divendres, 31 de desembre del 2010

Les "campanades" del 2010

1. "Any nou, samarretes noves". L'arribada del 2010 va venir acompanyada de l'estrena de les noves samarretes. La titular, semblant a l'anterior però amb uns colors més llampants i la reserva, completament negre amb una franja blanca al davant, amb un disseny totalment innovador.
2. "Saperas gol, Saperas gol, Saperas gol". Estadi Les Grases, Santfeliuenc 2 - Vilafranca 1, minut 98, falta a la zona ampla, Puchi ordena al porter Saperas que pugi a rematar la darrera jugada del partit... i, després d'una serie de refusos dins l'àrea, es produeix el miracle. Èxtasi, eufòria,...

3. "Brindis per la continuitat". En el decurs de la visita oficial a Bodegues Torres, davant dels jugadors, directius i mitjans de comunicació allà presents, el President va aprofitar per anunciar la renovació de Puchi (i Basilio Camacho) com a entrenadors del primer equip per a una temporada més.
4. "Ascens... i Campions". Després d'onze anys, el Vilafranca tornava a ser equip de Tercera gràcies a l'empat (0-0) assolit al camp de la Montañesa. Dues setmanes després, la victòria a Mataró significava el títol de Campió de 1a Catalana en una temporada marcada pels històrics registres assolits.
5. "Adèu al gran capità". Rafa Moral s'acomiadava com a jugador del degà penedesenc després de 17 temporades al màxim nivell i amb la màgica xifra de 400 partits oficials de Lliga a les seves esquenes. Sens dubte, un mite vivent del FC Vilafranca.
6. "Esto es demasiao". Aquest és el títol de la cançó que va composar l'Aleix per a resumir la temporada triomfant del Vilafranca. Va ser presentada "en societat" en el dinar de la celebració per l'ascens davant dels comensals allà presents i amb la resta d'equip acompanyant-lo al cor.
7. "Als barracons". Degut a les obres per a remodelar els vestidors del Municipal, l'equip va haver de començar la pre-temporada canviant-se en uns barracons provisionals (portem ja sis mesos...) d'allò més incòmodes, mal ubicats i insegurs (com va experimentar l'Europa amb el furt d'una motxil·la).
8. "La vida és una tómbola". Amb la intenció d'engreixar la partida d'ingressos atípics, des del club va sorgir la idea de recuperar la tòmbola que havia tingut alguns anys el Vilafranca per la Festa Major. No va anar tot lo bé que s'esperaven però es va fer algun caleró...
9. "Debut triomfant". El Municipal va viure l'esperat retorn a 3a Divisió Nacional amb un triomf ajustat (2-1) davant el Masnou amb un gol de xilena de Piñol a les acaballes d'un partit que s'havia començat perdent.
10. "Sense acord per la TV". Les discrepàncies econòmiques entre els màxims dirigents del FC Vilafranca i Sercom SL (empresa municipal responsable de gestionar RTVVilafranca) van propiciar que l'afeccionat vilafranquí s'hagi quedat (de moment) sense les retransmissions televisives dels partits.
11. "Torna el derbi". Feia 9 temporades que no es veien les cares Vilanova i Vilafranca en Lliga i 41 anys que no ho feien a Tercera. Al final, empat (1-1), fair-play al terreny de joc i a les graderies i poca expectació en relació a l'antiga rivalitat viscuda.
12. "Steven Gerard". No és cap fitxatge galàctic sinó el fet que, de forma sorprenent, Puchi fes jugar els darrers minuts al porter suplent Gerard com a jugador de camp en el partit d'Amposta degut a les nombroses baixes que assolaven la plantilla aquell dia.

Bon Any 2011 a tothom!!!

4 comentaris:

SASGAS ha dit...

com sempre , molt be aquets petit resum del any...............bona entrada d`any a tots els seguidors del "bloc de la Previa"

vil4fr4nqu1 ha dit...

A mi també m'han agradat molt. Fins i tot surts tu amb el tema de la tele, a veure si amb el nou Any s'arregla, que ja no ho crec.

Percy B. Suárez ha dit...

Ets com el MOURINHO, un 11 sobre 10.
Com sempre genial.

vicenç ha dit...

Fantàstic,prèvia.
Pero en el punt 8, t´he de comentar que va anar molt bé en ventes pero a vegades els gastos es mengen els ingressos; quina llàstima.
Bon any a tothom; tant als que encara seguim en el vaixell com els que han marxat, un agaïment especial a bons jugadors que ja no estan en el nostre club.
Feliç 2011 i molta sort.