diumenge, 21 de juny del 2009

Vull ser com David Ávila

I no em refereixo a passar-me un any sense fer res cobrant un dineral que fa por i enganyant a uns i altres, sinó al que seria la versió catalana de la pel·lícula "Quiero ser como Beckham". Es tracta d'una idea de negoci, que podria reportar els seus beneficis al club, ara que la situació econòmica es tan delicada i els seus responsables no troben el mètode per a redreçar-la si no és amb l'inestimable "ajuda" dels socis.

La proposta consistiria en que qualsevol soci o afeccionat, a canvi d'una determinada quantitat de diners, fes realitat el somni de vestir la samarreta del degà penedesenc en un partit de Lliga. Ara aquí podríem establir un ventall de factors que influïrien en el preu d'aquest "caprici": el nivell del rival en qüestió, si l'equip ja està salvat o no,... o recuperar part de la inversió si marques un gol, per exemple. Això ja ho deixo a criteri (?) de la Junta.
La idea no és tan descabellada com pot semblar. El Barça mateix, lloga el seu estadi per a que empreses hi puguin dur a terme reunions, dinars o jugar un partit de costellada.
Tot això ve perquè dilluns passat, a Esports 21, a la pregunta sobre el fitxatge de David Ávila quan a la totalitat de la plantilla se li devien les dues darreres mensualitats, la resposta d'en Pere Montserrat no fou altra que: "Amb els meus diners faig el que em dóna la gana". Totalment d'acord. Però amb el club no! Ni per molt màxim mandatari que sigui. El soci cada vegada compta menys, però encara compta!
I si es creia el President que només ell tenia idees absurdes per a millorar el món del futbol, ja veu que no. Alguns s'escandalitzaran i diràn que no tothom pot jugar amb el Vilafranca perquè sí, però si repassem els darrers anys... molts ho farien millor que alguns que han "desfilat" per Vilafranca.

Gran Reserva: Un any més, i no vull ser repetitiu, la organització de la "Copa Ràdio Vilafranca" ha estat un èxit. La comarca ha respost i el Municipal vilafranquí presenciava ahir una entrada que feia molta patxoca. La final se la va endur La Granada en imposar-se 3-1 al Sant Cugat.

Vi picat: Cal confirmar el rumor, però es diu que al soci del Vilafranca li tocarà abonar aquest estiu uns 200€ (quota + derrama). Un abús en tota regla! El Tàrrega, en la seva Assemblea, ha presentat aquesta setmana un dèficit de 31.000€ també i no li fan pagar pas als socis sinò que treballaran per buscar aquests diners d'on sigui. Que n'aprenguin!

43 comentaris:

Anònim ha dit...

vaia tela el vila...

Anònim ha dit...

El municipal feia paxoca. es una bona noticia i s'ha de felicitar la organitzacio perque no era facil habent partit de Espanya per la tele a la mateixa hora.

Anònim ha dit...

Porteu porteu jugadors de Barcelona ja veureu com anirà la temporada vinent, Puchi i el Tiki-taka al penedes, quina risa els equips de segona reginoal de la comarca faran mes futbol que el vilafranca, el clar exemple es la gentada que havia ahir al municipal, que quan juga el VILA FA PENA I LA CULPA ES TEVA PERE MONTSERRAT QUE NO ET TRAGA NINUGU.

Dani ha dit...

Només un apunt: La Unió Esportiva Tàrrega tancarà, si pot cobrar els diners que l'espònsor deu, amb un dèficit 0. Els 31.000€ de dèficit són a dia d'avui quan encara falta per cobrar una part important de l'ajuntament i la totalitat de l'espònsor principal.

Els preus dels abonaments es mantenen al mateix preu per quarta temporada consecutiva.

Anònim ha dit...

Qui entravisteu avui a la radio?

ALVAR ha dit...

Bones SOLETE,et contestré aqui el post anterior, Sóc el Alvar i no estic d´acord amb el teu comentari envers la meva persona, no se si hem coneixes o no pero el que no permeto es que parlis malament de mi en aquest foro, el que no ets persona ets tu que et quedi clar pq el que no pots es parlar d´algu sense coneixe´l i menys d´algu que s´ha trencat la cara per el FC Vilafranca i mira com ho agraeixen pero bueno aquest no es el cas.

Nomes et dire una cosa mesura les teves paraules i no et fotis on no et demanen i una altre cosa sino seguiexo al Vilafranca la propera temporada es pq la quantitat que ofereixen a la gent de casa es ridicula i per aixo he decidit dedicar mes temps a la feina i a la familia i si tens algun problema amb la meva persona m´ho dius que quedarem per fer un cafeto VALE MACO!!!!
Per cert previa felicitats per aquesta WEB que tens i anims per la proxima temporada, espero que els resultats us acompanyin.
Salutacions a la gent del Vilafranca.

Anònim ha dit...

Alvar un 10!

La prèvia ha dit...

Hola ALVAR, gràcies per les teves paraules i ja saps que sempre seràs ben rebut en aquest blog per a opinar el que vulguis. Malgrat que tot indica que no continuaràs l'any vinent, espero que segueixis penedent de l'actualitat del Vilafranca.
Lamento la teva marxa perquè, en contra del que pensava quan es va anunciar el teu fitxatge, tens prou nivell per a jugar amb el Vilafranca a 1a Catalana vist lo vist aquesta temporada. Cadascú és lliure de decidir on vol jugar i només ell sap els motius pels quals pren aquesta decisió. Desconec el que estan oferint aquesta temporada, però per la reducció de pressupost anunciada dedueixo que serà menys que l'any passat. El que em costa creure és que gent de fora vingui per tant pocs diners...
Molta sort esportiva i personalment parlant. Allà on vagis, que els èxits t'acompanyin. Sempre ens quedarà a la memòria el golàs aquell, "a lo Maradona", que vas marcar contra el Vilassar de Mar.

DAVID AVILA ha dit...

La verdad que no se porque a mi se me esta atacando, no tengo problema en explicaros todo sobre mi fixaje por el vilafranca.
A mi me llaman para venir a jugar en este club, yo no he tenido muxos minutos este año en el vilanova, lo que queria era jugar, y vine con esa idea,vale? yo he perdonado dinero del vilanova y kien sabe mis numeros, yo por jugar en el vilafranca el ultimo mes, he perdido dinero, gracias a vilafranca, he vuelto a tener ilusion por el futbol, y encima he renovado en el vilafranca por la mitad de lo k cobraba en el vilanova y por menos de lo k ofrecieron en el mes de mayo, por si me kedaba en el vilafranca, por la tanto no entiendo k me ataqueis, si veo k mi presencia en vuestro club, es una molestia, me marxo, porque por suerte me gano bien la vida en mi trabajo, y kien me conoce sabe k el dinero no es lo primero k valoro, y si preguntais a gente muy importante del vilafranca os dira k lo he escrito aki es verdad, y vuelvo a decir k si os molesto, kojo y me voy. bueno un saludo a todos los k kereis al vilafranca.

DAVID AVILA ha dit...

y por cierto k se ma ha olvidado me gustaria k suprimierais el titulo de k kiero ser como david avila,y lo digo kon el maximo respeto, pero no entiendo de k yo tenga k ser un debate, mira si kereis os propongo una cosa, si kreeis k yo no tengo k seguir en el vilafanca lo comentais aki, y si veo k no me kereis lo he dicho antes, me marcho y tan amigos, xk yo kiero disfrutar jugando al futbol, no me apetece molestar a nadie, y si yo jugara por dinero no jugaria, xk el tiempo k pierdo por entrenar y por jugar ir a jugar, es tiempo k pierdo en mi trabajo y tiempo k pierdo en estar kon mi hijo, k eso si k es important y no se paga kon dinero, gracias.

josep sauleda ha dit...

Hola David,

Penso que a qui has d'escoltar és als que han apostat per tu de cara la propera temporada i deixar de banda les critiques, que sempre hi seran i han de ser ben rebudes m,entres no acabin en insults o comentaris grollers.
Fes la pre temporada, comença la temporada i marca molts gols, ja veuras com les critiques es converteixen en lloances.

Anònim ha dit...

david trankilo aqui en vilafranca esto funciona asi, criticas y mas criticas, no por parte d todo el mundo claro, pero eso si a demostrar lo que vales ee!

Conrad ha dit...

previa!!!
te mando el espacio del UE Vilajuiga
http://uevilajuiga.spaces.live.com/

un saludo

La prèvia ha dit...

Gràcies conrad, ja el posaré a la secció d'enllaços d'equips de la 1a Catalana, però se sap al final on jugarà? Havia sortit publicat que podien anar a Cunit o a una població del Vallès?
Ah, i per cert, que tal jugador és l'Áleix Cunillera que hem fitxat provinent del Marianao Poblet?

La prèvia ha dit...

Hola DAVID AVILA, benvingut al blog i disculpa si en algun moment t'has sentit ofés per qualsevol dels meus comentaris.
Entén però que la situació que va envoltar el teu fitxatge va donar molt a parlar, sobretot degut a la precarietat econòmica del club i el fet que la resta de la plantilla no tenia segur cobrar els dos darrers mesos (tal com ha passat). Segurament tu no en tinguis la culpa i siguis només la víctima propiciatòria del darrer "caprici" del nostre President. Per tant, disculpes de nou.
Ara bé, també crec que el rendiment en els darrers quatre partits de Lliga no va ser el que s'esperava d'un jugador del teu renom i classe dins del futbol català. Jo he vist molts partits del Vilanova els darrers anys i sóc conscient de que pots donar molt més de sí. El perquè no ha estat així? No ho sé. És veritat que a Vilanova no vas tenir la continuïtat d'altres temporades però també diuen a la capital del Garraf (pels fòrums) que tampoc ho has posat tot de la teva part.
El cas és que ara ets aquí, amb una pre-temporada per endavant per posar-te en forma i amb il·lusió (o això dedueixo de les teves paraules) de ser un home important dins l'equip. Tant de bo sigui així i siguis aquell davanter de referència que any rera any demanem (oi, company Sauleda?).
Sobre el títol del "post", era més que res per fer el símil amb Beckham (que també s'anomena David com tu) i treure-li més suc a l'assumpte. Crec que no l'hauria de treure, perquè ja està posat i la gent que segueix el blog ja l'ha llegit... però si tu continues creient que l'he de treure, m'ho fas saber de nou i el canvio. Cap problema.
Desitjar només que al llarg de la temporada el teu nom aparegui més d'una vegada al blog en forma d'el·logis i lloances envers les teves actuacions amb el degà penedesenc.
Una salutació i fins aviat.

Anònim ha dit...

Previa , pareces el Hill , primero mucho hablar y despues al peloteo , David , eras un jugador espectacular en tu buena epoca , pero yo creo que nos pasara lo mismo que cuando llegaron los Castillejo ,Capilla etc etc, mucho ruido pero pocas nueces , de todas maneras me tranquilizas con tu comentario de las ganas que tienes de continuar en el Vilafranca ,y volver a ser el gran jugador que eras, no te lo tomes a mal , y por este comentario no decidas abandonar el barco , y ten por seguro que si en los primeros 4 partidos me demuestras lo contrario , sere el primero en rectificar, que tengas suerte...

DAVID AVILA ha dit...

Gracias por entender que me pueda haber molestado, pero me da la sensacion que mi nombre se ha utilizado para atacar a otras personas, y por eso no lo veo justo, si que es verdad que en cuatro partidos no estuve bien, pero a veces el futbol no son cuestiones solo deportivas y hay cosas que afectan, yo vine aki para jugar, y si en vilanova no he jugado, es por una cosa extradeportiva, k toda vilanova lo sabe, y no voy a ser yo kien lo diga, entiendo k yo por mi caracter tenga detractores, pero lo k tengo muy claro k no engaño a nadie, y si yo veo k no estoy bien o ya no me lo paso bien jugando a futbol, sere el primero en marxarme y no pedir nada, repito kien me conoce lo sabe, yo he sido jugador del vilanova durante 7 años, y me siento muy kemado de komo he salido, por eso digo k tengo ganas de disfurtar.

Anònim ha dit...

Pues la verdad, no sé si vas a disfrutar mucho al lado de Puchi y su manera rústica de jugar al futbol.Ahora bien, igual ya lo conoces y por eso te quedas.
Sea lo que sea, a ver si haces una buena temporada y desde aquí el blog te podemos alabar.

Conrad ha dit...

Hola previa!!
Respecto a la pregunta sobre Aleix, te digo que es un lateral que actua por banda derecha y dificil de pasar y a la vez se incorpora con asiduidad al ataque,(al menos en el Pubilla y Marianao con Pedro Dólera)y aparte es una excelente persona.
Buen fichaje el de Puchi.
Respecto al Vilajuiga como tu dices está por ver como acaba el tema.
un saludo

Rai ha dit...

Alvar el millor jugador del Vilafranca aquest any... que et vagi bé allà on vagis!

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (III)
Jonathan Pujibet Benítez "PUCHI"
26 anys - Davanter
Trajectòria: Poble Sec, Parets, Vista Alegre, Mataró, Castelldefels, Cornellà, Marianao Poblet, Júpiter, Alavés C, Sant Andreu, Horta, PB Udaf, Montcada
Estadístiques 08/09: 34 PJ - 7 gols

javindreu ha dit...

Un jugador ha de saber aguantar les crítiques i si ha d'estar pendent de si el critiquen o no en un blog per marxar o no del club anem arreglats.
Mira Prèvia, arrel d'això, et proposo que cada setmana facis una mena de votació estil OT i proposis dos noms per abandonar l'acadèmia del FC Vilafranca. Aquesta setmana jo faria un sms al 1904 amb SALVAR.PMONTS o SALVAR.JUANTXO. Qui farieu abandonar abans el Vila?

Anònim ha dit...

EL MEU BOT : SALVAR JUANTXO

La prèvia ha dit...

Hola conrad, gràcies, de nou, per la informació de primera mà que ens dones. Una abraçada, company.
Bé, DAVID AVILA, podem donar el tema per finiquitat i m'agrada veure que tens la motivació necessària per a continuar jugant amb el Vilafranca i per a disfrutar d'aquesta professió. Gràcies també per acceptar les meves disculpes i quan comenci la pre-temporada ens saludem i xerrem una estona. Ah! I durant la Lliga, si hem de dir que no has estat bé es dirà, el mateix que se't lloarà si fas bé les coses. Si una cosa té el blog és que no es casa amb ningú. Tothom ho sap.
I anònim, de "fer la pilota" res de res. Un es pot equivocar i ha de saber rectificar. No hi ha més.
Rai, l'Àlvar el millor? Probablement, hagi estat el jugador que ha ofert més detalls interessants i que en relació al que esperàvem ens va sorprendre més. L'únic que li ha mancat ha estat la continuïtat (per part del míster en posar-lo i per part seva en el rendiment).
Pel que fa a l'invent de l'SMS, javindreu, molt ingeniós i divertit. He rigut molt. Bueno, pot ser una idea de cara a l'any vinent que vull introduïr coses noves al blog. Evidentment, això no ho faré, però si es pot mirar de anar plantejant enquestes o debats sobre temes de l'actualitat vilafranquina.

Anònim ha dit...

david madre mia k t futuro sea pensando en lo k se dice aki entonces la mayoria de jugadores no podrian estar en su qkipo pk x gustos colores i la prensa i los aficionados k x eso pagan pueden critika a kien les parezca

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (IV)
Carlos RANGEL Arias
27 anys - Defensa
Trajectòria: Rubí, Montcada, Mataró, Manresa, Gavà
Estadístiques 08/09: 14 PJ - 0 gols

vil4fr4nqu1 ha dit...

David Ávila està molt bé tot el que dius, només faltaria que diguessis que vens aquí a robar-nos i passar l'estona. Si tan motivat estàs el que has de fer és demostrar-ho al camp, i que el dia que marxis per les circumstàncies que siguin, ho facis dignament i no com el Capilla que va acabar denunciant el club als jutjats. Per aquí han passat molts jugadors i malhauradament no podem dir que la majoria ens deixin un bon record.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, dos apunts sobre "il mercatto" de fitxatges relacionats amb el FC Vilafranca.
El primer és que un dels jugadors que semblava ser que continuaria a l'entitat, en Fran, ha fitxat finalment per l'Olesa de 3a Divisió. Segons he pogut contrastar, club i jugador van arribar a un acord verbal pel qual en cas de sorgir la possibilitat de fitxar per un Tercera se li facilitaria la baixa sense posar cap tipus de problemes (i així ha estat). Allà, coincidirà amb altres ex-vilafranquins com són Raventós, Condis, Fos i Arturo.
D'altra banda, tot sembla indicar que Folch es decantarà per acceptar la proposta de continuïtat que li ha ofert el Vilafranca i formarà part de la plantilla de Puchi que comenci a treballar a partir del 10 d'agost.

Anònim ha dit...

Fran i Raventós han fitxat per l'Olesa ?

Anònim ha dit...

Segun tengo entendido de momento tienen la oferta del Olesa encima de la mesa.

Anònim ha dit...

L`Olesa , cada cop es sembla mes al Vilafranca , Puchi i els seus "coches " cap a Vilafranca , a partir d`ara , Olesa i els "coches" de Vilafranca , eixo si...sense el Puchi..que aquets, es nostre

Anònim ha dit...

Tampoco me compares un equipo con otro, el Vilafranca cada año es una cosa diferente y no sabes para donde va mientras que en Olesa llevan unos años con un bloque formado y haciendo las cosas bien y así les va.

Anònim ha dit...

L'0lesa ya sabe lo que hace, sa llevado lo mejor de vilafranca y creo que tambien querian a alvar normal..

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (V)
ISMAEL Cárdenas Piñero
20 anys - Defensa
Trajectòria: Poble Sec, Rubí, Europa
Estadístiques 08/09: 29 PJ - 1 gol

La prèvia ha dit...

Hola anònim, no només tenen l'oferta damunt la taula sinó que l'acceptaran si no ho han fet ja. A més, la decisió ja ha estat comunicada al club i al nou "míster", en Puchi, per part de Fran tal com es va acordar.
Són tres elements molt importants del Vilafranca de les dues darreres temporades. Tot i que les lesions no els han permés jugar amb asiduïtat, seran uns bons reforços per a un Olesa que ha renovat quasi a la totalitat de la seva plantilla, mantenint així el bloc que els ha portat de 1a Regional a 3a Divisió.

Anònim ha dit...

Bona nit.
Només volia fer un comentari sobre les declaracions que fa David Avila en aquest blog.
Primer de tot, no se el motiu pel qual està tant cremat aquest home perquè en tot l'any no han volgut parlar pels mitjans de comunicació els jugadors. I jo no vaig a parlar amb ells per saber res de primera mà. Així, que si no ho explica no cal que ho doni per entès. Explica els motius David!
Segon: Feia pena veure com s'arrossegava pel camp quan disposava de minuts. Es cert, que no n'ha tingut massa, però trobo una falta de respecte als seus companys sortir a fer riure... Aquests motius si els tinc clars!
Jo només li recordo el primer any realment bo al Vilanova on va fer si no recordo malament 24 gols entre lliga i play-off a 2aB.(potser m'equivoqui) Això si.. Sempre ha estat rodejat de polemiques. I home, cobrar la meitat del que cobrava ho diu com si hagues de fer pena... Que voleu que us digui. Tot i així, aquesta meitat deu ser més del que cobrem la majoria de gent que hem llegit el post penjat al blog.
Salut per tothom des de Vilanova

La prèvia ha dit...

Hola anònim, jo també em vaig quedar amb les ganes de saber els motius "extraesportius" pels quals David Ávila no va jugar amb asiduïtat a Vilanova aquesta temporada. Ara bé, si el jugador no els vol explicar hem de respectar la seva decisió. Crec jo, eh.
Pel que fa al que comentes del sou, també em sobta que amb la reducció pressupostària dràstica que es va anunciar un jugador d'aquest "catxet" s'avingui a entrar-hi. De totes formes, el mateix David Ávila va deixar clar que per a ell els diners no són el més important. Ara bé, no descartis la següent fòrmula: meïtat de la fitxa la paga el club i l'altra meïtat la "generosa" butxaca del President.

Anònim ha dit...

Hola buenos días.
sabéis si es cierto que el Vilanova le ha hecho una propuesta al juvenil Via para hacer la pretemporada en el Vilanova de 3ª división, hay alguien que me lo pudiera confirmar.
Creo que si rechazo la oferta del catelldefells fue por algo y por mi parte creo se le tiene de dejar trabajar con el juvenil de la fundació y no presionarlo mas.
Mi mensaje es para Pere Montserrat ata a Via para próxima temporada que se nos ira.

Anònim ha dit...

ens quedara un equip ple de orelletes de rovelló

Anònim ha dit...

k trist!
ahir a les carpes de roda vaig veure en fran,medina,raventos,el seu germa...kina turka portaven tots!jaja ai aquests futbolistes!
menus mal que son joves nanuu!
sort vilafranca!

galletas ha dit...

Kien dijo un dia ke los jugadores de la comarca no valian y no se esforzaban???? Ya hay ekipos de 3º que los fichannnn, y eso ke no sirven pa el vilafranca!!!!!!!
Cierrra la boca antes de decir bobeces presidente!!!!!! Tu si ke no haces nada bien y eres un perdedor y un fracasado!!!!!

Anònim ha dit...

que pasa que ara no poden ni surti els xavals o que! deixa que disfrutin que estan de vacances. Ni que tinguesin partit a l'endemà. Va deixeu de volguer ficar merda, enveja que deus tindre de que su pasen be. Tu com et duries aburri bastan que et vas dedicar a vigilarlos?

Anònim ha dit...

akst segu ks un gilipolles dla fundacio