dilluns, 15 d’agost del 2011

Tot un clàssic

CFP Sant Pere Molanta 0 - FC Vilafranca 3 # CF Vilanova Geltrú 0 - FC Vilafranca 1
Des de fa bastants anys, la festivitat de la Mare de Déu d'agost és sinònim de partit a Sant Pere Molanta (ja sigui el Memorial Jordi Petit com avui o la Copa Olèrdola quan li toca organitzar-la al club parroquial). Aquest any el cartell era el mateix de l'any passat i ens tornava a deparar un derbi contra el Vilanova. De fet, era un clàssic dins d'un dels clàssics de la pretemporada del degà penedesenc. I com la temporada passada, ha acabat amb triomf dels homes de Puchi però aquesta vegada al superar per la mínima al Vilanova en el darrer i definitiu partit.


Han obert el triangular Molanta i Vilafranca en un partit on la superioritat vilafranquina ha quedat manifesta en el joc i en el marcador: 0-3 amb dos gols de Valerio (un camp que se li dóna especialment bé ja que en va fer 4 l'any passat) i un altre de Márquez.
Posteriorment, el Vilanova s'ha desfet del Molanta per idèntic marcador (0-3) en un calc del partit anterior evidenciant molta diferència de categories entre un conjunt i un altre.
Així, tot quedava a expenses del darrer partit on Vilafranca i Vilanova es jugaven en 45 minuts proclamar-se campions del Torneig. Els del Garraf han tingut més possessió i han dominat més el joc però el Vilafranca posava les ocasions a la contra. I en una d'elles, poc després que Tato salvés els mobles amb una gran aturada, ha arribat el gol vilafranquí obra de Reyes (a qui abans li havien anul·lat un gol per un clar fora de joc) a passada de Josu.
Després de la desfeta d'Almacelles (en un mal partit) s'esperava la resposta de l'equip en el test davant l'etern rival tot i ser un partit de pretemporada. Aquesta ha estat bona i confirma la bona cara mostrada en partits anteriors.

Gran Reserva: Aquest passat cap de setmana El 9 Esportiu ha tornat a veure la llum i ja es pot trobar de nou als quioscs a més de la versió d'internet. Una gran notícia per a la premsa en català i per al futbol modest (on rep un tractament extensiu). Molta sort i llarga vida!

Vi picat: Hauria de posar algun comentari fora de to que s'ha escoltat en acabar el partit no acceptant la derrota amb esportivitat però és comprensible tractant-se d'un derbi i d'aquell moment. No li donarem més importància perquè a ningú (ni a mi) ens agrada perdre.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Veieu un equip similar al de l´any passat o poder una plantilla més forta a la de l´anterior temporada?
Hi han un parell de incorporacions que no m´acaben de fer el pes.
El dorsal numero 20 ha de millorar molt per ser titular, per mi ja hauria sigut un dels descartats.
Aquests darrers partits no ha jugat cap minut el noi que vam portar del juvenil del Badalona.Perque?

La prèvia ha dit...

@anònim 13:11: Jo crec que si analitzem línia per línia (excpetuant a la porteria on més o menys estem a la par) aquesta temporada tenim més fons d'armari. I lo més important: que la teòrica diferència entre possibles titulars i suplents, ara mateix, és inexistent (cosa que no passava l'any passat).
Sobre el teu disgust amb algun jugador, pensa que hi ha força gent jove i no és fàcil el salt de juvenil a amateur. Qualitat hi ha, ara falta creure en les idees del míster i el rendiment arribarà segur.
Pel que fa a Raúl Calvo (dorsal 20) poc el deus haver vist jugar. És un tros de jugador. Un veterà d'aquells que tot entrenador vol tenir en el seu equip per la feina fosca que fa i el que aporta als més joves. Per a entendre'ns: potser no farà cap partit de "10" però la majoria seran de "7".
I en Ramon Gutiérrez, a l'igual que els altres joves de la Fundació que van començar la pretemporada, jugaran amb l'amateur i en qualsevol moment podran donar el salt. Suposo que el míster el que vol ja és treballar amb els homes que començaran la Lliga en menys de dues setmanes.

Anònim ha dit...

Gracies per la ionformació tan rapida.
Poder tens raó pero ja jugadors que no t´entren pels ulls i el dorsal 20 no m´acaba de fer el pes; i pobre noi no m´ha fet res.
El que si m´hauria agradat era veure en Ramon Gutierrez jugant uns minutets al camp del Molanta.

terra ha dit...

Enhorabona per les victòries d´ahir, de moment hi veig força il.lusió i això es molt bó per a tots.
Ahir la múnia també va guanyar el seu torneig de festa Major davant el Reddis(3-1)amb un primer gol del ex jugador del Torrellenc( Ferrer) que va fer la primera setmana d´entrenos amb el vila.

terra ha dit...

Heu llegit el blog del Vilanova, no us el perdeu.
Deunidó lo forofos que son i les excuses i mentides que arriben a dir aquests bordegassos.
Ja us val.

Anònim ha dit...

al blog del vilanova no s'equivoquen pero el que importa al futbol son els resultats, no faltis.

terra ha dit...

a qui he faltat jo, anònim21:44?
com a mínim hi habia uns 300 espectadors ahir a st. Pere.
I us diré mes, amb les tres baixes tan importants que teniu pel primer partit de lliga contra la pobla de Mafumet us asseguro una derrota clara i segura.

Anònim ha dit...

ok, moltes gracies esperem que t'equivoquis, yo us dessitjo el millor per la tempoorada a tots els partits menys contra nosalrtes es clar

La prèvia ha dit...

@terra: L'acabo de llegir encuriosit pel teu comentari i et diré que en l'únic en el que discrepo és quan acusa al Vilafranca de ser un equip dur. Des de quan?? Que repassin les estadístiques i veuran com amb Puchi a la banqueta el Vilafranca ha estat cada any dels equips menys amonestats. No confonguem lluitar totes les pilotes i deixar-se la pell al camp amb ser violent. Segurament, si a la qualitat tècnica que té el Vilanova li sumèssim l'entrega i la intensitat dels jugadors del Vilafranca en cada partit no haguessin patit tant per a no baixar la temporada passada.
I per a mi també va ser un xic superior el Vilanova pel que fa a control del joc i domini. No passa res per reconèixer-ho.
Sobre el que opina del seu equip res a dir perquè no segueixo l'actualitat del Vilanova més que en la distància (és a dir, poc).
@anònim 21:44: Ho he dit sempre. De res serveix jugar bé si no s'acaba guanyant. Hi ha molts camins que porten a la victòria i tots són vàlids. Lo important és saber quin és el teu i això Puchi ho té claríssim!
@anònim 23:25: Tractant-se d'un conjunt com la Pobla Mafumet, que li agrada jugar al futbol, no descartis un triomf vilanoví. Aquests tipus d'equips se us donen bastant bé...

Anònim ha dit...

Confirmat, la primera jornada de lliga de primera i segona divisió aplaçat.

satèl.lit ha dit...

El que ens interesa de debó es el nostre primer rival: el Terrassa que per cert no ha guanyat cap dels 7 partits de pretemporada que ha fet.
Amb qui ha jugat,prèvia?
Per mi l´equip del Vallès aquest any hauria de ser un dels grans favorits per veig que de moment res de res.

La prèvia ha dit...

@anònim 17:35: Ens afecta en res?
@satèl.lit: Jo tinc controlats només 6...

Terrassa 1-5 Badalona (2a B)
Sant Andreu (2a B) 1-0 Terrassa
Sants (1a Cat) 0-0 Terrassa
Terrassa 0-1 Sabadell (2a A)
Terrassa 1-2 O. Can Fatjó (1a Cat)
Terrassa 0-2 L'Hospitalet (2a B)


Per a mi també però de moment està fent una pretemporada fluixeta tot i que ha jugat amb equips de molt nivell.