dimecres, 11 d’agost del 2010

Un "petit" derbi

Dilluns passat va tenir lloc, al Centre Cívic La Gatzara de St. Pere Molanta, la roda de premsa de presentació del Trofeu Memorial Jordi Petit que aquest dissabte disputaran el CFP St. Pere Molanta (equip amfitrió), el CF Vilanova i el FC Vilafranca.

El president del Molanta, Manel Duran, va voler expressar la seva satisfacció pel cartell d'enguany ja que "després del brillant ascens del Vilafranca a 3a Divisió la passada temporada, tenir-lo junt amb el Vilanova pot ser un bon avançament del que es veurà al Campionat de Lliga". També va voler agraïr "la col·laboració que ha tingut sempre el degà penedesenc amb el club parròquial".
Pere Montserrat va corroborar aquestes paraules afegint que, "fruit de les bones relacions existents, al llarg de la temporada cap la possibilitat d'anar a entrenar al camp de gespa natural molantenca per tal de preparar millor alguns partits que s'hauran de jugar en aquesta superfície".
El màxim mandatari vilanoví, Teo Traveria, va excusar a darrera hora la seva absència per motius personals.
El triangular donarà inici a les 18:00 hores amb el partit entre el Molanta i el Vilafranca. Seguidament, el Vilanova s'enfrontarà en primer lloc al perdedor d'aquest partit i posteriorment al guanyador del primer encontre.

Finalment, diumenge, el degà penedesenc es desplaçarà a Cubelles per a jugar contra el titular de la localitat amb motiu de la seva Festa Major. Els de la tèrmica, amb vells coneguts vilafranquins com Jesús, Medina o Fran Ferrer, van pujar a 1a Regional la temporada passada quedant campió del Grup XII de 2a Regional.

Gran Reserva: Cal felicitar al nostre porter, en Xavi Saperas, per la seva recent paternitat (la segona i, de nou, una altra nena). De moment, als entrenaments, no se l'ha vist mancat de son. I això, ja és important!

Vi picat: La disbauixa de la Copa Catalunya. Amb la renúncia del Sabadell ja són 36 els equips que han declinat de participar-hi per diferents motius. La FCF hauria de prendre' nota...

13 comentaris:

Anònim ha dit...

S´està barallant un nou fitxatge de categoria, que ens pots dir Prèvia?

La prèvia ha dit...

@anònim 22:50: Doncs et puc dir que no en tinc constància. Ja vaig comentar que depén de la recuperació dels lesionats a la zona defensiva (Costa, Tito Caballero i Palau) si es busca algun reforç o no. En un principi, la idea és esperar un temps prudencial. De totes maneres, miraré d'esbrinar si s'està treballant en el tema.

terra ha dit...

El que si que es noticia d´última hora es el fitxatge del noi de Pacs: Einard Torrents pel Vilanova.
Deunidó!! del Racing B al conjunt del Garraf.

La prèvia ha dit...

@terra: Doncs desitjar-li sort a un noi que en el poc temps que va estar al Vilafranca no va poder demostrar la qualitat que se li pressumia. Una rectificació però, la temporada passada va jugar al Rayo Cantabria (3a Div) i no pas al Racing B. A més, va quallar una gran temporada (jugant en ocasions a la defensa) fet que va fer despertar l'interés d'alguns equips de 1a Divisió i 2a A (segons informàven alguns mitjans cantàbrics).

voronin ha dit...

i sergi condis al segona regional de la fundacio atletic vilafranca..

satèl.lit ha dit...

Pero no deien que el sergi condis s´agafava un any sabàtic?

Felicitats per l´einard, quina llàstima que no hagi tornat al Vilafranca.

terra ha dit...

m´he assebentat de que la pilota que es jugaran els partits de lliga de segona B i tercera divisió serà la famosa pilota del mundial. La JABULANI.
Que no els hi passi res als pobres porters.

La prèvia ha dit...

@voronin: Si és així i Moral també fitxa per la Fundació serà un dels equips a tenir en compte. A veure si d'una vegada per totes poden pujar a 1a Regional (el que seria beneficiós també per al Vilafranca).
@terra: Aquesta notícia va sortir a diferents mitjans però la setmana passada al club encara no en tenien constància oficial. Li preguntarem al Pepe Fos demà a veure que ens diu...

satèl.lit ha dit...

Avui bona prova de foc davant d´un rival de categoria.
Esperem que el temps acompanyi i es vegi bon ambient a Sant Pere Molanta.

Anònim ha dit...

Si contra un rival de la vostra categoria. Habeure si guanyeu contra el Sant Pere i pudeu jugar la final contra nosaltres.

Javi_Reusenc ha dit...

@terra: fa un mes es va dir que es jugaria amb el jabulani,

terra ha dit...

cfreusdeportiu, et diré que fa un mes estava de vacances i desconectat de tot el món del futbol.

satèl.lit ha dit...

Al final 5-0 o 4-0 davant del Sant Pere Molanta?
Ja que tu dius 4-0 i el mundo 5-0, en que quedem?