diumenge, 14 de juny del 2009

"Il mercatto" del "Vila"

Dir d'entrada, que la intenció d'aquest "post" és mirar d'informar a l'afeccionat vilafranquí pel que fa a moviments de jugadors de cara a la Temporada 2009/10 a través de les informacions que m'han arribat. Amb això, només vull dir que en cap cas la finalitat és xafar algun possible fitxatge (com segurament m'hauré d'escoltar...), sinó dónar a conèixer les directrius del nou Vilafranca de "Puchi".
Respecte a la plantilla de l'any passat, només cinc jugadors continuaran en la disciplina vilafranquina: Moral, Fran, Costa, Sylla i Pere Roca. Aquí, cal afegir que els juvenils que ja van participar alguns partits (excepte Via que marxa al Castelldefels) seguiran a la Fundació a l'espera de ser cridats quan l'entrenador ho requereixi.

Com era sabut (i previsible), "Puchi" vindrà acompanyat amb l'anomenat "pack Poble Sec" format pels defenses Ferran, David i Ismael, el migcampista Elvis i els davanters Rubén i Puchi (fill del míster vilafranquí). La suma és facil: 5 + 6 = 11. Fins a arribar als 18-20 homes amb els que es vol afrontar la temporada, les incorporacions per línies són les següents:
A la porteria, els objectius estan centrats (i les negociacions bastant avançades) en dos homes: Saperas (Torreforta) i Nando (Cornellà). No és descartable la incorporació de tots dos. En aquest cas, Serrano (de qui és una incògnita la seva continuïtat) ho tindria difícil per jugar.
En defensa, Rangel (Rubí) ja està lligat i aportarà la seva experiència a la categoria.
Un altre jugador que igualment ja s'ha compromés, és el jove Bacaicoa (Castelldefels) que reforçara la zona ampla. A "Puchi" també li agrada molt un home de creació com Diego Naranjo (Santfeliuenc), però sembla ser que no acaba de convence'l per a que canviï d'aires i aterri a la nostra vila.
I pel que fa la línia atacant, Medina (Sitges) és incorporació segura i ara falta el davanter referència d'aquest equip (aquell capaç de marcar les diferències). Un dels objectius (o dels que més agrada) és Valerio (Morell) repescat pel Reus i que, en cas de no quedar-se'l el conjunt roig-i-negre per jugar a Tercera, podria signar pel degà penedesenc. L'altre és Moi Nogareda (Manresa), que enguany ha marcat 10 gols. El descens del club del Bages a Preferent jugaria a favor de la seva contractació.
Evidentment, d'aquí a que comenci la pre-temporada (el 10 agost segurament) el ball de noms pot anar canviant i algún més s'afegirà però, a grans trets, el Vilafranca que es perfila per a la propera temporada és aquest.

Gran Reserva: Els èxits del futbol penedesenc amb els ascensos a 2a Regional de Les Cabanyes, Els Monjos, La Granada i Sant Pau d'Ordal, i a 1a Regional de La Múnia. A més, la final de la Copa Ràdio Vilafranca la disputaran, dissabte vinent, dos equips de la comarca com La Granada i el Sant Cugat Sesgarrigues.

Vi picat: La idea de la SAD MiApuesta (que enguany jugaran a 1a Catalana) de traslladar-se de Vilajuïga a Cunit o a una localitat del Vallès Oriental al no ser viable la continuïtat del projecte a la vila empordanesa. Aquests, cada any un projecte diferent... No sé a que em recorda això...

58 comentaris:

Anònim ha dit...

Diria que us han informat una mica malamen i possiblement fran tampoc continui a la plantilla vilafranquina.

Anònim ha dit...

Previa mañana espero que apreteis bien al presidente y que saque todas la verdades . Al loro! que no os embauquen! Que si estamos tan mal!

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,

Veig que mica en mica es va perfilant la plantilla, de moment veig ben coberta la part del darrera, bé a la porteria,la defensa adequada, i un mig camp de contenció amb certes garanties. Al davant un parell de jugadors que poden donar un bon rendiment, però em falta el que sempre he reclamat un repartidor de joc a la zona ampla, es a dir, un home que posi bones pilotes als davanters i un jugador golejador de 15 gols. Si, ja sé que això val molts bitllets, però potser buscat als equips ue han perdut categoria es podria trobar alguna cosa més. Al Morell, Querol i Juanma van marcar sis gols cada un. Al Manresa, Micki en va marcar set i al Martorell, el màxim golejador va ser Massip amb vuit, però aquest no crec que el Presi el vulgui. No ni ha cap de mes de deu gols, però mira, si el preu es bo...
Bé, sembla que dimarts quedarà la cosa bastant ellestida i que al 10 d'agost a l'inici de la pretemporada ja es veurà com queda. De totes maneres Puchi de ben segur que farà un bon conjunt, és tot un gat vell i de la categoria pocs ni ha que en sapiguen més que ell.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, tot pot ser. El que està clar és que des del club es compta amb ell, ara bé, si ell no té ganes de continuar o el que li ofereixen no satisfà les seves aspiracions, és ben lliure de decidir el seu futur. A més, crec que deu acabar contracte ja que solen signar-se per un parell d'anys.
Respecte al programa de demà, evidentment, mirarem de treure-li tot el relacionat amb l'actualitat vilafranquina i, com no, de les recents eleccions a la FCF que va guanyar la candidatura de Jordi Casals.
A mi em dóna la mateixa impressio, josep sauleda. En Puchi és d'aquells entrenadors acostumats a "vivir en el alambre" i que amb "quatre canyes" (sense voler ofendre a ningú) manté la categoria. Per cert, no sé si aquest és també l'objectiu per a aquesta temporada? Demà li preguntarem al President.

Anònim ha dit...

Por lo que se de fran, creo que tiene un par de ofertas mejores que la que le hace el vilafranca y posiblemente dejara el club. Por mi parte creo que se tendria que llegar a un acuerdo para que siguiera en el club porque es un buen jugador. Por otra parte si mañana va pere montserrat a la radio espero que aclare muchas cosas y que no nos venda mas motos a los aficionados. Previa espero que no os de el "canguelo" mañana cuando tengais el presi delante y le digais todo lo que pensamos de como esta el club y que la gente esta muy disgustada con el y algunos directivos por la manera de llevar el vilafranca. Un saludo

Anònim ha dit...

En el bloc de la semana pasada salia un escrito donde Eric Via lo colocaban en el castelldefels, pues no va ser así ,porque me dijo el viernes que se quedaba en el vilafranca un año mas , con el , el equipo sera mas fuerte ,Eric es un jugador compro metido y dará muchas tardes de gloria en Vilafranca con el permiso de " PUCHI",suerte cracccc......

Anònim ha dit...

Mal hecho eric, si tienes la oportunidad de ir a un equipo de nacional no lo dudes. En nacional hay un gran nivel y puedes llegar aprender mucho, ya te llegara el momento en vilafranca. Aora mismo tal y como estan las cosas lo mejor es que te vayas, con puchi no tendras muchos minutos, y un juvenil de primera no es lo mismo que uno de nacional, nose quien te abra dicho que te quedas pro creo que no es la mejor opcion. Hazme caso y vete al castelldefels ya tendras tiempo de volver a vilafranca.

satèlit ha dit...

L´Eric crec que es prou gran per saber triar ell solet, pero ha de saber veure els seus origens i qui l´ha format, tandebó es quedi amb nosaltres i defensar els colors del Vilafranca pel bé de tots,comentaris com el d´abans no són gens bons ni favorables perque el vila sigui un bon equip i tingui alguna oprtunitat de fer el salt a la tercera divisió.
Via queda´t !!!.

Anònim ha dit...

Pero de que serveix que es quedi si despres no es confia en ells. Eric mira per tu mateix, sino perque mai surten bons jugadors de vilafranca dons perque a l'hora de la veritat no sels dona l'oportunitat. Eric no et dexis engañar que de tornar a vilafranca sempre estaras a temps.

Anònim ha dit...

itan marxa! per experiencia t'ho dic! aqui mai et valoraran com deu mana. montserrat dimissio ja!

Anònim ha dit...

Com es por arribar a ser tan mentider pere! Mai s'ha estat d'acord en no cobrar l'ultim mes i menys saben que arribarien jugadors nous cobran aquets sous. M'alegro quet vagin aixi de malamen les coses presi. No hi ha ni un jugador content amb el tracte que els i es donat. Et felicito segueix engañan a la gent. Anims vila! pere dimissio!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Jo també he estat atent a l'entrevista i quin fart de riure quan ha dit que tot ho fa de forma altruista! No t'ho creus ni tu! Si tan altruista ets, apunta't de voluntari a la Creu Roja per a acompanyar avis i malalts! El que vols és manegar-ho tot i sobre tot tenir molt de protagonisme.
Fins avui no sabia fins quant podies ser de prepotent. M'has sorprés!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, dos apunts en referència als comentaris sobre el possible fitxatge de Via pel Juvenil de Lliga Nacional del Castelldefels:
1) Que no maregem al jugador amb si és convenient marxar o no. Ja hi ha les persones adequades en el seu entorn per a aconsellar-lo de manera que prengui una decisió (sigui encertada o no només el temps ho dirà).
2) A dia d'avui, el club no ha comunicat res oficialment (ni té constància segons ha explicat el President a la ràdio). Per tant, tot són rumors o comentaris sorgits al blog. Ara bé, el cap de premsa de l'UD Castelldefels (amb qui mantinc molt bones relacions) m'ha enviat un correu, a banda de donant-me bones referències sobre Bacaicoa, desitjant que Via "esdevingui un jugador important en el seu equip de Lliga Nacional". Per tant, el que és segur és que contactes sí n'hi ha hagut.

pinxulet vs. pegatina ha dit...

primer dir q la majoria d descartats estan molt encertats:
Ramon Folch: no aportava res d nou
Yesus: una "estrelleta"
Tik tak: masses emperkalades
Corbi: jugador massa individualista del que s'esperava mes
Dani Bello: per venir dl madrid de divisio d'honor podria haver fet molt més, a part molt prepotent...
Dani Gomez: un fitxatge que no sabem encara pq va arribar.

En canvi no entenc descartats com:
Toni Serrano: pocs minuts q va jugar va demostrar que pot servir
Raventos: ens ha donat punts molt valiosos encara q ha tingut grans badades, pero no s'amagava mai
Alvar: la revelacio d la temporada, encara q hagi acabat fluix
Palote: dsd el meu punt vista, no marcava pero era un davanter q ho lluitava tot i es sacrificava per l'equip

Anònim ha dit...

Por lo que se la semana pasada por lo menos a Alvar, Raventos i Fran se les ofrecio la renovacion pero , como a todos, a la baja y no la aceptaron. Con estos tres jugadores se ubiese podido hacer un esfuerzo ya que ofertas no les deben faltar.

Anònim ha dit...

Be prèvia vas estar agut ahir amb el president, llástima que no poguem dir lo mateix dels demés companys, sobretot del Hill que tant critic que és sempre ahir va donarli la raó.

Anònim ha dit...

Això que diu l' ultim anonim es cert, tu prèvia encara vas estar agut, encara que em va saber a poc tenin en compte com sembla que estàs enfadat, o almenys això sembla, pero lo del Hill si que va ser impressionant, tot l'any criticanlo i ahir semblava un amic seu i tot el que deia ho feia amb por. Deu ni do!

Anònim ha dit...

Yo tbien pensava que se ubiese hecho un esfuerzo con estos tres jugadores pro mejor darle el dinero a cualquier xaval de bcn que a uno de aqui. Cualquier xaval destos de bcn van a estar un añito aqui nos pegaran el atraco y si te visto no me acuerdo. Be Pere be. Y ayer por la noche yo tbien me pensava que le meteriais mas caña..

Anònim ha dit...

descartes que yo sepa han habido pokos porque los jugadores se han querido ir al escuchar que el entrenador era puchi

tik tak ha dit...

eso satelit. que se quede Via, solo el presi puede decidir cuando un jugador tene k irse, no????? colega k esperas pa decir k dimites???

tik tak ha dit...

k dijo el pringao del presi ayer en la radio??
previa estoy esperando k hagas el 1x1 del mister viejo, no t atrebes?

terra ha dit...

Tik tak dels collons tinc unes ganes de que et fotin fora d´una vegada d´aquest equip que no et mereixes que ningú més et contesti, espero prèvia que l´ignoris del tot per maleducat i conflictiu en tots els aspectes.
Marxa del Vila i deixens tranquils,així serà tot molt millor per tothom.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Satèlit, estic amb tu amb que ens aniria molt bé poder disposar del Via aquesta i moltes temporades, i que ha de valorar els seus orígens i qui l'ha format, però no creus que aquest discurs que fas no l'hauria de fer també la Junta amb els jugadors que porta?
Ahir vaig escoltar l'entrevista, i el Montserrat es va queixar de la poca qualitat dels jugadors de la comarca i del poc compromís que tenen, i en part té raó, però és que cal motivar-los des del club de referència a la comarca i això no es fa, i també que mai un jugador de la comarca ha fet el salt a grans categories; cert, però tampoc es pot dir d'un entrenador. Tenint l'Atsarà que és una persona responsable, amb esperit de sacrifici, experiència i coneixement de futbol, crec que es mereixeria una oportunitat en comptes de portar un entrenador de Barcelona i a més sense carnet d'entrenador. Si l'objectiu només és la permanència crec que podem assumir el risc.

Anònim ha dit...

poc comprimis... i el que tenim ens l'acaben de treure amb l'ho malament que ho fan.. vaia tela el vilafranca...

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Anònim", que consti que no tinc res en contra d'alguns jugadors, com a tot arreu n'hi haurà de bons i de dolents, però he dit:
"i en part té raó, però és que cal motivar-los des del club de referència a la comarca i això no es fa" És evident que les coses no es fan com s'haurien de fer.

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,
M'he assabentat d'un parell de possibles fitxatges de darrera hora, bé, de compromís per jugar amb el Vilafranca la propera temporada. A part dels 15-16 que tu ja has anat apuntant, caldria afegir-hi a Hansa del Poble Sec i l'acceptació de continuitat per part de David Avila. Que et sembla?, si es capaç de tornar a ser un gran golejador, de conya, però si ha de fer un gol com a Vilanova...

La prèvia ha dit...

Deu n'hi do! A veure, molts temes a comentar...

Dels descartats (o dels que no continuen), si hi ha un jugador que m'hagués quedat jo és en Raventós. Desconec si és que al "míster" no li acaba de fer el pes (per l'estil de joc dels seus equips) o si la oferta econòmica no l'ha convençut. Hi ha rumors que el Vilanova pot estar darrere seu... Allà on vagi, donarà bon rendiment segur.

De la tertúlia d'ahir a Esports 21, a mi també em va sorprendre el mesurat que va estar en Jordi Hill en els seus comentaris. Però bé, cadascú té la seva opinió i s'ha de respectar.

Pel tik tak, abans que res, modera el llenguatge perquè sinó em veuré obligat a eliminar els comentaris que facis. Ja et vaig dir un dia, que estaves fregant el límit de lo permés. No et dic que no participis, perquè tothom te dret a opinar, però fes-ho des del respecte i l'educació. Queda clar, oi? I terra, millor no entrar a les provocacions. D'acord?
Sobre el que es va parlar? Doncs una mica de tot el que envolta l'actualitat vilafranquina.
Bàsicament, el President manifestà: "El poc nivell i competitivitat dels jugadors de la comarca per a jugar a 1a Catalana" ... "L'objectiu per a aquesta temporada serà quedar el més amunt possible i em faria il·lusió quedar entre els 5 primers" ... "El pressupost rondarà els 120-130 mil euros (80.000 aprox. en fitxes)" ... "El fitxatge de David Àvila va ser una aposta meva i el vaig pagar de la meva butxaca. I jo amb els meus diners faig el que em dóna la gana" ... "No em sento derrotat a les eleccions a la FCF. Jo vaig complir amb la meva feina en la demarcació del Penedès" ... "El club tindrà una gestió professionalitzada".

vil4fr4nqu1 i satèlit, avui m'han assegurat definitivament que al final Via continuarà al juvenil de la Fundació. Per tant, tothom tranquil i a disfrutar-lo.

I josep sauleda, doncs tens raó. Aquesta pot ser la notícia de l'estiu! David Ávila té tots els números per a quedar-se a la disciplina vilafranquina ja que sembla ser que ha acceptat la oferta econòmica del club i ha mostrat compromís i ganes de participar en aquest nou projecte. Ja veurem el seu rendiment... (haurà de suar una mica la "cansalada" aquesta pre-temporada). L'altre incorporació és el migcampista Hamza (Poble Sec). Amb aquest, seran fins a 7 els jugadors que vindran de la mà del nou tècnic. Per tant, aquella hipòtesi dels dos cotxes que vindrien de Barcelona, que vaig exposar fa uns dies, no era tan descabellada...

Dir també que, aquesta tarda al Municipal, els porters Saperas i Nando s'han compromés oficialment amb el Vilafranca, amb el qual la porteria sembla ben coberta.

Us deixo la composició momentània del planter per a la Temporada 2009/10:

PORTERS:
SAPERAS (32 anys - CDC Torrefota)
NANDO (25 anys - UD Cornellà)

DEFENSES:
MORAL (37), FRAN (21) i PERE COSTA (32) (Continuen)
RANGEL (27 anys - UE Rubí)
FERRAN (20 anys - UE Poble Sec)
DAVID (20 anys - UE Poble Sec)
ISMAEL (20 anys - UE Poble Sec)

MITJOS:
PERE ROCA (22) i SYLLA (23) (Continuen)
BACAICOA (20 anys - UD Castelldefels)
ELVIS (26 anys - UE Poble Sec)
HAMZA (20 anys - UE Poble Sec)

DAVANTERS:
DAVID ÁVILA (31) (Continua)
PUCHI (26 anys - UE Poble Sec)
RUBÉN (21 anys - UE Poble Sec)
MEDINA (28 anys - UE Sitges)
TOURÉ (23 anys - FE At. Vilafranca)

terra ha dit...

I el POBLE SEC aquest any tindrà o podrà fer equip per militar a la 1 catalana? tants jugadors bons té?

Anònim ha dit...

Poc nivell a la comarca???? el que te poc nivell es aquesta vergonya de president, que per tenir diners no ets el rei de la comarca, nomes cal mirar-te a la cara Pere tan diners i tanta poca felicitat. Els diners no ho son tot i tu "PRESIDENT" per dir algo ets el clar exemple. Amb els teus diners fas el que vols esta clar, i aixi et van les coses que la gent que esta al teu costat es per el diners unica i exclusivament, a veure si rasquen algo.

Anònim ha dit...

El fitxatge de David Àvila va ser una aposta meva i el vaig pagar de la meva butxaca. I jo amb els meus diners faig el que em dóna la gana" ... I la resta de jugadors no tenen dret de cobrar el que mes que falta. No m´estranya que a Vilafranca vinguin Mercenaris a jugar bueno perdona vènen a cobrar amb aquest president es normal.
ETS UN MORÓS, amb la merda que heu pagat i a sobre no compliu. Quina vergonya!!!! a tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

totalment vergonyos president! després no hi ha compromis... no em faguis riure!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Dic jo que amb els seus diners el soci també pot fer el que vulgui. Tots a esborrar-se, és la millor resposta perque a aquest President no el farem mai fora.
Ja mirarem el partit per la tele o l'escoltarem per ràdio i si se li acut no deixar retransmetre els partits, ja llegirem les cròniques al diari.
Que al final sigui ell qui acabi pagant també.
"Prèvia" tu que tens poder de convocatòria perquè no montes una manifestació com la del Betis contra el Lopera?

Anònim ha dit...

vaya ekipazo jajajaja

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, de cara a que tots anem coneguen una mica les noves incorporacions per a la propera temporada, us aniré deixant el "currículum futbolístic" de cadascun d'ells:

ELS NOUS FITXATGES (I)
ELVIS Coca Rocha
26 anys - Migcampista
Trajectòria: Poble Sec, Andorra Teruel, Calahorra, Granollers, Logroñés, Onda, Sp. Mahonés, Damm Juvenil
Estadístiques 08/09: 16 PJ - 1 gol

la pegatina* ha dit...

tiktak vete al decathlon o donde t kieran k ni en la previa te aceptamos

eres pesimo

el montserrat km pot dir k n ia nivell per jugar a primera catalana al penedès si tmpoc es mou del palco i dels emparrats per poguer visitar camps de arreu del penedès en busca de jugadors

toure va diskutir amb pere montserrat i n sabem que pasara

tik tak ha dit...

ios a la ****** allí os pudrais con vuetro presi ipresentables.

Anònim ha dit...

tu si k te vas a pudrir solo xulitou
que eres un xulitou

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (II)
Xavier SAPERAS Ventura
32 anys - Porter
Trajectòria: Torreforta, Roda Barà, Morell, Valls, Vila-Seca, Torredembarra, Reus
Estadístiques 08/09: 16 PJ - 23 gols encaixats

satèlit ha dit...

un veterà a la porteria, pero veig que ha enqueixat a més d´un gol per partit no tant bon begatge com el porter de l´any passat, que ahir va fitxar per el tortosa, llàstima era un dels millors fitxatges de l´any passat.

Anònim ha dit...

Me alegro por ERIC y por toda la familia de la Fundació At vilafranca que siga un año mas con nosotros ,porque yo me cuento uno mas del Vilafranca soy seguidor del Vilafranca y de algún partido del juvenil , solo decir que le deseo toda la suerte del mundo como jugador, para mi es muy completo: técnico,calculador,rápido y trabajador,como persona no lo conozco pero tengo la sensación de que es buena persona y humilde por encima de todo.venga ERIC Via sigue trabajando y como dice la previa que nos puedas dar muchas tardes de gloria en Vilafranca, suerte fiera.....

Anònim ha dit...

Un porter que encaixa més d'un gol per partit i no és titular en un equip de Preferent... no sembla que sigui una bona garantia a la porteria.
Enhorabona a la família de la Fundació, al FC Vilafranca que el donin pel darrere no? La Fundació té la mateixa essència de clan familiar que tenia l'Atlètic Vilafranca.

anonima ha dit...

si tornem a començar en l´aspecte de que la fundació es diferent al f.c. vilafranca i a despreciar-nos mutuament millor no continuar.
L´idea d´ajuntar-nos en un mateix club es va fer a fi de bé i no pas per veure i criticar les diferencies entre un club i un altre.
Que em de fer?
Tots a una i endevant.

Anònim ha dit...

dels jugadors que en marxat, se sap en quins equips en anat a parar?

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, això que comentes dels gols encaixats té la seva importància però relativa (sinó ja no posaria la dada, evidentment). Per exemple, aquest any a 1a Divisió a excepció del "Zamora", en Víctor Valdés, cap altre porter ha encaixat menys gols que partits ha jugat. Sense anar més lluny, Casillas (el millor porter del món per a molts i per a mi també) en va encaixar 52 en 38 partits disputats (1,37 per partit). Per tant, la majoria de vegades influeix molt la teva defensa, el tipus de joc que fa el teu equip,...
El que valoro jo d'aquest porter (dels molts anys que l'he vist jugar contra el Vilafranca) és la seva sobrietat. Darrerament, estàvem acostumats a porters més "petits", àgils i de molts reflexos (Marc Ramírez o Ródenas). En canvi, aquest és més corpulent i em recordaria més a Cano o Massana.

Anònim ha dit...

Mundo deportivo: ¨Condis fitxa per l'olesa de 3a. divisió¨

La prèvia ha dit...

Efectivament anònim, Condis ha fitxat per l'Olesa on es retrobarà de nou amb en Francesc Fos.
Altres que han deixat la disciplina vilafranquina i que poden haver trobat ja equip són Palote i Àlvar (FB Espirall Les Clotes), Ródenas (Tortosa), Rafita (Montañesa) i Raventós (Vilanova).
Si algú sap el destí de jugadors com Jesús, Corbi, Talla, Bello, Folch, Saddik,... ho pot fer saber aquí al blog també.

Anònim ha dit...

l'Alvar no anava al moja??

solete ha dit...

ja jaj aj ajajajajajajajajaj ja jaja ja ja jaja , vaya crack Alvar..per llogari cadires, al Epirall, jajajajaja realment es un jugador tecnicament de 1catalana però com a persona de 3a regional!!! se li veu duna hora lluny que sempre va per lliure i sense fer grupeta, vinga a jugar a l'espi!!!!!!!!!
el palote a la categoria correcte i com a persona un 10, a ver si se tenganxa alguna cosa alvarito!
i otra perla, el rafita, insolidario, egoista i más corto que las mangas de un chaleco!!! se piensa que es jugador de primera division....la montanyesa le va al pelo, es el seu estil dequip!!!
No entenc que hi feia l'hill el dilluns a la radio comentant al vilafranca, un tio diu que no va al camp i satreveix a opinar del Club com si fos nostru señor, de que vas? pilota quets un pilota, m'han dit quet vas oferir al pere montserrat per entrenar al vila!!!! es el que ens faltaria....un mercenari de casa! el colmo de los colmos!!!!
por cierto Hill, tens carnet? ens pots dir el teu curriculum? un antivilfranca entrenant al vila? criticon sense funament de causa, ets una vergoña!!! el rei de la critica llepantli el nap al presi...tela marinera....
Hill, ets soci del vila? vas al camp? kuan vas pagues? tens valla publicitaria? que saps del club realment apart quel teu germa hi jugava? questem farts de sentiro això!!!!! kins drets et penses que tens?
prèvia, haguessis pogut axuxar mes al presi i treurel de les caselles pero crec que no entenia la mitad del que li deies, vas estar forsa bé en la meva upinio.
Seuleda vas fer una siesta tan llarga quet vas adormir i vas fer tard... si quet paguen poc a la radio!!! jajaja, et una miketa quico, saps? sempre parles de lañ de la pico!
soria, et uns crak el pugrama el portes millor quel plasta del suyol!!!
ala aki ni hagur per tots!
lekip de lañ vinent fa bona pinta, i ho dik a 19 de juny de 2009, prèvia estadista apuntao, kedarem sisens! i si no al tiempo!

terra ha dit...

Et donc la raó respecte al Jordi Hill, mai va al camp i sempre es manifesta en contra del vila i això que en tot aquest any no ha baixat ni un cop al camp ni tampoc ha estat soci mai.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, l'Àlvar al Moja? A 2a Regional? Buf... Quin equipàs que farà doncs! Es diu que altres jugadors amb passat vilafranquí també hi van (Lau, Mariano, Reta, Turri,...).
solete, gràcies per escoltar-nos però, si us plau, modera els teus comentaris. Jo també crec que el Jordi Hill va fer un discurs totalment diferent al que ha fet al llarg de l'any en les tertúlies d'Esports 21. Em va sobtar. No sé a que venia. Fins i tot, havia insinuat que el Pere Montserrat el millor que podia fer era dimitir... Però bé, ell sabrà els motius d'aquest canvi radical.
Sobre lo altre que dius, no saps el plaer que és poder compartir estones de ràdio sobre el Vilafranca amb el company Sauleda. La seva trajectòria com a cronista l'avala. Crec que fer referències històriques enriqueixen més la informació i no és pas ser "quico". I si ho és, a mi també m'agrada ser-ho!!!
Estem d'acord que el Sória porta el programa a les mil meravelles, però no per això s'ha de desprestigiar el Sayol. Ell sempre serà el "mestre".
Mira, també signaria la teva aposta de quedar 6è la temporada vinent, però sense veure jugar l'equip és difícil fer valoracions. A priori, sembla un equip fet per a mantenir la categoria però donant més guerra que la temporada passada.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, novetats respecte a la configuració de la plantilla. Un dels possibles jugadors que havien de venir del Poble Sec amb el míster, el defensa Ferran, ha acabat fitxant per l'equip barceloní de la Montañesa segons surt avui a Mundo Deportivo.
D'altra banda, el Vilafranca està a punt de tancar la incorporació del lateral dret Aleix Cunillera provinent del Marianao Poblet.

Anònim ha dit...

Hay previa que poco sabes de los fichajes, diria que ninguno de los que as dicho han fichao por los respectivos equipos, pero bueno tambien esta bien meter un poco de cizaña jajaja. Reventos y fran creo que pueden seguir los pasos de condis o algo escuchao.

La prèvia ha dit...

Osti, anònim, no m'apretis tant! Ja he deixat ben clar que eren rumors i suposicions amb la frase "poden haver trobat ja equip...". Fitxatges que s'hagin publicat o fet oficials només el de Ródenas pel Tortosa i el de Condis per l'Olesa.,
De Fran m'estranyen tots els comentaris que sorgeixen al blog referents al dubtes sobre la seva continuïtat quan des del club m'asseguren que ell es va comprometre a seguir la temporada vinent. Si no és així, una de dos: o des del club m'enganyen (que no crec) o el jugador està jugant a dues bandes (que tampoc ho crec, pel poc que el coneixo). Així que ja em diràs tu...

josep sauleda ha dit...

Hola Solete,
tant sols volia dir-te que el quico és el meu germa, jo em dic Josep o Pep per les amistats (je,je,je,) i bromes apart, si faig referencia a l'any de la picor és perquè ho vaig viure, es a dir que em puc permetre el luxe d'explicar coses que jo he viscut quan alguns encara javien de neixer i francament, comentar fets passats, com diu La Previa, es enriquidor.
Ah! i si vaig arribar tard va ser per un problema personal, a més, es cert que em paguen poc, ja que les meves col.laboracions a la ràdio als darrers quinze o vint anys han estat sempre de manera gratuita, per afició al futbol i al mon de l'esport.
Solete, he de dir que m'han agradat els teus comentaris i si contesto és perqué a vegades hi ha algú que els interpreta malament i opina que al mon de l'esport hi ha mal rollo, cosa que puc negar.

solete ha dit...

seuleda eres un krak, la veritat es quels meus komentaris encara que no ho semblin en algun cas estan fets amb respecte i sense molestar a ningú. Tu afición al futbol es indudable i per eso tescolto els dilluns. anims i aseguir igual.
em podeu dir quin es lultim dia que fan el programa de radio de la temporada?
estaria be que l'hill "fanatic" vilafranquí i digues la seva!

La prèvia ha dit...

Hola solete, crec que demà és el darrer programa d'Esports 21 i, a més, només tractaran la Copa Ràdio Vilafranca que va acabar ahir (amb victòria de La Granada, per cert). Per tant, no hi haurà secció del Vilafranca. Desconec si el Jordi Hill participarà en el programa però és molt possible que sí. Veurem si es retracta o manté la opinió del darrer dia.
Company josep sauleda, ara veig que cobro el mateix que tu doncs! Ah... És clar, per això sempre ens deien que ens apujaven el "IPC" i cobràvem igual... Ara ho entenc...

josep sauleda ha dit...

El Sayol, em deia cada any a principi de temporada: "Aquest any Pep, t'apujaré el sou el doble" i a fe de Deu que ho acomplia.

Anònim ha dit...

qEe pesat qe ets am lu del viaa!
no diguis informacio qe no sapigues q es segura, xk el via es qeda al JUVENIL de la fundació!

vinga informat millo ;)