diumenge, 1 de març del 2009

Aquesta pel·lícula ja l'havíem vist

CD Masnou 0 - FC Vilafranca 0
Us ho dic de veritat: ja em cansa parlar, setmana rere setmana, de lo dolents que són els col·legiats i els mals arbitratges que rep el degà penedesenc. Però és que lo d'avui ha estat de jutjat de guàrdia, ja que ha estat una persecució en tota regla des del minut un al noranta (més els cinc d'afegit). Al final, el punt assolit sap a glòria per diferents motius: perquè trenques la ratxa de derrotes en un camp difícil i per com s'ha produït (jugant la darrera mitja hora amb un home menys i després que Ródenas aturés l'inexistent penal que ha suposat expulsió de Pere Costa).

A més, els precedents (cinc i cap victòria) amb aquest personatge indiquen que existeix una determinada animadversió envers el nostre club que no entenc el perquè. Com a exemples: fa dos anys, al camp del Vilassar (2-0), va expulsar a Capilla i Óscar Sánchez en un altre arbitratge nefast i l'any 2000 (mireu si ve de lluny l'odi...) en un Vilafranca-Masnou (0-2) concert de xiulet amb un penal en contra i deixant al Vilafranca amb vuit jugadors per expulsions d'Olivella, Moral i Besolí.
Amb tot això, Sr. Gómez Díaz (lo de senyor per allò que diuen que se'n ve de mena...): què té en contra nostre? Va tenir alguna xicota vilafranquina que el va deixar per un altre? Va patir una indisposició després de "halar-se" tres capses senceres de catànies? O què??? Què fa que quan dirigeix un partit al Vilafranca estigui més picat que el vi del "Trias"? Expliqui'm-ho!

Gran Reserva: Si en alguna ocasió he estat crític amb certes actituds o actuacions de Ródenas, avui se li ha d'atribuïr el mèrit d'haver aturat el penal que podria haver suposat una nova derrota.

Vi picat: A banda de l'arbitratge, el corresponsal de Ràdio Marca Barcelona que li ha donat una nota alta al col·legiat. Visca la imparcialitat!!!

El futbol és així: "¿Los árbitros? Unos nos perjudican y otros también" (Txetxu Rojo, 1947, ex-jugador i ex-entrenador de l'Athlètic Club entre d'altres).
Com diria Bernd Schuster: "No hase falta desir nada más".

27 comentaris:

La prèvia ha dit...

CD Masnou: Xavi, Carlos Andrés, Adolfo, Javier (Álex), Galisteo, Alberto, Cristian, Valderas, Romero (Adam), Marc (Marcelo) i Boris.
FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Rafita (Touré), Raventós, Moral, Pere Roca (Talla), Pere Costa, Folch, Palote, Corbi (Dani Gómez) i Condis.
Gols: -.
Àrbitre: Gómez Díaz (Barcelona)
TG: Alberto i Marc; Ródenas, Bello, Moral, Pere Roca, Folch, Corbi, Condis, Talla i Medina (estant a la banqueta).
TV: Pere Costa, Isaac Fernández (entrenador) i Xavier Vives (2n entrenador).

javindreu ha dit...

Molt bo el titular Prèvia.
Almenys s'ha tallat la sangria de derrotes amb un punt que sempre es podrà dir que va ser poc gràcies a l'àrbitre.
Ara tocarà el líder, a veure si es pot retornar al camí de la victòria. Ara l'equip està en una posició que ni fu ni fa,no?Però no es pot adormir per no tornar a mirar cap avall.
A seguir treballant i intenteu abstreure'us dels àrbitres que la veritat és que deixen molt que desitjar.
Sauleda, fa 5 jornades deies de pujar i jo et deia si estaves boig, ara com veus el tema?
PD: tothom sabia que ahir l'Espanyol no guanyaria ... Espero que baixin a 2a d'una vegada.

javi andreu.

josep sauleda ha dit...

Hola javindreu,
tens raó, ara ha tocat el periode de "vacas flacas" que ens ha allunyat de les primeres posicions. Estava convençut que no es seguiria la gran ratxa de partits no perduts, però tampoc contava en els quatre partits seguits sense puntuar. Ara cal seguir treballant i anar a buscar la quarta o cinquena posició. Pot ser, aquesta temporada aquests també tindran premi.

josep sauleda ha dit...

Avui he anat a El Masnou i he vist el que ens ha fet el col.legiat. Gómez Diaz, tal com ja deia la previa i jo mateix, és un anti-Vilafranca. des de sempre ens ha perjudicat molt, però el d'avui ha estat perquè si hi havia algun informador del col.legi d'arbitres, en prengui nota i li caigui un bon pal. No es pot xiular tant descaradament contra el Vilafranca i dic contra el Vila, no a favor del Masnou. Vuit groguez i tres vermelles, per dues grogues als locals en un partit net. Expulsió de l'entrenador Isaac Fernandez quan cridava "Roca, Roca, quan vagis endavant...." (???), de jutjat de guardia, Expulsió a Pere Costa quan evita un gol llençant-se a terra i aturant el xut amb el pit. penal i expulsió. No direm de les grogues i mes grogues i faltes i faltetes en contra de manera injusta i el mes greu, dos penals als minuts 49 i 50 favvorables al Vilafranca. Dues faltes de fora l'àrea amb la barrera un parell de metres dins l'àrea.Condis xuta per sobre la barrera, un dels jugadors salta amb el braç per sobre el front desviant la pilota. Per a mi és penal. La segona identica amb un desviament amb el braç separat del cos. El reglament diu que és penal, però Gòmez Diaz ha dit que no. Feia anys que no veia un arbitratge tant descarat contra un equip. He vist arbitres dolents pels dos equips, però tant descarat com aquest contra el Vilafranca feia moltes temporades que no ho veia.
Ningu pot fer res per evitar que aquest xicot no torni a arbitrar al Vilafranca?

Anònim ha dit...

Deixu uns resultats pels q la setmana anterior van deixar els mals resultats dls equips d la fundacio.

Fundacio 1-0 Molanta
Juv. Fundacio 2-1 Cubelles

Aveure qui parla ara...

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, crec que sí es podria mirar de recusar el col·legiat i que aquest "individu" no tornés a xiular al Vilafranca. Recordo que quan va haver les eleccions a la FCF, que va guanyar Jordi Roche, vam patir una sèrie d'arbitratges "sospitosos" que tots vam atribuïr al fet que Pere Montserrat anés en l'altra candidatura que optava a la presidència. Però això era el 2005 i ja fa quasi 4 anys! Dubto que continuïn amb la mateixa persecució...
Ara bé, prova clara de que quelcom passa és que avui el "míster" (una vegada expulsat i estava a la graderia) em comentava que mai havia rebut uns arbitratges tan perjudicials com els que està rebent des de que fitxà pel Vilafranca.

josep sauleda ha dit...

Es que ni ha un tip. L'altre dia el d'Igualada, dolents, dolents,(arbitre i assistents) equivocant-se en les targetes, els fora de joc equivocats ja ni en parlem i l'expulsió d'Alvar, deu ni do. A l'agressor res i al perjudicat per repelir una falta dura vermella i dos partits quen en altres circumstàncies hem vist que amb groga ni ha prou.
Entre els arbitres nous a la categoria i els de sempre que son horrorosos de mena (per això no van a mes)en tenim un tip.
Per cert he mirat l'historial de Gomez Diaz d'aquesta temporada i excepte al Olesa-Castelldefels (jornada 9)sempre li posen un 1 (Mundo Deportivo)i mai acaben els equips 11 contre 11. Aquest xicot val més que plegui.

josep sauleda ha dit...

A l'anterior comentari, perdoneu, he posat el dia de l'Igualada i volia dir Vilassar

La prèvia ha dit...

Ja anaves ben encaminat josep sauleda. L'àrbitre era d'Igualada i per això et deus haver confós.
Crec el mateix que tu: una cosa és ser un mal col·legiat i l'altra és arbitrar amb malícia. Per desgràcia, aquest és les dues coses alhora!

Anònim ha dit...

En els diaris no parlen de robo! He mirat la web del club per veure si tambe ho deien i encara tenen la cronica de la semana passada i m'ha agradat el peu de foto, el gol d'Àlvar ja val el preu d'una entrada a un camp de futbol.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ja ens podem preparar per al pitjor aquesta temporada, portem unes setmanes que no fan més que posar-nos pals a les rodes. Està clar que no interessa a certs col·lectius que el Vilafranca aixequi el cap, de totes maneres per aconseguir l'objectiu principal de la permanència no crec que patim.
Algú sap si el Sr. Sayol ha marxat de Catalunya? Avui mentre dinava mirant les notícies de la CNN+ m'ha semblat veure'l amb els Socialistes vascos i si no recordo malament ell estava afiliat al PSOE.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Castelldefels)
1) Imbatut contra els 4 primers

Interessant aquesta dada. El Vilafranca és l'únic equip de la categoria que no ha perdut contra cap dels 4 equips que encapçalen la classificació. Hi ha un però... I és que tots els partits disputats han acabat en empat: a Castelldefels (1-1), a Benavent (1-1), a Llagostera (1-1) i amb el Masnou (1-1 aquí i 0-0 allà).

Anònim ha dit...

Aquest recull de resultats positius que acabes de nombrar contra els primers de la classificació, reflexa el bon bloc que te el nostre equip i que amb una mica de més ambició i "sort" que també hi conta l´equip podria estar lluitant al capdavant de la classificació.
Esperem que tornin les victòries aquest proper diumenge i disfrutem ben aviat del bon joc.

Javiandreu parlant del tema del futbol de primera divisió et comentaré que es molt absurd la ràbia en contra l´espanyol i crec que el joc realitzat i estat d´ànim del barça no es l´idoni per aconseguir algo positiu en aquests moments.La premsa i l´aficionat culer ara mateix no està ajudant gens.Són moments difícils que s´han de passar i ajudar més i no criticar tant i tampoc buscar tercers culpables.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Castelldefels)
2) L'equip menys golejat

Els visitants tenen l'honor, ara mateix, de ser l'equip menys golejat de 1a Catalana amb només 20 gols en contra. Curiosament els gols encaixats se'ls reparteixen per igual els seus dos porters: Gallego i Planagumà (un autèntic para-penals que és qui ocupa darrerament la porteria grogueta).

Anònim ha dit...

Ponsatí Clavaguera...uyuyuyuy quin arbitre ens han posat per aquesta setmana, ens visita el líder i posen un dels arbitratges més cagats de la categoria, si posem presió es decantarà ben aviat per l´equip de casa, hem d´apretar-lo força pero sobretot que els jugadors callin, ja n´hi ha prou de targes i explusions ridícules per xerrar massa.
Diumenge jornada econòmica.

La prèvia ha dit...

Hola terra, el club de moment encara no ha notificat res sobre que aquest diumenge hi hagi jornada econòmica. Si al final és així, suposo que els preus seran com l'anterior vegada (davant el Guíxols): 5 € els socis i 12 € l'Entrada General.
De l'àrbitre hi ha referències bones i dolentes:
Ens va perjudicar en un partit a casa amb el Vilassar (3-3) quan ens va xiular un penal inexistent i va anul·lar el 4-3 al descompte quan ja l'havia donat per bo. I al camp del Júpiter (2-1) ens va xiular un altre penal al darrer minut comés per Rafa Moral quan la jugada era fora de l'àrea.
En canvi, al camp de l'Amposta va fer un arbitratge valent i no es va deixar intimidar per l'ambient.
Per tant, és una incògnita el que ens trobarem amb el col·legiat gironí. Qui vulgui saber més dades que consulti el web de la prèvia.

Anònim ha dit...

tio pk no te kllas? siempre rajando contra los jugadores. un directivo tiene k animar + al ekipo y - buskr malos royos. dejalos arbitros en paz k t tienen clixao yaaa kolegaaaa! y ya puedes esconderte ya k te sa notao kien eres con la jornada economica. sigue +al ekipo y - a tu español valee?

Anònim ha dit...

Javindreu... jo fa 5 jornades també devia estar boig com el sauleda... ara mateix estem a 9 punts del 4 classificat que jo interpreto que aquest any pujarà, si d'aquests 4 partits que s'han perdut consecutivament tan sols haguessim guanyat 2, ara estariem a 3 punts de la 4 posició, no crec que els pensaments de fa 5 jornades fossin tan rebuscats i més de la manera que s'han perdut alguns punts.

Vicenç... que vol dir això de falta d'ambició? falta d'ambició de qui?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ja ho deia jo el dilluns, anem-nos preparant amb els arbitratges, i amb Ponsatí podem esperar-nos qualsevol cosa.
"vicenç" jo tampoc entenc què vols dir amb lo de més ambició, què no surten a totes? No sé a fora, però a casa no l'he vist cap dia llençar la tovallola.
I referent al Barça, dir-te que potser no passem pel millor moment, però ja us agradaria a vosaltres estar no quatre punts per sobre el Madrid, sinó 4 per sota i mira on esteu. Ara que haver-nos guanyat i haver perdut amb el Madrid ja us serveix de consol, on estaven les pèrdues de temps i marrulleries l'altre dia?
Fa 5 jornades jo no és que creiés ni deixés de creure en que pujariem, però ja vaig dir que la idea de fer un sopar per celebrar que estàvem allà dalt no m'agradava i el temps m'està donant la raó, jo estic amb el Guardiola, quan les coses van bé cal prudència i no llençar campanes al vol.

Anònim ha dit...

tik tak dels collons para ja de nombrar el meu nom en paraules grosseres i dient coses que jo no escric, n´estic fart de les teves males frases en la meva persona i del teu llenguatge tan maleducat.
I que jo sàpiga no he dit mai una mala paraula a cap jugador, sino tot el contrari.
Sempre vull el millor per l´equip i el club.
Visca el Vilafranca.
M´agradaria saber qui es aquesta persona que es fa passar per tik tak; i de "kolega" teu res de res, entesos.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, confirmat oficialment pel club que aquest diumenge, davant del Castelldefels, es celebrarà la segona Jornada Econòmica de la temporada amb els preus que he esmentat anteriorment.

L'APUNT (Vilafranca-Castelldefels)
3) Una mica d'història

No són gaires els precedents (4) entre ambdós equips i la majoria són recents. El primer però, data del 16 de setembre del 1973 quan es van enfrontar a la 3a jornada del Campionat de Lliga de 1a Regional al Camp de la Creu de Sant Salvador. La victòria va caure de banda vilafranquina (3-0) amb gols de Pla, Catasús (de còrner directe) i Villanueva.

Anònim ha dit...

la cena se hizo no por ir bien en la clasificacion sino pk tocava y ya sta, aora las cosas no van muy bien y parece que el viernes vuelven a ir a cenar. son jovenes es normal k salgan a cenar juntos vayan bien o mal las cosas! anims VILA!

Anònim ha dit...

kolega no ten fades conmigo si tu no eres terra enfadate con el. entonces pk el mismo no dice kien es? usas este nik para rajar lo k no t atreves en persona
anda sigue rajando y areglalo con un visca el vilafranca como siempre haces .......

La prèvia ha dit...

Doncs jo trobo bé que es facin sopars ja que això fa grup, tu. Un autèntic equip ho és tant dins del camp com fora i aquestes coses ajuden a cohesionar-lo. Per tant, mentres no es faci un dissabte a la nit jugant l'endemà al matí, endavant!!! (Ah, i que cadascú s'ho pagui de la seva butxaca, que el club no va sobrat... jajajaja).

L'APUNT (Vilafranca-Castelldefels)
4) Un visitant en ratxa

El Castelldefels porta una bona trajectòria com a foràni ja que ha guanyat els 3 darrers partits jugats: Morell (0-1), Montcada (2-3) i Guíxols (1-3). Per alguna cosa és el segon millor equip de la Lliga lluny de casa (per darrera del Benavent) on ha sumat 21 dels 36 punts possibles.

Anònim ha dit...

el què és estrany en un equip és que els jugadors no facin sopars conjunts no al revés.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, la FCF ha sancionat amb 1 partit al segon entrenador vilafranquí Xavier Vives com a conseqüència de la targeta vermella que va veure en el partit Masnou-Vilafranca. Segons posava l'acta del col·legiat Gómez Díaz, va dir textualment: "Este tío es tonto". És a dir, que ara es sanciona per dir una veritat com un temple. A més, qui sap que s'estava dirigint a ell?
Per sort, el míster Isaac Fernández no ha estat sancionat i podrà asseure's a la banqueta davant el Castelldefels. Evidentment, Pere Costa tampoc ha estat sancionat.
En canvi, sí Masip, davanter del Martorell, amb 2 partits que l'impedirà jugar davant el Vilafranca la setmana vinent.

Anònim ha dit...

Pª Madrid. Tossa Montbui (l´ultim) 3-1 Atl. Vilafranca (ens en anem a norris)
Com ha quedat el jovenil erre 11?