diumenge, 11 de gener del 2009

Sant Toni Serrano

FC Vilafranca 1 - CF Montañesa 0
Amb una setmana d'antelació respecte la seva onomàstica, el jove porter vilafranquí s'ha erigit, amb les seves intervencions de mèrit, en un dels protagonistes i el gran artífex de la victòria del degà penedesenc. Tot això a més, tenint a l'altra porteria a en Marc Ramírez (el sant i senya de l'afició vilafranquina les darreres temporades i que ha fitxat per la Montañesa després d'un breu pas pel Sitges).

Si analitzem el que ha estat la primera volta, podem distingir dues trajectòries ben diferents i que no li recordo al Vilafranca en els molts anys que el segueixo: un pèsim inici de Lliga amb només 1 triomf en 10 jornades (que fins i tot va fer trontollar a l'entrenador del seu càrrec) i un excel·lent "rush" final amb 6 victòries i 3 empats, digne de qualsevol equip aspirant a pujar de categoria.
L'objectiu però, segueix sent la permanència tot i que no em negareu que fa patxoca veure's tan a prop dels llocs capdavanters i d'equips que fins fa poc ens treien diferències abismals i quasi insalvables. Un d'ells, l'Olesa, serà el proper rival la setmana vinent. En el partit inaugural de Lliga, els de Quique Salamanca van ser superiors i s'endugueren els tres punts del Municipal vilafranquí. Diumenge, l'escenari serà diferent: no només pel fet de jugar-se en el "patatal" (com l'anomenen ells) sinó per les trajectòries oposades amb les que es presenten ambdós conjunts.

Gran reserva: Que Raventós hagi pogut rescabalar l'error en l'autogol de la setmana passada marcant, amb la gepa, d'idèntica manera i també a les acaballes, el gol que ha suposat la victòria.

Vi picat: Haver-me assabentat que la gracieta d'un "afeccionat" (i ho poso entre cometes) vilafranquí arribant a la cara d'un assistent a Benavent, la setmana passada, li ha costat al club una sanció econòmica per part de la FCF. A l'igual que es multa els jugadors en aquests casos, el codi intern marcarà el mateix per a aquest "afeccionat"?

El futbol es així: "Los delanteros ganan los partidos. Los defensas ganan los campeonatos" (John Gregory, 1954, ex-entrenador del Queen's Park Rangers).
Lo d'avui deu ser l'excepció que confirma la regla.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

pel que sembla.. bon partit del porter local.. aixo voldra di que la montanyesa a apretat no??
una mica de resum prèvia ;) merci.

josep sauleda ha dit...

Efectivament, va ser un partit molt complicat, ja que amb un bon porter i una colla de "treballadors", el Montanyesa va demostrar ser un conjunt compacte. Va fer lluir a serrano un parell de vegades i va xutar una falta directa al travesser, es a dir que va buscar el gol i no va tenir premi. El Vilafranca també va tenir les seves oportunitats i un pal, però a la segona part qui va portar el que ara en diuen "tempo" del partit va ser l'equip visitant i per tot plegat la victòria mínima és un molt bon resultat i a més em vaig alegrar que fes el gol Raventos als 86, ja que a Benevent va ser ell qui als 88 es va fer el de l'empat final. Curiosament a Benavent s'havia de guanyar 0-1 i amb el Montanyesa empatar a zero, en canvi per aquelles coses del futbol, s'han sumat els quatre punts en els dos partits, però de diferent manera.

Anònim ha dit...

ALGUIEN PUEDE ACLARAR LO QUE ESCUCHE AYER EN LA RETRANSMISION DEL SORIA , QUE POR CULPA DE UN SEGUIDOR DEL VILAFRANCA , HAN TENIDO QUE PAGAR UNA MULTA? COMO SABIA EL ARBITRO QUE ERA DE VILAFRANCA ??? ERA CONOCIDO ?? IVA VESTIDO DEL VILA ?? ALGUIEN PUEDE ACLARAR EL TEMA.....

Rai ha dit...

si senyor!!:D Pere Roca i Toni Serrano titulars i bons partits!!!:D s'havia de confiar amb la cantera de la fundacio!!:D

VAmos Vila!

Anònim ha dit...

bon partit de serrano amb una parada de merit i ha estat segur durant tot el partit!pere roca com sempre,cumplint i sense complicar-se,encara k l k m agrada mes es en alvar...es desiquilibrant.
x cert guzman k li passa?i crec k sylla tindria k estar jugant en comptes de talla k el veig perdut!
i ficar al condis en comptes de pere costa k desde akell golas se li han pujat els fums al cap i molt manar i no fa res..uenu si k fa algo,unic k fa es cobrar!

previa.carlos on para i jesus??

Anònim ha dit...

partidas d'en toni serrano, ya era hora q jugues, despres d varies setmanes q l'altre porter no entrenaba i arribava el dia dl partit i el feia jugar, ja era hora q li toques jugar a en Toni, nose quins motius tindria l'altre porter pero ja portava moltes setmanes sense entrenar, i se li havia d'acabar aixo.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Estic amb tu "Salvem el david d la fornal", la societat vilafranquina al complet hem d'escampar el missatge i evitar aquesta injustícia.
Bé, jo no vaig poder veure el partit, però sembla que el Toni Serrano ho va fer força bé, i si és veritat el que dius que el Pitu no entrenava i era titular, crec que s'ha de quedar a la banqueta i si és necessari donar-li la baixa i deixar de pagar-li. Que no segueix l'altre porter?
De tota manera m'agradaria que des del club s'aclarís aquest aspecte, ja que no m'ho acabo de creure, i si és així dóna una imatge patètica. Que passi a la Martinenca... d'acord, però això no és un club de 3ª Regional.

Anònim ha dit...

ESTO DEL AFICIONADO DEL VILAFRANCA, QUE AGREDIÓ AL ARBITRO EN BENABENT, LA MULTA PARA EL VILAFRANCA DE QUE???
LA MULTA PARA EL BENABENT POR TENER LA MIERDA DE CAMPO QUE TIENE. NO SE ATREBEN A METERSE CON ELLOS, QUE POR ESO VAN 1º.

javindreu ha dit...

Lo d'aquest aficionat és d'imaginar qui pot ser.Tenint en compte que quasi ningú de Vilafranca va a fora i que només hi van pares i gent de la directiva, és d'imaginar qui pot ser. Ahir inclús a radio vila deixaven anar el nom en conya.
Però bé, jo deixaria el tema aquest i enfocaria el debat cap a la gran ratxa de l'equip.Algun dia s'ha de perdre, però s'ha passat de l'infern a quasi tocar el cel desde el famós ultimatum que no sabem si realment va existir.
Diumenge partit al camp d'un equip que va a la baixa, veurem si el Vila rasca alguna cosa i segueix en forma.
És veritat això que deien per la ràdio que aquesta setmana entrenaven en terra?

Anònim ha dit...

Tota la setmana , entrenaran al camp 3 de la Zona Sportiva , es veritat , ahir el mister tambè u confirmava en la entrevista de la Radio......

Anònim ha dit...

NO OS FIEIS QUE A LO MEJOR NO SE JUEGA EN EL CAMPO DEL OLESA. SE VE QUE EL DOMINGO PASADO LOS GRIN WARRIOTS APALEARON AL ARBITRO COMO LOS BOIXOS AL ROSARIO CENTRAL. PUEDE QUE LES CIERREN EL CAMPO, ADEMAS SON REINCIDENTES.

Kimi ha dit...

Me consta que Ródenas está entrenando con normalidad a excepción de la semana pasada, y por eso no jugó. Antes de soltar chismes malintencionados por los sitios informaros bien.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Doncs he de reconèixer que el "VICENTE" te raó, part de culpa té el Benavent de no tenir un camp en condicions per a garantir la integritat física de l'àrbitre o jugadors. Només cal mirar el que ha passat aquest cap de setmana amb els feixistes aquells dels Bada-Bing.
Això sí, aquests no aniran a la presó, en canvi el David per uns fets ocorreguts en una manifestació antifeixista el volen tancar a la presó. Si voleu saber més sobre aquest cas o contribuir a evitar aquesta persecució política us recomano aquest web: www.davidvilafranca.blogspot.com
El David ens necessita. Gràcies!

Anònim ha dit...

Juanmi, si digo una cosa es pq la tengo justificada, y sino hablalo con alguien d club y q te lo diga. Rodenas llebaba almenos 2 partidos sin ir casi a entrenar en toda la semana, y jugaba! Ya era hora q le pararan los pies. Informate tu bien antes.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Doncs davant de la polèmica de si entrenava o no el Pitu, voldria jo que algú del club dóni alguna explicació, perquè si jugava sense entrenar vol dir que té "enchufe".
Per cert, la jutgessa ha anul·lat l'ordre de recerca i captura contra el David de la Fornal, però de moment fins el 2010 no prescriuen els delictes que se li imputen, no abaixem la guàrdia seguim les mobilitzacions.

Anònim ha dit...

hahaha... us estranya que un jugador que entreni menys jugui més que un altre que entreni més? si avui en dia en el món del futbol el que cal és tenir nom..