diumenge, 28 de juny del 2009

Operació sortida

Qui ho diria, eh... L'any passat, per aquestes mateixes dates aproximadament, titulava el blog com a "Operació retorn" fent al·lusió al canvi de projecte que es tenia en ment per tal d'apostar per la gent de casa de cara a la temporada que recentment hem deixat enrere. Doncs si feu un cop d'ull al que deia, veureu com els dubtes que em generava llavors s'han complert un per un. I és que ja arriba un punt que tot el que ens diguin o vulguin fer creure no cola...

Des de que en Pere Montserrat accedí de nou a la presidència, l'estiu del 2002, s'ha canviat de projecte quasi cada any i alguns han durat menys que un caramel a la porta d'un col·legi. Amb Puchi, seran ja 8 entrenadors en 8 temporades... Per no dir de la quantitat de fitxatges (la majoria innecesaris i inútils, amb perdó de la paraula) que arriba a la increíble xifra de 145 adquisicions...
A finals de 1995, el futbolista belga Jean-Marc Bosman se sortia amb la seva i gràcies a la seva demanda, entre d'altres coses, es considerava il·legal que les lligues nacionals imposessin cap mena de restricció als seus clubs pel que fa al fitxatge de jugadors de la Unió Europea, evitant així la discriminació d'aquests respecte als jugadors nacionals.
Qui sap si a aquest pas, el nostre President passarà a la història, com va ocòrrer amb la "Llei Bosman", per ser qui faci que la gent de casa s'obri horitzons més enllà del Penedès.
Ah, una última cosa. No aniria malament posar el que s'anomena un "carril adicional", en aquest tipus de sortides massives, per a que gent vinculada al club, i no pas futbolistes, puguin trobar amb més facilitat una escapatòria digna. "Y hasta aquí puedo leer..."

Gran Reserva: L'entrevista que li han fet aquesta setmana a VTV a en Tito Boada. Per una vegada, ell contestava i no preguntava. Per cert, dignes de reflexió algunes respostes sobre el model futbolístic del Vilafranca i com està el món del futbol amateur. Lo de la insignia d'or del club va ser boníssim!!!

Vi picat: Parlant de sortides, una vella cara coneguda, l'ex-directiu vilafranquí Joan Carles Otero, va ser expulsat recentment del concurs "Mujeres y hombres y viceversa", de Telecinco, per no acabar de congeniar amb la seva tronista. Es clar, no pots anar a conquistar una noia madrilenya i que a sobre es diu "Blanca" amb la samarreta de "Copa, Lliga i Champions" del Barça...!!!

36 comentaris:

Anònim ha dit...

n a tingut molt dexit e akesta cronica jejejejeje

La prèvia ha dit...

Hola anònim, èxit? A que et refereixes exactament? Jo no faig el blog per tal de buscar cap mena d'èxit. Només són reflexions (que no pas veritats, ja que cadascú té el seu punt de vista) sobre el degà penedesenc i allò que l'envolta.
Per cert, a partir d'avui podreu participar en una enquesta setmanal que girarà en torn de l'actualitat vilafranquina. La trobareu fàcilment al menú esquerre del blog.
Aquesta no serà l'única novetat al blog per a aquesta temporada. Tinc en ment una altra iniciativa que vull mirar de posar en pràctica pocs dies abans de l'inici del campionat de Lliga. Això sí, seria molt recomanable que tothom es registrés amb un nom d'usuari per tal de facilitar el poder-nos dirigir els uns amb els altres evitant la repetició d'anònims.

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (VI)
Miguel Alberto BACAICOA Parrado
20 anys - Migcampista
Trajectòria: Castelldefels, Sant Andreu Juv, Vila-Real CF (FB), AE Prat (FB)
Estadístiques 08/09: 11 PJ - 0 gols

satèlit ha dit...

poc bagatge i poquíssims minuts jugats per aquest jove jugador, esperem que arranqui amb més força.
Una novetat abans de començar la lliga podria ser la novetat de fer com una porra o endevinar els resultats de la jornada, estaria bé intentar una travessa a la catalana.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, en Bacaicoa va disputar pocs minuts la temporada passada degut a una lesió que l'apartà cert temps dels terrenys de joc, però de Castelldefels m'han arribat bones referències sobre ell i crec que pot ser un bon fitxatge.
Pel que comentes de La Porra, efectivament, ho has encertat! Estic rumiant de crear una mena de travessa per tal que cada setmana tinguem l'interés afegit de mirar si hem encertat els pronòstics o no. Encara no tinc decidit quins partits inclouria. En principi volia fer-la amb els 10 encontres de 1a Catalana, però estic pensant que potser tindria més atractiu incloent als equips penedesencs de 1a i 2a Regional o, fins i tot, els partits de Barça i Espanyol. Què en penseu?

Anònim ha dit...

totalment d'acord prèvia amb que incloguis categoria regional, etc..

terra ha dit...

ok, podries fer un mixte: el vila algun de segona regional i tercera i tb. el Barç ,l´Espanyol,conjuntament amb el Girona i el Nàstic( pq. no s´enfadi el Tito).
Estaria molt bé.

javindreu ha dit...

Jo posaria Barça,Espanyol,Girona,Nastic,Vilanova,Vilafranca,Espirall i alguns de 2a de la comarca per completar.

La prèvia ha dit...

Bé, veig que la iniciativa agrada. Ja veuré al final quins partits la composen. Probablement no hi entraran ni Girona, ni Nàstic (per molt que el Tito el segueixi...) perquè llavors sortirà algú que és del Sabadell (per exemple) i també voldrà que l'incloguem.
Jo crec que el més adient seria: Barça, Espanyol i, potser, Real Madrid (que qui més qui menys tothom és d'un d'aquests equips) i després Vilafranca, Espirall-Les Clotes, La Múnia i la resta amb equips de 2a Regional.
No vull fer-me pesat, però us agraïria i us recomano que us registreu com a usuaris de Blogger per tal que ningú suplanti la vostra identitat i tot sigui més fàcil. Per apuntar-vos només us cal: una adreça de correu electrònic, una contrasenya i triar un nom d'usuari que serà el que us identificarà i fareu servir per a opinar al blog.

La prèvia ha dit...

Ah, evidentment, el fet de registrar-se no implica que jo tingui constància i al meu abast les dades de cadascú. És totalment anònim i personal.

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (VII)
DAVID Fontanils Llach
20 anys - Defensa
Trajectòria: Poble Sec, EF Garrotxa
Estadístiques 08/09: 34 PJ - 1 gol

terra ha dit...

Prèvia podries dir-me d´on es aquest nano en Fontanils??
I del tema de la Travessa es molt fort que hi hagi els resultats del R. Madrid., jo prefereixo Nàstic i Girona, el Sabadell no cal que es de 2 B.

La prèvia ha dit...

Hola terra, aquest noi és de la comarca de La Garrotxa però havia jugat també al Futbol Base del RCD Espanyol.
Precisament aquest vespre, estan citades totes les noves incorporacions al Municipal vilafranquí per tal de tenir la primera presa de contacte amb el club i enllestir els darrers temes burocratics. Un dels que no hi serà, ja que el seu fitxatge no s'ha acabat concretant finalment, és el defensa Rangel.
No obstant, ja se li ha trobat substitut i ja és pot anunciar que Tito Caballero (Peralada) serà nou jugador del FC Vilafranca i reforçarà així una línia defensiva central debilitada per les baixes d'homes importants la temporada passada.
Us deixo les dades d'aquest nou fitxatge:

Carlos Caballero Adalid "TITO CABALLERO"
25 anys - Defensa
Trajectòria: Peralada, Vilanova, Hospitalet, Badalona, Mercantil (FB), Damm (FB)
Estadístiques 08/09: 37 PJ - 4 gols encaixats

Segurament, els companys Pep Sauleda i Joan Sória (que han anat a cobrir la notícia) ens podran fer "cinc cèntims" del que ha estat aquesta trobada amb els nous jugadors vilafranquins.

Anònim ha dit...

bon defensa en tito, ja veure-ho !

josep sauleda ha dit...

Hola a tots, efectivament avui cap a tres quarts de nou he anat al camp on han anat arribant els darrers fitxatges que s'anaven trobant amb els que queden de la temporada passada.
Per cert, els cotxes que venian de BCN amb Puchi i una bona colla de jugadors han arribat tard degut a que s'han perdut. Es evident que encara no tenen per la ma anar d'una punta de BCN a l'altra passant pel Prat per arribar a Vilafranca, de manera que a la foto de grup, he pogut comptar amb 14 jugadors Puchi i Basilio Camacho (l'entrenador titolat). Faltaven alguns jugadors que son de vacances, no havia arribat Syllai segons Puchi durant l'Agost encara s'acabarà de fer algun fitxatge més si surt alguna bona oportunitat. Al final de la fotografia de grup amb tots els nous i antics amb la semarreta del Vila, s'ha fet un petit refrigeri com si diguessim de benvinguda on s'han pogut sentir moltes anecdotes entre els jugadors i on Puchi en petit comité ens deia que "amb la plantilla actual no passarem cap problema per mantenir la categoria i si trobem un parell de bons jugadors qui sap si podem donar una bona sorpresa."
O sigui que moltes cares noves, un nou projecte encapsalat per un sabi del futbol, no cansa sentir-lo a parlar de futbol a Puchi.

joan soria ha dit...

A part del comentat per Sauleda , amb una plantilla practicament formada i un nou jugador d'ultima hora (Eitan)del Viladecans, voldria destacar la bona feina feta del delegat de l'equip Pepe Fos , ja que a part d'aconseguir ser el primer club de Catalunya que ja té la majria de jugadors an fixas signades , (ahir era el primer dia de fixar) previ pagament de les multes de la temporada anterior (1500euros), o tenia tot controlat , fotos,de grup, individuals , amb la samarreta del Vila , etc etc. Algun jugador em comentà que si el pica pica era cada entrenament , li vaig dir que si i cada partit jugat menjar amb ganivet i forquilla.......la primera presa de contacte va ser molt positiva , esperem que duri....el 30 d'Agost presentacion contra el Valls , en la Festa Major.....

Anònim ha dit...

hola previa, es cierto que el lunes 6 hay asamblea de socios del vila??? no lo habeis comentado pero me ha dicho que si!!!
por cierto os van a clavar....con la derrama!!!

La prèvia ha dit...

Companys, gràcies per les vostres aportacions. Veig que el "bon rotllo" predomina enguany entre cos tècnic, directiva i premsa. Ja tocava!
Sobre el que comentes d'en Pepe Fos, dubto que hi hagi al Futbol Català delegat millor que ell. La experiència i el saber fer l'aval·len. Treballa a l'ombra, sense afany de protagonisme i, sobretot, sent els colors i no està al club per interés. Això no ho pot dir tothom. (I als qui em refereixo ja saben per qui ho dic....)
Com bé comentava en joan sória, ahir el mateix entrenador anunciava la incorporació d'un nou jugador Eitan (Viladecans). Us deixo les seves dades seguint amb la línia de posar al vostre abast tot sobre els nous fitxatges del degà penedesenc:

ELS NOUS FITXATGES (VIII)
EITAN Ortiz Benavent
23 anys - Migcampista
Trajectòria: Viladecans, Marianao Poblet
Estadístiques 08/09: 33 PJ - 1 gol

Ah, anònim, sí, lo de l'Assemblea... És veritat, ha estat convocada pel proper dilluns dia 6 de juliol a les 20:30 h. a la Sala d'actes de l'Escorxador de Vilafranca.
Ai, la "derrama"... No ens ho recordis. Veig que pel que dius, una de dues: o no ets soci o no la penses pagar. De quina banda ets?

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" i no es té pensat fitxar un bon davanter centre? Tots aquests jugadors no els coneix ningú, ni l'entrenador! Anirem al camp i no sabrem com se diuen. Per aixo ja ens quedàvem amb els de la comarca!!

Anònim ha dit...

pepe fos el mejor delgado...la verdad es que su trabajo lo hace mui bien pero tendria que no meterse mucho en lo deportivo porque n tiene ni idea, me acuerdo un dia k rajo al mister por lo ke habia dicho en la radio k n `podia ser k el tenia la culpa i tal y al cabo de unos minutos llego el mister i le dio una palmadita en la espalda i se puso a reir con él, los jugadores nos partimos de risa y pensemos k falso.

Sherlock ha dit...

Bones La`prèvia i bloggers!!
Escolteu, compteu amb mi, si es que em deixeu pel tema de la porra setmanal. Això si, espero que hi surti el Vilanova com es comenta eh!! :D
LA resta... Heu fet un excel·lent fitxatge incorporant el Tito Caballero. Un defensa, ràpid, aàgil i que s'anticipa molt bé a les jugades del atacants contraris. Jo en tinc molt bonb record del seu pas per Vilanova i me'n vaig sentir molt quan va marxar. Però d'això fa 2 anys. Ara fa temps que no el veig jugar.
D'altra banda, en el post anterior he vist certes polèmiques en relació a la figura de David Avila. Aportar el meu granet de sorra i dir que jo tampoc se les causes que diu que tot Vilanova sap respecte a la seva marxa. A Vilanova va ser un emblema però... fa temps que ha deixat de ser-ho com a mínim per mi. Es cert que te els seus detractors i els seus defensors. Però com ja deus recordar "La prèvia" ja et vaig dir quuan el vau fitxar a finals de temporada passada que.. poca cosa.
Apa! Salut i una abraçada pels seguidors vilafranquins!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, no hi estic gens d'acord. Segurament abans de tu nèixer el Pepe Fos ja mamava futbol i vilafranquisme pels quatre costats. Si per alguna cosa fa bé la seva feina és perquè en sap de futbol.
Per cert, dedueixo que ets jugador. Com que no et dones a conèixer no sé si fas bé la teva feina o no, però també et recomano (com tu fas) que no et posis gaire a escriure perquè molta idea tampoc tens. És "pensemos" o pensamos?
I tant eloi, faltaria més que no participessis! Segurament hi entri el Vilanova perquè veig que també hi ha gent de la capital del Garraf que segueix el blog.
Tant de bo encertis les prediccions amb Tito Caballero. Amb David Ávila ho vas clavar...

Anònim ha dit...

Lo de pepe fos yo tbien lo vi ee, puede hacer muy bien su faena de delegado, pero es lo mas falso que hay. Y este si que es uno de los que esta por ineteres..

javindreu ha dit...

Anem per parts. L'entrenador no coneix els jugadors?Si algo té aquest entrenador és que de conèixer, en coneix i molts, ho té tot controlat. Serà maleducat o lo que sigui, però els jugadors els coneix a tots.
Sobre el tema del delegat, la veritat que no sé quin interès hi té, la veritat.Porta molts anys de delegat i perdent moltes hores pel futbol sense veure un duro, no com els jugadors.Veig molt jugador ressentit per aquí el blog.

Anònim ha dit...

a los dos anonims , si no es que sea el mismo, si como jugadores no os han querido esta temporada sera por alguna cosa , ademas mejor no analizar las nocturnidades de alguno , eeeeee....ANONIM , que aparte de ser un espavilao eres un ave nocturna , que te gusta mucho la noche y lo que no es la noche , despues pasa ,lo que pasa , i no rendimos , y montamos el numero en los vestuarios cuando os cantan la caña , por lo tanto , si ya no eres de este club , no intentes crear mal rollo , espero no tener que dar nombres de estas aves nocturnas ,

Anònim ha dit...

hola prévia, soy socio y desde luego me voy a dar de baja, de hecho no me voy ni a dar de baja....voy a devolver el recibo y punto!!!! van listos conmigo, pero prefiero un vila en prefrente que en 1ªcatalana según de que manera!

Anònim ha dit...

Es curios com la gent amanaçava de borrar-se si venia el Puchi, i ara resulta que la prensa el lloa.
A veure si vosaltres us doneu d´alta de socis, que ya seria hora, molt criticar pero no us feu mai socis i entreu pel morro amb el carnet de periodistas.

Anònim ha dit...

morro es poc , a mes que entran de fran , cobran cales , n`ia dret , son mes peseteros que els jugadors , ara , si s`an de fer socis de tots els equips , u tenen clar

terra ha dit...

Lo del Joan Carles te delicte... pero ha estat divertit veure´l.
I lo dels periodistes es de tota la vida.... que pocs han estat alguna vegada socis del Vila o d´algun altre club de la comarca.
I els arbitres encara es un tema pitjor, són dolents i encara entren pels camps com si fossin cracks i ademés gratis.
això s´hauria d´acabar, pero al final seriem quatre i el cabo... els pares dels jugadors i dos amics i els tres condicionals de tota la vida.
El món del futbol comarcal s´està morint cada any més!!!.
Al final tot haurà de ser gratuït.. l´entrada al camp i els jugadors haurán de jugar per amor a l´arte.

Anònim ha dit...

los peridodistas aki dan muxa caña po cuando se ven las caras se cagan y hacen la pelota a quien sea lo vi el otro dia con puchi

Anònim ha dit...

sóc un altre anónim per així dir-ho i comparteixo la mateixa opinió sobre en pepe, no hi haurà ningú que faci la feina tan bé com ell, o com per exemple el modesto, però que és limiti a això que quan entre en altres coses es quan la caga per dir-ho així.

joan sòria ha dit...

no acabo de comprendre perquè a un entrenador que acaba d'arribar , cal donar-li "canya" com minim , esperar per a veure els seus metodas de treball, resultats, etc etc i despres opinar , jo no tinc el plaer de conèixer-li , per tant , un bot de confiança ho té per la meva part , és digui Puchi o Pepito. Sobre pagar la premsa als camps , doncs no estaria malamente , la veritat , però , sempre hi ha un però , en el meu cas , acostumo a veure uns quants partits cada cap de setmana , entre disabtes i diumenges , si tingues que pagar en tots els camps que assisteixo , doncs potser no arribaria a final de mes ..sóc soci de 2 equips comarcals , i moltes vegades compro la famosa tira...no tinc perquè donar explicacions , però ho faig perquè la premsa comarcal , col·labora mes que molts que estan molt implicats en equips ,

Anònim ha dit...

anonimo soy y anonimo morire!
me ha llegado la carta de lasamblea y no podré ir a la misma, como me jode! a ver si dais caña los que vayais o el club se morirá! vosotros mismos!
NO a todo! no os cagueis!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, que bonic no? Demanar ara que els periodistes es facin socis per a que ajudin a pagar la "derrama"... Bé, fora conyes, cadascú que sigui soci del club que vulgui i perque ho senti, no per obligació!
Sobre el que comentes terra, vols dir que el futbol comarcal s'està morint? Vas baixar a veure la Copa Ràdio Vilafranca? Hi havia més gent que en qualsevol partit del Vilafranca. I estic segur que el programa Esports 21 és un dels espais de ràdio més escoltats i que té més audiència.
De Puchi, corroborar el que diu en joan sòria. És un tipus simpàtic, agradable, proper a la gent i que en sap de futbol. No podem dir el mateix d'altres que han passat per la banqueta vilafranquina (que els hi posaves la "carxofa" davant i pensaves que li donarien queixalada). Després si l'equip no juga bé o els resultats no acompanyen es donaran els "pals" que calguin. Per descomptat!
I darrer anònim, és una llàstima que no puguis assistir a l'Assemblea perquè és de les que promet i molt. No et perdis el "post" d'avui on tractaré sobre el tema. No us preocupeu que informaré sobre tot el que s'hi parli.

Anònim ha dit...

k en puchi sap d futbol jajajajajaja un tio k le dice a los jugadores en entreno k no la pases con elk interior o k atras si esto es saber d futbol yo dejo el futbol i me voy a otro deporte

Anònim ha dit...

Vostè té certament algunes de les opinions i punts de vista agradables. El teu bloc ofereix una mirada fresca a la matèria.