diumenge, 8 de març del 2009

Segones parts mai foren bones

FC Vilafranca 0 - UD Castelldefels 1
El tòpic dels tòpics del cinema ens va com anell al dit per a explicar (una setmana més, sí...) la persecució a la que està sent sotmés el Vilafranca per l'estament arbitral en les darreres jornades (i/o temporades).
Ningú no entén com el col·legiat, després d'una primera part sense complicacions, amb només dues amonestacions i en un partit totalment net sense joc brut, ha pogut acabar ensenyant un total de 10 targetes (per arribar la seva mitjana i engreixar les arques de la FCF) i, el més greu del cas, empassar-se un clar penal sobre Touré a tres minuts del final que podria haver suposat l'empat (el resultat més just vist els mèrits d'uns i altres).

Una vegada acabat el partit, el comentari unànime al túnel de vestidors entre directius, premsa, tècnics,... era que "Ja n'hi ha prou!". Perquè una cosa és equivocar-se (i tenir un mal dia) i l'altra és anar amb mala fe per a perjudicar, en aquest cas, a un club en concret. A més, a l'igual que la setmana passada, existien precedents on ja n'havíem sortit "escaldats" amb aquest col·legiat (en Ponsatí Clavaguera).
El que no sé és que haurà posat en l'informe arbitral un conegut ex-àrbitre penedesenc que estava allà present i ha vist "in situ" els fets ocorreguts. Serveixen per res aquests informes? Tornarà a xiular de quinze dies? I és que parlàvem entre setmana, al blog, de recusar per a que no ens arbitrin més però a aquest pas... hauran de venir a xiular-nos col·legiats de la Bundesliga!!!

Gran Reserva: Veure novament, tot i que només fos com a un afeccionat més, al company Joan Sayol a les graderies presenciant el partit. A un, encara se li fa estrany no veure'l amb el micro (o millor dit, el mòvil) fent la transmissió per Ràdio Vila...

Vi picat: La pobre entrada (167 persones, oficialment) d'aquesta tarda al Municipal. Lluny de la lluita per la part alta de la classificació i amb la permanència quasi assegurada, pot ser un fet habitual d'aquí a final de temporada.

El futbol és així: "Cuando no se tiene un plan, hay que tener suerte. Mi plan es tener suerte" (Guus Hiddink, 1946, ex-seleccionador holandés i actual entrenador del Chelsea).
Si haguèssim entrat al vestidor del Castelldefels, segurament hauríem llegit aquesta frase a la pissarra del seu tècnic.

15 comentaris:

La prèvia ha dit...

FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Condis, Raventós, Moral, Pere Roca (Touré), Pere Costa, Folch (Dani Gómez), Palote, Jesús i Corbi (Talla).
UD Castelldefels: Planagumà, Javi González, Jimmy, Aberto, Gilberto (Sanchís), Mendoza, Carrión, Lavilla, Bacaicoa (S. Prieto), Toni Lobo i Rubén Soler (Romario).
Gols: 0-1 Sanchís (min. 74).
Àrbitre: Ponsatí Clavaguera (Girona).
TG: Moral, Folch, Talla i Isaac Fernández (entrenador); Javi González, Lavilla, Bacaicoa, Toni Lobo, Sanchís i S. Prieto.
TV: -.

Anònim ha dit...

MANOS ARRIBA ESTO ES "OTRO" ATRACO!!!!!!!!! Y este año ya van unos cuantos.

Anònim ha dit...

No entenc com poden ser tant dolents els arbitres o que ens tinguin tantes ganes... impresionant!

vil4fr4nqu1 ha dit...

És indignant que nosaltres sortim del camp amb la cara de "tontos" i que els arbitres i la Federació surtin amb les butxaques ben plenes. S'hauria de fer un recull videogràfic de les jugades que ens han perjudicat i enviar-ho a la puta Federació, al menys que sapiguen que no som imbécils.
Per exemple, perquè ningú de la banqueta del Castelldefels veu targeta per protestar una targeta clara a un jugador seu i l'Isaac Fernández porta dues setmanes seguides expulsat o amonestat? Potser caldrà un dia arribar a agredir un àrbitre, encara que ens tanquin el camp però que escarmentin!

Anònim ha dit...

amb tot el que sembla que saps de futbol o això vols demostrar;nosè com encara no saps que a fikat el informador-ex arbitre penedesenc..

pel que tinc entès als informes surten coses com:

l'arbitre-tot el que rodeja colocacio dintre del camp, percepcio de les jugades,llei de la ventatge, senyalar,puntualitat,estat del camp, presencia,vestimenta i moltes coses mes..

faltes ben asenyalades o n
enteniment assistents
fores de joc senyalats o n
banquetes..
indumentaria jugadors
temps real i perdut..
tots 3 tenen nota i això serveix per aguantar categoria pk es lexamen de camp;tambe dependra de proves fisikes i teorikes..


potser alguns estareu mes contents de k baxin o sels foti a la nevera
pero la realitat esk estem en una raxa mes que negativa per molt kes lluiti i sintenti k palote u arregli tot sol..

toure 60 minuts eskalfan olè isaak


enfi..

sort pels vividors i justicia pels treballadors

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Martorell-Vilafranca)
1) Masip... aquesta vegada no

Després de "fer-nos la guitza" en el partit de la primera volta (0-1) marcant el gol de la victòria (amb dedicatòria inclosa per tot el que va envoltar el seu no fitxatge), aquest diumenge haurà de veure l'encontre des de la graderia ja que la setmana passada va ser expulsat i sancionat amb 2 partits pel Comité de Competició. Tot un alleujament si tenim en compte que des de que va fitxar ha marcat quasi la meïtat dels gols del Martorell (8 de 17).

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, acabo de llegir la crònica del partit d'ahir al web oficial de l'UD Castelldefels i és per treure's el barret amb la objectivitat que relata el que va passar al partit i, sobretot, les jugades polèmiques del tram final.
Si ja el considerava un dels millors de la categoria (per informació, disseny, continguts, dinamisme,...) després d'això no en tinc cap dubte.
Us deixo un extracte de la crònica però us convido a visitar-lo:
"... El primer -y finalmente único- intento visitante entre los tres palos acabó dentro. El tanto espoleó a un Vilafranca que a partir de entonces insisitó en el juego directo y las acciones a balón parado... En la recta final el choque recuperó la intensidad que había perdido, y ésta tuvo su canto del cisne en el 87', en una acción que levantó polvareda.
Una cesión defensiva a Planagumà, demasiado corta, propició que el cuero quedase dividido entre defensa y portero, contactando con ella antes que nadie, Touré La realidad es que el delantero local recibió un empujón de Javi González en el momento del remate, impidiendo que su cabezazo fuese limpio. El colegiado no decretó nada, desatándose las protestas locales. Para más inri, y con los ánimos aún encendidos, en el 90' señaló -vía asistente- un fuera de juego posicional bastante polémico..."

josep sauleda ha dit...

Vull falicitar qui ha escrit la crónica del partit a la web oficial del Castelldefels. A part de comentar a la perfecció el penal i de reconeixe que ho era (cosa que no sempre passa)quen llegim algunes cróniques, la descripció de tota la resta del partit és de gran qualitat periodistica.
M'agradaria que ho podés llegir en Ponsatí Clavaguera. ja se quie el resultat no es pot moure, però al menys que no li quedi la conciencia tranquila, que sapiga que va tenir una greu errada. Ell i el seu assistent que també va ser incapaç d'ajudar-lo.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Martorell-Vilafranca)
2) Qui ens arbitra diumenge?

Doncs... l'Ana Zardaín López. I això és bo o dolent? Que cadascú analitzi les dades que us deixo:
A favor, que estadísticament és una col·legiada amb un clar caire anticassolà (aquesta temporada encara no ha guanyat cap equip de casa dels partits que ha dirigit i en els 3 darrers anys només 5 victòries locals de 25 partits xiulats).
I en contra, que no ha tingut actuacions afortunades davant del nostre equip. La temporada 2005/06, amb el Premià, va expulsar Del Barrio i Eloi (única vermella en la seva carrera) i la 2006/07 a Capilla i va donar un gol a la Gramenet B precedit d'una clara falta.

Anònim ha dit...

ANNA ZARDAÍN(*)

La prèvia ha dit...

Hola anònim, la designació oficial del web de la FCF surt com Ana (en castellà).
Si vols, diumenge quan faci la foto amb els capitans li pregunto i sortim de dubtes.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Martorell-Vilafranca)
3) "Alvardependència"?

Després de dos partits (saldats sense gols) on no hem pogut comptar amb ell per sanció, tot indica que diumenge tornarà a l'equip titular per mirar de trencar aquesta mala ratxa. De fet, en les darreres jornades, era l'home més en forma de cara a porteria ja que havia marcat 8 gols en 11 partits.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Martorell-Vilafranca)
4) Un darrer precedent llunyà

Data del 15 de maig de 1977 i el partit, corresponent a la 35a jornada del Campionat de 1a Regional, acabà en empat (2-2). Pel degà penedesenc van jugar: Rovira, Fenollosa, Fos II, Clemente, Fos I, Bañeras, Alés, Cervera, Blas, Anés i Aguilera. Els gols vilafranquins van ser obra d'Alés i Cervera.

Com haureu comprovat, d'aquell dia tornaran a repetir visita aquest diumenge en Pepe Fos (llavors Fos II) i en Pere Montserrat (que ja era president, en la seva primera etapa al club).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Martorell-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Martorell-Vilafranca són:
1 = 26%
X = 42%
2 = 32%

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, comentar una baixa més pel que fa als jugadors que abandonen l'entitat abans del final de temporada (tot i que el club no ha comunicat res oficialment). Es tracta del davanter Medina que, vistes les poques oportunitats amb les que comptava, ha decidit fitxar pel CF Cubelles (2a Reg.) amb qui ja ha debutat aquesta tarda davant del Sant Cugat Sesgarrigues.
Molta sort en aquesta nova etapa, Francesc.