dimecres, 20 de juliol del 2011

El Terrassa per a començar la Lliga

El debut
Després de molts dies d'incertesa per saber quan seria el sorteig del calendari del Grup V de 3a Divisió i de quins equips finalment hi prendrien part, avui, per fi, ja el tenim a les nostres mans. I aquest ha deparat que el Vilafranca rebi a casa al Terrassa FC en la jornada inaugural del Campionat de Lliga 2011/12 a disputar-se el 28 d'agost.
L'equip vallesà, que va acabar la lliga anterior en 12è lloc (només un per sota del degà penedesenc), manté el mateix tècnic, l'exjugador vilafranquí Miquel Olmo i només ha realitzat de moment 4 incorporacions apostant per la continuitat de gran part del bloc de la temporada passada.


Els derbis amb el Vilanova
El primer serà al Municipal vilafranquí i es produïrà el 30 d'octubre corresponent a la Jornada 12. A la segona volta, el degà penedesenc retrà visita al Camp dels Alumnes Obrers el dia 25 de març dins de la Jornada 31.
Les jornades intersetmanals
N'hi haurà tres aquesta temporada però dues coincidiran amb dies feiners... La primera d'aquestes, el 21 de setembre, quan el Vilafranca es desplaci al Municipal masnoví per a enfrontar-se amb l'equip de Claudio Festa i l'altra, el 21 de març, quan el degà penedesenc rebi al Cornellà.
En canvi, el dimecres 12 d'octubre (festiu per ser el Dia de l'Hispanitat) l'equip de Puchi viatjarà fins al Prat per a jugar al Mpal. Sagnier.
Copa de les Regions UEFA
Els dies 6, 8 i 11 de desembre la Lliga es prendrà un petit descans per la disputa de la Copa de les Regions UEFA on hi pren part la Selecció Catalana Amateur (formada per jugadors de 3a Divisió).
El darrer partit de Lliga
Serà a casa i contra un dels, a priori, teòrics aspirants a fer el play-off d'ascens: l'Europa.

La primera jornada al complert és la següent:

Vilanova - Pobla Mafumet
Cornellà - Gramenet
Castelldefels - Espanyol B
Prat - Manlleu
Vic - Santboià
Rubí - Gavà
Amposta - Europa
Vilafranca - Terrassa
Montañesa - Balaguer
Masnou - Olot

Podeu veure la totalitat del calendari fent click aquí.

Gran Reserva: Que cap dels dos partits entre setmana suposin un desplaçament llarg. Imaginem-nos que seria un dia feiner haver d'agafar els "trastos" i viatjar cap a Balaguer, Manlleu o Amposta per exemple.

Vi picat: Tots recordem la polèmica que hi va haver en el darrer Vilafranca-Terrassa per la petició d'ajornament per part del club egarenc en no disposar, suposadament, de prous efectius. Pel bé del futbol, tant de bo ja estigui tot oblidat però no hagués anat malament que aquest partit fos amb el Campionat més avançat...

1 comentari:

campus ha dit...

Sobre el gran reserva si tots els jugadors son de Barcelona ja estaran a prop del Masnou no XDD