diumenge, 8 d’agost del 2010

Cal tapar el forat?

Primera setmana d'entrenaments del nou Vilafranca però amb vells malsons de la passada temporada: les maleïdes lesions!
A la ja coneguda baixa de Pere Costa per un a període llarg de temps, cal afegir les de Palet (recuperant-se de la lesió al canell que arrossegava de la temporada passada), Palau (amb una petita fisura a un dit del peu) i, sobretot, la de Tito Caballero que va haver de passar per quiròfan fa un parell de setmanes per a mirar de solucionar els problemes a les cervicals que ja el van turmentar en el tram final de Lliga. El termini de recuperació estimat és d'uns tres o quatre mesos i, fins i tot, es parla de la possibilitat que hagués de deixar la pràctica del futbol. Esperem que no...
Amb tots aquests condicionants, no seria descabellat pensar en una incorporació si es donessin les circumstàncies idònies (preu + qualitat) per tapar l'evident forat que hi ha actualment a la línia defensiva.

Pel que fa l'estrictament esportiu, s'ha pogut comprovar que continua regnant el bon ambient dins del vestidor i tothom està molt il·lusionat en fer una gran temporada a 3a Divisió. Les noves incorporacions s'han integrat ràpidament al gran grup humà existent i poc a poc van aprenent els mètodes de treball del míster.
Puchi treballa l'aspecte físic (sempre amb pilota pel mig) sense oblidar però l'aspecte tàctic ja que, enguany, l'exigència serà màxima en quant el nivell dels rivals també.
El cap de setmana vinent, per fi, podrem veure en acció les evolucions del degà penedesenc. Serà dissabte a Sant Pere Molanta (en un triangular junt amb el Molanta i el Vilanova) i diumenge a Cubelles.
Val a dir també que està previst per al dia 19, jugar un amistòs davant del Quintinenc amb motiu de la inauguració de la gespa artificial del camp de Sant Quintí de Mediona.

Gran Reserva: Haver-me retrobat de nou amb aquesta colla de jugadors als quals, per la seva forma de ser tan propera, educada i respectuosa amb el club que representen, els tinc una gran estima.

Vi picat: Les paraules del President, en Pere Montserrat, a l'entrevista d'El 3 de Vuit. Diu que ser soci del Vilafranca és tan car "perquè la Directiva no sabem cap altra manera de captar ingressos". Anem arreglats! Doncs qui els ha de buscar? És la vostra feina, no? I si ho penses, no ho diguis...!
Com diria el Núñez de "Crackòvia", i per riure i no plorar: És gravíssim, eh... Això és motiu de cese!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal tapar el forat negre per on se'n van els diners dels socis. I pel que diu el president al diari, és de suposar que si no sap fer la seva feina, no es presentarà a la reelecció.

Anònim ha dit...

Si jugues a la tarda, no hi ha gent, si jugues al matí, tampoc, si vols captar socis la gent es fan el boig, si vols anuncis al camp no hi ha quartos i no se'n fan, si vols sponsors, com que no hi ha calé i no es venen pisos, tampoc hi ha sponsors. Per sort les fitxes dels jugadors no son altes. Moltes coses de la directiva no m'agraden, però en el tema económic dono un punt de raó al president, que com titulava l'entrevista de El 3 de Vuit "tot plegat és molt complicat i caldrà treballar mes ara amb l'actual situació económica"

vil4fr4nqu1 ha dit...

Segon "Anònim" m'has deixat de pedra. Així resulta que lo únic bo de la Junta és lo econòmic, i amb el dèficit que tenim... Que Santa Llúcia et conservi la vista!
Per fer-se soci no és qüestió de no fer-se el boig, és que el preu és de bojos (que és diferent) i no a l'abast de tothom, com deia algú s'esborren inclús els nens d'anglès. Els sponsors no han de ser només de la construcció, aquesta Junta estava molt ben acostumada en que era molt fàcil trucar a una constructora i dir "posa un anunci que desgrava" i anunci fet, ara que toca insistir s'ofeguen en un got d'aigua. També hi ha altres sectors, per exemple el càrnic (avui he esmorzat un entrepà de botifarra blanca), o empreses de neteja que hi ha molts llocs que necessiten una neteja a fons amb desinfectant i tot...
I si reconeix que no sap fer la tasca que li correspon, sóc del parer que ha de plegar, però ja! Perquè a més a ell li costa diners, i no és qüestió que s'arruïni per culpa nostra.

La prèvia ha dit...

@anònim 13:32: Ell va dir en la passada Assemblea que si hi havia alguna alternativa amb cara i ulls ho deixaria i si no, continuarà al capdavant del club.
@anònim 13:55: D'acord que ara tot és més complicat, però quan hi havia bonança econòmica perquè no va fer un raconet i ara no patiríem tant els socis?
@vil4fr4nqu1: Et recordo que l'anterior responsable econòmic quan va marxar del club (deixant un dèficit de 10.000€...) va rebre un reconeixement públic davant l'Assemblea per la seva gran feina. Llavors, quan marxi el President li farem un monument allà baix a l'entrada del camp? De bojos, com bé dius!

vicenç ha dit...

Jo vilafranquí no t´entenc de res, si m´estàs atacant a mi personalment, et diré que la feina de omplir el camp amb publicitat al 100 per cent ja la vaig acabar la temporada passada, crec que 5 anys van ser suficients.
Ara que vols que et digui.

vicenç ha dit...

Ahhh i bon profit pel entrepà de botifarra blanca, vigila amb el plàstic que les butis de l´area de Guissona que no són massa bons.