dimarts, 28 de desembre del 2010

Per fi tindrem bar propi

Han estat molts anys lluitant per a això, un objectiu quasi tan anhelat com l'ascens a Tercera,... però finalment el FC Vilafranca ha assolit un acord previ per a l'explotació del Bar del Camp Municipal de Futbol i poder gaudir així d'uns ingressos que, donades les dificultats econòmiques que atravessa el món del futbol modest, anirien de perles de cara a equilibrar uns pressupostos cada vegada més difícils de quadrar.
L'esmentada concessió es faria efectiva amb data 1 de juliol de 2011 coincidint amb la finalització del contracte de l'actual arrendatari. És a dir, que el degà penedesenc no se'n veuria beneficiat fins la temporada vinent.

De tots és coneguda la dèria del nostre President per buscar alternatives de negoci i, sens dubte, aquesta n'és una d'important. Les negociacions amb l'Ajuntament de Vilafranca han estat d'allò més àrdues però la bona entesa entre Pere Regull i Pere Montserrat ha facilitat les coses. En aquest aspecte, ha estat factor clau la simpatia de l'alcalde envers el Vilafranca (ja que el seu avi fou màxim mandatari de l'entitat entre els anys 1910 i 1913) i l'afinitat política del nostre President amb Convergència i Unió. De totes formes, aquest acord només seria vàlid en cas que el grup convergent renovés el seu mandat al capdavant del govern municipal en les properes eleccions a celebrar-se en el mes de maig.
La Directiva, la qual confia en que aquesta iniciativa sigui un èxit total, té en ment convertir el bar en quelcom més del que és ara, volent que s'hi facin esmorzars i dinars al llarg dels caps de setmana on hi hagi activitat esportiva. Per aquest motiu, ha dipositat la confiança en els pares del jugador del primer equip Alberto Bacaicoa que disposen d'experiència explotant en l'actualitat les instal·lacions del Bar del Camp del Prat (foto).

Gran Reserva: Que d'aquesta manera s'acabi amb el greuge econòmic en comparació amb altres clubs de la categoria que sí gaudien d'aquest privilegi.

Vi picat: El club pratenc no ha vist amb bons ulls aquesta maniobra i ha amenaçat amb contraatacar, temptant al jugador vilafranquí, oferint-li una suculenta oferta econòmica a canvi que els seus pares no es moguin del Municipal Sagnier.

9 comentaris:

SASGAS ha dit...

JA ET VAL...

Javi_Reusenc ha dit...

Si el Prat vol als cuiners del seu bar i no volen que s'en vagin, doncs aixó vol dir que son bons.

Pero si els potablava volen a Bacaicoa, a part de que tingui els pares al costat, es perque s'hauran fixat amb la seva forma de jugar i els hi haura agradat.

terra ha dit...

Vols dir prèvia??, Oi que això ha estat una gran inocentada pel dia d´avui.
Per cert, molt bona pensada aquesta!!.

Sherlock ha dit...

Si!! I que ahir era el dia dels innocents tambe!!

La prèvia ha dit...

@sasgas: No ha colat?
@javi_reusenc: Tant l'Alberto com els seus pares són fantàstics en tots els aspectes. (Que consti que els vaig demanar permís abans i no van posar cap problema).
@terra: Gràcies. La innocentada que van penjar a esportspenedes.cat tampoc estava gens malament: Un xeic àrab compra el FC Vilafranca
@Eloi: Deu n'hi do amb l'enrenou de la innocentada del blog aquest del Vilanova...

Javi_Reusenc ha dit...

@la pervia, felicitats la segona inocentada que m'han colat a la meva vida, 2 cada 16 anys esta bé xD. Que acavi de provar l'any.

Pero si fos veritat segur que portaria raó, jeje.

Un abraçada a tots vosaltres.

Percy B. Suárez ha dit...

Bé si fallen els Bacaicoa sempre es pot fer una oferta a Mauricio Colmenero i al Machu Pichu

Vicenç ha dit...

En un futur aquesta inocentafa que ha estat aquest any es podria fer realitat, tandebó.

Per cert, prèvia, jo si que la vaig fer grossa, ja que vaig colar a tots els meus amics que m´habien assignat ser administrador de la festa major 2011 i a mes vaig dir el nom de 4 persones mes vilafranquines,en definitiva, que em va sortir tot el "rotllo" genial.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Llàstima que sigui una innocentada, primer perque seria una bona font d'ingressos i segon per poder menjar al camp sense haver de veure a la yaya.