divendres, 20 d’agost del 2010

Golejada interruptus

Victòria clara (0-4) i previsible del Vilafranca, davant un 3a Regional com és el Quintinenc, en el partit que ha servit per a inaugurar la gespa artificial del nou Camp de Futbol de Sant Quintí de Mediona. El partit però ha quedat suspés a la mitja part degut a la intensa pluja (acompanyada de descàrrega electrica) que ha fet acte de presència just quan l'àrbitre de l'encontre ha xiulat el descans.
Del partit, cal destacar, com a nota negativa, l'excessiva duresa amb la que s'ha emprat l'equip local (més tractant-se d'un partit amistós...). Prova d'això és que Enric (amb el llavi partit) i Eitan (am un trau a la cella dreta) han hagut de ser atesos i traslladats a l'Hospital de Vilafranca per a posar-los uns punts de sutura.
Els gols vilafranquins han estat obra de Rubén, Puchi, Pere Roca i Alabau.

Pel proper cap de setmana nova ració doble d'amistosos (els darrers abans de l'inici de Lliga). Dissabte, al camp de l'UE Valls (un 1a Regional que acabà quart classificat la temporada passada al Grup 6) i diumenge, a La Verneda de Barcelona, per a jugar contra l'històric Júpiter (de nou ascendit a Regional Preferent).
Precisament, en el partit davant el conjunt vallenc no hi serà el nostre lateral esquerre Rubén Ortiz (foto) en haver estat convocat amb la Selecció Catalana Amateur, dirigida per Cándido Viana, per a disputar aquell mateix dia el Torneig Ciutat de Badalona enfront de l'equip escapulat en el que servirà també com a homenatge al jugador local Albert Cámara (retirat enguany de la pràctica del futbol).

Gran Reserva: Haver vist per Vilafranca força gent amb la llampant samarreta commemorativa de l'ascens amb el lema CAMPIONS. Algun company de la premsa (que està de vacances...) se l'ha endut al Pirineu i la llueix per tota la Vall d'Aran. Així m'agrada!

Vi picat: Que un equip que està a 3a Divisió (sí, sí, important la dada...) no pugui disposar amb més temps i asiduïtat de tot el camp per a entrenar. Vergonyós! Però, ep! Part de culpa és teva Pere! Si no tens les "agalles" suficients per a plantar cara i solucionar-ho, no et queixis! A vegades jo em pregunto: qui mana sobre qui?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Soc jugador del quintinenc i discrepo amb el que es DIU de la duresa del joc, van ser dues jugades de mala sort on es varen fer mal ja q l enric es va partir el llaví Per Un cop de pilota i la seia partida em perdonareu pero no la baig veure. El resultat no ens va sorpendre fins i tot esperavem mes tractanse del campio de primera catalana actualmente equip de tercera.
No es va veure el joc del quintinec pq la gran intenssitat i bona colocacio del vilafranca no ens va deixar tocar la pilota. Tot i aixor comentar q aquest any el quintinenc te un bon equi Per disputar la 3 regional.

David Carrion Sogas

La prèvia ha dit...

@anònim 10:53: Abans que res, donar-te les gràcies per seguir el blog. Tens part de raó en el teu comentari. M'explico: És veritat que no tot l'equip va jugar al límit del reglament sinó que van ser només un parell o tres d'angelets... però com "rascaven"! La lesió d'Eitan va ser just abans del descans en un salt on un jugador del Quintinenc va anar a buscar la pilota amb el braç obert impactant amb el seu colze sobre la cara del jugador vilafranquí.
Molta sort per a aquesta temporada. Teniu un bon equip, o almenys jugadors amb renom, per estar a 3a Regional.

vicenç ha dit...

fou una llàstima no poder veure tot el partit complert.
Amb pocs segons una torrencial pluja va tirar per terra un partit amistòs força interessant.
Us felicito pel gran terreny de joc que teniu.
Gaudiu-lo al màxim i ànims pel campionat de tercera regional.
Ara més que mai St. Quintí es mereix l´equip a segona regional o fins i tot una mica més amunt.
Sort.

Anònim ha dit...

Prèvia, segons m'han dit hi ha un nanu de la fundacio provant amb el Reial Madrid. És vertitat això? què en saps? no serà pas el Eric Via? Sigui qui sigui seria un efecte positiu per al vilafranca!

La prèvia ha dit...

@anònim 15:00: No puc opinar perquè no sé més que tu. Algun comentari m'ha arribat però no ho sé amb certesa. També m'han dit que altres han fitxat pel Nàstic. Pot ser cert perquè al juvenil de la Fundació hi havia alguns nois amb molt de futur. Si algú sap més sobre el tema pot ampliar la informació.

Anònim ha dit...

Si algun noi de la Fundacio ha fitxat pel Nàstic o pel Madrid, l'ultim en enterarse serà el president del Vilafranca, el principal patró de la Fundació. Imagineu-vos si el Vilafranca, un Tercera, te problemes a l'hora d'entrenar amb alguns equips de la Fundació (veure vi picat)no m'extranya gens que una vegada mes,li prenguin el pel al President Montserrat.

Anònim ha dit...

No se si hi ha anat o no pero l'ultim dia del campus de la fundació es va dir per megafonia que un dels entrenadors que hi havia que li deien Rai o Ray no se com s'escriu aniria a fer les probes am el R.madrid.


Canviant de tema, sabeu a quina hora es jugara i quan faran pagar el 1r partit de lliga per la Festa Major?

Salut!

terra ha dit...

Diumenge 29 d´Agost a les 5 de la tarda.
Primer partit de lliga: Vila- Masnou.

Com ha anat el partit d´avui contra el Valls?

copperfield ha dit...

1 a 2

Javi_Reusenc ha dit...

Falata una semana perque veieu el rival de la 2ª jornada, sabeu que o tindreu una mica dificil, ja que seguiu a un gran rival com es el Reus, ja que si el rival guanya al Reus anira motivat ja que si guanya al Reus pot guanyar a un altre i si perd l'altre equip no voldra perdre un altre de consecotiu, aixi que molta sort Vilafranca i avere si quedeu entre els 12 primers, Molta sort i Força Reus