'Ajuntament de Vilafranca que ha permés que el partit es pugués disputar. I també, com no, la disponibilitat i comprensió del col·legiat de torn (Molina Fernández) que ha acceptat esperar un temps prudencial (en tot cas, tal com dicta el Reglament) la resolució del problema i ha optat per fer més amena l'espera tot fent-la petar amb els que erem allà presents, en un gest de proximitat (lluny d'aïllar-se en el vestidor i mostrar nul interés en el problema). Venint d'un àrbitre (col·lectiu el qual no tinc gaire ben considerat), m'ha sobtat i m'ha agaradat i tot.
Pel demés, continua la bona ratxa. L'equip fa dies que ha vist la llum al final del túnel i setmana rera setmana va amb l'intermitent posat avançant llocs a la taula classificatòria (poc a poc, sí, però va avançant). I és que no hi ha qui el pari! Avui, ni un del assistents, que ha demostrat estar com un llum, assenyalant equivocadament constants fores de joc davant la desesperació general.

Gran Reserva: El gran profit que estem treient de les jugades a pilota parada, ja que els dos primers gols han arribat fruit de sengles còrners. Un mèrit més i mostra de la feina ben feta del cos tècnic encapçalat per Isaac Fernández.

Vi picat: La notícia, apareguda a la majoria de mitjans d'àmbit nacional, sobre l'ingrés a presó preventiva de l'ex-davanter vilafranquí Ibrahim per robatori amb intimidació en un bar de Terol a altes hores de la matinada. Evidentment, el CD Teruel (on també juga Garzarán) li va rescindir el contracte. No, si jo ja m'havia referit alguna vegada a que aquests tipus de jugadors venien a fer aquí l'ultim "atraco"...

El futbol és així: "Se juega mejor con diez que con once" (Helenio Herrera, 1910-1997, ex-jugador i entrenador argentí).
Millor, millor... no ho sé, però que en moltes fases del partit no s'ha notat la inferioritat numèrica de l'equip manresà si ho puc dir. Per als entesos en futbol: quina explicació hi ha per a que sovint succeeixi això?

46 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin tros de jugador el alvar!

No tinc res mes a dir!

Alvar es un jugador 10!

Anònim ha dit...

En mi modesta opinion, es mejor portero Serrano que Ródenas. Ayer estuvo de pena, una que la hicieron no la solventó bien y casi se hace un autogol por chulo.

Anònim ha dit...

Quin es el sostre d´aquest equip?
Es guanyarà a les Comes i podrem vènçer a Igualada? quants anys fa que no es produeix, prèvia?
El degà penedesenc podrà aguantar la gran ratxa i la pressió d´un equip gran? quins equiops son elsm tres clars favorits per l´ascens tot i que encara està lluny per parlar de tot això.
El clar favorit al títol per mi es el Masnou; per us enrecordeu els dos punts que vam perdre en temps afegit quan ens van assenyalar aquell polèmic penal (1-1), quina llàstima algún punt que hem regalat o ens han robat, on serìem ara!!!!.

Anònim ha dit...

Sa de destacar i molt la ratxa del Vilafranca. El equip a sapigut ser eficient amb els recursos que té i molt eficaç amb la manera de jugar. Un joc molt directe i aprofitant i molt les jugades a pilota parada.

M'agradaria preguntar, si els encarregats del camp ja sabien des de dissabte al mati que no hi havia llum al camp i van esperar fins a ultima hora? pk?? S'hagues pogut anar a jugar al camp del Espirall abans de suspendre el partit???

Sort per Les Comes

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Igualada-Vilafranca)
1) 28 anys de la darrera victòria vilafranquina

Va ser el 4 de gener de 1981 i el degà penedesenc va guanyar per 1-3 amb gols de Torcal i Franch (2).
Des de llavors, el Vilafranca s'ha desplaçat en 12 ocasions més en lliga amb un balanç de 3 empats i 9 derrotes.

Anònim ha dit...

vaia tela amb l'ibrahim... ja ens va "robar" aqui pero no m'imaginava q seguis d'aquesta manera. pfff

Anònim ha dit...

Felicitar per l´estat de gràcia de l´Alvar Mascaró, quants gols porta?
Està en un moment fantàstic i l´equip ho nota positivament.
Avui crec que van a un sopar del tot merescut l´equip ,el cos tècnic i la junta.
Endevant Vila.

Anònim ha dit...

Jo reclamo a Serrano a la porteria!!!!! Primer per amistat i després pel fet que perquè veies a la prèvia les paraules "Sant Toni Serrano" deu ser que que fa bé la feina. (I mira que jo li he dit la tira de vegades que marxés que aquí no el farien jugar)

JO VULL SERRANO A LA PORTERIA DEL VILAFRANCA, un jove i de casa que si el fem crèixer, tindrem porter per anys !!!!!

Conrad ha dit...

Enhorabuena por la trayectoria que llevais.
Estoy convencido que nuestros dos equipos estarán dando guerra hasta final de campeonato.
saludos

vil4fr4nqu1 ha dit...

Bé, pel debat del porter podem estar contents de tenir-ne dos força bons. Jo crec que Serrano, ha d'anar esperant oportunitats amb paciència, no és fàcil arribar i moldre, però està clar que el Toni ha de ser el porter del Vila durant molts anys, si ell vol.
El que no em fa gràcia, és el sopar d'aquesta nit, encara no hem guanyat res i ja estem celebrant. Millor fer un bon sopar acabat el campionat, i si és per celebrar l'ascens millor!
Aprofitant la visita de "conrad", donar el condol a les famílies dels nois, i extensible a tota la població de Sant Boi per la tragèdia del passat dissabte.

Anònim ha dit...

nem per pasos

1-content de la gran ratxa vilafranquina.

2-no magrada la xuleria den pitu i tampoc a demostrat tan..magradaria veure mes en toni serrano

3-n accepto la dita de juegan mejor 10 k con 11,abriem d'haver nat a per mes gols i amb contundencia;sobretot mes companyerisme a dalt perque son uns xupons en individualitats.
potser a final de temporada els trobem a faltar..

4-jesus que sen vagy a la categoria que li correspon o simplement que es retiri,que no es pensi que unes botes taronjes de 200 euros fan jugar be o et fan correr mes.nefast i vi picat!

5-ya no sen diu per megafonia lentrada despectadors?

6-previa en la vinya del senyor ia de tots els colors;que volies que fes larbit tancat al vestuari sol?
una persona normal faria el que va fer xerrar i fentla petar am les vaques sagrades del tunel de vestidors.no acusis sense coneixer!

7-no entenc com de burros se narriba a ser amb el tema iluminacio;o be savansa lora del partit o al camp de lespirall.
molt dolenta la coordinacio i organitazio de tutom ahir.sort de deu dels de fecsa k es va solucionar,tard pero fet.

8-previa saps que a la graderia vilafranquina estaven els dos entrenadors del igualada?prenent nota i espiant als rivals.

9-segons tinc entès el alex sans que està a la fundacio es dels qui mes sap de futbol i fa masters i tot a madrid.potser la pregunta li podries fer amb ell perque segur que alguna pregunta tindria..

show time vs aldo ranks

javindreu ha dit...

A mi tampoc m'agrada l'actitud del porter. Va molt de sobrat.
Sobre l'equip, impressionant ratxa. Queda molt per davant, però l'objectiu està quasi aconseguit i tot el que vingui de més serà bo. Sauleda, tenies raó, ja podem mirar cap amunt però no ens refiem que això del futbol gira més que una truita.
firmat: javi andreu

josep sauleda ha dit...

Hola Javindreu,
L'altra dia vaig pensar amb tu. Volia dir-te que el vila aniria a la part alta, tenia una certa esperança en un equip jove i de una certa qulitat, però calia lligar els diferents productes de la maionesa. Issac Fernandez ho ha sapigut fer i ara ja ho veus mirant cap amunt i oblidant el descens. Es veritat però com be dius que encara queda molt per arribar al mes de maig i per tant de moment anem sumant i després ja veurem que passa.

La prèvia ha dit...

Com està el blog d'animat! Fa goig!!!
A veure, que hi ha molts fronts oberts...
* Sobre l'Àlvar, totalment d'acord en que està en el seu millor moment de forma (ja ho vaig comentar en el blog anterior). Ara mateix porta 6 gols (tots ells assolits en els darrers 7 partits).
* Referent al debat de la porteria ja m'he manifestat en diverses ocasions. Per a mi és millor Ródenas però és veritat que li sobren alguns gests que no m'han agradat.
* Favorits per pujar a Tercera? Benavent, Castelldefels i Olesa. Tot i que enguany pot ser que pugi algun equip més degut als ascensos compensats, ja que és probable que de 2aB a 3a no baixi cap equip català.
* No és veritat que des de dissabte no hi hagués llum al Municipal. De fet, va marxar quasi al final del partit entre la Fundació i l'Internacional de Sitges (diumenge al matí). Crec que l'actuació dels tècnics de l'Ajuntament i de FECSA va ser encertada i ràpida. Ah! I de jugar al Camp de l'Espirall res de res. El tècnic vilafranquí argumentava (i amb raó) que hagués estat donar avantatge al rival.
* Fer sopars sempre es bo perquè augmenta la "pinya" dins del vestidor i, sobretot, perquè és senyal de que les coses van bé!
* No, no sabia que hi hagués ahir a la grada el tècnic de l'Igualada (José Luis Ruiz). Sí vaig veure el de l'Olesa (Quique Salamanca).
* I a l'Àlex Sans no li preguntaria ni quina hora és! O potser sí. Li preguntaria perquè fent tants "masters" no està al Barça o al Reial Madrid per exemple.
* Amic conrad, tant de bo els teus presagis es facin realitat. Salutacions i molta sort!

I per demà... tema Loteria (que ja se n'ha parlat a Esports 21 i lo que donarà a parlar!!!)

Anònim ha dit...

Públic al camp la setmana passada: uns 150 espectadors i gràcies.
Heu vist la noticia que hi ha un carnet de segona volta per 44 euros.
Segurament que a la tele deu tindre una molt bona audiencia, pq. la gent en parla de la bona ratxa vilafranquina i això es bó.
El tema de la loteria es caret pero veig que s´han de fer coses per afrontar la temporada,bona idea per mi.

Anònim ha dit...

I les alineacions??

La prèvia ha dit...

FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Rafita (Condis), Fran, Raventós, Talla, Pere Costa, Pere Roca, Palote (Dani Gómez), Àlvar i Corbi (Jesús).
CE Manresa: Morales, Adri, Ivo, Dani Sucías, Farrés, Pibe (Álex Sucías), Montoro, Revilla, Miki, Gallego (Berenguer) i Ricky.
Gols: 1-0 Àlvar (p) (min. 27), 1-1 Miki (min. 37), 2-1 Palote (min. 64) i 3-1 Talla (min. 92).
Àrbitre: Molina Fernández (Barcelona).
TG: Pere Roca i Dani Gómez; Dani Sucías, Farrés i Montoro.
TV: Dani Sucías.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Igualada-Vilafranca)
2) Sempre "mulla" a fora

Fins a dia d'avui, el Vilafranca ha assolit marcar almenys un gol en tots els seus desplaçaments. En aquests deu partits, el resultat que s'ha donat més vegades (6) ha estat l'1-1.

Anònim ha dit...

Cal un aplaudiment al '' 24 '' vilafranqui que no esta en el terreny de joc que devan de les adversitats de llum,fred,pluja,neu... es incansable a peu de camp, junt amb el calor del petit '' lass '' el Talla.

Cal recordar el nou record de 100m llisos del Sr. Guzmán Rico 3435 que va deixar enrrera a Volt.. per poder parar el sistema electric de Reg.

Gran actuació del Messi del vilafranca el Alvar... i Palote recordan al Zigic del RAcing bon partit.. No lloren te camelo arroyo. Coming Son ... Vultrix session feat Aldo rankS.

Anònim ha dit...

Cal dir tambe el cas '' ibrahim '' agafat policialment per actes delincuents de robatori... amb el '' man rabo '' i el '' cigala ''
Despres en centrarem en la cara i la creu del nom Rafa.. tenim al rafa lataral que amb les sortides nocturnas i entik-takades surt a jugar amb la perkalada a sobre i no dona peu amb bola... despres tenim al altre rafa... a la grada.. la veterania en persona i un gat vell del futbol sentat.. ki u diria... pero weno el futbol es asi de injust i sino que li diguien al jove Jesus o Yesus que despres de deixar les muletes es dedica a enfudarse les botes cr7 i intentar jugar a futbol... 3 gols perduts.. al pla i falta gent..

Despres cal destakar el jove talent de les files del '' parchi '' pere roka ke desde que a entrat al 11 titular no coneixen la derrota.. grans futbolistes surten del feat atletic.. homes entrenats pel ex-hospitalenc '' parchi ''

Despres destekarem la gran asistencia de jugadors del Moja... ke volen trobar la formula per seguir els pasos del feat..
i tornan al vilafranca + Rafita moral - Rafita tik-tak

Nolloren desdeterres d'aiguadolsa GingaTown d.U sAludoS... tecamelo

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Igualada-Vilafranca)
3) L'aniversari d'en Rafa Moral

Coincidint amb el partit de diumenge, l'incombustible capità vilafranquí complirà 37 anys. És com si per a ell no passesin els anys. Felicitats crack!!!

Estadístiques amb el FC Vilafranca:
16 Temporades / 377 PJ / 162 TG - 15 TV / 7 Gols


I com diu en raimon4barres, MORAL FOR EVER !!!

Anònim ha dit...

Como no la aficion del vilafranca criticandolo todo y mas. Asi le va que nunca consigue subir a 3a por culpa de la presion que gran parte de su aficion y directiva pone a sus jugadores. Los jugadores tbien son personas no maquinas. Un saludo a la plantilla!

Anònim ha dit...

Soy el de antes que no soy anonimo. Un saludo a la plantilla!

Anònim ha dit...

ja era hora k algu sortis a defensar a la plantilla!! si es fa un sopar es pk hi ha bon ambient, ja per aixo es critica? si jesus es compra unes botes, tb es critica,no ho entenc,si Rodenas crida ja es xulo? si rafita vol anar al tic tac es diu k surt amb la "percalada"?,ki sou vosaltres per opina aixi? el vilafranca sta entre el 6 primers no? tot l´ekip sta sortint ha lluitar i ha guanyar tots els partis,no opineu tonteries i ajudeu al vilafranca donant suport!! no criticant!! Anim ekip!!

Anònim ha dit...

Així m´agrada, força Vilafranca, i a per lapropera victòria al camp de les comes, el partit coincideix amb el Barça, així que hi haurà poc públic local, ara es el moment de guanyar i trencar amb la mala ratxa de mals resultats al camp de l´Igualada.
2 jugadors han demenat la baixa per marxar, un es l´Einard que vola cap a santander per jugar amb el filial, l´altre encara no ho se.

Anònim ha dit...

dons l'altre nom es el "cañoner" navarro.. ja era hora q marxes, q nomes q feia q xutar pilotes amunt, i encara q va marcar 2 gols...

Anònim ha dit...

1. La gent que entra aqui i defen els colors nomes quan es guaña cuan no esteu a casa ben tapats.. i fumanse un cigarret... aixins que cadascu te la seva opinio i si us fot llegir les veritats doncs vinga bon vent i barca nova

2.Si els jugadors Cobren es pk rendeixin no pq es gastin el sou en agafar la ben anomenada perkalada.. sino nem al cas de Adriano del Inter.. moltas caipirinhas.. si almenos fossin com el Romario.. ke surtia tots els dias i despres markava 3 gols.. llavors callariem tots..

3.Aixins que la gent Opina el que Vol molts Anonims i aqui ningu dona la cara nomes cuan es guaña.. mes val callar ke parla per parlar

Es critica i s'aplaudeix cuan cal i si et penses que tot lo que s'opina son tonterias vesten amb la peña del litru i ensen una llenterna cuan no hi hagi llum per aixo .. no es que siguis + del vilafranca simplemnt 1 inconcient mes del futbol.

Anònim ha dit...

men alegru x l einard k sen vagi al filial perk fa un pas endavant,encara k m hagues agradat que s hagues quedat perque es un gran amic meu i un tros de jugador!
espero k tinguis sort einis!


vilaaaa a 3aaa!

Anònim ha dit...

Juanma ceballos ets una mica curt!! bueno, bastant!! per opinar aixo i per dir k cada dia stan de farra. El k tens k fer es animar,i donar anims al Vilafranca, els jugadors ho mereixen. Força Vilafranca. Anim Jesus, ki et coneix sap el k vals!! una abraçada

Silver ha dit...

Animo einard i navarro!! bons jugador i bones persones!!

Anònim ha dit...

Yo soy el que dijo que Ródenas era un chulo, y no es porque chille sino porque lo es y punto, y casi le cuesta un gol al muy lelo. Y que más os da el modelo de botas del Jesus, tio eres un crack.

Anònim ha dit...

Home a Rodenas no fa falta k el digues tot aixo k tampoc a matat a ningu.Com saps k es un xulo? k el coneixes? pk jo tinc dos amics al ekip i han dit k es jugador d´equip i de la broma. A la millor tens rao.. pero qui diu mentires, tu? o el jugadors k conec?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quina feinada a posar-me al dia amb tants missatges. Pel que veig la gent està emprenyada amb alguns jugadors i comenta per aquí certes coses que caldria que demostressin, com si algú surt de festa.
Pels que es van ofendre amb el meu comentari sobre el sopar, no ho critico, si el volen fer que el facin, però seria convenient no filtrar aquestes coses al públic ja que si es perd, no trigarà algú a retreure-ho. A més, deien que anaven jugadors, tècnics i junta pel que entenc que és un sopar oficial i és aquest el problema, que encara no hem guanyat res i queda molta lliga.
Però el que m'ha fet entrar avui ha estat que he vist al Cargol que tornen a fer una rifa, però aquest cop de 10 cotxes Audi! que no escarmenten? Home, poden vendre fins a 100.000 paperetes i a 15 euros son 1 milió i mig d'euros, però dubto que les venguin totes i si toca a algú? Això pot ser la ruina!

La prèvia ha dit...

A veure, intentaré comentar una mica tot plegat...
* Sobre les possibles baixes d'Einard i Navarro (si és que es confirmen), és una llàstima perquè l'equip necessita dels màxims efectius possibles. Si bé és veritat que darrerament no compten gaire pel tècnic, han de pensar que abans quan ells jugaven hi havia altres jugadors esperant la seva oportunitat i guanyar-se un lloc a l'equip titular. Ara bé, quan un jugador està a disgust el millor (per ell i pel club) és que canviï d'aires. Si al final els rumors són certs, desitjar a ambdós jugadors molta sort en la nova etapa que iniciaran. A l'igual que a en Marc Guzmán que va deixar l'equip fa un parell de setmanes.
* No m'agrada les crítiques als jugadors per coses que no venen a conte i d'índole personal. Què si el Jesús porta les botes taronges? I què? El Talla les porta verdes, el Fran blanques, el Sylla grogues, el Rafita vermelles, el Corbi blaves,... I on és el problema? El que hem de fer és dona suport a un jugador que ha estat lesionat i que no té el ritme d'altres companys ni ha gaudit de moltes oportunitats per tal que agafi confiança en sí mateix. No li estan sortint les coses? Doncs ajudem-lo a que sí li surtin!!!
* I per acabar, la iniciativa de la Loteria que ha creat el club. Ja us aviso que és complicat d'entendre però intentaré explicar-ho tal com m'ho han explicat oficialment des del club.
1)El FC Vilafranca ha comprat tota la sèrie (100 dècims) del nº 80078 pel sorteig de la Loteria Nacional del dia 7 de febrer de 2009.
2)S'han fet butlletes a un preu de 15€ cadascuna que vendran els Jugadors, Cos Tècnic, Junta Directiva i alguns establiments de la vila. Aquesta butlleta en cap cas comportarà una contraprestació econòmica a la persona que disposi d'ella (és important que quedi clar això). El total del premi anirà a parar a les arques del club i només en cas que coincideixi amb el número de la grossa el club compraria 10 Audi A6 els quals es rifarien entre la gent que hagi comprat alguna butlleta (que anirà cadascuna numerada).
L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és que el que recaptin els jugadors serà en benefici de pagar les seves nòmines ja que la crisi en el tema publicitari és acuciant. A més, si el sorteig fos benèvol, el club ingressaria una quantitat de diners important de cara a estar sanejat econòmicament durant molts anys.
A grans trets així és com funciona el tema. Res a veure amb lo del "rasca-rasca" perquè en aquesta ocasió el club no farà cap inversió ja que anirà a assegurar el "tret".
A partir d'aquí, cadascú que tregui les seves conclusions.

javindreu ha dit...

Jo no penso comprar cap número,això és un timo. Per això em compro jo un dècim qualsevol i almenys si em toca el primer premi tindré més calers i em podré comprar no un audi, sino algun més, no?

La prèvia ha dit...

Totalment cert javindreu, però la idea d'aquest "invent" és que la gent col·labori amb el club per alleugerir les nòmines dels jugadors. Això sí, deu fer molta ràbia que un dia que et toca algo no ho puguis disfrutar i hagis d'esperar a un sorteig posterior.

L'APUNT (Igualada-Vilafranca)
4) Desigualtat en les expulsions

Diumenge s'enfrontaran l'equip que ha vist més targetes vermelles a la Lliga (17, l'Igualada) contra el segon que n'ha vist menys (5, el Vilafranca). Curiosament, l'equip igualadí en va veure en un partit (al camp del Peralada) tantes com el degà pendesenc fins a dia d'avui.

Anònim ha dit...

Esto de la loteria es para ayudar a los jugadores que este mes solo han cobrado la mitad de su sueldo. Por otra parte la gente que critica a rodenas y dice que es un chulo es porque no lo conocen. Einard y Navarro bajas confirmadas. Alguien sabe en que equipo esta guzman?

Anònim ha dit...

rècord de comentaris aquesta setmana, així si que fa goig parlar,
Javindreu ves alla`on vulguis a comprar numeros de loteria, pero d´aquest mateix que juga el vila segur que no el trobaràs i de ben segur que tocarà, recorda 80078.

Anònim ha dit...

El k tenim k fer es ajudar a tot els vilafranca!! al jugadors i a tots plegats per intentar pujar a tercera. Anims jugadors!!

Anònim ha dit...

en cas de ke toki la loteria, kuantes papeletes s'han fet? per saver les posiblitats ke tin de surtir del camp en un audi

Anònim ha dit...

yo comprare el numeru anterior 80077 me gastare 12 eurus y si toca la loteria del club em tucaran 29.000 eurus sense cap segon surteig y em cuprare el coche ke vulgui y sino putxer trenc un reintegru o altres premis.

vil4fr4nqu1 ha dit...

I tant, això és una enganyifa! Aquests volen que els socis ens fem càrrec de la seva mala gestió: primer ens fan pagar jornades econòmiques, ara volen que comprem aquesta loteria que és una trampa, què serà demà?
Tinc un missatge pel Sr. Pere Montserrat: "No tense más la cuerda y no abuse de nuestra paciencia, porque no es infinita" tal com li va dir el Ridao al Zapatero, en referència al finançament. Si no sap tirar endavant el club que plegui, però no vulgui perpetuar-se a la trona a costa dels socis.

Arxivament de la causa del David de la Forna: JA!
Finançament: JA!
Moció for Marcelino: JA!
Pau a Palestina: JA!
I dimissió del Sr. Montserrat: JA!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Igualada-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Igualada-Vilafranca són:
1 = 46 %
X = 27 %
2 = 27 %


PD: Hola lluna, crec que vas equivocat amb el que dius del premi. No volia perdre gaire temps amb aquest assumpte però, de totes maneres, deixa que m'ho miri i posaré els premis que es poden guanyar amb un dècim.

Anònim ha dit...

Aquest bloc es per parlar de futbol i més exactament del f.c. Vilafranca, així que deixem-nos ja per sempre de Palestina, de David de la fornals i d´alcaldes.Diem a tot això PROU.
i visca el Vila.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Perdona "anònim" no volia ferir-te, ja he esborrat el meu missatge i l'he rectificat, però ets molt poc solidari amb aquells que estan patint l'abús de poder.

I tant, això és una enganyifa! Aquests volen que els socis ens fem càrrec de la seva mala gestió: primer ens fan pagar jornades econòmiques, ara volen que comprem aquesta loteria que és una trampa, què serà demà?
Tinc un missatge pel Sr. Pere Montserrat: "No tense más la cuerda y no abuse de nuestra paciencia, porque no es infinita" tal com li va dir el Ridao al Zapatero, en referència al finançament. Si no sap tirar endavant el club que plegui, però no vulgui perpetuar-se a la trona a costa dels socis.

Dimissió del Sr. Montserrat: JA!

La prèvia ha dit...

A veure, en aquest blog hi pot participar tot tipus de gent indepentdentment de l'equip que sigui, de la ideologia política que tingui, de les afinitats personals amb cadascú o de quin sigui el seu plat preferit!
Ara bé, com diu el darrer anònim, estaria bé cenyir-nos al que és estrictament la informació del FC Vilafranca i tot el que l'envolta.
vil4fr4nqu1, jo també em solidaritzo amb algunes de les causes que esmentes per a aquells que estant patint l'abús de poder però crec que hi ha altres blogs o espais per a expressar les teves idees o opinions envers aquests temes en concret.
Referent als premis del sorteig de la Loteria de dissabte que ve, us deixo l'enllaç amb la Taula de Premis i cadascú que miri el que més l'interessi.
Això sí, a tall d'exemple, si haguèssim jugat amb el nº 80078 en el sorteig d'avui, el club hauria doblat la inversió de 1200 € ja que la terminació 78 ha sortit premiada. Serà molta casualitat que surti dues setmanes seguides?