diumenge, 17 de juliol del 2011

La 3a Divisió que ve (I)

Els rivals
Com cada any per aquests vols, i sempre a l'espera del que acabi passant amb el cas de l'UE Lleida..., toca fer anàlisi dels rivals que es trobarà davant el degà penedesenc (enguany, i per segona temporada consecutiva, a 3a Divisió). Els 19 equips (més el Vilafranca) que composaran el Grup V són: Gramenet i Santboià (descendits de 2a B); Montañesa, Pobla Mafumet, Espanyol B, Manlleu, Europa, Cornellà, Prat, Gavà, Terrassa, Castelldefels, Amposta, Balaguer, Masnou i Vilanova (que es mantenen) i Olot -foto-, Vic i Rubí (que pugen de 1a Catalana).


Dels equips nouvinguts a la categoria, cal esmentar que 21 anys després tornarem a enfrontar-nos en partit oficial a la Gramenet (llavors també a Tercera amb duels mítics en aquell Municipal colomenc de terra).
Un altre club el qual feia uns quants anys que no es creuava en el camí del Vilafranca és l'Olot. La darrera vegada va ser la Temp. 95/96 a 1a Catalana i acabà amb l'ascens del nostre equip, entrenat per Lluís Aloy, a 3a Divisió.
Finalment, Vic i Santboià no coincidien amb el degà penedesenc des de la Temp. 02/03 a 1a Catalana (la del descens a Reg. Preferent) mentres que al Rubí ens el vam trobar tot just fa un parell de temporades.

Gran Reserva: Tots aquells que tingueu twitter ja podeu seguir l'actualitat del FC Vilafranca (a través del blog) amb aquesta nova eina. El nom d'usuari és @lapreviafcv.

Vi picat: Trobo a faltar un partit contra algun rival de més entitat dins la pretemporada programada per al degà penedesenc. En tot cas, si es superés la 1a Eliminatòria de la Copa Catalunya ens enfrontaríem amb un equip de 1a Catalana (EFAC Almacelles) o Tercera (Balaguer).

2 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

El Lleida tinc entés que jugarà a 2ªB, la Muntanyessa, pot ser un rival a pujar-hi, el Tarrega en aquest cas NO pujaria i es quedaria a 1ªCatalana, o sigui que si acaben pujant els de Nou Barris, la 3ªG-5 es queda amb 19 equips i d'aquesta manera sol baixerien 2 (sense contar descesos compensat) i tindrieu 2 jornades (anada i tornada) de descans!

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: És igual, tu. Que facin el que vulguin, que sortegin quan els doni la gana i ja ens avisaran un dia abans contra qui juguem el primer partit! Quin "show" i quin "caos" això de la RFEF...
@BLOGGERS: Segons ha comunicat oficialment el club, demà a les 18 hores a les oficines del Camp Municipal de Futbol es farà la presentació de les noves equipacions per a la Temporada 2011/12 i del nou equip de gestió del FC Vilafranca (l'empresa Imacsport). Allà estarem!