diumenge, 26 de juliol del 2009

La 1a Catalana que ve (II)

Els desplaçaments
Dels 19 en total que haurà d'efectuar el degà penedesenc aquesta temporada, gran part són a la província de Barcelona (ara mateix 14 a l'espera de la ubicació definitiva del MiApuesta, amb la qual cosa podrien arribar a ser 15). Es viatjarà a les comarques gironines en tres ocasions: Banyoles (J2), Peralada (J4) i Sant Feliu de Guíxols (J32). A la Terra Ferma tans sols una vegada: Tàrrega (J6). I també un únic desplaçament, el darrer del campionat, a la província de Tarragona: Tortosa (J38).

Els camps
L'herba artificial s'ha convertit en la superfície idònia per a la majoria d'estadis de la nostra territorial (fins i tot a La Satàlia aquest any l'han instal·lat); tot i això, el Peralada continuarà jugant damunt la seva gespa natural en el que és una autèntica catifa verda. Hi ha un equip però, la Gimnàstica Iberiana, que basarà el seu terreny de joc (l'Eduard Aunòs), al ser encara de terra, en una de les seves armes principals de cara a que sigui un hàndicap per als seus rivals.
Per altra banda, l'UE Sants, que fins ara jugava a Magòria (foto), disputarà momentaniàment els seus encontres com a local al camp de La Bàscula a l'espera que cap al mes desembre pugui traslladar-se a les instal·lacions del carrer Energia. Per tant, el partit amb el Vilafranca de la jornada 8 (a finals d'octubre) és molt probable que el disputi a la "Muntanya Màgica" de Montjuïc.
Els horaris
Pendents de la decisió final de la Junta sobre a quina hora jugarem els partits al Municipal vilafranquí, altres clubs han optat per canviar a dissabte per la tarda. És el cas de Guíxols i San Cristóbal que busquen, amb aquesta mesura, augmentar la presència de públic en els seus camps. De totes formes, l'horari rei a la categoria és diumenge al migdia ja que més de la meïtat dels equips disputen els seus partits a aquesta hora.

Gran Reserva: La gran feina que està realitzant al capdavant de l'àrea esportiva i de comunicació del club en Pepe Fos al llarg de l'estiu. Tots els jugadors amb la fitxa presentada, la premsa té accés a ells, informació acurada i a l'instant,... Vaja, lo normal en aquests casos. Així dóna gust...

Vi picat: L'entitat del rival (UE Valls) per al tradicional partit de Festa Major. Per portar un 1a Regional, millor haver muntat un triangular amb el FB Espirall-Les Clotes i La Múnia. No? Més gent i més "ambientillo" al Municipal segur que hi hauria...

31 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quin ha estat el pitjor fitxatge de l'època Montserrat?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quin paper tindrà la pedrera en el projecte de "Puchi"?
Nul = 44 %
Discret = 19 %
Important = 37 %

Anònim ha dit...

previa,tu que saps moltes coses,
sabries dirme quan treuen els calendaris de 1a divisio de juvenils?
uenu uenuu!
la nova temporada s'apropa i amb moltes ganes i ilusioo!

us sorpendreu de la bona temporada que fara el base espirall de juvenils!

vilafranca vosaltres podeu tambe..!

sektouii(L)
gingatouna:show me show me!


previa te camelo!
ets 1 artista!gracies x poder tirar aquest blog endavant!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, la FCF no publicarà el calendari fins el dia 16 d'agost.
El que si se sap ja és la configuració del Grup I, que la formaran els següents equips:

CF Cubelles
EF Gavà
CF Blanca Subur
FE At. Vilafranca
Vallirana UD
CF Vinyets Molí Vell
FC Santfeliuenc
CF Martorell
UD Viladecans
CF Vilanova Geltrú
AD Prat
FB Espirall-Les Clotes
UE Sant Andreu
UE Sant Joan Despí
CD Fontsanta-Fatjó
EFO 87


Tant de bo que els dos equips vilafranquins realitzin un gran paper. Ja que em consta que seguiu el blog amb asiduïtat, em comprometo a venir a veure-us algun dia. Si més no, quan hi hagi els esperats derbis segur!!
Aprofito, ja de pas, i recomano que us registreu com a usuaris per a opinar i participar de la travessa que es farà aquesta temporada.

ben hamou ha dit...

ya fa molts anys que no i avia un derbi juvenil
i potser un gran partit..

terra ha dit...

Aquest tal Jordi Gris, la veritat es que ni el recordo.
Pero el Jugador Brea va ser dels mes fluixos que recordo, els altres poqueta cosa han fet.
De Yann era un gran jugador pero aquí va aterrissar molt destroçat.

terra ha dit...

I Del jugador Ricardo, pobre us el vau carregar al primer dia tot i que tampoc va fer massa per defensar-se i desenvolupar un joc vistòs.
Isidro correcte.

enokk ha dit...

Bon blog sobre el vostre club. Tant de bó a Masnou tinguessim coses així. Ens veiem al municipal masnoví.

Anònim ha dit...

BUENAS,PASAVA POR AQUI Y DECIR QUE SOY SEGUIDOR DEL JUVENIL DEL ESPIRALL DE JUVENIL.POS ESTE AÑO HABRA DERBY,Y ME CUENSTA QUE EL ESPIRALL HA EXO BUEN EKIPO.CON 2 GRANDES FICHAJES DEL ATLETIC,A MAS DE LOS QUE SE QUEDAN.DE ELLOS DESTACARIA A IVO;UN PORTERO ESPECTACULAR,OSCAR UN MEDIOCENTRO PERFECTO;BUENISIMO,K VINO A MEDIA TEMPORADA PROCEDENTE DEL ATLETIC Y A IVAN;CON GRAN CALIDAD.ESPERO QUE HAGAN BUENA TEMPORADA Y AVER COMOAKABAN LAS COSAS.ALGUIEN HA SEGUIDO AL JUV.DEL ESPI ESTE AÑO?

Y AL VILA DESEARLE SUERTE Y A TI PREVIA NO HAY PALABRAS,QUE GRANDE ERES POR TODO LO QUE HACES.

La prèvia ha dit...

Hola terra, doncs Jordi Gris va arribar de la mà de Ramón López Adán però ja en la decadència de la seva carrera. Sorgit de la pedrera del Barça, va ser un migcampista ofensiu de molta classe i, abans de fitxar pel Vilafranca, va jugar en equips com Palafrugell, Terrassa, Espanyol B, Júpiter, Europa, Vilanova, Castelldefels o Cornellà. Si no vaig errat, actualment treballa com a "ojeador" pel Futbol Base del FC Barcelona.
Comparteixo la teva opinió sobre Yann. De fet, aquest argument serviria per a molts jugadors que han vingut a Vilafranca quan ja tenien poca cosa que demostrar o donar al futbol. Per a ells, era la oportunitat de fer els darrers calerons. Hi estàs d'acord?
Pensa que, segons quina temporada, la llista de noms era amplíssima i he tingut dificultats i tot per a escollir quin jugador posar. Segur que cadascú té en ment altres noms que no hi són en aquesta relació.
enokk, gràcies pel teu comentari. FCV-Masnou (J9 - 01/11/2009) i Masnou-FCV (J28 - 21/03/2010).
anònim, gràcies per les teves paraules. Molta sort per al juvenil del FB Espirall-Les Clotes en el seu retorn a la 1a Divisió.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha comunicat oficialment el club, aquesta mateixa tarda, el fins ara jugador del primer equip, en David Ávila, ha causat baixa de l'entitat per a fitxar pel Granollers de la Regional Preferent (Grup I).
És de suposar que es buscarà un nou davanter per a cobrir la plaça que deixa lliure dins la plantilla.

Deu n'hi do amb el Granollers que, amb Manel Moya a la banqueta, està fent un equip de "campanetes" amb fitxatges de jugadors de renom com Ángel López (Europa) o Kiku Rimblas (Mataró) entre d'altres per tal de tornar a 1a Catalana.

ROVELLOUNIX ha dit...

EL TOURE ES MES BO K EL DAVID AVILA I D CASA
VIA
DONEM OPORTUNITAT A LA KASA

La prèvia ha dit...

Hola rovellounix, que corri més d'acord, però això no vol dir a la força que sigui més bo. A mi el Touré em genera molts dubtes perquè quan se li han donat oportunitat (poques, és veritat) no les ha sabut aprofitar. A més, amb la Fundació tampoc ha tingut un paper tan important. És un jugador que quan va arribar prometia o semblava que podria ser millor i s'ha estancat amb el pas dels anys.
Sobre en Via, sens dubte que se li ha de donar una oportunitat, però se li ha de donar demostrant-li que creus en les seves possibilitats i no ara perquè marxa en David Ávila. De totes formes, no sé si seria massa responsabilitat que el pes de ser la referència atacant recaigués sobre ell de bones a primeres.

josep sauleda ha dit...

Hola a tothom,
El Vila ha donat la baixa a David Avila, suposo perqué ell l'ha demanada, per creure més, pot ser amb un altre projecte o perqué a Granollers li donaran una quantitat de diners que a Vila no reberia.
De tota manera em quedara el dubte de si el canvi és per culpa dels comentaris negatius que David va rebre en aquest blog.
I un altre dubte que em quedarà és si a Vilafranca hauria fet una bona temporada, jo pensava que hauria estat un bon any per David Avila, vaja, que hauria fet gols. Serà questió de seguir el seu treball amb el Granollers per poder dir: o bé, llàstima que marxés, o bé, que bé que marxes.
De tota manera, David, que tinguis molta sort i que facis molts gols amb el Granollers.

satèlit ha dit...

Jo crec que era un bon elemenet pel vila i que s´haurà de buscar al mercat ( ja es un xic tard) per trobar gangues. I sobretot davanters centres amb l´etiqueta de golejadors, tindrem feina.

Anònim ha dit...

Hola vilafranquins jo ja tinc la solució pujar amb VIA amb fixa del Vilafranca pagar-li.li la meitat de la fixa que l´ AVILA i el tindrem lligat per aquesta temporada ,VIA es un jugador jove amb talen amb uns collons con un toro i a sobre de la casa ,que mes belem.possible ment li falta experiència Peró crec que se li tindria de donar una oportunitat abans no ens el prenguin i llavor sigui massa tard .

Anònim ha dit...

YO ESTOY DE ACUERDO CONTIGO ANONIMO CON EL TEMA DEL VIA SI TENEMOS UN JUGADOR EN CASA PORQUE IR A BURCARLO FUERA ,CREO QUE HAY UNA BUENA PLANTILLA Y COMPENSADA POR ESTO CREO QUE TIENE CABIDA EN ELLA ,SOLO FALTARIA EL VISTO BUENO DEL CUERPO TECNICO ,DEL ENTRENADOR Y DEL SR ALEX SANS..........
PUCHI SI QUIERE CONTAR CON JUGADORES DE LA FUNDACION HABRIA DE ENPEZAR POR EL Y CON CONFIANZA TENDRIA SITIO EN EL EQUIPO ,SIN LUGAR A DUDAS ESTO ES MI MANERA DE PENSAR Y CON MI COMENTARIO NO QUIERO PONER PRESION A NADIE.
POR CIERTO LA PREVIA GRACIAS POR EL TRABAJO QUE ESTAS HACIENDO ES DIGNO DE ADMIRACION SUERTE VILAFRANCA.
P D: PODRIAN LLEVARSELO HACER LA PRETENPORADA A EL I ALGUNO MAS.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, m'ha arribat el rumor (i de bona font) que avui es podria fer efectiva la renúncia, per part d'Enric Flix, de la plaça del MiApuesta Vilajuïga a 1a Catalana. D'aquesta manera, la hipòtesi d'un possible trasllat a una altra localitat (es parlava de L'Hospitalet) quedaria en res.
Ara el dubte està en saber quin equip ocuparà el lloc que deixa el MiApuesta Vilajuïga. Dies enrere s'havia comentat que podria ser el Manresa (com a 18è classificat la temporada passada a 1a Catalana) però he consultat el Reglament General de la FCF i, segons diu, li pertocaria al Santfeliunec com a millor 3r classificat dels dos grups de Regional Preferent. Una altra possibilitat, donat que ja està elaborat el calendari, seria deixar vacant la plaça en qüestió (però això és poc probable, crec jo).
Restaré atents a les novetats que puguin haver i us n'informaré ja que cal recordar que el MiApuesta Vilajuïga és el primer rival del Vilafranca en Lliga.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Vaja tela David Ávila! No deies que volies disfrutar a Vilafranca? Haver-ho dit amb temps que ara haurem de buscar un recanvi de urgències! Vas venir els últims partits a cobrar el que li deuen a la plantilla i ara ens deixes plantats! Ja vaig dir que no deixaries bon record. Adeu i no tornis!
I a veure si aquests juvenils que són tan bons van més al camp a animar al Vilafranca.
"Prèvia" encara no ha vingut ningú a casa meva per lo de la derrama. Saps algo? Segur que vindran quan estigui de vacances. És la llei de murphy!
He votat a la enquesta però podries haver posat gent d'aquí que també va ser un bluf: Bages, Mariano, Raul Maño,...etc

gripe a ha dit...

que te que veure en que els juvenils siguin bons i agin de nar animar al vilafranca?

un ekip amb categoria alta que no confia gairebe gens o casi en la cantera/pedrera com vols que tingui adeptes de aficionats i mes joves futbolistes..

Sherlock ha dit...

Bones bloggers! Indicar només que no m'ha sorprés la decisió de David Avila. Recordo que vaig llegir en aquest blog, paraules escrites pel mateix Ávila que deia que ell vivia molt bé del seu treball i que no necessitava els diners. Doncs, em pregunto que si ara ha d'anar a Granollers a entrenar amb el seu amiguet Moya, du ser per alguna raó, perquè qualitat de vida en perd, ja que el viatge de Vilanova a Granollers es més llarg que de Vilanova a Vilafranca (si no ha canviat de residencia viu a Vilanova). En fi, al final, tot cau pel seu propi pes. Tranquils, però perquè en la meva opinió, no hagués aportat res del que esperaveu d'ell. Aquest xicot ha tocat fons...

terra ha dit...

Gràcies Eloi, les teves paraules em tranquilitzen.
I del tema bluf dels jugadors de casa, millor respectar-los ja que deunidó el que van fer pel poc que deuríen cobrar, Hem d´apretar més amb els de fora, que d´aquests ni alguns de mafiosos.
I de ben segur que aquest any sigui l´equip que sigui guanyarem els 3 primers punts de la primera jornada.
I per finalitzar del tema VIA voleu dir que no en feu un gra massa, es una jove promesa pero que acaba d´iniciar el seu camí i ja voleu que cobri com un bon jugador de llarg historial.
Això no pot pas ser!!.

ibraipovix ha dit...

tiempo al tiempo
i cuando nos keramos dar cuenta
ya estaran en equipos superiores o de igual categoria markandonos goles

verguenza encima de k san formado en vilafranca

aver si cambiamos ya el xip

a via le llueven las ofertas por todos los lados

tiempo al tiempo

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, doncs no sé res sobre la "derrama". En principi, haurien de fer el "porta a porta" abans que comenci la Lliga per a que cada soci tingués el carnet (si paga el que li demanen) per a poder entrar al Municipal. Tinc entés que havien de contractar una persona que fes aquesta feina, però a veure qui és el "guapo" que accepta fer aquest paper de "cobrador del frac"...
Jo també reclamaria més fidelitat del futbol base de la Fundació amb el primer equip. És de les poques maneres de fer que el Municipal tingui un millor aspecte els diumenges. A més, aquests nens que ja de petits "mamen" vilafranquisme són els que en un futur podrien esdevenir socis. Si no és així, amb el temps no n'hi haurà ni un.
Sàvies paraules eloi. Jo vaig fer el mateix raonament. És de calaix que si se'n va a jugar a Granollers no serà per la categoria (que és inferior) sinó per que li deuen pagar més. I ho trobo bé i, fins a un punt, lògic, però que no ens "vengui la moto" que ell jugarç per amor a l'art o a uns colors determinats. És com la gran majoria de jugadors.
Tens raó terra, per a un juvenil jugar amb el primer equip del Vilafranca hauria de ser un premi tan gran que de res importa els diners que et donin. De totes maneres, aquest comentari no ha sortit del propi jugador sinó d'algú del blog. Jo estic segur que en Via té les idees molt clares i sap el que vol i com ho vol. I sabrà tenir paciència, perquè les oportunitats li arribaran (tard o d'hora).
Mira ibraipovix, al llarg dels anys que porto seguint el Vilafranca (molts dins del club) he vist passar a nois que semblava que s'haguessin de menjar el món i al final no han estat res. La majoria, van decidir marxar a altres clubs pensant que allà triomfarien (Damm, Reial Madrid, Espanyol, Barça, Ferran Martorell,...). I et puc dir noms i cognoms, eh (però crec que no fa falta). Saps on han acabat jugant? Al Quintinenc, Espirall, Riudebitlles,... (amb tots els respectes per a aquests clubs modestos). En canvi, altres com Atsarà, Mesa, Fos, Massana, Marimón, Cano,... van romandre al club fins que se'ls va donar l'oportunitat de pujar al primer equip i donar el màxim d'ells mateixos.

jeison ha dit...

si el cesc fabregas tmb a donat el maxim dell mateix anantsen al arsenal i convertintse en un dels millors jugadors deuropa

recorda que sa sobrevalorat fora del barsa!!!!


n tot esta a casa
i despres ens em de menjar les paraules i pensar que podien aver stat aqui pk son daki!!!

creus k es despektiu jugar al quintinenc ,spirall riudebitlles?

mira el partxi a lescottish

entre daltrees

La prèvia ha dit...

Hola jeison, estem parlant del Barça o del Vilafranca? No m'ho comparis perquè se suposa que si jugues al futbol base blaugrana tens prou qualitat per triomfar en qualsevol equip de 1a o 2a Divisió. Si a sobre decideixes marxar a l'Arsenal (no perquè no et valorin sinó per cobrar més) i tens la sort de trobar-te amb un entrenador, com és Wenger, que confia en la gent jove doncs millor que millor. Ara bé, quantes Champions ha guanyat Cesc? Si s'hagués quedat potser en portaria un parell.
No crec pas que sigui despectiu jugar en aquests equips. És igual de lloable que en altres. Només volia fer-te veure que el temps posa a cadascú en el seu lloc.
I el Partxi juga a l'Scottish (Futbol 7) per pura diversió i passió pel futbol. Però ja ha estat tot el que volia ser en el món del futbol català. Jugar a 2a B, tenint un paper destacat, amb equips com Hospitalet, Sant Andreu o Cristinenc-Espanyol no està gens malament.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Què et passa David Ávila que no respons? Ja no segueixes el blog? Ara mires el del Granollers?
Mercenari, més que mercenari!!
De totes maneress celebro que hagis marxat, el què m'hagués agradat que fos per decisió del Pere Montserrat, no per tu.

Pere Montserrat, com portes el tema de les banyes?? El David Ávila et deixa pel Granollers i es queda tan ample, i tu et divorcies del Capilla i et toca pringar!! Si algun dia entres a la Federació, que ho dubto després de tans trens perduts, podries canviar aquesta injustícia!

Salut i peles!

Anònim ha dit...

Per mi el pitjor jugador del Vilafranca ha estat el Jesus un jugador que juga 10 minuts i es lesiona...i sobre es del madrid! INCREÏBLE

satèlit ha dit...

Quasi definitivament el primer rival en la lliga serà el Santfeliuenc, tercer classificat a Preferent.
i tornant al tema ex- jugadors que segueixen de socis, m´agradaria saber quants ho són? de ben segur que es podrien contar amb els dits d´una ma.
Que lamentable.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, doncs així és. Avui surt publicada la següent notícia al Diari de Girona:

Enric Flix renuncia a que el Miapuesta jugui aquest any a Primera Catalana i tampoc vendrà el drets federatius del que va ser la Unió
La Federació Catalana de Futbol haurà de repescar un equip si no vol veure com aquesta propera temporada la Primera Catalana es juga amb un calendari imparell. Repescar un equip o introduir una jornada de descans al calendari actual que s'havia sortejat amb la presència del Miapuesta Vilajuïga. Enric Flix ha comunicat a la FCF que renúncia a la plaça que aquest equip tenia a Primera Catalana i que tampoc vendrà el drets federatius a ningú després de no poder culminar l'acord que tenia emparaulat amb l'excandidat a la presidència del Barça, Jaume Llauradó. Amb aquesta renúncia formal d'Enric Flix es posa punt i final a un club que, tot i els canvis de nom i de domicili social, no deixa de ser cap altre que l'històric Figueres. (...)
En les últimes setmanes, Enric Flix havia negociat diferents sortides perquè la plaça del Miapuesta a Primera Catalana no es perdés definitivament. Al final, Flix havia tancat un acord amb el president del Fòrum Samitier i excandidat a la presidència del Barça, Jaume Llauradó, que es quedava amb la plaça per fundar un equip a la zona de Barcelona. Llauradó, però, no ha completat la compra després que un problema personal, la malaltia d'un familiar directe, l'hagi fet decidir a suspendre totes les seves activitats relacionades amb el món del futbol.
Arribats a aquest punt, que es va produir a principis d'aquesta setmana, Enric Flix va intentar tornar a obrir les negocions que tenia amb Miguel Garcia (que volia la plaça per fer un filial de l'Hospitalet) o amb l'expresident del Terrassa Guillermo Cabello. Cap de les dues alternatives, però, es va poder concretar per falta de temps. I, "com que de diners ja me n'hi he deixat molts", Flix no provarà més de vendre el club i el liquidarà.


Aquí especulen fins i tot amb la possibilitat que el grup quedi format per només 19 equips (amb la qual cosa, al Vilafranca li tocaria descansar en la primera jornada de lliga). Ara falta veure quina decisió pren la FCF. Tot i que el més lògic seria ascendir el Santfeliuenc, això comportaria un desgavell considerable en els calendaris de les respectives categories que ja s'han sortejat. També cal dir que el Manresa, des del seu web oficial, apel·la a l'ambiguïtat del que diu el Reglament General de la FCF en aquest tipus de casos i reclama ocupar la plaça vacant. Embolica que fa fort!!!

Anònim ha dit...

Hola a todos , mi pregunta es para ti LA PREVIA sabes si algún juvenil ara la pretemporada con el primer equipo del vilafranca,yo no los conozco mucho pero según los comentarios hay algunos con buena proyección,tengo un colega en el cornella y me comento que van detrás del ERIC VIA ,que sabéis de esto,supongo que sera para el juvenil,

La prèvia ha dit...

Hola anònim, doncs no ho sé. En Puchi va comentar que els dos primers partits amistosos (a Molanta el 14 i a Cubelles el 15) serviria per a veure en acció a tota la colla de jugadors que estaran a prova. És probable que també s'endugui algun juvenil si és que té la intenció de comptar amb ells per al transcurs de la temporada.
Tothom parla de Via però hi ha més jugadors interessants en aquest juvenil que podrien aportar coses al primer equip. De l'interés del Cornellà no en tinc constància. A principis d'estiu es va parlar del Castelldefels però el jugador va decidir (ben aconsellat) que no canviaria d'aires.