dijous, 30 de juny del 2011

Dani Ortiz, joventut per a la rereguarda

El defensa Dani Ortiz, provinent del Juvenil del Nàstic de Tarragona, s'ha convertit en nou jugador del degà penedesenc. D'aquesta manera, debutarà com amateur jugant a 3a Divisió (donant així un important pas en la seva carrera). Més informació:

Daniel Ortiz Fernández "DANI ORTIZ" (04/01/92, Barcelona)

Demarcació: Central
Alçada: 1,85 m Pes: 75 kg
Trajectòria: C Gimnàstic Tarragona Juvenil (10/11) -foto-, UD Castelldefels Juvenil (08/10) i Categories Inferiors UD Cornellà / FC Barcelona
Resum: Es caracteritza per tenir una bona sortida de pilota i efectivitat en la passada (tant en llarg com en curt). També te una gran capacitat per colocar-se dins del camp i ha estat el líder de la defensa del Juvenil A del Nàstic (sent quasi el que més minuts ha disputat de tot l'equip).

13 comentaris:

ilyn ha dit...

La temporada 08/09 jugava al Juvenil del Castelldefels, entre 2006 i 2008 al cadet del Cornellà, i abans al futbol base del Barça.

La prèvia ha dit...

@ilyn: Gràcies, company. Ho saps tot!

Anònim ha dit...

alabau a fitxat pel vilanova

terra ha dit...

I Xavi Saperas pel VALLS.

La prèvia ha dit...

@anònim 15:12, terra: Cert! Des d'aquí desitjar-los molta sort ja que se la mereixen.
El Valls no podia triar millor porter per a afrontar el retorn a 1a Catalana i el fitxatge d'Alabau pel Vilanova afegirà més morbo si cal als derbis!!

Anònim ha dit...

me gustara ver komo juega este equipo totalmente nuevo y si daran lo exigido los nuevos fichajes,
por cierto en caso de que no fuese bien la campaña el vilafranca seguiria fichando o probaria algun jugador de la fundacio? (alomejor alguno cuajaria ) Y esto no es ninguna critica sino una pregunta, ya que aqui hay algunos que siempre dan la vuelta a la tortilla jejeejje

vil4franqu1 ha dit...

No entenc aquest fitxatge! No és tan bon aparador el Juvenil del Nàstic? A lo millor pot pujar al equip de 2ª A! No era això el que es deia quan hi va anar aquell noi que no recordo com se deia de la Fundació???

La prèvia ha dit...

@anònim 21:42: Haurem de confiar en que Puchi els tregui el màxim rendiment... De totes formes, tens raó ja que sempre és complicat acoblar un equip amb tantes noves incorporacions.
@vil4fr4nqu1: No tothom pot arribar a dalt de tot! Qui sap si el pas per Tercera li obre les portes d'una categoria superior (com en el cas de Moya...). De vegades és millor anar pas a pas que agafar massa embranzida i topar de front.
@BLOGGERS: Novetats sobre un altre exjugador del Vilafranca, en Pere Costa. En aquest cas, el seu destí està a les banquetes i concretament ho farà debutant a la del CF Quintinenc (4a Catalana). Molta sort!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La prèvia ha dit...

@anònim 03:22: Procurem no faltar...

satèl.lit ha dit...

Prèvia, la setmana passada et preguntava sobre quan es farà el sorteig del calendari de primera, el saps?
Endevant a tots els ex jugadors del vilafranca que busquen mes sort en altres equips.

La prèvia ha dit...

@satèl.it: Més o menys per les mateixes dates que el de Tercera. Normalment, un parell de dies abans.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: (I demés BLOGGERS) La RFEF ha plantejat als equips catalans del Grup V de 3a Divisió dues propostes de calendari. Una, seria començar la Lliga el 21 d'agost amb 2 jornades intersetmanals (en dies feiners) i l'altra, iniciar el Campionat el 28 d'agost amb 3 jornades entre setmana. Hi ha temps fins a aquest dimecres dia 6 per a donar una resposta.