diumenge, 4 de gener del 2009

Regal de Reis avançat

FC Benavent 1 - FC Vilafranca 1
A priori, tots sabíem de la dificultat de puntuar a Benavent. Per dos motius clars: el potencial futbolístic de l'equip (com ho demostra la seva condició de líder) i el que comporta jugar en un camp com aquell (per les reduïdes dimensions i, sobretot, la pressió ambiental que el públic exerceix). Amb això, no vull dir que la consideri una afició violenta (ni molt menys) però el que és veritat és que apreten de valent i els àrbitres, a l'hora de prendre segons quina decisió, s'ho pensen dues i tres vegades.

Per a qui no hagi estat en aquell camp és difícil d'explicar... però per a posar-vos un exemple, us diré que és com si l'àrbitre, per a accedir al seu vestuari, hagués de pujar fins a la cabina de retransmissions del Municipal, entremig de la gent. Ja em direu... Qualsevol desaprensiu et pot agafar pel ganyot... i qui és el valent que puja aquelles escales!!!
Per mèrits d'uns i altres el resultat potser era just, però després d'anar guanyant gran part del partit i que unes decisions arbitrals et privin d'endur-te la victòria del camp del líder et deixa un regust agredolç i la sensació (fent servir un titular típic del web del club) que l'empat sap a poc.
Tot i això, la ratxa de resultats és molt bona i caldrà refermar-la diumenge davant la Montañesa. Un rival que històricament no se'ns dóna bé i que vindrà a Vilafranca amb l'atracció del fitxatge, aquesta setmana, de l'ex-porter del degà penedesenc en Marc Ramírez.

Gran Reserva: Només amb la lluita i l'actitud que han posat els jugadors es pot treure quelcom positiu en un desplaçament tan complicat. Avui en dia, guanyar al Vilafranca no és gens fàcil.

Vi picat: El col·legiat Comella Gil, que hauria d'haver expulsat al porter local (amb 0-1 i quan ja havien fet els tres canvis) i que ha deixat al Vilafranca amb deu homes en una falta inexistent d'Einard (tot i que la posterior protesta és infantil i del tot inadmissible).

El futbol és així: "Pusimos el autobús en el arco y la metieron por la ventanilla..." (Héctor Rodolfo "Bambino" Veira, 1946, ex-jugador i entrenador argentí).
Tota la segona part aguantant... i fer-nos un autogol com ens hem fet... Coses del futbol, tu!

17 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bon partit del Vilafranca la veritat. Jo també crec que el més just ha estat l'empat.

El col·legiat no ha deixat content a ningú, de fet ha fet repetir el penal que podia haver canviat i bastant el devenir del partit.

A la fi tots dos han pogut endur-se els 3 punts per el que crec que el millor ha estat el repartiment de punts.

Molta sort d'ara en endavant, tal i com ho he vist, podeu aspirar a arribar als llocs capdavanters de la classificació. Queda molt

vil4fr4nqu1 ha dit...

Caram amb l'àrbitre, que ningú queda content d'ell, això sí que és ser dolent!
Penal? a favor de qui? "Prèvia" estaria bé que parlessis una mica del partit per als que no anem a fora, que després naveguem.

Rai ha dit...

Alineacions,qui ha marcat? merci prèvia ;)

Unknown ha dit...

Podeu consultar tant la crònica com la fitxa tècnica del partit en la web de Benavent

www.fcbenavent.com

Anònim ha dit...

per cert, aquell noi aixi rapat dl mig dl camp q es deixa dani sanchez, ja ha deixat l'equip?

Anònim ha dit...

Molt bon any a tothom, això de començar amb un bon resultat la represa de festes sempre dona bones vibracions, esperem que no es torci el proper diumenge. La veritat es que aquest club lleidetà fa força enveja pel suport popular que té.
Està bé el repic de campanades, però jo quan penso amb el tema Sayol i espanyol, 1 robo com una casa 2 la veritat és que sento vergonya aliena.

Força Vila

Unknown ha dit...

Ja hi ha el video del partit d'ahir en la web del Benavent.

Salutacions

Anònim ha dit...

ALGUIEN PUEDE EXPLICAR , COMO FUE EL TEMA DEL LINIER , AL FINAL DEL PARTIDO ??? ME COMENTAN QUE UN "PERIQUITO" VILAFRANQUIN , SE PASO TRES PUEBLOS .. ES VERDAD ??

Anònim ha dit...

Albert,merci pel video del partit.
Pero un cop vist et vull comentar que cada setmana que jugueu a casa jo el visito i ara que he presenciat el del Vilafranca veig que moltes jugades claus del partit no les graveu i això no es bó, ja que enganyeu als visitants.
Les 2 jugades clares d´expulsions de jugadors locals on són??
Així no es fa!!!!!

Unknown ha dit...

De veritat t'ho dic, no soc jo el qui escull els talls del partit.

Es cert que potser es troben a faltar pero vaja. Ho sento.

D'altra banda m'agradaria comentar que almenys la primera jugada de la que es parla que es la falta del porter. Tot i ser molt escandalosa, jo crec que no era vermella, ja que de no haver hagut falta, el defensa del Benavent arribava perfectament a la pilota i per tant el porter no era l'últim home que entrava en joc a la jugada. Evidentment cadascu fa la seva interpretació però aquesta es la meva.

Si que es cert que en la segona jugada crec que potser era més clara, però el jugador es trobava al mig del camp.

Salutacions

Anònim ha dit...

ALBERT ESTO NO SE HACE, QUIEN ES QUE RECORTA LAS IMAGENES POLEMICAS?? QUE PASA QUE SI MARCAIS EN CLARO FUERA DE JUEGO TAMPOCO PONDREIS EL GOL??

vil4fr4nqu1 ha dit...

Avui a les 20:00 hores tothom a la Plaça de la Vila, per demanar que aturin l'empresonament del "David de la Fornal". Passa-ho!

josep sauleda ha dit...

Entre que hi haurà arbitre nou a la categoria, de Girona i a mes darrer partit de la primera volta, m'agradaria equivocar-me, però davant el Montanyesa, patirem.Tant de bó m'equivoqui.

Anònim ha dit...

sempre cridant els mals esperits,aquesta afició no canviarà mai o que? demà els vila guanyarà 4-0 i així el ;Marc Ramírez s´enrecordarà de nosaltres!!!

Anònim ha dit...

x cert,el porter carlos on ha anat a parar la previa?

Anònim ha dit...

per aqui veu pintar el tema capilla molt be per al club pero he sentit veus de que no a acabat pas tan be no??¿?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Com està el cas del Capilla? Jo no he vist cap notícia més enlloc. "Prèvia" a veure si te n'assabentes i ens informes.

I fes-nos una bona crònica del partit, que avui no vindré que vaig a la Mani pel David de la Fornal a les Cotxeres de Sants.