diumenge, 19 de desembre del 2010

Punt i a part

Palamós CF 1 - FC Vilafranca 1
Darrer partit de la 1a volta i d'un 2010 memorable saldat amb un empat (just al meu entendre) que deixa al Vilafranca al bell mig de la classificació amb 26 punts distant 5 punts de les zones de privilegi i de perill (tenint en compte que ara mateix baixarien 5 equips a 1a Catalana degut als descensos compensats de 2a B).
L'encontre ha tingut dues parts diferenciades: la primera, de més domini vilafranquí amb clares ocasions de gol (malgrat que s'han avançat els locals al marcador) i la segona, on el Palamós ha apretat de valent per a endur-se la victòria a excepció dels darrers minuts quan el Vilafranca ha tingut també l'oportunitat de tornar a casa amb els tres punts al sarró.

I ara, descans fins després de Festes (el proper partit ja serà al Masnou el dia 9 de gener). Anirà bé per a recarregar les piles i recuperar efectius de cara al segon tram del Campionat. Entre aquests efectius, caldrà veure l'evolució de les lesions de Pere Costa i Tito Caballero després d'un llarg temps d'inactivitat. Tampoc s'ha de descartar la possibilitat d'alguna incorporació més abans que es tanqui el termini a finals de gener però sempre i quan s'adapti a la filosofia i el joc de Puchi i s'adeqüi a unes quantitats econòmiques determinades. En cap cas es llançarà la casa per la finestra.
En el post de la setmana vinent analitzaré de forma extensa i acurada el que ha estat aquesta 1a volta dels homes de Puchi. Ara bé, podem dir sense necessitat de més dades ni números que la meitat de l'objectiu està assolit. "Només" falta l'altra meitat.
A principi de temporada alguns batejaven aquesta Tercera com la millor dels darrers anys... Home, és difícil dir-ho això, però la més igualada dels darrers temps segur. D'aquí el mèrit i la importància del que estan fent aquests jugadors. A tots ells, i a tots els bloggers, Bon Nadal!

Gran Reserva: Al bon paper del Vilafranca a Tercera, s'ha de sumar el del Moja i La Múnia a 1a Regional (molt a prop dels llocs capdavanters) i el de la Fundació a 2a Regional (on s'ha quedat com a l'únic representant penedesenc que pot lluitar pel primer lloc que dóna dret a l'ascens).

Vi picat: El partit Terrassa-Montañesa s'ha suspés a poc del final (amb 1-0) quan els locals jugaven amb 9 homes i pendent de llançar-se un penal a favor de la Montañesa ja que un espectador ha saltat al terreny de joc de l'Olímpic egarenc per intentar agredir a un dels assistents. La tripleta arbitral era de la Delegació Penedès-Garraf...

29 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J19:

josep sauleda = 9
vil4fr4nqu1 = 7
Jordi, itokp, sasgas, ELPRIMERGOL, Rai, Josep Anton i Eloi = 6
La prèvia, dtor i Raimon4barres = 5
vicenç = 4
terra = 2 (TV)

* Sancionat: terra


Classificació General:
Rai (1 TG) = 117
Josep Anton (1 TG) = 112
sasgas = 110
josep sauleda = 101
dtor (3 TG) = 96
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 95
Raimon4barres = 94
Jordi = 91
terra (2 TG) = 87
itokp (1 TG) = 84
vicenç (1 TG) = 83
Eloi (1 TG) = 81
ELPRIMERGOL = 71
La prèvia (1 TG) = 69

Javi_Reusenc ha dit...

Desde el Blog del CF Reus, moltes felicitats per aquesta primera volta, heu acabat per la meitat de la taula. També desitgar-vos un Bon Nadal.

I us podeu passar pel bolg on Sergio Lopez ha fet la seva estadistica de com acabara la lliga, ho podeu veure al blog del Reus. Gracies

sasgas ha dit...

javi_reusenc, on amb de firmar?

vicenç ha dit...

Bones festes a tothom, pero aquest Vilafranca aspira a tot.
Que passeu un Nadal amb la famila i amics estimats.

vicenç ha dit...

PARLANT SOBRE EL BLOG DEL REUS, jo no veig el Palamós a primera catalana i dubto molt que tant Castelldefels i Gava acabin la lliga amb tants pocs punts ni tant avall a la general com dius.
Ja veurem.
Jo el que tinc força clar es que Premià i Ascò això ja no ho salven i que el terçer per la cua estarà molt disputat, que el Vilanova no badi siusplau, parits com el d´ahir poden passar factura.

Javi_Reusenc ha dit...

@ sasgas, no t'entes amb aixo d'on amb de firmar??

@ viçens, jo no he fet les estadistiques, cuan mo va dir em vaig quedar estranyat, pero mai se sap en aquest món, avere qui baixara i qui pujara xD. Molta sort i avere si us manteniu.

sasgas ha dit...

Javi , ke stic d`acord ,sobre les stadistiques del Sergio Lopez , ja ke si es compleixen , el Vilafranca estaria salvat , per aquets motiu dic ke on s`ha de firma

excursionista ha dit...

no vull trencar el bon rollo i la armonia que reina al Nadal, pero com pot el President demanar a la gent que vagi al camp si els seus directius no i van a fora?

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Bones Festes també a vosaltres i felicitar-vos per la bona trajectòria que porteu. Tan de bo a final de temporada ambdós equips (Reus i Vilafranca) assoleixin els seus objectius (ascens i salvació).
Sobre la predicció d'aquest tal Sergio López, tan sols una pregunta: ho ha fet altres anys això mateix? I en cas afirmatiu, quin grau d'encert ha tingut?
De totes maneres, ho veig una mica agoserat fer una predicció quedant tota la 2a volta. Si no vaig errat, el famós "Pitoniso Pito" ho fa quan queden 10 jornades per acabar la Lliga de 1a Divisió.
@sasgas: On vulguis però signa ja!
@vicenç: Igualment, Bon Nadal!
Jo l'Ascó crec que anirà a més. El Vilanova si concreta un parell de fitxatges que han anunciat avui pot ser que millori els seus números també. Sincerament, crec que hi hauran bofetades per a les places de descens.
@excursionista: Això mateix hem comentat a Esports 21. No com una crítica sinó perquè es troba a faltar més gent acompanyant l'expedició vilafranquina diumenge rere diumenge.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Palamós no pasa del empate pese a su buena y vistosa segunda mitad (MUNDO DEPORTIVO)
* La història interminable (EL PUNT)
* Empat disputat del degà (1-1) a Palamós (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 40:11 a 42:26)
* Un puntet mes per assolir una còmoda posició al final de la primera volta (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Un punt per tancar l'any: Palamós 1 - Vilafranca 1 (WEB OFICIAL PALAMÓS CF)
* Tercera: Jornada 19 (FUTBOLCAT) (Del minut 02:12 a 02:28)
* Acaba la primera volta amb un Vilafranca ben posicionat al bell mig de la classificació (EL 3 DE VUIT)
* El Palamós rep el gol de l´empat dos minuts després d´haver-se avançat (DIARI DE GIRONA)
* El Palamós empata amb el Vilafranca (1-1) en el darrer partit de l'any (RÀDIO PALAMÓS)

vicenç ha dit...

Si els trets van per mi, us diré que aquest cap de setmana abans de Nadal i en plena fira del Gall a mi m´era impossible poder assitir-hi a tal desplaçament i menys tan lluny; no patiu que en el pròxim estaré a les grades del camp del Masnou.
Dels meus companys de Junta no em puc opinar, cadascú sap les seves raons.

Javi_Reusenc ha dit...

Es la primera vegada que ho fa, jo li vaig dir que seria molt aviat pero ell a volgut. Als amics que li e passat diuen el mateix, alomillor acerta alguns llocs i la puntuació no, o al revés.

Jo l'any passat vaig fer nº pel meu compte pero a les 7 jornades pel final.

ELPRIMERGOL ha dit...

TERRATREMOL dins de la Federació Catalana? hi han hagut dimisions, sembla que el Casals ho te magra, Ah! ha cobrat Argentina el partit de l'any passat?.......... així anem...

Sherlock ha dit...

Bon dia bloggers!!
No crec que el Vilanova se salvi... Ho sento. No puc mes. Els arbitres no estan a l'alçada... El que es pitjor no es aixo segons la meva opiniol.Es la xuleria que porten a sobre... Sempre hi ha alguna cosa o altre que ens acaba perjudicant que sumada a les dificultats que estem tenint aquest any en el tema futbolistic fa que sigui pessimista... L'arbitre del diumenge es el mateix que l'any passat ja va fer guanyar el Reus a casa 0 a 1 amb un penal inexistent, ahir va fer guanyar el cornella amb un penal inexistent i el que fot mes, repeteixo es la xuleria i prepotencia que portava. Ah!!! I l'expulsio de 2 jugadors de camp i de l'entrenador... Si aixo no es protagonisme...
Soc conscient que no estem tenint un bon any futbolisticament parlant. Soc el primer que veu mancances en aquest aspecte. Res a dir. Pero no m'agrada que se'm pixin a la cara i em vulguin fer creure que esta plovent....
Per aixo, baixarem a Primera catalana. No hi ha res a fer... Ens passa setmana si setmana no...

La prèvia ha dit...

@vicenç: Molt bé! Així m'agrada! A més, ets talismà ja que al camp de l'Espanyol B es va guanyar, oi?
@javi_reusenc: Sí, és lo més normal. Jo també vaig fer un anàlisi semblant a manca de 9 jornades.
@ELPRIMERGOL: I tot això a que ve?
@Eloi: I és més!!!... És el mateix àrbitre que un 6 de gener del 2007 (en partit televisat pel 33) va xiular-nos al camp de l'Igualada i on vam perdre (1-0) amb un penal inexistent a les acaballes del matx. (Veure BLOG)

xurrito ha dit...

quants equips del penedès garraf hi han a tercera divisió? vilafranca i vilanova

quants arbitres del penedès garraf hi han a tercera divisió? 2 actualment i 1 amb excedencia

no cal que fardis tan eh previa
que les coses estan igualades i nose que es més complicat si pujar com equip o com a arbitres


respecte a tots els colectius

Uff!! ha dit...

Hola companys, tant sols quatre ratlles, mal comptades, per desitjar-vos en aquestes dates tant assenyalades, feina, felicitat, i per damunt de tot, salut, força salut, doncs al cap i a la fi, és el més important. Per cert, sapigueu que, malgrat el temps que ja ha passat, encara ara, us trobo molt a faltar, si bé és cert, que us segueixo tant com puc, o la política em permet...en fi, bones festes i que l’any vinent sigui més productiu i guanyem tots plegats l’estabilitat que, ara, a més d’un li falta. Una forta abraçada, Joan Sayol

La prèvia ha dit...

@xurrito: Quan he faltat el respecte al col·lectiu arbitral del Penedès-Garraf?? Diga'm-ho perquè jo no ho sé. Si et refereixes al Vi Picat, hauries d'entendre que el que critico és l'agressió i no pas l'actuació arbitral.
I sobre lo complicat de pujar de categoria, suposo que deu ser més o menys igual per a un equip que per a un col·legiat. El que sí et diré és que un àrbitre pot fer baixar un equip amb una mala actuació concreta i a l'inrevés no. Per tant, sempre té les de perdre el club i el millor és dir que els àrbitres ho fan molt bé i així t'estalvies problemes.

La prèvia ha dit...

@Uff!!: Igualment, Joan! Bones Festes i sàpigues que sempre se't trobarà a faltar.

sasgas ha dit...

Igualment per tu i le teva familia Joan , una forta abraçada.......

Josep Sauleda ha dit...

Hola Uff!!

No cal dir que et desitjo el millor per aquestes festes i pel 2011. De moment m'agradaria veuret al partit entre politics i premsa del proper diumenge a les 11 a Sant Cugat Sesgarrigues. Com espectador o jugador, no com arbitre (je,je,je)

Anònim ha dit...

Bones festes de nadal a tothom, el segon i espero que molts mes a vilafranca, una forta abrassada a tots, Alberto Bacaicoa

David ha dit...

Per a tota la gent de Vilafranca, en especial els seguidors de l'equip, us desitgem des de La Garrotxa unes Bones festes de Nadal i un Feliç any Nou. David i família

Josep Sauleda ha dit...

Bones Festes a tothom, especialment als seguidors d'aquest blog que tant bones estones ens fa passar.

La prèvia ha dit...

@anònim 03:51, @David: Tant de bo puguem celebrar molts Nadals junts i disfrutant molts anys de jugadors amb la qualitat humana i futbolística com la vostra. Bones Festes!
@Josep Sauleda: No mengis gaire avui que demà et necessitem en forma a l'eix de la defensa.
@BLOGGERS: Per a tots aquells que vulgueu passar una estona divertida tot gaudint de "bon futbol" i d'una "bona temperatura", demà al matí (11 h.) al Camp Mpal. de futbol de Sant Cugat Sesgarrigues es disputarà el tradicional partit (de cada any per aquestes dates) entre Polítics i Premsa de la comarca. Us hi esperem!

Jordi ha dit...

Bon Nadal a tothom!

SASGAS ha dit...

Previa , la concentracio ,ke era avui o fent com lo Barça , el mateix dia ????
MOLT BON NADAL A TOTHOM

La prèvia ha dit...

@Jordi: Bon Nadal!
@sasgas: No, el Tito ha dit que finalment ens deixa passar el Dia de Nadal amb les nostres famílies. Això sí, no abusem del cava i dels turrons... Demà a les 10.30 al camp perquè abans hi ha la xerrada tàctica jajaja

sasgas ha dit...

Politics 3 PREMSA 3

bon partit tot i les "trampes " dels politics "com no" ha stat una bona matinal, eixo si , molt de fret.............