diumenge, 7 d’agost del 2011

Classificats i ara... l'Almacelles

CE Anoia 0 - FC Vilafranca 2
El degà penedesenc es va classificar per a la 2a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya després de vèncer l'Anoia amb un doblet de Puchi a la primera part (tots dos de penal comesos sobre Eitan i Josu). Tot i ser el primer partit de pretemporada, l'entrenador vilafranquí va presentar un onze inicial molt competitiu i que va demostrar l'evident superioritat enfront el rival que hi havia al davant. La segona part, amb cinc canvis al descans, va ser una altra història i el míster no acabà gens content (per dir-ho suau) del rendiment de l'equip en aquest període.


Tanmateix, el rival a la propera ronda (el cap de setmana vinent) serà el CE EFAC Almacelles que va eliminar al CF Balaguer (3-3, 4-3 als penals). El conjunt del Segrià enguany jugarà a 1a Catalana per primera vegada a la seva història en haver quedat campió la temporada passada del Grup 5 de 1a Regional amb 84 punts. Ha configurat un equip per aspirar a tot i compta a les seves files amb un il·lustre del futbol català, Sánchez Jara (41 anys), a part d'altres jugadors de renom a la província com són Dani Redondo (Ascó), Padrones, Peña o Rey (tos ells ex del Benavent).
UE Sitges 1 - FC Vilafranca 9
Per altra banda, l'amistós d'avui a Sitges s'ha saldat amb una golejada d'escàndol (1-9). La diferència de categories entre un equip i altre i la joventut dels locals s'ha notat i molt. Els gols vilafranquins han estat obra de Ramon Gutiérrez (3), Bacaicoa (2), Márquez, Reyes, Rubén Ortiz i Puchi. Com a nota destacada, cal comentar la gran primera part que han ofert gran part dels jugadors que ahir van ser suplents esmenant així el disbarat d'ahir.

Gran Reserva: La sensació del que portem de pretemporada és el juvenil Dani Antolínez. El partit que s'ha marcat avui a Sitges ha estat de traca. Feia temps que no veia jugar a un noi tan jove amb tanta desimboltura enmig de gent molt més experimentada. A més, al vestidor l'han acollit a les mil meravelles. Ara que les relacions amb la Fundació van per bon port i si el nano segueix treballant com ho està fent tenim un bon element de la casa per al primer equip.

Vi picat: La decisió de no regar el camp abans del partit Anoia-Vilafranca per part del conjunt local. Avisat l'àrbitre del perill que comportava per als jugadors en forma de lesions, obligà a fer-ho en el transcurs del descans. Aquest i algun que altre "lleig" no van agradar gens a l'expedició vilafranquina.

20 comentaris:

terra ha dit...

Qui es Ramon Gutierrez?
Deunidó quina golejada aquesta tarda.

La prèvia ha dit...

@terra: És un jugador vilafranquí format al Futbol Base del CF Hristo Stoitchkov i que posteriorment fitxà pel CF Badalona. Enguany ha acabat allà la seva etapa de juvenil i està fent la pretemporada amb el primer equip del FC Vilafranca. Juga d'interior o extrem esquerre.

Anònim ha dit...

estic molt d'acord he presenciat el sitges vilafranca i m'ha agradat molt antolinez. en ramon tambe ho fa molt be! m'agrada aquest vilafranca,molta sort desde vilanova

terra ha dit...

En Ramon G. va jugar ahir a Vilanova del Camí?

La prèvia ha dit...

@anònim 23:35: Gràcies per seguir el blog i sí, de moment deixa bones sensacions aquest nou Vilafranca tot i que només porten una setmana de feina i els rivals no eren de gaire entitat (3a Catalana).
@terra: No. La crònica de l'Anoia-Vilafranca la pots trobar aquí: Vilafranca pasa a la siguiente ronda (MUNDO DEPORTIVO)

Anònim ha dit...

Referent al Vi picat, cal afegir que a sobre la banqueta del Vilafranca hi havia un niu de vespres. Algun jugdor comentava que l'havian picat.

Anònim ha dit...

Juvenil A RSS Barça
El Barça se alza con la prestigiosa Otten Cup

Con tan solo tres días de entrenamiento y múltiples jugadores del Juvenil B, los de Óscar García se impusieron ayer en la final al PSV Eindhoven por 0-1 gracias a un tanto de Àlex Moreno, recién fichado del Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@anònim 01:31: Sí, però dubto molt que en això hi tinguessin res a veure els de l'Anoia. A més, un empleat del camp va anar a buscar un insecticida per a mirar d'erradicar el problema. No siguem més "papistes" que el Papa...
@anònim 13:14: Ja me'n vaig enterar. Tots sabem de la qualitat de l'Álex Moreno (per alguna cosa el va fer debutar en Puchi a Tercera amb només 17 anys...). Ara només falta que tingui la capacitat necessària per a canalitzar-la amb treball i humiltat. Èxits com aquests només poden fer que alegrar-nos i encoratjar als que treballen la Base a seguir fent-ho.

itokp ha dit...

Bueno la victoria va ser clara amb dos gols de dos penals clarisim. Un comentaria sobre l' arbitratge, la copa catalunya es una competicio oficial??? En els primers minuts van perdonar l' expulsio a un defense local i en els dos penals eran dos targetes grogues al porter, suposo que l' arbit no es volia carregar el partit. Sobre el joc vilafranqui per un espectador de futbol la veritat que molt pobre el joc d' un equip de tercera, pero si el entrenador es el qe vol es lo que hi ha. A diferencia el diumenge vaig veure la Pobla Mafumet de la mateixa categoria que el vilafranca i dir que hi ha un mon de l' estil de joc d' uns i d' altres i per un aficionat de futbol sincerament li agrada molt mes el joc de la fundacio que no el del fc vilafranca

SIEMPRE C.D.ODENA ha dit...

POR QUERER JUGAR TAN BIEN NO SUBISTEIS JIJIJIJIJIJI
EN CAPELLADES AUN DUELE EL GOL OLIMPICO EN EL 90

vicenç ha dit...

Lluís, el correu electrònic d´esports penedès , quin es?

Veig que la pretemporada va molt bé.
Dissabte era a Vilanova pero no em vas veure ja que estaves a l´altre cantó del camp.

itokp ha dit...

En capellades no duele tanto el gol olimpico para mis que mas dolio en odena el gol del vilafranca en campo del capellades en el minuto 89 o el empate en campo del odena con 11 justos y dos juveniles jugando. Pero en fin a base de talonario no se llega a ningun sitio ya se vera lo que pasa en odena cuando se acabe el dinero. Ahora dime que en odena no se paga. Si dices eso sabes que mientes

itokp ha dit...

simpre c.d. odena no se a que viene este comentario ya que aqui se habla del f.c. vilafranca

Anònim ha dit...

ahi ahi itokp, soy de la fundació, y estoy muy contento con tus comentarios, totalmente neutral. Se sigue viendo lo impresentables que son los dl odena, hasta sin venir a cuento su nombre siguen fardando. Dentro d 1 o 2 años cuando no paguen nos reiremos nosotros de ellos.

Anònim ha dit...

el odena no le interesa a nadie. ya bajareis de las nubes i os restregareis por la cuarta catalana que el tiempo pone a cada uno en su sitio! paketorrow's

deunidor amb el ramon i l'antolinezz

terra ha dit...

Ramon Gutierrez i Pauses.
El volem veure tot l´any amb el primer equip i si pot ser de titular molt millor.

terra ha dit...

Pero si Almacelles es l´últim poble de Catalunya, està més aprop de Binéfar que de Lleida.
quants km hi ha prèvia de Vila a Almacelles?

La prèvia ha dit...

@itokp: L'àrbitre va voler fer allò que fan molts d'afavorir el dèbil. Mira, la primera expulsió tant d'hora encara es pot entendre, però després no ensenyar-li targeta al porter en cap dels dos penals... Segurament si li ensenya en el primer no fa el segon.
Del joc del Vilafranca, ho hem parlat mil cops. Jo, sincerament, el que m'agrada és que el meu equip guanyi. Jugant bé? Si pot ser també però sobretot que tingui un estil. Hem estat anys amb jugadors de "campanetes" que volien fer un futbol maco i no ens vam menjar un "rosco".
I evidentment, la Pobla Mafumet juga molt millor al futbol que nosaltres però recorda una cosa, a casa els vam guanyar 3-1 i jugant amb 9 homes. És a dir, que a vegades jugar bé tampoc t'assegura guanyar sempre.
Per acabar, el primer equip de la Fundació és més la via de sortida per als jugadors que acaben de juvenil que no pas un filial que nodreixi el primer equip del Vilafranca. Per tant, és raonable i entenible que tingui un estil de joc més semblant al que es practica en les categories de Futbol Base.
Ah, i no entris en provocacions...
@SIEMPRE C.D.ODENA: Potser raó no et falta en el teu primer comentari però, com passa moltes vegades, et fallen les formes i això et fa perdre credibilitat.
@vicenç: Te'l passo en privat, d'acord?
De moment va bé però tot just ha començat. No et vaig veure doncs! I perquè no vas venir a saludar-nos?
@anònim 19:06: No entreu al "trapo"...
@terra: Temps al temps... És molt jove i s'ha de fer. No pateixis que aquells jugadors de la Fundació que tinguin nivell i s'ho treballin tindran la seva oportunitat amb Puchi.
Exactament 155 km i 1 hora i 35 minuts de viatge.

satèl.lit ha dit...

a quina nova categoria jugarà l´almacelles aquesta temporada?

itokp ha dit...

satèl-lit l' almacelles jugara a primera catalana
previa jo com aficionat d' un equip estic d' acord amb tu prefereixo que no jugui gaire be l' equip pero que els resultats acompanyin pero com aficionat al futbol com era el diumenge a vilanova del cami ja t' ho vaig dir en persona que l' estil de joc no era del meu gust. I tranquil que no entrare en provocavions