dilluns, 11 de juliol del 2011

Torna Eloi

Després de provar sort lluny de Vilafranca (dos anys a Vilanova i el darrer a Gavà), Eloi retorna a la que és casa seva ja que es va formar al Futbol Base del nostre club i posteriorment jugà 6 temporades al primer equip (168 PJ / 19 TG - 1 TV / 19 Gols). A punt de complir 27 anys, el davanter de Sant Sadurní arriba al degà penedesenc qui sap si en el punt just de la seva maduresa futbolística. Aquesta incorporació completaria la línia atacant junt amb els Puchi, Valerio, Dani Delgado (Cornellà), Josu (Masnou), David Márquez (Europa) i Manel Ventura (Fundació). La seva fitxa:

ELOI Jiménez Roca (09/09/84, Sant Sadurní d'Anoia)

Demarcació: Extrem
Alçada: 1,72 m Pes: 70 kg
Trajectòria: CF Gavà (10/11), CF Vilanova Geltrú (08/10), FC Vilafranca (02/08) i Categories Inferiors CF Blanca Subur / FC Vilafranca
Resum: La darrera temporada, amb el Gavà, ha disputat 30 partits (28 de titular) marcant només 1 gol. Aquesta, podria ser la seva gran assignatura pendent tot i que els que el coneixem i l'hem vist jugar des de petit sabem que les seves virtuts són unes altres (dribbling, velocitat, un contra un,...).