diumenge, 29 d’agost del 2010

Bravissimo, ragazzi!

Tot i no haver pogut presenciar el partit en directe, m'ha arribat la notícia de la victòria èpica dels nois de Puchi. Per això, des de la Roma Imperial, només em queda dir-vos: "Grazie mile!"

6 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

Cronica sobre el partit d'avui del vostre proximm rival.
http://cfreus.blogspot.com/2010/08/resultado-injusto-cf-reus-0-0-cf-gava.html

miguel h. ha dit...

Jajajajaja. Vaya mierda de blog que no opina nadie, sólo hablais para quejaros. Nadie habla del penalti que significó el empate. Ya andabais rato buscandolo, cayendos y gritando todo el rato.

Anònim ha dit...

Saps Miquel, estem de festa Major i també celebrant que hem guanyat al Masnou. Si no opinem al blog és per donar l'oportunitat de fer-ho a gent com tu que ja no el volen a cap més altre blog. Parles d'alunga penalt, Quin, el de l'empat??? Ben tirat no? Per cert vareu perdre no?? Records i sort.

Anònim ha dit...

solo opinamos cuando jugamos contra equipos importantes..lo captas....2-1 a cascarla, que no ganais ni a 10 jejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejeje

bé Piñol bé ha dit...

del penalt d`empat dius , i el vostre , jo diria que la falta es fora l`area no.....fa mal , oi , que et marquin al m.89, quin gran gol de Piñol, pero Miquel , no t`enfadis , home , avui us ha tocat a vosaltres i un altre dia ens tocara a nosaltres , i lo de "vaya mierda de bloc.." ja u saps , no entran , tot solucionat , i si no mirat el del Masnou , aquet si que es collunut....porto dos dies buscanlo i no el trovo....si en pots ajudar , gracies moltes gracies....

terra ha dit...

Si no recordo malament, aquest tal
"Miguel" es de la montanyesa i l´any passat ja ens va voler fer les passigolles, siusplau ni una paraula a aquest tipo de gent,es lo millor que podem fer.
Enhorabona a tot l´equip pels primers tres punts aconseguits i ànims per anar a esgarrapar alguna cosa bona a Gavà el dissabte a la tarda(19 hores).
Com ha anat la travessa en general?