dimecres, 17 d’agost del 2011

Ara sí: amb Molina, plantilla tancada

El FC Vilafranca ha incorporat aquesta tarda al darrer jugador abans de començar el Campionat de Lliga. Es tracta del migcampista, de 23 anys, Alberto Molina (Masnou) i que anteriorment va jugar també a Badalona i Premià (on coincidí amb Rubén Ortiz i Raúl Calvo). Avui ja ha entrenat amb la resta de companys i demà podria tenir els seus primers minuts en l'amistós a La Granada. Us deixo el seu historial:

Alberto MOLINA Rodríguez (21/04/88, Barcelona)

Demarcació: Interior dret
Alçada: 1,75 m Pes: 74 kg
Trajectòria: CD Masnou (10/11), CF Badalona (09/10), CE Premià (08/09 i 09/10), CD Masnou (07/08) i Categories Inferiors CF Badalona / FC Barcelona i Escola TARR
Resum: Migcampista d'aquells que podem denominar tot terreny: té bon tracte de la pilota i també fa molta feina a la zona ampla del camp. És un jugador el qual Puchi venia seguint des de fa temps.

7 comentaris:

terra ha dit...

Aquest noi va jugar forçes minuts l´any passat amb el Masnou?

Anònim ha dit...

Quans gols va fer previa? Ve a ser un enric del any passat?

Anònim ha dit...

menys minuts per dani antolinez...

terra ha dit...

Tendrà minutos hoy ramon Gutierrez, Puchi?
Lo pregunto por si lees el blog, que no lo creo.

Anònim ha dit...

terra estas obsesionado con gutierrez, que no es del equipo ya!

terra ha dit...

Doncs quina llàstima ja que es un noi de la casa i crec que es podria adapatar molt bé a l´equip, tal com ja va demostrar.

La prèvia ha dit...

@terra: Molina va jugar força partits alternant titularitats amb suplències.
I Ramon Gutiérrez, si no hi ha res de nou, començarà amb la Fundació. El fet de jugar en punta i per banda no l'afavoreix ja que està ben coberta aquesta posició.
@anònim 08:41: No he pogut trobar la dada. Segurament en Josep Sauleda ens ho podrà dir.
@anònim 14:05: No t'ho creguis. Antolínez ha estat tota la pretemporada a les ordres de Puchi i l'ha posat en molts partits amb el teòric equip titular. Confia en ell.