dimarts, 2 d’agost del 2011

La gallina dels ous d'or

Aquesta tarda estàvem convocats pels responsables de l'empresa Imacsport per tal de donar-nos a conèixer, entre d'altres coses, la nova campanya de captació d'abonats per a la Temporada 2011/12. Pels que crèiem (esperàvem/desitjàvem) en una rebaixa de la quota del carnet de soci, res de res... És més, encara hem marxat més emprenyats!
I és que la "brillant" idea és la següent: els preus dels carnets de soci (210 €) es mantenen (són "intocables" segons paraules textuals). Ara bé, surt a la llum el carnet d'abonat que costarà 75 € i el d'abonat per a mitja temporada que valdrà 40 € + regal d'una samarreta (maquíssima, les coses com siguin) de la firma Kukuxumusu on s'hi pot veure diferents figures del típic "Gall del Penedès" vestit amb la samarreta quadribarrada.


La cosa no acaba aquí... La samarreta en qüestió (amb el lema "Jo hi jugo, passa-ho") no la podrà adquirir el soci (ni pagant!) ja que és únicament per a la promoció d'abonats a mitja temporada. Però que pensem amb els peus?? Jo tenia entés que els "regals" es feien quan més "gasto" feies i no quan menys!! És a dir, que busquen el diner fàcil en comptes de mirar de captar socis que siguin la base del futur del club. O en altres paraules, justificar la seva contractació i el seu èxit en detriment del bé del club a llarg termini.
Això m'ha fet pensar en la fàbula de "La gallina dels ous d'or" on un granger i la seva esposa es troben que una de les seves gallines posa ous d'or però no contents amb esperar a la posta de la gallina, decideixen matar-la pensant que té una mina en el seu interior. Quan descobreixen que no és així, cauen en el compte que millor els hagués valgut conservar el que tenien.

Gran Reserva: El soci que estava trist, deprimit, preocupat i fent números mirant com pagar el dineral que li costava el carnet té una solució fàcil: esborrar-se i fer-se abonat! Total, per l'únic que serveix ser soci (dret a vot) no s'utilitza mai ja que fa segles que no hi ha eleccions...

Vi picat: Que ens vulguin fer combregar amb rodes de molí o fer-nos veure que han descobert la sopa d'all. Au va, home va...!!!

9 comentaris:

La prèvia ha dit...

Altres temes que s'han comentat:

* Fer un 2x1 especial per a pares, mares, familiars,... dels jugadors de la FE At. Vilafranca al preu del carnet d'abonat: 75 €.
* Els aturats, jubilats i menors de 25 anys pagarien 70 €.
* La celebració del I Trofeu Ciutat de Vilafranca (Capital del Vi) amb el partit del proper 11 d'agost a les 20:15 h. entre el FC Vilafranca i el Nàstic Juvenil. Abans, a les 19:30 h. hi haurà un acte festiu on hi participaran altres entitats de la vila. Amb el temps, es pretén fer d'aquest torneig un clàssic de la pretemporada del degà penedesenc i mirar de portar equips relacionats amb regions vitivinícoles per tal de potenciar i relacionar-se amb aquest sector. S'ha parlat de clubs com el Mirandés, Xerez o Logroñés.

vil4franqu1 ha dit...

Que s'havia fumat aquesta gent quan van dissenyar aquesta campanya?? L'abonament de mitja temporada qué és per la primera o segona volta?

satèl.lit ha dit...

Aquesta samarretra la volem els altres socis i seguidors del Vila.

Quan pot costar?

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: No ho sé, això no ho van explicar. Podria ser que fos per un número determinat de partits (9 o 10) i que cadascú el fes servir per quan pugués o li vingui de gust.
@satèl.lit: Espera't que tinc notícies fresques... I és que segons fonts del club (que consti que encara no és oficial), finalment tots els socis que paguin els 210 € en una sola quota tindran com a obsequi també la famosa samarreta de Kukuxumusu. No així aquells que facin el pagament fraccionat en 3 cops que si volen d'adquirir-la hauran de comprar-la al preu de 15 €. Alguna cosa hem guanyat...!!!

satèl.lit ha dit...

Això ja va millorant. ara falta que també ens regalin la bufanda, si es que en fan.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: El que fa falta (i ja fa temps que passa) és que cuidin més als pocs socis que som...

vil4franqu1 ha dit...

"Prèvia" estàs fent mèrits per a que et nomenin "Defensor del soci" que amb aquest president falta fa una persona així!

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Jajaja, no home, no. El que sí no deixaré de fer és denunciar tot allò que cregui que és injust i que no és en favor del Vilafranca. Res més.

Anònim ha dit...

Aqui hi ha molta gent amb els fums pujats, les maneres de fer i desfer no son gens series.