diumenge, 3 de juliol del 2011

Quant ens costarà aquest any?

Per demà dilluns a dos quarts de nou del vespre, a l'Escorxador, està prevista l'Assamblea Ordinària (i posteriorment l'Extraordinària) del FC Vilafranca. Com cada any, allà estaré present junt amb una vintena llarga de persones entre socis (poquets i d'edat avançada), premsa (els de quasi sempre) i Junta Directiva (dels pocs dies o l'únic que els veus a tots plegats).
Sobre la taula, l'habitual "Ordre del dia" amb l'afegit que després de tractar tots els temes de rigor s'hauran de convocar Eleccions a la Presidència del club. Iep! Que ningú s'espanti! No hi ha candidats a rellevar en Pere Montserrat. Serà un pur formulisme i renovarà el mandat davant l'aprovació general.


Ara bé, el punt important serà l'apartat de les quotes de soci a pagar pels bona fe que estimem el club i obeïm submisos allò que ens diuen o manen. Ai, quina por... Fa dos anys, recordareu tots la famosa derrama per a "tapar" una mala gestió econòmica (una excusa com una altra)... La temporada passada, davant l'allau de baixes de socis, es van apujar els carnets (fins als 210 €) per a paliar aquest decreixement i quadrar els ingressos previstos en aquest apartat... I enguany? Ens tocarà tornar a rascar-nos la butxaca? Seguirem sent el club més car de veure de tota la categoria? Seria massa demanar que s'abaixessin les quotes, oi?
Home, no hem hagut de pagar primes per ascens, la tòmbola de la Festa Major va anar mig bé, la panera tres quarts del mateix i el taquillatge amb l'ajuda del dia del Vilanova deu haver anat millor que altres anys, no? Mirat d'aquesta manera, potser encara tindrem una sorpresa...
Evidentment, això últim no m'ho crec ni jo però "algú ho havia de dir".

Gran Reserva: El sorprenent casament, a finals d'aquesta passada setmana, d'una persona relacionada amb el FC Vilafranca però que per allò de les exclusives i tal... no us puc desvetllar ja que dimarts sortirà publicada la notícia (amb foto inclosa...) en un mitjà d'ambit nacional. Enhorabona!!! No m'ho haguès pensat mai!

Vi picat: La pèrdua de categoria d'alguns equips de Segona B i Tercera, com quasi cada any per aquestes dates, per no haver satisfet els deutes amb els seus jugadors. Una d'aquestes places va ser oferta a la Montañesa (amb el qual hagués pujat la Fundació també) però els de Nou Barris, després de pensar-s'ho bé, van considerar no viable aquesta possibilitat davant la dificultat de trobar un patrocinador que aportés els 100.000 € necessaris (una bogeria...).

10 comentaris:

raul ha dit...

Entonces para que co..... hacen la promocion?? que me lo explique alguien. No entiendo nada osea k si llegan a subir que pasa hubiesen vendido la plaza o que?
Asi va el futbol de aqui poco peor que la politica.
La Fundació otro año en 3 catalana. Incomprensible pero cierto!

La prèvia ha dit...

@raul: Una cosa és guanyar-te l'ascens als camps i l'altra que et facin pagar els deutes d'altres equips per a fer-te amb aquella plaça. Però espera't que encara no està tot dit pel que fa a la Fundació... perquè, segons algunes fonts, l'Espanyol B podria comprar aquesta vacant abonant els 395.000 € que demana la RFEF. La solució, demà.

raul ha dit...

En este caso no lo podria hacer La Pobla que en este caso quedo mejor que el Español B¿? a que hora estara la resolucion?

La prèvia ha dit...

@raul: No sé si el fet d'haver quedat eliminat de la promoció per aliniació indeguda hi té res a veure. Ho desconec. Dels equips catalans, l'únic que pot pagar el que demanen és el filial perico (a més que li interessa tenir l'equip a 2a B). Tampoc sé quan se sabrà però quan hi hagi novetats ho publico aquí al blog.
@BLOGGERS: L'exporter del degà penedesenc, en Gerard Pujol, ha fitxat pel Carmelo (3a Catalana). Tot i tenir ofertes de Rubí (3a Div) i Ripollet (1a Cat), ha preferit jugar amb l'equip del seu barri amb l'objectiu de pujar-lo de categoria i sabedor que tindrà la titularitat assegurada.

La prèvia ha dit...

@raul: Suposo que te n'has assebentat de la notícia però et deixo l'enllaç per a que la llegeixis:

La Federació Espanyola no admet la documentació presentada pel Lleida i aquest començarà de zero (ARA)

En cas que finalment fos així, la Fundació seria nou equip de 2a Catalana

Anònim ha dit...

I quan ens costará al final? Quan hi ha superhábit no comentes res de l'assemblea, tan et costa reconeixer que s'ha fet be la feina?

La prèvia ha dit...

@anònim 08:33: No és que em costi reconèixer els mèrits sinò que fes un senzill càlcul (que segur que els números se't deuen donar bastant bé):
si som uns 160 socis aproximadament i cadascú d'aquests vam haver de pagar 210 € del carnet (el que suposa 60 € més que fa dues temporades), llavors es van recaptar en concepte de quotes de soci 9600 € "de més a més" (160 x 60). Si li restem els 1500 € de superàvit, ens queda un dèficit de 8100 €.
Resumint, que apujant 60 € la quota dels carnets cada temporada és molt fàcil tenir superàvits. És a dir, que més que felicitar i reconèixer la bona gestió econòmica s'hauria d'aplaudir la paciència i la generositat del soci que paga i calla. Estàs d'acord amb mi?

vicenç ha dit...

els del mundo deportivo t´han fallat avui , Lluis.
Ara ja pots comentar tu la noticias bomba.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Sí, ja he vist que no han publicat res!
Home, notícia bomba tampoc... però si més no sorprenent... I és que divendres passat, el nostre entrenador (en Puchi) va contraure matrimoni!!! Enhorabona míster!!!

Anònim ha dit...

A la junta no mes us vull dir:
Colla de voltors!
Ja veurem com funciona el nou concepte de "Márqueting".
Aquí no valdrán les excuses.