dijous, 18 d’agost del 2011

Penedès On Tour 2011

CF La Granada 0 - FC Vilafranca 5
Com els grans equips fan per Asia o Estats Units, continua la gira del Vilafranca pels diferents camps del Penedès. Désprés de jugar dilluns a Sant Pere Molanta, avui tocava La Granada i dissabte s'anirà a Moja (Copa Olèrdola) per a completar una setmana dedicada de ple a la nostra comarca. Diumenge, en canvi, "obrirem fronteres" i viatjarem fins a Cubelles.


El partit, d'homenatge per part de La Granada a Xus Carrión i també al porter Toni Baca que abandonen la pràctica del futbol, no ha tingut gaire història i ha estat en certes fases bastant avorridot. El Vilafranca, sabent-se superior al seu rival, no ha tingut la intensitat d'altres vegades i ha guanyat quasi per inèrcia. Els gols del degà penedesenc els han marcat Valerio (2), Josu (2) i Reyes.

Gran Reserva: Per fi s'ha estrenat Josu com a golejador. Tot i ser un dels destacats del que portem de pretemporada era l'únic davanter que encara no havia "mullat". Avui s'ha tret l'espineta i s'ha alliberat de la típica obsessió que tenen els puntes quan no marquen.

Vi picat: La poca gent que ha assistit al partit (sobretot públic local donat que es retia homenatge a dos jugadors que ho han estat tot per al seu club).

7 comentaris:

un que sta de vacances jejje ha dit...

Moltes gracies a la Prèvia , ja que desde la distancia ,puc seguir el dia a dia del Vila , i quant torni no estare gaire despenjat de l`actualitat Vilafranquina....et segueixo per aquets mitga i per Twuiter....

Anònim ha dit...

podries posar quins son els sancionats per al primer partit de lliga?

Anònim ha dit...

Alberto Bacaicoa 4 partits, per culpa del Palamós.

satèl.lit ha dit...

Fantàsic el nou format de l´enquesta, m´agrada molt mes.
Com ho has fet?

Mirant respostes de l´any passat he alucinat amb la votació d´Alabau, tanta gent el va votar?( 120).

La prèvia ha dit...

@un que sta de vacances: Molt bé! Així m'agrada! Disfruta de les vacances!
@anònim 14:39: A Bacaicoa li van "caure" 4 partits i al míster 2.
@satèl.lit: La veritat? Ha estat un canvi automàtic jejeje Però és veritat, és més modern i atractiu. Jo tampoc recordava lo d'Alabau. Ara haguèssim votat tots Enric.

terra ha dit...

A veure que tal juga Saperas aquesta tarda.

Anònim ha dit...

4 partitss? amb rao prova tant sense ell a pretemporada ara ho entenc tot! pues em semblem molts partits a vilanova tambe va deixar petjada la ultima jornada de la tmp. anterior...