diumenge, 28 d’agost del 2011

Ajust de comptes o casualitat?

FC Vilafranca 1 - Terrassa FC 3
Que consti, sobretot, que en cap moment vull posar en dubte el triomf del Terrassa però l'actuació del col·legiat gironí Rubio Ponsatí és d'aquelles que et fan ser malpensat i dir...: "No serà que ens vol fer pagar els plats trencats pel descens del Palamós a la darrera jornada i tot l'enrenou que hi va haver?". Si no és això, no s'entén. Perquè un àrbitre pot ser dolent, però si ho és que ho sigui per a tots dos, no??


El cas és que el Vilafranca no ha perdut estrictament per l'àrbitre. Ha influït? Sí. Han estat pèssims els assistents a l'hora d'assenyalar els fores de joc per una banda i l'altra? També. Però el Vilafranca no ha estat el que havia de ser. En defensa (acusant en excés la manca d'efectius en determinades posicions) se l'ha vist nerviós i indecís; al mig del camp voluntariós però poc efectiu sempre superat pel rival i al davant amb poc "punch" davant una defensa sobria, ordenada i experimentada com és la del Terrassa.
Sabíem que seria difícil tornar a conjuntar l'equip però, per sort, això tot just ha començat. Confio molt en aquests jugadors. Fins al punt que estic convençut que tornarem de Balaguer amb els 3 punts a la butxaca. No és infravalorar el rival (que és un bon equip) sinó que crec en aquest grup i en la seva feina.

Gran Reserva: Ha nascut un nou blog que tracta la 3a Divisió i tot allò que l'envolta. Molta sort a #3div5 i al seu autor (casualment bon amic d'un jugador del Vilafranca...) en aquesta gran iniciativa.

Vi picat: Que igual que va passar amb el gol 700, el gol 800 al Municipal no hagi servit més que per a que el bo d'en Uri hagi entrat a la història de les efemèrides del degà penedesenc.

7 comentaris:

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca perd contra el Terrassa (1-3) en una segona part boja (LA JORNADA)
* El Terrassa castiga sin contemplación al Vilafranca en la segunda mitad (MUNDO DEPORTIVO)
* El Vilafranca cau en el debut contra el Terrassa (1-3) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 35:03 a 37:36)
* Uri fa el gol 800 del Vilafranca al municipal (RTVVILAFRANCA.COM)
* El Vilafranca és sorprès per un Terrassa que a la segona part juga millor (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* 1ª Jornada i Primera victòria (WEB OFICIAL TERRASSA FC)
* Bona arrencada del Terrassa amb victòria davant del Vilafranca (TERRASSA DIGITAL)

Josep Sauleda ha dit...

Una cosa sí que és evident i és que en dies de Festa Major, la gent passa de futbol.

kameni ha dit...

No sé que us queixeu dels arbits si avui surt en el Mundo Deportivo que el vostre president entra a la Federació. Ja veureu com us cambia la sort amics meus tots. Se acabaron los canapés!

Anònim ha dit...

I fora de Festa Major també. La gent cada cop se'l sent menys seu aquest Vilafranca.

Anònim ha dit...

m'agradaria comentar, q he estat veient el resum dl partit dl vilafranca, i la persona que hagi gravat el partit ho ha fet bastant malament... m'agradaria animar a que s'esforsessin més pq cap gol es veu clar.

La prèvia ha dit...

@Josep Sauleda: Doncs si és així, ara ja s'ha acabat. Tornem a la normalitat.
@kameni: Vols dir??? No sé jo...
@anònim 22:50: Però no és d'ara, eh. Ja fa anys!!! Quan hi havia gent d'aquí passava el mateix. No siguem demàgogs...
@anònim 00:49: Bastant malament? Molt malament! Els "cracks" deurien estar gravant els actes de la FM 2011. I com que nosaltres som la última m...

Anònim ha dit...

Es que la gente que lo maneja deja mucho que desear.