dimecres, 8 de desembre del 2010

Tres punts més al "sac"

CF Amposta 0 - FC Vilafranca 3
Gran victòria del degà penedesenc en un camp històricament difícil com és el de l'Amposta. El triomf s'ha basat en una gran primera part on el Vilafranca ha estat el clar dominador i qui ha creat més ocasions de gol. Només amb el 0-2 (Puchi i Valerio) al marcador i a poc d'arribar al descans l'equip del Montsià ha inquietat la porteria vilafranquina però s'ha topat amb un Saperas molt encertat. A la represa, el Vilafranca ha controlat les escomeses de l'equip local i ha sentenciat amb el tercer gol definitiu obra de Bacaicoa en un llançament de falta magistral que ha tret les teranyines de la porteria ampostina.

Malgrat tot, els condicionants no eren els més propicis per a puntuar ja que la nòmina de lesionats torna a ser extensa i jugadors que han viatjat fins a Amposta amb molèsties s'han provat en l'escalfament i han quedat descartats davant la possibilitat d'agreujar les seves lesions. A més, cal recordar que Pere Roca estava sancionat per l'expulsió patida a Reus. Per aquest motiu, a la banqueta vilafranquina només hi havia tres efectius per a possibles canvis.
I per diumenge, visita del líder (Llagostera). Donada la igualtat a la categoria podríem fer el comentari que només es troba a 6 punts del Vilafranca, que la zona de play-off és a 2 punts,... No, no, el realment important després d'aquesta jornada és que la diferència amb l'equip que marca ara mateix la zona de descens (el Vilanova) és ja de 10 punts. Què vol dir això? Doncs que anem pel bon camí i que la meitat de l'objectiu està assolit. Només la meitat. Queda molt encara...

Gran Reserva: Que el bo d'en Gerard ja pugui dir que ha debutat a 3a Divisió. El curiós del cas és que, degut a les nombroses absències, ho ha fet en els darrers minuts com a jugador de camp i no pas com a porter! Caldrà mirar a les hemeroteques per a trobar algun precedent similar.

Vi picat: Els dorsals a les samarretes dels jugadors de l'Amposta. A banda de ser vermells i damunt d'una de les franges negres no són plens sinó que només dibuixen la silueta exterior. Per als qui hem de comentar el partit i no coneixem amb exactitud als contraris una autèntica mala passada.

26 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J17:

La prèvia, Jordi, dtor i terra = 4
Rai, ELPRIMERGOL, itokp i Raimon4barres = 3 (TV)
Eloi, sasgas, Josep Anton, vil4fr4nqu1 i josep sauleda = 2 (TV)
vicenç = 1 (TV)

* Sancionats: Rai, ELPRIMERGOL, itokp, Raimon4barres, Eloi, sasgas, Josep Anton, vil4fr4nqu1, josep sauleda i vicenç


Classificació General:
Rai (1 TG) = 111
Josep Anton (1 TG) = 106
sasgas = 104
josep sauleda = 92
Raimon4barres = 89
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 88
dtor (3 TG) = 82
terra (1 TG) = 81
vicenç (1 TG) = 79
Jordi = 78
itokp (1 TG) = 78
Eloi (1 TG) = 75
ELPRIMERGOL = 65
La prèvia (1 TG) = 59
dete (1 TG) = 54
hal (1 TG) = 25


JORNADA 18: 12/12/10 (Pronòstics fins el 11/12/10 a les 15:00 h.)
BARÇA - R. Sociedad = 1
Athletic - ESPANYOL = 1X
VILAFRANCA - Llagostera = X (2-2)
Castelldefels - VILANOVA = 2
LA MÚNIA - Martorell = 1
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
Capellades - MOLANTA = 1 2
LES CABANYES - Òdena = 2
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - Suburense = X
---
MEDIONA - PM Tossa Montbui
Vista Alegre - RIUDEBITLLES

Anònim ha dit...

Com va la nòmina de lesionats/sancionats?
Vaja, n'hi ha tants que una llista nom a nom amb la situació en que es troba no aniria pas malament!

Anònim ha dit...

jjajaj k gran lluis en el gran reserva no esperaba menys ajaj a mes un noi com tu que li agraden les estadistiques y hemeroteques te donat una de bona avui e...siesk...ESTO ES DEMASIO un abraçada amic

Javi_Reusenc ha dit...

Moltes felicitats per la victoria, i al Vilafranca li destaca en derrotes i victories els 3-0 (3 derrotes i 3 victories per aquest resultat), a l'Amposta a casa, es te que anar a per totes, i poder marcar el 1er gol.
Cuan vaig anar Amposta de lluny sembla que no portin dorsal!!
Bona sort amb els llagostarencs.

Josep Sauleda ha dit...

Caram tu ! a la travessa, tot el pom de dalt ha pringat. Ens estalviarem posar signe al Vilafranca contra el lider (je,je,je)
Per cert dos partits seguits a fora, rarament es perden tots dos, de la mateixa manera que dos seguits a camp propi, rarament es guanyent tots dos.

La prèvia ha dit...

@anònim 22:41: Lo millor és "baixar" als entrenaments a passar fred com fem tots i així ho sabràs de primera mà.
@anònim 22:45: Gerard, esbrinaré a veure si hi hagut algun altre cas. Lo millor ha estat que no has desentonat gens.
@javi_reusenc: Gràcies! Vam seguir els teus consells, jajaja... Enhorabona també a vosaltres pel triomf a Llagostera. Ja ens diràs el secret.
@Josep Sauleda: Tens raó, la "teva" estadística s'ha complert.

POCHOLO ha dit...

les baixes que demana el anomin 22:41 son:
Rai, ELPRIMERGOL, itokp, Raimon4barres, Eloi, sasgas, Josep Anton, vil4fr4nqu1, josep sauleda i vicenç

Josep Sauleda ha dit...

He vist per TV unes fotos de tres jugadors de l'Espanyol B després del partit jugat a Balaguer i que van haver de ser hospitalitats. Va ser un partit o una guerra. Algu sap que va passar?

terra ha dit...

BARÇA - R. Sociedad = 1
Athletic - ESPANYOL = 1X
VILAFRANCA - Llagostera = 1 (2-1)
Castelldefels - VILANOVA = 1X
LA MÚNIA - Martorell = 1
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
Capellades - MOLANTA = 2
LES CABANYES - Òdena = X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 2
LA GRANADA - Suburense = 1

Javi_Reusenc ha dit...

@Josep Sauleda 02:46, el partit de l'Espanyol B no van haber-hi 3 hospitalitzats sino 5 homes. Segons he vist aquell partit va ser una batalla campal.

El Reus davant el Llagostera segons m'han dit el Reus va perdre un munt de temps. Avanç del gol perdien temps, pero despres del gol encara més!!

La prèvia ha dit...

@POCHOLO: Jajajaja, molt bona!
@Josep Sauleda: Pots llegir la crònica del AS: Carnicería en Balaguer: cinco pericos al hospital
Només et diré que l'àrbitre era Ángel Casas López de Arce (el mateix que va ser permissiu amb l'Europa en la derrota 0-1 al Municipal).
@javi_reusenc: Sou un equip que sabeu gestionar els partits. Estareu dalt segur.

ELPRIMERGOL ha dit...

El partit Espanyol-Terrassa, ha estat ajornat, l'equip egarenc conscient dels fets ocorreguts a Balaguer s'ha avingut a ajornar el partit. Les imatges per tv. es pot veure que les entrades eren mol agressives. Una entrada en un partit pot passar, però la reiteració de les mateixes i amb lesions continuades, diuen molt poc pel bé del futbol. De l'arbitre no cal parlar-ne.

Anònim ha dit...

Soc l'anonim d'ahir 22:41.

Em sembla que vaig ser prou educat com perque encara aneu fent bromes.
Simplement considero(o considerava) que ets un mitjà d'informació i que tenies l'informació bastant més a mà que jo, i que mes o menys podries dir si el Puchi està bé tot i jugar sempre, l'evolució del Pere Costa, i si hi ha algú més que pugui entrar Diumenge perque no es torni a repetir la situació del Dimecres, que riem molt perque s'anava 0-3, pero si vas perdent et cagues en tot(parlant malament).
I si ho he demanat aqui es perque entenc que hi ha uns mitjans de comunicació que precisament estan per aixo, que no es una altra cosa que informar, però si tan estrany us sembla ja callo.
Ara, si despres preguntes perque la gent no baixa no t'estranyis, perque com a minim a mi se m'han tret les ganes de tornar a baixar o a desplaçarme per veure el Vilafranca com havia fet aquest any perque preguntes una cosa sense voler fer cap mena de mal i et contesten així....
I que punyetes, si aixo es un blog per parlar del Vilafranca les lesions es un tema clau que preocupa als que volem que l'equip guanyi, i si la resposta es "baixa tu i mira-ho", doncs deixa bastant que desitjar que vols que et digui.
I nomes una cosa, sino vols donar aquestes informacions et podria arribar a entendre, pero despres quan hi ha dinars oficials i demes histories no vulguis ser considerat com a mitjà d'informació, perque com a minim en aquest cas no ho estàs fent.
No sé si vas considerar que ho vaig escriure de forma exigent o autoritaria, pero no era pas la meva intenció, i sincerament m'ha decepcionat molt que em contestis d'aquesta manera i a sobre te'n fotis després, que vols que et digui.

La prèvia ha dit...

@anònim 19:33: Primer de tot, demanar-te disculpes. No vaig estar encertat en la meva resposta ni tampoc després com bé tu comentes.
Ara bé, comprendràs que hi ha informació que potser no és convenient que es conegui al 100% de cara a no donar pistes al rival. Aquest va ser el motiu real pel qual vaig respondre't de la manera que ho vaig fer.
També hauries d'entendre que és bastant frustrant que siguem "tres" els que seguim al Vilafranca a casa i fora, als entrenaments,... i després molts altres mitjans se n'aprofitin de la informació. Si a mi em demanen qualsevol tipus de dada no tinc cap problema en donar-se-la però sempre sabent amb qui estic parlant. En aquest cas, et vas refugiar en un anònim i això em va fer tirar una mica enrere. Res més que aixó. De nou torno a excusar-me (no és el meu estil) i si vols qualsevol cosa sàpigues que estic a la teva disposició (tant aquí al blog com a través de l'adreça de correu la_previa_fcv@yahoo.es).
Sobre tot lo altre que comentes (temes més personals) crec que sobren de totes totes però bé, tu sabràs si tens algun ressentiment envers la meva persona per algun motiu que desconec. També voldria que si fos així, m'ho fessis saber però "a cara descoberta". Perquè, com he dit moltes vegades, amagar-se darrera d'un anònim és jugar amb avantatge.
Per acabar, i com que rectificar és de savis, et deixo el "parte" de lesionats que demanaves:

* Pere Costa: encarant el tram final de la recuperació ja va disputar l'amistòs de dijous passat contra La Múnia i sembla que tot va pel camí correcte.
* Tito Caballero: segueix sense entrenar degut a la lesió a l'esquena a l'espera de rebre l'alta mèdica (que podria ser a principis de l'any vinent).
* Carrión: lesió muscular que el tindrà apartat unes tres setmanes.
* Enric, Rubén Ortiz i Dani Tacón: arrosseguen diferents molèsties (degut a la sobrecàrrega de partits) que van aconsellar no arriscar en el partit d'ahir de cara a propers encontres.

Anònim ha dit...

Lluis, reconec que m'he passat jo en la última resposta, pero he anat enganxant temes i se m'ha nat la pinça, pero es que estava molt picat.
No tinc res en contra teva, només faltaria, es mes sé perfectament la feina que has fet per aquest club(directiva, opinió, radio-tele) i x mi si no s'ha de donar pistes ja pots treure la info, ho deia xk em preocupava de veritat.
Reitero les disculpes pel to pero he escrit sense donar-li les tres voltes k s'han de donar abans d'escriure. T'ho dic en serio, m'ha vingut el cap els merders amb el president del famos dinar de l'ascens i m'he tirat per un camí que no tocava, ho sento, he perdut els papers pero es que no m'agrada que se'n riguin d'un, suposo que em pots comprendre.
Aviam si Diumenge poden jugar alguns dels 3 ultims que has mencionat i li podem plantar cara al lider!
Vinga, salut i que aket Vila segueixi tirant amunt!
Et diré qui soc si et trobo pel carrer pk tampoc vull que la cosa vagi a més. Et tornaré a dir que m'he equivocat i fora, a seguir que la permanencia esta lluny.

La prèvia ha dit...

@anònim 21:47: Disculpes acceptades. I anima't a baixar al camp que l'equip necessita del recolzament de tots.

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca acaba amb la ratxa de Fabregat (EL PUNT)
* Cop d'autoritat del Vilafranca a Amposta (0-3) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* El Vilafranca recupera la bona imatge guanyant a Amposta (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Derrota conduntent de l´Amposta en front d´un bon Vilafranca (WEB OFICIAL CF AMPOSTA)
* El Vilafranca es refà de la derrota a Reus amb un gran partit a Amposta (EL 3 DE VUIT)

Jordi ha dit...

BARÇA - R. Sociedad = 1
Athletic - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Llagostera = 1 (2-1)
Castelldefels - VILANOVA = 1X
LA MÚNIA - Martorell = 1
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
Capellades - MOLANTA = X
LES CABANYES - Òdena = 2
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - Suburense = 1

terra ha dit...

previa, i si una setmana amonestes a tots els participant de la travessa amb vermella que passarà?

Sherlock ha dit...

Companys!! No em cansaré de donar-vos l'enhorabona per la bona temporada que esteu fent! Tal com indiques "La prèvia" esteu a 10 de punts dels llocs de descens que marquem nosaltres però, realment, heu de mirar la diferència amb el 16è classificat perquè tant Gramanet com Santboià fan mala pinta i fan olor a 3a l'any vinent. Igual que nosaltres, fem olor a 1a catalana... Al minut 88 anavem guanyant 2 a 0 i vam acabar empatant un partit que en situació normal d'un equip( confiança i moral bona/alta) ni de conya s'empata... Però que hi farem!! A la vida i en el futbol, s'ha de saber ser realista.... Es d'hora encara per ser optimista però... van passant les oportunitats i... no fem bona pinta no...
Salut! i felicitats novament pels 3 gols al dificil camp de l'Amposta!

vicenç ha dit...

Mira que endivinar jo que guanyaria el Manlleu al camp del Masnou, sino faig un 0 rodó i m´emporto els 12 punts extra,...llàstima.

dtor ha dit...

BARÇA - R. Sociedad = 1
Athletic - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Llagostera = 2 (1-3)
Castelldefels - VILANOVA = X
LA MÚNIA - Martorell = 1X
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
Capellades - MOLANTA = 1X
LES CABANYES - Òdena = 2
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - Suburense = 2

La prèvia ha dit...

@terra: Doncs no m'ho havia plantejat... Primer de tot, dubto que passi ja que s'hauria de donar una combinació de resultats molt improbable. Ara bé, si es donés el cas, potser optaria per la via de l'amnistia general per a que tothom pugués participar aquella setmana.
@Eloi: Gràcies! És veritat, tens raó. A veure, és aviat per a dir-ho... però aquests dos equips (Gramenet i Santboià) junt amb l'Hospitalet estaran lluitant al llarg de la temporada per a eludir el descens de 2a B a 3a Divisió. De la mateixa manera, és podria donar el cas que algun equip català de Tercera assoleixi l'ascens a 2a B. Per tant, fins que no acabin totes les promocions no podrà respirar ningú tranquil. Així doncs, tindrem en consideració aquests agreujants i mirarem úna mica més amunt de l'estricta zona de descens.
Sobre el Vilanova, tot i que no m'agrada opinar d'altres equips, et diré que a mi em recorda molt a la situació viscuda fa un parell d'anys a Vilafranca amb Isaac Fernández d'entrenador. Era un equip molt jove, amb bastanta gent de casa, que intentava fer un joc vistós però que no li va trobar el pols a la categoria en tota la temporada. Després d'estar rondant la zona de descens al llarg de les 38 jornades ens vam salvar per un punt de diferència gràcies a un empat al camp del Guíxols (0-0) en l'únic punt sumat en els darrers 7 partits. A veure si es dóna un desenllaç similar...
@vicenç: Era un resultat factible. T'hagueesin anat de conya els 12 punts per a enfilar-te a la zona alta.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MONJOS 2 - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES 1 - Òdena 5

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

VILAFRANCA 1 - Llagostera 2
Castelldefels 0 - VILANOVA 0
LA MÚNIA 1 - Martorell 0
Capellades 1 - MOLANTA 1
Piera 2 - SANT PAU d'ORDAL 1
LA GRANADA 1 - Suburense 2


PD: Avui el blog es publicarà uan mica més tard de lo habitual per "culpa" del Barça - R. Societat...

Anònim ha dit...

Segons m´han dit avui , tansols s´han venut 10 entrades i com a molt hi habia 200 persones a les grades.
Com es pot aguantar un equip així a tercera divisió?